Du tilhører meg, hore

Denne novellen er vist 35624 ganger.

Skrevet av: Anonym

Alt startet da jeg var på tur ut til byen for å møte noen venninner. Vi hadde tenkt oss på fest, det jeg ikke viste var at denne kvelden kom til å forandre ALT.

Fredags kveld (21:07)

«Jeg går nå, møter dere meg der da?» Spurte jeg den ene vennina mi som jeg skulle møte på en privatfest, men fortsatt en fest. Kanskje rundt 20ish folk der… «Ja, jeg er på vei dit nå bare si ifra når du er her» Svarte hun etter et raskt minutt. Jeg smilte og var veldig spent med tanke på at dette kommer til å bli min første fest! Dagen jeg fyller 18 år på skal bli dagen jeg skal feste hele natta! Jeg sjekket meg en siste gang i speilet for å sjekke om jeg så pen ut og det gjorde jeg.

Jeg satt meg på skuteren og dro bortover veien. Jeg var både spent og redd, med tanke på at fester er det vanligste stedet å bli voldtatt. Noe jeg IKKE hadde noe særlig lyst til. «Ser uten som jeg må parkere på den parkeringsplassen lengst unna..» tenkte jeg i det jeg så at parkeringsplassen ved huset var stappa full.

(Festen)

Jeg gikk mot døra til huset, tenkte ikke på å melde til vennina mi som jeg skulle møte. Da jeg åpnet døren og så inn ble ørene fylt av musikk, foran meg så jeg svær folkemengde, for det meste gutter. De var alle kjempe kjekke og jeg kjente at jeg ble litt tent av synet av de deilige guttene. Da jeg hadde stått der et minutt (ish) og studert litt kom det en liten gjeng med jenter og gutter og ga meg et plastbeger med noe alkohol i. Etter lukten å dømme var det nok mest sansynelig sprit. «Heia!!» ropte gjengen i kor. «Velkommen til vår lille fest, håper virkeeeliiiigg du vil trives!» sa en av jentene, man kunne lett høre at hun var veldig drita. Til tross for at festen akkurat hadde begynt. «Takk! Ja det gjør jeg nok» svarte jeg lystig og begynte å drikke litt fra plast begeret. Gjengen som hadde ønsket meg velkommen gikk tilbake til sine plasser og enten danset eller klina med en eller annen gutt/jente jeg aldri har sett før. Jeg så meg rundt igjen for å se etter venninnene mine. Men før jeg engang fikk sjanse til å lete kom det en gutt foran meg, etter utseende å dømme kanskje 19 år. «Hei! Hypp på å bli med meg å gutta mine der borte å drikke litt?» spurte han, jepp tenkte jeg. Drita som faen, men why not? Det er jo fest. «Ja hvorfor ikke!» Jeg lot meg føre ilagmed han og bort til gutta, de var litt mer skjult fra de andre. Og noen av dem hooka med noen jenter, tydelig trekant i det hjørne tenkte jeg. Jeg drakk litt til å så på guttene jeg hadde valgt å være med, de var alle på min alder. 18 til 20 år. Jeg så nedover mot pikken til noen av de og så noen forskjellige størrelser, jeg begynte å bli litt tent. Han som hadde hentet meg kom mot meg og begynte å snakke, «du er så jævlii deilig. Jeg vil bare så sykt putte kuken min inni deg.» sa han, jeg ble sykt tent av det. Jeg nikket, redd for hva som kunne skje men også av glede. Han tok hånden min og vi gikk inn på et rom, han dytta meg ned i senga. Jeg lå der litt og så på han, han så på meg. Musikken stivnet. Han kysset meg på halsen, jeg kysset han tilbake. Brått stoppet han «legg deg på ryggen og ligg i ro» sa han bestemt og tok bind foran øynene mine. Jeg lurte på hva som skjedde nå men stilte ingen spørsmål, la meg bare på ryggen. Jeg følte at jeg ikke hadde viljestyrken til å si nei til noe eller rope om hjelp. Han bandt den ene hånda mi til sengekanten/hjørnet. Og den andre i motsatt hjørne (på samme side). Anklene mine ble bundet i hver sitt hjørne nederst i senga. Så jeg til slutt ble liggende i en spredd X, hjelpeløs. Jeg kjente endelig alvoret i dette, men nå var det for seint. «Faen» tenkte jeg. «Slipp-meg…» nærmest hvisket jeg, var så sliten at jeg ikke fikk frem flere ord. Gutten som hadde bunnet meg bare lo, så på meg. «Herregud du var virkelig en lett en!» flirte han hånlig, jeg hørte at han forlot rommet. Hva gjør han? Litt etter hørte jeg at det kom flere gutter inn på rommet, jeg var svimmel etter alkoholen som jeg tror kan ha vært langt mere enn alkohol i. Jeg prøvde å snakke men fikk ikke ut ord, alt jeg kunne gjøre var å ligge der mens bindet foran øynene sakte ble tatt av. Jeg lå der hjelpeløs å alt jeg kunne gjøre var å se på at guttene langsomt begynte å kle av meg. Han ene låste døra, noe som jeg ble mer bekymret av. En av guttene gikk mot meg, så på meg, Studerte meg. Han så fra fjeset mitt til brystene mine, så til underlivet. Alle så på meg. Helt til en av de kom mot meg. Han tok hånden sin å glidet den opp låret mitt sakte, og forsiktig. Til han var ved fitta mi. Der stoppet han, kjente litt før han lo så høyt som bare det. «Her har vi en møy jo!» Jeg skjønte ikke helt hva det betydde, bare så på dem. De andre begynte å le. «Jenta mi, nå skal vi få det skikkelig koselig her» Sa gutten som hadde berørt ved underlivet mitt. «Hva?» hvisket jeg, gutten hadde vist hørt meg og svarte mykt «vet du ikke hva møy betyr?» jeg ristet redd på hodet, han lo «det skal du snart få finne ut»

