Eli baba

Denne novellen er vist 5118 ganger.

Det glitret i gull, sølv og edle stener i den store hulen. Det eneste lyset som fikk alt til å skinne så vakkert i gylden glans, var oljelampene på de kalde huleveggene. De små flammene fikk skyggene til å røre på seg og hele hulen virket levende og trolsk.
Eli Baba trådte forsiktig inn og så seg rundt med store øyne. Det glitrende gullet gjenspeilte seg i de brune øynene hennes som funklende stjerner og huden hennes var like gylden som veggene i hulen. Veien hit hadde vært lang og farefull, og endelig var hun ved målet. Hun skalv av spenning mens blikket hennes gled over alle rikdommene i hulen. Hun var på utkikk etter noe spesielt.
På en søyle innerst i hulen sto det hun lette etter. Lampen! Den lampen som hennes mormors mormors mor hadde funnet og fortalt om, og som hadde vært i familien i generasjoner inntil for femti år siden. Da ble lampen røvet og gjemt – og glemt. Helt til Eli fant en gammel pergamentrull der mormoren hennes hadde skrevet om lampen og dens hemmeligheter. Og hulen den var gjemt i.
Eli gikk bort til sokkelen, strakte hendene ut etter lampen og løftet den forsiktig opp. Hjertet hennes banket hardt og fort. Ville hun få oppleve det samme som sine formødre? Spent satte hun seg på gulvet og gned forsiktig på lampen med det blå, flortynne sløret hun hadde rundt skuldrene, som hele kroppen hennes var svøpt inn i. Gjennom stoffet kunne en ane skyggene av en vakker kvinnekropp med modne, runde former og slanke lemmer.
Elis øyne ble større da røyk begynte å tyte ut av lampetuten. Tykk røyk som steg opp og tok form. Hun torde ikke puste av frykt for å ødelegge stemningen. Røyken ble mørkere, fikk hode, hender, kropp… og et par ben. En mørk, kraftig lampeånd kun iført et hvitt lendeklede og en rosa turban. Under lendekledet kunne en tydelig se konturene av noe stort som presset mot stoffet. Eli satte lampen fort fra seg og bøyde seg nervøst og ærbødig i støvet for dette mektige.
«Hva er det du gjør?» En mild, mørk stemme lød i hulen. Hun vågde å løfte på hodet og gispet svakt da ånden la en hånd under haken hennes og fikk henne til å sette seg opp på knær. «Det er ikke du som skal bøye deg i støvet for meg, lille hersker. Det er omvendt, vet du ikke det?»
«Jeg… bare… Så vakker du er,» hvisket Eli og nøt uhemmet synet av den stolte lampeånden. Ansiktet hennes hadde et tilbedende uttrykk, blandet med fortryllelse og ulmende begjær mens blikket hennes gled over kroppen hans.
Ånden hadde en kraftig brystkasse. De muskuløse armene og bena avslørte ikke at han hadde ligget i lampen og ventet i over femti år. Ansiktet var mørkt, nesten som hos en neger. De vakre trekkene i ansiktet tiltrakk Eli så det gjorde vondt i henne. Mørke, markerte øyenbryn, smale kinn, smale lepper og et hypnotiserende, nesten djevelsk blikk i smale øyne. Selv var hun lysere enn ham, med mørkt, langt hår og buede øyenbryn, en liten, rund munn med fyldige lepper og store øyne med lange vipper rundt. De fyldige brystene hennes hevet og senket seg når hun pustet opphisset og brystvortene knoppet seg ivrig, de struttet hardt mot det tynne stoffet hun var svøpt inn i.
«Hva ønsker du, Eli Baba?» spurte ånden og bøyde seg for henne. «Dine ønsker er min lov. Men husk,…» Han reiste seg og gikk et steg mot henne, sto rett foran henne og utstrålte en så dyrisk sensualitet at Eli ble svimmel. Varme flommet gjennom kroppen mens hulen langsomt gikk rundt. «… du får bare tre ønsker.»
«Bare tre ønsker, og så… hva da?»
«Jeg er et familieklenodie, det vet du,» smilte ånden og Eli nikket mens hun tenkte på sine formødre.
«Du går i arv, altså?»
«Mot en betingelse. Bryter du den, blir du evig forbannet.» Ånden så alvorlig på henne. Han la hendene på skuldrene hennes, for å understreke tyngden i ordene.
«Hvilken … betingelse?» sa Eli stakkåndet. Hendene hans var så varme, de sendte stråler nedover skuldrene hennes, utover i kroppen og hun ble med ett så mo i bena. Skrittet ble varmere, mykere og hun stirret betatt inn i øyene hans. Det sitret og brant så deilig i kroppen. Så nær han var. For en deilig varme han utstrålte. Eli var blank i øynene og kinnene blusset.
«Å holde meg skjult for de mannlige familiemedlemmene.»
«Det er ikke vanskelig,» smilte Eli lettet, hun hadde ventet seg noe mye verre. Ånden smilte tilbake, tennene hans glitret hvite, like hvitt som sølvet i hulen.
«Men hvorfor skal du bli hos meg når du allerede har oppfylt ønskene mine?»
«Det skal jeg vise deg.»
Ånden stirret på henne. Blikket var intens og hendene hans dro henne nærmere. Hun skilte leppene da han nærmet seg og la munnen sin over hennes. Hektisk trakk hun pusten gjennom oppspilte nesebor da hun kjente tungen hans. Myk, våt, letende. Den fant hennes og kjælte med den, strøk rundt den, kilte… Leppene var myke og deilige. Hun smakte på ham, lukket øynene og nøt kysset.
