Du og den deilige overaskelsen

Denne novellen er vist 31134 ganger.

Med bind for øynene førte du meg sakte innover i rommet. Spenningen var til å føle på, og jeg kjente pulsen stige. Hva hadde du tenkt å gjøre? Du førte meg bort til en stol, og ba meg sette meg ned. Deretter bandt du hendene mine bak stolryggen, før du skrevet over meg å satt deg på fanget mitt. Du kysset meg oppover halsen og bet meg forsiktig i leppa. Du ville pirre meg og jeg kjente allerede at det begynte å stramme seg nedentil. Deretter begynte du å kneppe opp skjorta mi, og du kysset meg nedover kroppen etter hvert som du løsnet knappene. Til slutt løsnet du knappen på buksa mi, og dro glidelåsen sakte ned.

 

Du førte hånda di ned i buksa mi, og grep et godt tak rundt bokseren min. «Denne skal nok få kjørt seg i dag» sa du, og presset kroppen din mot min. Jeg kjente det silkemyke stoffet fra morgenkåpen din mot kroppen min. Du kysset meg igjen, men denne gangen klistret du leppene dine mot mine. Det var et ufattelig deilig kyss! Du presset inn tunga di som lekte seg ivrig i munnen min. Etter flere minutters intens kyssing stoppet du opp, og jeg kunne merke at du løsnet på morgenkåpen. Du strøk hendene dine bak hodet på meg, før du lente deg frem og hvisket meg i øret med en kåt stemme; «jeg har ingen bh under».

Like etterpå presset du hodet mitt mellom brystene dine! Du hadde de deiligste, mykeste brystene, og det var en helt fantastisk følelse å sitte sånn. Jeg kjente jeg ble så kåt at jeg trudde jeg skulle sprenge bokseren min. Du løsnet bindet jeg hadde foran øynene, før du skjøv hodet mitt bakover igjen. Synet som møtte meg var helt fantastisk! Du hadde langt mørkt hår, blå øyne, og et nydelig smil omkranset av fyldige lepper. Den svarte silkemyke morgenkåpen din hang lett nedover skuldrene og dekket brystene dine halvveis. Du hadde faste og formfulle bryster, og jeg kunne så vidt skimte de lysebrune brystvortene dine.

Du satt deg på kne mellom beina mine, før du tok tak i buksa mi og rev den av meg. Lemmet mitt sto stiv som en stake under bokseren, og spratt opp i det du rev av meg buksa. Du presset tunga mot bokseren min og slikket meg oppover skaftet, før du til slutt dro bokseren av meg. Du la den ene hånden rundt pungen min og begynte forsiktig å massere den, mens du igjen lot tunga di gli oppover skaftet. Du grep tak i lemmet mitt og runket meg forsiktig, mens den ivrige tunga di sirkulere lekent rundt tuppen. Til slutt la du de myke leppene dine rundt lemmet mitt, og lot den glid sakte inn i munnen din.

Plutselig gikk døren til rommet opp, og i døråpningen sto en av de peneste blondinen jeg har sett. Hun hadde et utrolig pent ansikt og langt lyst hår, og var iført en rød silkemyk morgenkåpe. Hun gikk sakte inn i rommet mens hun løsnet på morgenkåpen. Deretter stilte hun seg på kne i senga som sto foran stolen min og slengte morgenkåpen på gulvet. Hun hadde en nydelig gyllenbrun kropp og var iført sexy rødt undertøy. Hun så på meg med et sexy blikk mens hun slikket seg rundt munnen og presset hendene mot brystene sine. Like etterpå tok hun av seg bh-en, og de store deilige brystene hennes kom til syne.

Hun la seg ned i senga med beina mot meg og strøk hendene nedover den deilige kroppen sin. Hun la den ene hånda på trusa si, før hun spredte begge beina godt til siden. Sakte begynte hun å beføle seg på utsiden av trusa, men det varte ikke lenge før hun lot hånda gli innenfor. Du hadde satt opp tempoet litt, og det var utrolig deilig å kjenne lemmet glid inn og ut av munnen din. Jeg nøt den deilige behandlingen, mens jeg kikket bort på hun som lå i senga og koste seg. Hun gav fra seg noen svake stønn, mens hun lå der og befølte seg selv. Det hele var ufattelig deilig og nå kjente jeg at det var like før det gikk for meg.

