Dundre’s hevn

Denne novellen er vist 6611 ganger.

Jeg husker den enda, den dag i dag Dundre’s hevn. Dundre er ei jente som jeg kjente. Hun heter ikke det selvfølgelig, men vi kalte henne det fordi hun var feit, skikkelig feit. Den tiden var jeg gjengens Don Juan og pulte damer både i øst og vest. Pene damer, normale damer, stygge damer, men aldri tjukke damer. Dundre var ei venninne og ingenting annet. Jo, hun var gjengens hakkekylling også, den vi baksnakka eller lo av hvis vi ikke fant noen andre.
Så var det da den ene festen da Dundre fortalte meg at hun var forelsket i meg. Hun ville ha meg. Vi satt på sofaen i kjellerstua til foreldrene til Harald. På TV’en svingte Kevin Costner sverdet i ”Tyvenes Prins” og på soverommet, med halvåpen dør, fikk Harald sitt livs sugejobb av Grete. Også var Dundre forelsket i meg og jeg husker at jeg ikke sa noe, bare gikk til kjøleskapet og henta meg en øl til. Så ropte jeg på Harald og Grete før jeg gikk opp i stua til resten av festen. Dundre gikk bare hjem og jeg husker jeg trodde at hun gråt.
Noen uker senere fikk jeg en telefon fra Gitte. Ei dansk jente som var knallsexy, men gift med en overarbeidende taper som het Tom. Hun ville treffe meg, men jeg måtte gå inn kjellerinngangen siden Tom var hjemme. I full fyr og flamme styrtet jeg over dit, Gitte hadde aldri vist interesse for meg før, men jeg visste at hun ikke var tro mot Tom. I bilen over så jeg for meg hvor deilig kroppen hennes ville være når den vred seg under meg. De lange bena som slynget seg rundt meg, de myke faste puppene og den flate tynne magen hennes. Jeg var ennå i drømmerus da jeg gikk ned kjellertrappa til Gitte.
Nede i kjelleren var det mørkt, jeg så nesten ingenting men famlet meg framover i den trange kjelleren. Det lå masse ting overalt og jeg holdt på å snuble. Tilslutt ble døren fra første etasje åpnet. Jeg holdt pusten og ba om det ikke måtte være Tom. Da jeg så Gittes nydelig figur komme lett slentrende, nesten svevende ned trappen pustet jeg lettet ut. Gitte så på meg og begynte å små- le litt. Hun hadde på seg en kort t-skjorte og et kort skjørt. Jeg spurte kjekt hva det var hun ville og hun smilte lurt.
”Det skal jeg vise deg, men først…” sa hun og tok fram et sort lommetørkle, ”skal du sette dette bindet før øynene dine”. Jeg kjente at pikken våknet i buksa. Ryktene sa at Gitte var småkinky. Gliset mitt var så fett at det kunne sikkert smurt våpnene til et helt kompani mens Gitte rolig knyttet bindet foran øynene mine og satte meg nedpå en stol. Så hørte jeg at det raslet i noe og jeg kjente noe kaldt som smekket seg fast rundt håndleddet midt. Jeg skvatt til. Så bare gliste jeg mens Gitte lenket hendene mine bak stolryggen. Ereksjonen min var allerede tydelig og jeg ventet spent på neste trekk fra Gitte. Det kom ikke i stedet sa hun: ”Bare vent… i noen sekunder mens jeg skifter til noe mer komfortabelt…”, og etter en stund hørte jeg at døra øverst i trappa ble lukket. Mens jeg satt der, takket jeg de høyeste maktene jeg anerkjenner for at de hadde gitt meg Gitte. Sexy, nydelige og tynne Gitte.
Noen minutter senere åpnet døren fra andre etasje seg og det knirket godt i trappen når Gitte kom ned igjen. ”Du er tilbake igjen…” sa jeg kjekt fra stolen. Det kom ikke noe svar men jeg kjente et par fingre som gled over brystkassen min. Så kjente jeg at hun begynte å kneppe opp knappene sakte mens hun kysset magen min, brystkassen min og skuldrene mine. En herlig sitring gikk igjennom kroppen da hun begynte å slikke brystvortene mine, suge på dem… bite dem. Buksene mine kjentes ut som om de skulle sprenges og det så nok Gitte også for hun kneppet den opp og drog ned glidelåsen. Med ett rykk trakk hun ned buksene så jeg ble sittende i bare bokseren. Kulden gjorde at jeg fikk gåsehud. Gud… dette var deilig. Med et sultent ”mmmmm…” som ikke hørtes ut som Gitte i det hele tatt trakk hun ned bokseren min. Pikken stod allerede halvstiv da dyktige fingre begynte å kjæle med den. Hele kroppen skalv mens fingrene knyttet seg rundt skaftet og runket den rolig. Sekunder etterpå stod den som et spett. Da kjente jeg tungen mot ballene og de myke leppene som kysset pungen min. Stønnene mine ble mer og mer inderlige mens jeg ble runket taktfast og kyssene flyttet seg oppover staken. Tilslutt ble den omsluttet av varme lepper som strammet rundt hodet. Døden var meg nær da jeg kjente leppene gli opp og ned på staken min. Aldri før hadde noen sugd meg så godt, så dypt og varmt og ertende mens de forsatte å runke meg med hånden. En perfekt blowjob som fikk meg til skjelve i orgasme etter bare ett minutt. Jeg hadde ikke sjangs til å holde igjen da pikken eksploderte og hele kroppen ristet. Mens jeg kom forlot ikke de myke leppene pikken min ett eneste sekund og sæden ble raskt svelget unna. Da rykningene gav seg slapp pikken ut av den slikemyke munnen og igjen hørte jeg et ”mmm” som ikke hørtes ut som Gitte i det hele tatt. Noe i hodet sa meg at her var det noe som ikke stemte.
