Du ligger og ser på meg, del 2

Denne novellen er vist 5649 ganger.

Mens du lå og hvilte gikk jeg på badet. Slapp ut luften i pluggen og tok den ut og vasket den – og meg selv litt.
Når jeg kom tilbake på soverommet ligger du fremdeles med et veldig fornøyd
ansiktsutrykk, mens du sover lett.
Jeg legger meg forsiktig inntil deg – du er god og varm og armene dine legger seg rundt meg.
Men du hadde vekket noe i meg…
Hver gang jeg hadde nevnt noe om å dekke øynene dine eller forsøkt å sette
deg fast – så hadde du tatt korteste vei ut og bort fra sengen… Og nå hadde du gjort det med meg…

Kanskje – kanskje ikke?

Jeg koste meg i armene dine litt til, før jeg forsiktig begynte å stryke deg nedover ryggen…
Du er kilen så det tar ikke lange stunden før jeg får den ønskede effekten.
I tillegg til at jeg både ser og føler gåsehuden din.
Du forsøker å slå meg på hånden – eller fange den? – men du treffer bare
din egen, nakne hud.
Jeg kiler deg igjen, men nå fra skulderen og nedover armen din.
Du grynter og snur deg over på ryggen… Og jeg kan endelig sett fast armen din… One downe three to go…
Den andre hånden din er lettere å ta – siden jeg ligger på den – og
med armene lagt ut og satt fast, så kan jeg sakte begynne å nyte deg –
millimeter for millimeter….
Leppene dine er mine og klare for å kysses… Og gjett om de skal nytes – med lepper og tunge skal jeg nyte hver millimeter av ansiktet ditt. Jeg napper deg forsiktig i øreflippen og gir deg fjærlette kyss langs kinnet ditt og nedover halsen din. Fingrene mine følger i \’sporet\’ etter kyssene mine og sender ilinger igjennom kroppen din

Jeg kysset meg ned til den ene brystvorten din og la leppene mine rundt den. Med tungen min laget jeg varme, våte ringer rundt den. Nappet i den med leppene og sugde litt på den, før jeg ga slipp på den. Jeg blåste kald luft på den – den knuppet seg… Den andre brystvorten fikk samme behandling. Men samtidig brukte jeg den ene hånden til å holde den andre stiv…
Selv etter denne tergingen lå du fremdeles bare og små sov – så jeg løsnet
armene dine og fikk deg til å legge deg på magen.
Jeg la to puter under deg, så du kom litt høyere opp med kroppen enn med hodet og festet hendene dine igjen… Jeg hentet fram en olje. Tok litt i hånden og varmet den før jeg begynte å massere nakken og skuldrene dine i rolige og jevne bevegelser. Du ble varm og god i huden og jeg la et lite teppe over skuldrene dine, og fortsatte med resten av ryggen din. Huden din er deilig å ta på og musklene er myke og avslappede under fingrene mine.
Jeg dekker deg med teppet etterhvert som jeg beveger meg nedover. Når jeg kommer ned til lårene dine…flytter jeg meg ned til fotene dine og tar på mere olje. Forsiktig masserer jeg hver tå og foten din blir myk og varm. Ankelen og leggen blir også varmet av at jeg masserer dem med rolige bevegelser. Ved kneet dekker jeg til den første foten og går tilbake til den andre og gir den samme behandling.
Etter å ha festet begge fotene fortsetter jeg massasjen opp lårene… Jeg
kommer tilfeldig borti…. to fristende \’kuler\’…, men lar de være. Tar mer olje og masserer rumpeballene dine godt og grundig.

Det virker som om du har våknet litt… Når jeg masserer deg på området
mellom lårene så løfter du deg litt høyere – så jeg skal komme til enda
lengre fram?
Jeg strekker meg etter flasken og tar rikelig med i hånden….

