Ei ekte tøs

Denne novellen er vist 7521 ganger.

Vi hadde møttes en gang før, men hadde avtalt og møtes igjen. Første gang jeg møtte han, så snakket vi om hva jeg likte, mine grenser og hva jeg ikke tror jeg likte.  Vi hadde avtalt at jeg skulle komme på hytta hans igjen noen dager senere ca. klokka 18.00.
Mens jeg satt og kjørte og var på vei til han  var jeg litt nervøs og tenkte på hva som ville skje. Jeg parkerte bilen, og begynte å gå nedover mot hytta. Jeg gikk ganske sakte siden det var så mørkt, men kom fram til hytta til slutt. Heldigvis trynet jeg ikke.  Jeg banket på, han åpnet døra og vi satte oss i stua. Han spurte om jeg ville ha kaffe, og jeg takket pent ja. Når jeg hadde drukket litt, sa han plutselig » Kle av deg. «. Jeg lo for jeg visste jo ikke om han mente det, og jeg svarte «Hva hvis jeg ikke gjør det?» . Han svarte » Da hjelper jeg deg med å få de av». Dum som jeg er, svarer jeg «Det klarer du ikke». Han tar ett godt tak i håret mitt og ber meg om å reise meg. Han slipper håret mitt, og drar av meg klærne oventil. Nedentil tok jeg av selv. Plutselig står jeg der naken rett foran han.  Han tar tak i håret mitt igjen og ser meg dypt inn i øynene mine.  Han tar på fitta mi for å kjenne om jeg er våt.  Så spør han «Hva har du lyst til nå?».  Jeg visste ikke helt hva jeg skulle svare med en gang, men svarte » Jeg vil legge meg på bordet».  Vi går bort til bordet. Jeg steller meg på alle fire med rumpa i været. Mellom bena mine ser jeg at han setter seg godt til rette på en stol. Han begynner å kjenne på kjønnet mitt. Fingrer og leker med klitorisen.  Jeg blir så kåt der jeg ligger, så jeg begynner og små skjelve i beina. Han fingrer meg så mye at jeg nesten kommer, og jeg spør om lov å komme. Heldigvis får jeg lov til det, og spruter litt, men ikke mye. Han leker litt med rumpehullet også, før  han stopper opp, drar ned buksa og steller seg på siden av bordet og sier «værsegod». Jeg putter  den stive staken i munnen min ,og begynner å jobbe med munnen inn og ut. Det er så godt å kjenne pikken i munnen min.  Jeg suger ikke så lenge, før han putter den inn i det våte og glinsende kjønnet mitt.  Han jobber først sakte, og så fortere og fortere. Jeg blir så kåt der jeg ligger. Han slår noen slag på rumpa mi mens han holder på. Jeg kan kjenne det svi litt, men det bare godt.

Han stoppet opp nå. Han finner frem tau. Binder fast puppene mine og armene bak ryggen. Jeg får beskjed om å stå rolig, og han pisker meg på rumpa og litt på puppene mine.  Jeg legger meg på magen på bordet. Plutselig kjenner jeg noe kaldt går inn i rumpa mi. Det er en anal hook, eller hva det kalles. Han surrer tau rundt håret, og fester beina mine. Han fortsetter å leke med fittehullet mitt. Fingrer fort, så jeg stønner skikkelig høyt.  Denne gangen spurte jeg ikke om lov å sprute, så jeg sprutet litt.  Jeg legger meg på ryggen og ser på han. Han putter penisen inn i fitta mi igjen, og begynner å pumpe på mens han masserer klitorisen med tommelen sin. Plutselig slår han til meg i ansiktet. Jeg skvatt, for det kom så plutselig.  Plutselig sier han » kom» , og jeg spruter.. Masse.. Det renner utover bordet og ned på gulvet.  Det var så deilig.
Han fortsetter med å ta penisen inn og ut av den våte deilige fitta mi. Klyper meg på puppene, så jeg får vondt. Godtvondt. Jeg er så beruset av kåthet der jeg ligger. Han setter seg ned på stolen igjen, og slikker fitta mi ren. Deretter tar vi på oss klærne igjen, og jeg smiler og er fornøyd.

Endelig har jeg kjent på det å være ei ekte tøs, og jeg elsket det.

Legg igjen en kommentar