Det banker på …

Denne novellen er vist 34252 ganger.

Det tikket inn en sms på mobilen en ettermiddag på jobben. Jeg jobber som snekker og hadde akkurat avsluttet et samboerforhold hvor eksen , en sykepleier hadde funnet ny lykke med en radiograf på jobben. Bruddet hadde gått greit, vi var fremdeles gode venner. Sms,en var fra henne og hun lurte på om jeg kunne hjelpe moren hennes med å legge noe parkett hun hadde kjøpt på tilbud. Svarte ja til dette, tenkte det kunne vanke en gratis middag, det hadde gått litt mye i gatekjøkkenmat i det siste. Ringte Solveig, som hun het og avtale at jeg skulle stikke innom en ettermiddag rett fra jobben.

Svingte opp foran rekkehuset hvor hun bodde, i fult snekkerutstyr, og banket på, bokstavelig, hun hadde en slik gammeldags dørhammer, hvor du virkelig må banke på. Jeg var ventet og Solveig møtte meg i døren med en bamseklem, jeg klemte tilbake og idet jeg holdt rundt henne, kjente jeg deilig bar hud mellom t-skjorta og jeansen, jeg merket plutselig at det var lenge siden jeg hadde kjent på naken varm kvinnehud. Hun var tydelig lettet over jobben nå ville bli gjort raskt og fagmessig. Hun hadde tatt på seg en gammel malingflekket jeans og en T-skjorte, og var tydelig forberedt på å også å jobbe litt. «først litt mat, jeg har lagd i stand en gryterett» Vi satte oss ned på kjøkkenet, fikk i oss maten, mens vi småpratet litt om smått og stort. Hun snakket litt om hvor mye bedre hun hadde likt meg enn den nye samboeren til dattera, jeg tok det som litt smiger for å få gjort jobben.

Etter middagen bar jeg inn verktøyet og vi satte igang. Stuen var teppe belagt og det gikk fort ut, ble lagt på på lasteplanet på pick-up,en min. Så var det og rulle ut underlaget og leggingen var igang. Solveig var litt av et syn der hun lå på alle fire og banket parkett, jeansen hun hadde på var en herrejeans med lavt cut i livet, så rørleggersprekken og trusekanten syntes tydelig. Solveig var en liten og litt kraftig bygget kvinne, og hadde nok lagt seg ut noen kilo siden ektemannen forsvant for noen år siden. Jeg lot Solveig jobbe på og nøt synet av henne i fulle drag, der hun krabbet rundt på gulvet med baken i været. synet ga meg en pirrende følelse, må innrømme det. Parketten var lagt i løpet av et par timer og fagmessig festet med kiler langs veggene. Bare listingen sto igjen.

Synet av Solveig og den deilige baken hennes hadde gitt meg en solid ståpikk, som jeg fikk lagt på plass i bokseren så jeg ikke skulle reklamere åpent med den. Men da Solveig kom å skulle gi meg enda en bamseklem, som takk for jobben, og klemte kroppen sin hardt inntil min, nyttet det ikke mer å skjule hvilken tilstand jeg var i. Jeg klemte tilbake , og kjente Solveig likte det, hun visket #så det var ikke skrutrekkeren du hadde i lomma»mens hun klemte rundt ståpikken min. Jeg førte den ene handa mi mellom jeansen og t-skjorta, og nedover mens knadde en av de runde rumpeballene hennes. Hun likte det tydeligvis og skrevet litt , slik at jeg kom lettere til. Slik sto vi et par minutters tid, mens vi råklinte og følte på hverandre. Hun var alt drivende våt mellom bena.

