Alene med meg selv

Denne novellen er vist 27008 ganger.

Skrevet av: BenoniRosa

Tiden står nesten stille når man er alene. Overlatt til sine egne tanker er det som om klokken går i sirup. Det hjelper ikke at du har fratatt meg muligheten til å se på klokken. Det eneste som hinter om at verden går fremover er de dempede lydene fra verden utenfor.

Jeg ligger på mage på sengen, armene er spredt ut til siden og bundet fast, føttene like så. Det er ikke første gang du har forlatt meg slik, hjelpeløst fastbundet, med bind for øynene for å gjøre ærend. Spesielt etter at du tvang meg til å kjøpe cuffs av lær, med lettvinte karabinkroker, har du yndet å forlate meg på denne måten. Spredt ut i x-posisjon, med en ganske stor plugg i rompa for å minne meg på hvilken tøs jeg er. Pluggen glir greit inn, men etter å ha vært på plass en god stund, begynner den å markere seg. En mild, men konstant smerte gjør meg til en hver tid oppmerksom på hvem som er mottaker, hvem som blir pult i dette forholdet. Én gang hadde du faktisk med deg besøk, en venninne som ble traktert med både te og prat, mens jeg lå ganske nervøs og aldeles musestille bak de syltynne soveromsdørene. Det var da det gikk opp for meg at jeg ikke lenger var en sub bare for lek, dette var hverdagen nå. Det kriblet i magen.

Slik ligger jeg altså på sengen. Utstrukket, hjelpeløs, og venter på at du skal komme hjem. Etter det som virker som en evighet, hører jeg nøkkelen i døren. Jeg våkner fra den kåte døsen man ofte kan gli inn i når man befinner seg i slike situasjoner; kroppen spenner seg og er umiddelbart beredt. Jeg kjenner at kuken presser seg mot madrassen idet den våkner til liv, og strammer seg opp fra halverigert til steinhard i løpet av et lite sekund. Jeg er svært spent på hvilke planer du har for meg, nesten fra meg av kåtskap etter å ha blitt nektet orgasme i en hel uke. Ballene er ømme, og det iler i lysken hver gang de beveger seg mot underlaget. Jeg holder pusten idet du trekker skyvdøren til side.

Jeg hører du roter rundt i leketøyet vårt, og at du kommer bort til sengen. Du lener deg over meg, og jeg kjenner varmen fra kroppen din idet du presser ballgagen inn i munnen min og strammer til. Den er stor, og de eneste lydene jeg får til å lage er dempede grynt og stønn. Selv om jeg etterhvert er vant til å gå med gag, kjenner jeg at kjeven blir strukket til sitt ytterste. Du sitter over skrevs på ryggen min, med en fot på hver side, så lener du deg ned. Jeg kjenner  pusten din mot øret mitt, den som kan gjøre meg helt vanvittig kåt på et øyeblikk. «Du har for mange nysgjerrige sansa, det hindre dæ i å nyte ordentlig» hvisker du, og lar tunga di gli over øreflippen min. Så kjenner jeg at noe presser mot øregangen min, først den ene, så den andre, og plutselig blir det stille. Ørepluggene utvider seg og tetter godt igjen. Verden forsvinner i bomull.

Du hopper raskt ut av senga, og jeg mer føler enn hører at du forsvinner ut av rommet. Denne gangen blir du borte bare en kort stund, før jeg kjenner at jeg blir løsnet ved anklene. To lynraske og sviende slag treffer meg i knehasene. Du bruker pisken til å kommandere meg i knestående. Hjertet mitt slår fortere, dette er delen jeg elsker og hater. Jeg kjenner at kuken min drypper allerede av pur forventning. Jeg byr fram rumpa mi så godt jeg kan, nærmest strekker den mot deg, tigger om å bli pult av deg. Jeg kjenner at du tar plass bak meg. Du skyver knærne mine bryskt fra hverandre, og bruker en finger med glidemiddel til å gjøre meg klar. Jeg har trent mye i det siste for å kunne være en god hore for deg, så det er ikke nødvendig med så mye oppvarming. Så kjenner jeg dildoen mot hullet mitt, og slipper ut et forventningsfullt sukk gjennom gagen.

Sakte, sakte trenger du inn i meg og jeg stønner høylytt. Og like sakte som du trenger inn i meg begynner det å gå opp for meg; denne dildoen har jeg ikke kjent før! Det er en ny fasong, den er mykere, kjennes mer naturtro… Den er tilogmed kroppsvarm! Jeg gisper høyt idet jeg kjenner at du legger deg ved siden av meg i sengen og stryker meg over ryggen, alt mens to hender ligger på hoftene mine og holder fast, idet en ekte, levende kuk trenger inn i meg bakfra. Det lyner for øynene mine, og i et kort desperat øyeblikk tenker jeg på å rope ut safe-signalet. I samme øyblikk strammer nevene om hoftene mine, og jeg blir pult til bunns…

Tempoet til hvem det nå er som puler meg, øker i takt med at mine rop blir høyere og høyere. Jeg har aldri følt meg så submissiv, brukt og objektifisert som nå! Tungen din leker med øreflippen min, hendene dine er vekselvis opptatt av kuken min og niplene mine. Jeg prøver å be om å få komme, men jeg får ikke ut annet enn halvkvalte stønn, og idet jeg spruter ut over sengen i samme rytme som jeg blir pult, kjenner jeg et hardt rapp med pisken over ryggen. Slaget blir etterfulgt av fire nye, knallharde slag, og jeg holder på å kolapse på sengen, men blir holdt oppe av en bestemt hånd i håret. Jeg blir holdt fast slik, og kjenner at støtene blir seigere og hardere. Plutselig hører jeg et brøl bak meg, og kjenner kuken pulsere inni meg idet jeg blir sprutet full av en fremmed manns sæd.

Det er stille i leiligheten, jeg ligger tilfreds på mage, fortsatt fastbundet på hendene. Du har tatt ut gagen, og jeg smiler idet jeg kjenner at jeg er øm der bak. Jeg sovner til lyden av at du ser et matlagingsprogram i stua.