Mistankene mine fikk ikke tid til å feste seg før hendene mine ble løftet over stolryggen. Et lett dytt i ryggen og jeg gled ned på gulvet. Der ble hendene mine løsnet, flyttet over hodet mitt og igjen lenket fast. Liggende sånn på ryggen på det kalde kjeller gulvet kunne jeg strekke meg ut. Gitte, eller hvem det nå var, trakk buksene mine helt av meg før jeg igjen kjente varme hender som strøk meg oppover lårene og begynte å kjæle med pikken. Inderlige kyss gjorde den raskt stiv igjen mens hendene strøk oppover brystkassen min. Så kjente jeg et par kraftige lår som krabbet seg langs siden min og et varmt fuktig kjønn som skled over pikken min. Med et langtrukket sukk førte noen, jeg var nå nesten sikker på at dette ikke var Gitte, pikken min inn i seg. Det myke kjønnet omsluttet meg og sakte begynte det å gli opp å ned på meg. Jeg stønnet høyt da hun igjen satte seg tungt ned med pikken min langt inne i meg. Hun var tyngre enn andre jenter, men Gud… så deilig det var når hun satte opp farten og red meg raskere og raskere. Stønnene hennes økte, små hyl mens hun lot seg humpe opp og ned på den knallstive pikken min. ”Ahhh… det er deilig” ropte hun og jeg kjente at den ene hånden hennes lekte med klitten mens hun red meg. Så gav hun fra seg et høyt hvin og jeg kjente at kroppen hennes skalv mens kjønnet trakk seg krampeaktig sammen. En hånd hvilte med det samme på brystkassen min og et par lepper presset seg mot leppene mine. En rund og god mage presset seg mot magen min. Da åpnet noen døren til første etg…
”Går det bra med dere?” lød Gittes stemme fra øverst i trappa. Med det samme fikk jeg en voldsomt merkelig følelse. ”Bare bra…” svarte hun som satt oppå meg før hun igjen begynte å ri meg sakte. Jeg stønnet og hodet svømte i usikkerhet, nesten litt ufrivillig jukket jeg mot bevegelsene til dama som red meg. ”Åh… du har ikke sluppet ham ennå” sa Gitte igjen, nå stod hun tydeligvis like ved. Dama som red meg satte opp farten og jeg kjente at orgasmen min bygget seg opp. Hun gav små klynk mens hun red meg, trædde seg selv på meg og knullet meg der på gulvet. Mens hun drev slik trakk noen av meg bindet for øynene mine og jeg kikket opp på den veldig kroppen til Dundre som satt over meg. De store brystene duvet i luften foran meg og den runde magen disset litt i takt med rittet hennes. Øynene hennes strålte da hun kikket ned på meg med et fandenivoldsk smil. Så veltet hun seg av meg satte seg ved siden av meg og grep den klissvåte pikken min. Med lange raske drag runket hun den og jeg kjente bare utløsningen presse på, for så å eksplodere i en lang stråle av sæd som pumpet opp. Gitte som hadde satt seg trappen, i de sammen klærne hun hadde møtt meg i, lo litt og applauderte. Dundre smilte tilfreds og kikket på meg, noe i øynene hennes glimtet av stolthet. ”Jeg fikk deg tilslutt likevel jeg søten…”
Etter en stund, når de ble sikre på at jeg ikke var sint, slapp de meg løs. Ikke visste jeg hvordan jeg skulle forholde meg til hele situasjonen, men da Gitte inviterte oss opp på en øl sa jeg ja. Vi snakket og de forklarte meg at de aldri trodde planen skulle fungere. Det viste seg også at Gitte bedrog Tom med annet enn bare menn. Hun og Dundre hadde varmet opp til besøket mitt med heftig jentekos ble jeg fortalt. Da jeg drog hjem den dagen følte jeg meg fortsatt ikke helt sikker på hva jeg syns om det hele, men i ettertid har jeg begynt å le av det og av meg selv. Å ikke ta Dundre seriøst på grunn av utseendet var feil, det er vanvittig mye mer som teller ved en person også når det kommer til sex. Selv om jeg faktisk prøvde fikk jeg aldri Dundre i seng flere ganger. Hun hadde visst møtt en dansk venn av Gitte og de tre lekte visstnok mye på bordene når katten Tom var ute av huset. Gitte fikk jeg heller aldri på kroken.

Legg igjen en kommentar