«å Gud, dette må bli mellom oss» utbrøt hun og åpnet døren til soveværelset, t-skjorten og bh,en gikk av i en fart på vei inn mot senga, som hun stupte opp i, og la seg på rygg i bare jeansen. Jeg dro den av i et rykk, med truser og det hele. Der lå hun naken. Hun var et syn for guder, kroppen helt bar og litt rød i kinnene, huden var helt hvit, bortsett fra noen rødemende flekker på overkroppen, med en litenr men frodig fitte mellom bena. Hun var naturlig rødblond og fitta hennes var nærmest hårløs, med bare noen rødblonde dun der nede. Små, struttende og litt hengende bryster, kraftige lår og det luktet himmelsk kvinne og litt svette av henne. «å Gud, jeg er såå kåt» meddelte hun ville tydeligvis at jeg skulle ta henne direkte uten videre forspill. Som sagt så gjort og jeg plaserte pikken min i den åpne varme fitta hennes mens jeg kysset og småbet henne over hele overkroppen. Det ble deilig knull, med en overkåt 50 åring og meg på halve alderen. Tror det gikk for henne hele tiden, slikt hørtes det ut hvertfall, og hun sto i bro under meg til tider. Det hele sto vel på rundt 10 min. før jeg ikke klarte å holde igjen lenger og fikk en lang utløsning. VI ble begge liggende i en døs, på det tidspunktet på tvers av dobbeltsenga.

Drømmene ble plutselig avbrutt av en ringelyd, og det var ikke fra min mobiltelefon. Solveig som lå nærmest sengeenden stupte over meg og fikk rotet ut telefonen sin som lå i jeansen ved siden av nattbordet. Jeg lå fremdeles i en døs og hørte Solveig prate med datteren sin, min eks. Hun lå på siden i senga med baken mot meg, mens jeg hørte hvert ord av hva eksen sa. Hun sto som vanlig for 90% av snakkingen, mens Solveig svarte bare ja og ha stort sett. Hun fikk sagt at parketleggingen hadde gått fint. Hun følte seg nok situsjonen litt pinlig med en naken « eks svigersønn» i senga hennes. Sakte vendte jeg tilbake til livet og kunne i den posisjonen Solveig lå virkelig studere den store baken hennes, med den hovne røde fitta stikkende ut mellom lårene og de små, røde kjønnsleppene struttende fram. Våknet litt til av synet og begynte så smått å fingre på den deilige baken hennes, og prøvde meg først med en finger inn. Var sånn halveis forbredt på a bli føiset vekk, men det motsatte skjedde, Solveig skjøv baken mot meg, mens hun skrevet litt. Plutselig hadde jeg tre fingre inn, og hun var fortsatt plask våt etter den grundige omgangen . «Du jeg må slutte» forkynte Solveig,»noen banker å og vil inn, ringer deg senere» så la hun på. Der sto jeg på kne bak henne , med tre fingre inn i fitta hennes og en kvinne foran meg som forventet mer enn fingre.

Fingrene ble erstattet med den bankende ståpikken min noe Solveig satte pris på ut i fra noen fornøyde stønn og grynt. Med en hånd på hver av skinkene hennes startet jeg sakte å pule henne langsomt i doggy style. Med parketten lagt og middagen spist hadde jeg hele kvelden til rådighet. Hadde full kontroll i denne posisjonen og kunne styre stønningen hennes med takten min. Var en herlig følelse å se denne nakne baken gjøre noe annet enn å banke parkett. Denne gang tok det lenger tid og jeg nøt det i fulle drag mens jeg dro sakte pikken min ut og inn.

Fikk plutselig det innfallet å gi Solveig ordre, som da vi la parketten. La meg tilbake på rygg i senga mens hun ble instruert til å pule meg med ansikter hennes fra meg. jeg lå der som en konge og kunne nyte å se den store baken hennes tre seg ned på pikken min. Så ble hun kommandert til å snu seg og fortsatte, rød i ansiktet ,å pule meg for bare livet. #Du får meg til å gjøre de utroligste ting» fikk hun stønnet fram, mens vi prøvde oss gjennom halve Kama Sutra. Alt må komme til sin slutt, også min tid i paradis og vi ble til slutt liggende i armene på hverandre mens vi kom til oss selv.

Så var det på med klær og tid for enda en bamseklem. «ringer deg, så avtaler vi listing i neste uke» sa Solveig når jeg var på vei ut. Det var allerede planlagt og kanskje også en ferdig befaring eller tre.

 

Skrevet av: Finnskoging