Men det du håper skal skje – skjer ikke…
Plutselig kjenner du noe som presser seg inn – du er glatt av oljen og det jeg putter inn er glatt av glidekrem – du har ikke noe valg… Med noen myke bånd er pluggen festet – som en truse uten stoff til å dekke deg…

Du grynter og er slett ikke fornøyd.

Fantasien din har lenge vært å ta meg bakfra, men å selv å få noe der? –
Var slett ikke med i fantasiene dine…
Men nå er det JEG som styrer det hele! Pluggen er liten og kan ikke pumpes til en større størrelse som du gjorde til meg… Men den har en liten vibrator som begynner å summe og du kjenner at noe beveger seg mellom bena dine…
Jeg dytter putene lengre opp, så du står med overkroppen mer parallellt med
madrassen.
Jeg løfter den ene foten din og legger meg med hodet mitt under de deiligste julekuler og sukkertøystav som finnes…

Du kan ikke se hva jeg gjør, men sansene dine er skjerpet på lyd og bevegelser
og det du kan føle direkte på huden din…
Med den ene hånden min liggende rundt låret ditt og delvis opp mot pluggen –
kan jeg kose meg med deg… Jeg strekker hånden litt høyere opp og løsner noe
som er på pluggen…
Du kjenner noe som sklir ned, for så å slå forsiktig mot lårene dine. Det
kjennes mykt mot huden din, men i endene er det noe som er litt tyngre… Du
kjenner forskjellen fordi de endene som ligger på brystene mine er lettere enn
de andre…
Mens du har følt, kjent og tenkt på dette så har tungen min begynt en lek med
slikking på selve hodet og opp og ned staven.
Jeg løfter hodet mitt og suger inn først den ene ”kulen” – lar den rulle rundt i munnen min. Slipper den og tar den andre.

Det er deilig å endelig kunne smake på deg. Kjenne varmen ifra kroppen din og se om jeg kan narre kroppen din til nok en deilig orgasme eller fler.

Jeg senker hodet litt igjen og putter deg så langt inn i munnen som jeg klarer.
Lukker leppene om deg og bruker tungen til å gjøre det trangt og varmt til
deg, suger litt forsiktig og begynner sakte å bevege hodet mitt opp og ned…
Med en hånd til å holde om penisen din – til å stryke og kose med den og
ballene dine, har jeg den andre ledig til å ta på deg… Jeg begynner å styre deg slik at du beveger deg fram og tilbake og dermed inn og ut av munnen min… Og det som henger ned fra pluggen kiler og terger brystene
mine… De blir stive og jeg kjenner at jeg kan få problemer med å fokusere på din nytelse først – min som en deilig nr 2…

Jeg fortsetter å kose meg mellom bena dine og etter en liten stund begynner det å bli en merkbar endring i – størrelsen.

Jeg strekker meg mot armene dine og løsner deg. Løfter litt på den ene foten
din igjen og flytter meg slik at du kan kose med klitten og kjærlighetsgrotten
din…min…?

Bena dine løsner jeg også – og med muligheten til å bevege deg friere – så
blir du mye mer tent.
Sammen ligger vi i en deilig 69\’er og nyter å kunne gjøre det godt og ha det
godt.

Etter den deilige oppvåkningen tidligere, så er det godt å kunne ligge slik
og kose, men jeg vil ha mer.
Jeg vil at du skal ta meg bakfra – og da nesten sitte oppå meg…slik at det
som henger ned fra pluggen vil svinge fram og tilbake og treffe på og rundt
klitten…
Det tar litt tid for å få rett tempo og \’sving\’ på pluggen og hoftene, men
det er verdt det… Når du øker takten og klitten treffes oftere og hardere –
så går det for meg. Den ene orgasmen tar den andre – og etter litt kommer du
også med en deilig kaskade med sæd – den ene etter den andre…

Vi sklir ned ved siden av hverandre og blir liggende og gispe etter luft.
Det er godt å ha deg hjemme igjen!

Legg igjen en kommentar