Du merket på meg at jeg nærmet meg, så du stoppet behandlingen din og reiste deg opp. «Liker du det du ser?» spurte du, og pekte på hun som lå i senga. «Mia er her for å gi deg en ekstra deilig opplevelse, men først tenkte vi å pirre deg litt». Du gikk bort til senga og la deg ved siden av Mia. Du strøk hendene mot kroppen hennes, mens du lente deg inn og kysset henne. Du la hendene rundt brystene hennes, og det tok ikke lang tid før kyssingen ble mer intens. Tungene lekte seg ivrig og du la deg over Mia og presset kroppen din mot hennes. Til slutt snudde du deg og kikket på meg. «Jeg tror han er klar for litt mus nå».

Det var ufattelig deilig å se på når dere koste med hverandre, og jeg tror aldri jeg har vært så kåt i mitt liv. Du gikk bort til meg og løsnet hendene mine og deretter ba du meg sette meg på kne ved sengekanten. Mia lå fortsatt med hånda under trusa og så på meg med et kåt blikk. «Jeg håper du er klar for å slikke litt god og våt mus». Hun løftet opp beina og dro trusa forsiktig av seg, og ei deilig glattbarbert mus kom til syne. Deretter spredte hun beina godt ut til siden, slik at den rosa musa åpnet seg. Den var så våt at det glinset av den, og jeg kjente jeg fikk vann i munnen. Det var det deiligste synet jeg noensinne hadde sett!

Jeg la hendene rundt de sexy strømpene hennes, og slikket henne på innsiden av lårene. Gradvis førte jeg tungen nærmere den våte perlen hennes. Du la deg ned i senga og kysset henne igjen. Du førte den ene hånda di nedover kroppen hennes og la den forsiktig på den deilige musa hennes. Du brettet de våte leppene hennes til siden og så på meg med et kåt blikk. Mia stønnet i det jeg la munnen mot musa hennes, og førte tunga mi sakte mellom de myke, våte leppene. Jeg begravde tunga mellom leppene og slikket i meg de deilige saftene hennes. Sakte førte jeg tunga oppover til jeg slutt endte opp på klitten hennes.

Jeg ville pirre henne og slikket henne forsiktig rundt klitten. Mia stønnet til i det jeg lot to fingre gli inn i musa hennes. Jeg så opp på henne, og blikket hennes tryglet meg om å slikke henne. Tunga mi lekte seg med klitten hennes, mens fingrene gled sakte inn og ut. Pusten hennes gikk tyngre og tyngre og det tok ikke lang tid før den gikk over til stønning. Jeg grep henne godt rundt lårene, mens jeg presset munnen min mot musa hennes. Tunga mi jobbet på spreng, og stønnene fra Mia ble gradvis høyere og høyere. Plutselig spente hun alle musklene, og hun kom i munnen på meg, mens hele kroppen hennes ristet!

Jeg la meg over Mia og kysset henne oppover magen, mens jeg grep tak rundt de deilige brystene hennes. Jeg knadde brystene godt, mens tunga mi leke seg med brystvortene. Først det ene, så det andre, og jeg kjente at de stivnet i munnen min. Deretter kysset jeg henne oppover halsen, før jeg til slutt la munnen min mot hennes. De myke leppene hennes omsluttet mine og hun presset den ivrige tunga inn i munnen min. Nå var jeg så kåt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Jeg klarte ikke å vente lenger, nå måtte jeg pule, og Mia stønnet høyt i det jeg presset meg inn i den trange våte musa hennes.

