Du ligger og ser på meg…

Denne novellen er vist 7227 ganger.

Ser hvordan pusten hever og senker brystene mine i jevne og rolige bevegelser.
På dynen ser du hvordan jeg ligger – litt på siden, imot deg… Dynen ligger mykt over meg og du kan mer ane enn se – men jeg tror du alikevel kan se de for deg – kurvene mine…
Den ene hånden min ligger oppe på dynen, og du ser at jeg har på meg en lys rosa topp med tynne stropper over skuldrene…
Den andre ligger nesten på puten, og jeg stryker meg selv på kinnet…
Pusten går fortsatt i et jevnt og rolig tempo, leppene mine er litt fra
hverandre og s-aaa-kte slikker jeg meg på leppene – de blir blanke å se til og glitrer litt i lyset fra åpningen i gardinene – månen titter forsiktig inn til oss.
Du løfter forsiktig på dyna… Toppen min har rullet seg litt oppover og
navlen min vises som en litt mørkere skygge. Lengre opp ser det ut som om
toppen er på vei over det ene brystet – månelyset viser deg buen og lokker deg til å føre en finger langsetter den.
Huden min er myk og varm – fingeren din stryker prøvende lengre opp og til
siden og løfter unna mer av toppen – til du finner brystvorten. Du stryker og terger den forsiktig. Nyter synet og følelsen av at den forsiktig knupper seg, og du griper muligheten til å utforske meg og kroppens reaksjoner mens jeg sover.

I drømme ligger jeg på en enorm seng og strekker meg ut – som en sjøstjerne, mot de fire hjørnene – hodet som den ”femte armen”…
Sengen står ute på en overbygget veranda og har lette hvite gardiner forran vinduene, som ikke er annet enn vindusrammer… En mild, varm bris løfter gardinene og stryker meg over kinnet, håret mitt og videre nedover skulderen og armen.
Fingrene mine fletter seg inn i gardinen – for så å slippe den når jeg får gåsehud nedover armen…
Gardinen blåser innover meg igjen og følger nå buen på det ene brystet mitt – terger brystvorten min og den reiser seg i hilsen til berøringen – gardinen, kjennes nesten litt våt…og biter seg forsiktig fast i tuppen som har reist seg av berøringen…
Hmmm – kan dette stemme da? Kan gardinen bite?

Drømmen endrer seg litt og jeg ligger nå helt naken på en nydelig, øde
strand. Deilig varmt vann vasker rundt bena mine, og rundt anklene føles det som om solvarm sand legger seg beskyttende rundt dem…

En sommerfugl kommer flyvende og lander forsiktig på foten min – letter igjen og stryker forsiktig oppover mot kneet mitt og kiler meg oppover låret. – for så å gå motsatt vei ned den andre foten… Det kiler så mye at jeg flytter bena og treker de opp – er bare en handsbredde fra lårene og. -Jeg kjenner at den varme vinden blåser på leppene mine… De åpner seg for en bølge av varm luft, og deilig temperert vann kjærtegner knappen og leppene…

Bølgene smyger seg stadig lengre oppover meg – vasker rundt bena og baken min som ligger nærmest vannkanten. Trekker seg tilbake, for så å komme igjen og sende en varm og deilig bølge av vann over musa mi, forbi klitten og opp over kanten mot magen min – for så å renne ned på sidene av meg og forsvinne i sanden.
Neste bølge strekker seg lengre og noen dråper med kaldere vann
lander på brystene mine… De knupper seg igjen og blir belønnet med flere kalde vanndråper, for så å få noe varmt rundt seg… Naturen er jammen meg bra underlig rekker jeg å tenke før noe biter og klemmer begge brystene mine – nesten samtidig…

Det som klemmer på brystene mine vil ikke slippe.

Jeg forsøker å se hva det er, men ser bare mørke.

Jeg forsøker å løfte den ene hånden min, men merker at den sitter fast – det gjør også den andre…

Og bena mine får jeg heller ikke flyttet på…

Plutselig drypper det en kald vanndråpe på magen min og jeg hører en kjær og varm latter og varm pust mot brystene mine før det drypper to kalde vanndråper på det ene brystet mitt og det andre blir nappet forsiktig i med det som klemmer dem.

Mens jeg sov har du vært oppe en tur. På kjøkkenet har du hentet isbiter og hentet fram diverse andre ting fra skap og skuffer…
Du bøyer deg ned og kysser meg ømt og deilig på leppene og skiller mine med tungen din og stryker tungen min med din.

’Sovet godt? God drøm..?’

Sakte begynner jeg å forstå…

Det var du som strekte meg ut som en sjøstjerne…

Det var du som var gardinen som terget og klep brystvorten min.

Det var du som ordnet med den varme sanden som la seg rundt anklene min og kilte meg med kyss og fjærlette fingre for å få meg til å løfte bena…..

Deilige du.

