Ekstraundervisningen

Denne novellen er vist 17900 ganger.

Jeg satt i timen, plutselig banket det på døren. Det var rektor som kom inn, han hadde noe å meddele. Læreren vår hadde blitt syk så vi skulle få en ny vikar denne timen. Det kom ikke direkte som noe sjokk, men det var jo alltid koselig å se et nytt fjes i ny og ne. Inn døra kom en kjekk mann i starten av tredve årene, han var høy, mørk og hadde en god utstråling. Det virket som alle i klassen satte stor pris på å få en nokså kjekk og veltrent vikar, ikke slik som de sure, småfeite gubbene som bare snakket om hvor bra det var å være ungdom da de var unge for nesten hundre år siden. Det begynte jo nesten å gro mose på noen av de fossilene. Denne timen skulle vi ha norsk. Vi skulle ha en kartleggingstest i våre ferdigheter. Jeg gjorde det beste jeg kunne, men selv er jeg ikke så god i norsk.

 

Etter timen ba vikaren meg om å bli igjen så vi kunne slå av en prat. ‘’Du er visst ikke så sterk i norsk, du?’’ Jeg rødmet. Han var jo så kjekk. ‘’Hvis du vil kan vi begynne med ekstratimer’’ sa han. Jeg takket ja, jeg ville jo bli bedre i faget. Dessuten gjorde det meg ikke noe å få være litt alene med dette mannebenet. ‘’Skal vi ta det etter skoletid? Hvis ikke kan du komme hjem til meg’’ sa han. ‘’Vi kan ta det hjemme hos deg, når skal jeg komme?’’

Dermed hadde vi en avtale om å ha ekstraundervisning allerede denne dagen, klokken åtte.

Jeg banket på døra. ‘’Hei!’’ sa han. Jeg hadde ikke lagt merke til det før, men han hadde ett utrolig flott smil og vakre øyne. Han ba meg inn på stua, og spurte om jeg ville ha noe å drikke. ‘’Hva har du?’’ spurte jeg. ‘’Jeg har kaffe, vann eller hvis du vil kan du få ett glass vin’’. Vin var jo trossalt noe av det beste jeg visste. Men problemet var at jeg bare var 17 år. Skulle jeg ta imot alkohol av læreren min? ‘’Jeg tar ett glass vin, takk’’ svarte jeg høffelig. Han så på meg med ett lurt smil. Jeg kjente rosenknoppene mine bli stive. Jeg kjente jeg begynte å bli kåt.. På læreren min! Jeg bare måtte gå på toalettet for å ta litt på meg selv. Da jeg kom inn på toalettet begynte jeg å kna på mine ømme bryster. De strittet rett ut. Jeg hadde aldri vært kåt på denne måten før. Det gikk en liten stund, og jeg nærmet meg klimaks. Plutselig hører jeg noen ta tak i døra inn til toalettet hvor jeg satt og tok på meg selv!

‘’Går det bra der inne?’’ hørte jeg han sa. ‘’Ja, jeg kommer snart’’ sa jeg med ett lite snev av angst i stemmen. Men så skjedde det jeg håpet at ikke ville skje. Han åpnet døra, og der satt jeg og tok på meg selv.. Jeg rødmet, for jeg var jo helt naken. Han tok tak i armen min, og geleidet meg inn på kjøkkenet. ‘’Legg deg på kjøkkenbordet’’ sa han, med ett tonefall jeg aldri hadde hørt han snakke i før. Han dro bena mine fra hverandre, og lot tungen sin gli lekent over den våte fitta mi. Aaaaaaah, ropte jeg. JEG VAR SÅ KÅT! Han fortsatte og tease meg. Han kjente jeg rykket til. Han skjønte at jeg var på vei til å nå klimaks. Plutselig stoppet han. ‘’Sug meg og hold kjeft’’, skrek han til meg. Han kom med det store, stive, harde lemmet sitt mot munnen min. Jeg puttet den ømt inni munnen. Leket med hodet, før jeg puttet hele staken inn. Jeg sugde han for harde livet. Han stønnet, og ga uttrykk for at han nøt det. ‘’Du suger som en gudinne’’, sa han til meg. Nå var det på tide at han måtte knulle vettet ut av meg! Jeg kunne ikke vente på la fitta mi få smake hans digre lem.

Han kastet meg rundt på bordet, løftet opp bekkenet mitt og tok tak i hoftene mine, og kjørte staken sin inn mellom skamleppene mine. Jeg klynket av begeistring! Jeg hadde aldri hatt en så stor pikk inni meg noen gang. Han røsket tak i håret mitt, og skreik i nytelse. Pulsen min steg, jeg begynte å puste tungt. ‘’JEG KOMMER’’ ropte jeg! Han trakk seg fort ut av meg, og kom igjen med lemmet sitt mot munnen min. ‘’Denne gangen skal du suge meg tom!’’ ropte han. Jeg sugde for harde livet. Han skrek i nytelse. Han tok tak i fitta mi og begynte å slikke meg, mens jeg sugde han tom for hans safter. I ett kom vi, samtidig.

 

Jeg kledde på meg, tok vinglasset og skylte det ned i ett svelg. Så kledde jeg på meg, takket for undervisningen og gikk ut døra. Den dag i dag har vi ekstraundervisning 2 ganger i uka. Og det blir heftigere og bedre for hver gang jeg er der.

Legg igjen en kommentar