 

Jeg startet rolig, mens vi lå der og kysset. Hendene mine hvilte komfortabelt rundt de deilige brystene hennes. Etter hvert begynte jeg å sette opp tempoet, og Mia stønnet hver gang jeg støtet inni henne. Det var utrolig deilig å kjenne lemmet som gled inn og ut, og jeg kjente at jeg ikke kom til å holde særlig lenge, så her var det bare å kjøre på. Jeg satte opp et voldsomt tempo, mens jeg grep et godt tak rundt brystene hennes. Mia stønnet høyere og høyere, og jeg kjente at nå var det ingen vei tilbake. Jeg kjørte på det siste jeg hadde, og rakk så vidt å trekke meg ut, før jeg kom over Mia i en voldsom orgasme!

Det var ufattelig deilig, og jeg sank sammen ved siden av Mia. «Flink gutt» sa hun, og snudde seg mot meg og kysset meg. Deretter reiste hun seg opp for å gå på badet å tørke seg. «Vi skal nok få deg til å komme igjen» hvisket du inn i øret mitt, før du reiste deg opp i senga. Du stilte deg rett over meg, og begynte sakte å ta av deg trusa. Deretter satt du deg på kne foran ansiktet mitt, og jeg så rett opp i den deilige, glattbarberte musa di. Du lot en finger gli mellom leppene, mens du så på meg med et sexy blikk. «Har du lyst på denne?» sa du mens du sakte spredte leppene til siden. Jeg ble bare liggende å måpe.

Du bøyde deg frem og la den våte musa di mot munnen min. Samtidig tok du hendene mine, og førte de opp til brystene dine. Du begynte å bevege hoftene dine frem og tilbake, og masserte munnen min med musa di. Tunga mi gled lett mot den glatte musa, og du stønnet ivrig. Det var ufattelig deilig, og jeg kunne merke at lemmet gradvis begynte å vokse igjen. Plutselig kjente jeg en tunge som slikket meg oppover skaftet, og jeg skjønte at Mia var tilbake. Hun la seg til rette mellom beina mine, og strøk hånda si forsiktig mot pungen min. Deretter grep hun godt tak i lemmet, før hun lot det gli sakte inn i munnen.

All ventinga hadde gjort deg sprengkåt, og det tok ikke lang tid før jeg merket at du nærmet deg. Jeg presset tunga mot klitten din, og du stønnet til. Du satte opp tempoet, og beveget hoftene enda raskere. Pusten din gikk tyngre og tyngre, og stønnene dine ble høyere og høyere. Du presset hendene mine mot brystene dine, og i noen voldsomme rykninger kom du i munnen på meg! Det var et deilig syn å se opp på deg, og du smilte lurt tilbake. Du kikket bak på hun som lå og koste seg med lemmet mitt. Hun hadde også satt opp tempoet, og lemmet gled lett mellom de deilige, myke, leppene hennes.

Mia så opp på deg, og du ga tegn til at hun skulle stoppe. Deretter vrikket du kroppen din bakover. Mia grep tak i lemmet mitt, og førte det sakte inn i den trange åpningen din. Du begynte å ri meg i et rolig tempo, og jeg nøt synet av brystene dine som duvet opp og ned. Mia reiste seg opp i senga, og så på meg med et kåt blikk, før hun snudde seg rundt og skrevde beinet over meg. Deretter bøyde hun seg sakte ned, og ble sittende på kne, med den deilige, stramme rumpa, rett over ansiktet mitt. Den våte musa glinset mellom beina hennes, og bare skrek etter å bli slikket. Så presset hun seg forsiktig ned på ansiktet mitt.

Jeg la hendene mine på den deilige rumpa hennes i det hun satte seg på ansiktet mitt. Tunga mi gled lett mellom de myke leppene hennes og hun stønnet av nytelse. Det var en helt sinnsyk følelse å ligge der med to deilige jenter over seg på den måten! Jeg kjente at det ikke var lenge før det om til å gå for meg igjen. Jeg slikket alt jeg kunne og stønnene fra Mia ble høyere og høyere. Samtidig økte du tempoet og begynte også å stønne mer og mer. Nå var det virkelig ingen vei tilbake! Jeg kjørte på alt jeg hadde, samtidig som jeg presset tunga mot klitten til Mia, og vi kom alle tre i en helt sinnsykt deilig orgasme!