Men jeg får ikke ligge å tenke så veldig lenge før jeg kjenner at du flytter på deg og kan høre at du holder på med noe nedenfor meg… Isbiten legger du stille i fra deg på magen min og gir meg beskjed om å ligge i ro!
Du løsner det som klemmer brystvortene og jeg kjenner både smerteilinger og en deilig varme spre seg i brystene.
Den ene foten blir løsnet også og flyttet slik at jeg ligger nesten på magen.
Du smører noe rundt mitt bakre hull og på noe du har i hånden… Og sakte og forsiktig fører du inn en butplugg. Den glir sakte på plass og du sukker fornøyd – jeg kan bare gjette, men jeg er sikker på at du sitter med et salig smil og ser på…
Du ruller meg tilbake og fester foten slik den var isted, og legger deg til
rette i fotenden.. Noe beveger seg imidlertid – først rolig og jevnt, men så over i en annen ’rytme’.
Du sier jeg skal løfte hoftene og du legger en pute under dem og deg selv
imellom bena mine… Tungen din leker med klitten min. Rører den såvidt,
kysser den og klemmer med tommel og pekefinger på to plasser på leppene mine og slikker og slikker de fra hverandre… Du legger munnen om klitten og suger den godt og grundig. Flytter deg ned og putter tunga inn i meg og suger på klitten igjen og igjen og igjen… Jeg vet snart ikke hvor jeg er, men plutselig stopper du.
Du endrer hastigheten på pluggen, men også noe mer… Du gir den to korte pomp og jeg kjenner at den vokser litt. Du putter nå ’sommerfuglen’ inn i grotten min og legger den slik at den også terger klitten når du starter vibreringen.
Med begge hullene fylt skal det ikke mye til før orgasmene kommer – en etter en. Du stryker meg oppetter bena og gåsehuden taler sitt tydelige språk… Og du varierer tempo og størrelse igjen og sørger for at ingen av dem kan falle ut under en orgasme…
Selv kommer du opp til meg og spør om alt føles ok… Jeg bare nikker, mens pusten min økes til pesing idet en orgasme rir meg og du gir meg et laaaangt, dypt kyss. Du har hentet klypene igjen og setter de forsiktig på, og jeg aner
plutselig varmen fra deg på begge sider av hodet mitt og jeg kjenner at du har blitt stiv og stor av å se meg få en orgasme.
Jeg åpner munnen og slikker prøvende ut i luften – finner pungen og suger
forsiktig en ball inn i munnen. Lar tungen slikke seg hele veien rundt før jeg prøver å ta inn den andre, men må da slippe den første… Da forandrer du på stillingen din og samtidig som du putter den store deilige reisningen din inn i munnen min, strekker du en finger fram og øker hastighetene igjen og pumper mer luft inn i pluggen – den begynner å sprenge litt nå, så jeg håper du lar den være…
Jeg slikker og suger som best det lar seg gjøre. Nyter smaken av deg og suger kanskje litt ekstra for å kunne ta deg med i den neste orgasmen – du suger og slikke klitten min så hardt at jeg må gispe etter luft og du trekker deg ut av munnen min…og koser deg med å se på hvordan bølge på bølge går igjennom kroppen min.
Etter litt lar du kroppen min få roe seg. Stryker meg over brystene og napper meg i klypene…
Du stiller deg mellom bena mine og ENDELIG trenger DU inn i meg.
Det er deilig å kjenne hvordan du sakte glir inn og fyller meg opp og jeg kan kjenne at pluggen presser på og gjør meg enda trangere for deg…
Du bøyer deg fram og kysser meg på leppene, nesetippen, haken, halsen og
brystene. Først det ene og tar av klipen med munnen, og kysser, sleiker og
suger på vorten før du kysser deg over til det andre og gjør det samme der.
Du beveger deg sakte og rolig og det er en nytelse å kjenne at det er du som beveger deg i meg!
Jeg strekker ut fingrene og får tak i kanten av de ’puten’ som jeg har vært festet til og løsner den fra lakenet. Fører den over til den andre hånden og løsner den med å åpne kroken… Og kan nå ta av meg den første puten og ta bort øyebindet.
Jeg har gjort alt veldig rolig, så du kunne stoppe meg, men når jeg endelig kan se deg ser jeg at du smiler og strekker deg fram for å få et kyss – og gjett om du får… Du har løsnet bena mine og jeg kan legge de om hoftene dine…og jeg vipper oss rundt så du ligger under meg – fremdeles inni.
Du er deilig å se på og jeg bøyer meg ned til munnen din, samtidig som jeg
begynner å bevege hoftene – gir du to-tre nye pump til pluggen og nå er det
så trangt at det skal ikke mye til får vi begge tipper over og du sender den
ene varme spruten etter den andre av deilig varm sæd inn i meg…
En så intenst deilig oppvåkning har jeg aldri oppleve naken…… – maken til tidligere.

Legg igjen en kommentar