Jeg hadde svimt av, for hvor lenge vet jeg ikke men en av guttene stod over meg og før jeg viste ordet av det ble jeg munnknullet så brutalt, så hardt. Han stakk den så langt inn at jeg trodde jeg skulle brekke meg, men det gjorde jeg ikke. Jeg fikk ikke puste der jeg lå med munnen full av pikk. Han så hadde jeg begynte å vri meg og trakk den ut, og så inn uten noen advarsel. Ut og inn, hardt og dypt. Selvom det gjorde vondt kunne jeg ikke la være å føle litt behag, litt nytelse. Jeg kjente fitta mi begynte å bli litt våt. Han stoppet. Snudde meg over igjen så jeg lå bundet på ryggen. Jeg viste ikke hva som kom til å skje før det hadde skjedd. Noe stort presset seg inn i den lille analen min. Jeg måtte hyle først der jeg lå, for han var ikke forsiktig akkurat. Jeg ble rumpeknullet så hardt at jeg ikke viste hva jeg skulle gjøre, jeg prøvde å vri meg unna. Men det eneste det hjalp med var at tauene som var bunnet rundt både ankler og håndledd strammet seg. Så jeg stoppet med det. Jeg kjente jeg begynte å bli våt, en finger kom inn i fitta mi, en finger til, en stemme hvisket i øret mitt: Her jenta mi, her har ingen andre vært før meg. Her, skal du huske at noen har vært, men du skal ikke huske hvem. Du skal tenke på det hver kveld, hvem gjorde dette? Da skal du tenke på stemmen min. Var det han sa. Han som pulte meg bakfra begynte å sette opp farten, nå råknullet han meg. En tåre gikk nedover kinnene mine, hvorfor meg? Motvillig reagerte kroppen min på knullingen og fingringen, jeg ble våt. I tillegg til det begynte det å bygge opp til en orgasme. Noe som ikke gjorde saken bedre, «gutter! Kom hit a! Kjenn her!» de andre kom og putta en finger i fitta mi noe som var veldig ubehagelig med tanke på at jeg lå på mage. «Hun er jo smell våt jo!» «du liker dette, eller hva?» jeg begynte å gråte. Plutselig tok han av bindingene som holdt meg fast. Skal de slippe meg fri? Det var feil tanke å tenke da jeg kjente anklene mine ble bundet sånn at jeg kunne sitte på kne og hendene bunnet bak meg. Da guttene bandt meg prøvde jeg desperat å gjøre motstand men jeg var for slapp og sliten etter å ha blitt knullet så hardt og brutalt. Plutselig fikk jeg pikk i analen igjen, hardere enn den første gangen, raskere. Mye lengre inn. Jeg skrek men fikk ikke skreket lenge når munnen min bare ble fyllet med kuk. Pikken ble dyttet langt inn og hardt ut, inn og ut raskt men noen ganger rolig. Da kjente jeg motvillig starten på en orgasme. Da jeg kjente en finger leke med klitten min brast orgasmen ut av meg. Alle stoppet litt for å la meg få det ut, etter en stund var jeg ferdig. Da fortsatte de, råknullig i både anal og munn. Da jeg trodde dette ikke kunne bli verre hadde jeg feil. En smerte skjærte gjennom meg da en pikk ble stikket langt inn i meg og fort ut av meg. Jeg stønnet og kjente at kroppen min nøt dette, jeg stønnet mere til orgasmen kom igjen. Denne gangen stoppet de ikke, jeg kjente at kuken ble drevet inn i meg igjen. Og en finger lekte med klitten min, han som knullet rompehullet mitt kom først. Varm sæd ble sprutet inn i meg, han stoppet ikke å knulle meg, fikk bare en lang orgasme og stønnet høyt. Gutten som knullet munnen min kom rett etter, varm sæd ble sprutet ned halsen min. Siden jeg ikke hadde noe valg svelget jeg det. Men min ekte voldtektsmann som pulte fitta mi hadde ennå ikke kommet, men det var like før. Da jeg var på tur å komme tror jeg de merket det, for de stoppet. De lo bare, «pul meg! Jeg kommer nå» ropte jeg desperat for følelsen var utholdelig. Jeg kjente noe bli kjørt inn i analen min og skrek høyt av følelsen av hard plastikk. En dildo tror jeg, selv hadde jeg aldri brukt en sånn. Da fikk jeg en til bare i fitta mi, den ble presset så langt inn som det gikk. «Rens kuken min» beordret en av guttene, kuken var full av min fittesaft og hans sæd. Han stod foran meg, jeg skjønte hva han ville ha meg til å gjøre. Noe så ekkelt, «rens kuken min!!» sa han mer bestemt denne gangen og noe slo meg på baken, veldig hardt. Jeg begynte å slikke på kuken, startet ytterst og jobbet meg innover. Han holdt innerst på kukroten. Da jeg var kommet helt innerst ba han meg suge ham. Jeg gjorde som han sa, gjorde mitt beste på å suge ham med hendene bunnet bak meg. Jeg slikket litt rundt kuk hodet før jeg la de myke leppene mine rundt pikken hans og dro de innover. Jeg var på tur opp igjen da han tok tak i hodet mitt å fikk meg til å sluke kuken hans helt. Han synstest sikkert at jeg ikke hadde tatt den langt nok inn til og med etter han hadde hjulpet for han sa da «Faen lille hore få nå inn kuken min da!» og gryntet. Jeg begynte å sluke kuken hans og ta den inn og ut, jeg tok den helt ned i halsen for å få hele. Slikket og sugde. Jeg kjente at kroppen min reagerte igjen på denne behandlingen og fitta mi dryppet av fittesaft der jeg stod å sugde en fremmed gutts kuk. Da gutten trakk seg litt unna kjente jeg dildoen som lå i analen min begynte å vibrere, først svakt så på full guffe. Det tok ikke lang tid før dildoen i fitta mi begynte å vibrere svakt så fullt. Kroppen min ristet litt av dette. Guttene så det tydelig, jeg ble kjempe kåt av denne behandlingen. Jeg var Så flau over å være naken foran alle disse fremmede. Men til og med flauheten gikk over i kåthet. «Du er jo skapt for dette lille hora! Du blir jo til og med kåt av flauhet og skam!» jeg skammet meg mer av å høre dette noe som gjorde meg mer kåt. Plutselig fikk jeg bind for øynene, dildoene ble revet ut av meg. Noe nytt skjedde, jeg fikk en pille i munnen som jeg svelget raskt. Slapp ble jeg med engang, sikkert noe dop ellerno tenkte jeg. Tauene ble løsnet. Jeg forventet at de skulle bli festet igjen men det ble de ikke, da jeg tok av meg bindet å prøvde å flykte mot døra var det som de hadde vist at dette kom til å skje. Jeg fikk bare to sterke hender om meg som kastet meg tilbake i senga og hørte flere stemmer le. Jeg ble mere slapp sikkert på grunn av pillen, jeg så på guttene. De nøt det, å se meg hjelpeløs. De brydde seg ikke noe om at de hadde skadet meg, hvordan jeg hadde det. Alt de ville var å bruke meg, som en gjenstand. Der jeg lå snakket de til meg, kommentarer som «vi ser det på deg at du liker det, lille hore.» og kanskje hadde de rett, gutten som hadde hentet meg aller først beordret de andre ut, låste døren etter dem. Nå var det bare oss. Han gikk mot meg dro meg inntil seg så han kunne hviske meg inn i øret; Dette er bare starten, vit at en del av deg tilhører meg. Vit at vi kommer til å møtest igjen. Så stoppet han, pustet lett i øret mitt å la til jeg vet at du likte det, likte meg. Han tok frem noe som lignet et kamera å en sterk blitz kom på meg før han dyttet meg ned i senga og forlot rommet.