Da han avbrøt kysset oppdaget hun at han hadde svøpt sløret nesten av henne. Hun sto halvnaken foran ham. Det eneste som dekket kroppen hennes, var et tynt lag med florlett stoff. Gjennomsiktig. Han kunne se alt! Han kunne se hele henne gjennom et slør av blått. Og det brant så deilig og uutholdelig mellom bena. Elis hender skalv da hun strakte seg etter lendekledet hans. Huden hans var varm der fingrene hennes strøk ham på magen. Tankene hennes var like ulne og tykke som tåken i lampen. Hendene hennes handlet på egen hånd, og han trakk seg ikke vekk da hun løsnet lendekledet og lot det falle ned på hulegulvet.
Det var varmt i hulen. Det var som om det varme, gyldne skinnet fortrengte kulden der inne. De sto nakne foran hverandre da ånden trakk vekk den siste fliken av sløret hennes. Nakne og opphissede. Hun var stinn av begjær, brystvortene sto rett ut, knallharde, stive, like sprengstive som lemmet hans.
«Ta meg,» hvisket hun og angret i samme øyeblikk. Der forsvant ett ønske, men noe sa henne at det ville være verd det. Kroppen hennes mente i alle fall det, for fingrene hans var på leting nå. De fikk gåsehud til å jage ilende nedover kroppen hennes. Så myk huden hans var! Hun la armene rundt halsen hans, smøg seg inntil ham og kjente det bankende lemmet mot venusberget. Så stor. Forlokkende.
Hun skjøv ham litt vekk, så nedover kroppen hans, stønnet da hendene hans strøk henne mildt over baken, så litt hardere for til slutt å massere rumpeballene hennes med runde, seige, kraftige tak. Hun fulgte den mørke, brunskimrede huden nedover magen med blikket, ned til kjønnshårene og sperret opp øynene da hun så hvor stor han virkelig var.
Eli gispet. Så stor? Enorm! Han kom til å sprenge henne. Og tanken på dette fikk det til å sitre vilt mellom bena hennes, musklene i skjeden trakk seg sammen som om de gledet seg til å ta imot ham. Sprenge henne… Trenge inn, dypt, dypt inn i hennes grotte, hennes skattkammer. Hun snappet etter pusten da fingrene hans fant skattkammeret hennes og det flytende gullet av kjønnssafter. Smattende, våte lyder hørtes da fingrene hans masserte rolig i kvinnelig fuktighet. Blikket hennes ble slørete og hun kjente seg ullen og fjern i hodet da hun så inn i øynene hans igjen. Hulen virket så mye lenger vekk nå.
«Han har forhekset meg,» tenkte hun.
Det var det siste hun tenkte på lenge, for tankene sluttet å fungere da kroppens begjær tok over. Tre fingre trengte dypt inn i henne, så dypt at skjedeveggene sitret og Eli ropte i nytelse, hørte ekkoet av sitt eget begjær bli kastet rundt i den gyldne grotten. Bena, de skalv, hun klarte ikke å stå mer, de orket ikke bære henne lenger.
«Slikk meg, vær så snill,» hvisket hun og sank sammen på gulvet, på sløret sitt.
Ønske nummer to. Hun la seg på ryggen uten å slippe blikket hans med sitt. Strøk magen sin, lårene, ned til knærne, oppover innsiden av lårene og spredte bena da han la hendene sine på knærne hennes og bøyde dem til side. Han strøk forsiktig med kilende fingre over det lengtende, sitrende kjønnet, strøk oppover magen mens han la seg til rette, fant brystene og strøk dem fjærlett mens han pustet henne i underlivet. Klitoris ropte mot ham, kjønnsleppene brant og et nytt rop av begjær ble kastet mellom huleveggene da han boret ansiktet ned i musa og lot tunga rotere hardt rundt gledesknoppen hennes. Hun skalv, vred seg, grep etter håret hans og holdt ham fast, presset ansiktet hans ned i kjønnet sitt og steg, steg… Stråler spredte seg fra underlivet, jòg utover i kroppen og overtok totalt. Eli skrek sanseløst, rev ham i håret.
«Stikk den inn,» gispet hun og stirret vilt på ham da han løftet hodet og så på henne. Han var kliss våt på haken av de blanke saftene hennes.
Det tredje ønsket. Uten å nøle reiste han seg opp på alle fire, stilte seg på knær mellom de skrevende bena hennes og styrte pikken på plass mens Eli stirret på det digre lemmet i hånden hans. Forhuden var halvveis dratt tilbake, en liten sprekk smilte mot henne ytterst på tuppen av glansen, som var dyprød og blodfyllt. En tung dråpe av sæd hang under sprekken, lemmet var sprengfullt og knallhardt.
«Nå sprenges jeg,» tenkte hun og knep øynene sammen da han langsomt og pinefullt trengte inn i henne. Først såvidt innenfor, så litt ut igjen for å fordele saftene rundt åpningen slik at det ble lettere å trenge inn med alt han hadde. Eli kunne tydelig kjenne skjeden vide seg ut, kjente veggene åpne seg for ham mens han gradvis kom lenger inn, og hun kjente ham trenge helt til bunns. Uten å sprenges. Han var enorm, så enorm at det gjorde litt vondt og det var godt. Nervene rundt skjedeveggene formelig skrek av nytelse. Hun åpnet øynene igjen og så sløret på ham. Det var noe dyrisk i blikket hans, et speil av hennes blikk. Han bøyde knærne hennes bakover, plasserte bena hennes under seg, la armene over undersiden av knærne hennes og la hele sin tyngde over henne slik at knærne nesten ble presset helt ned i gulvet ved ørene hennes. Helt til bunns i henne var han, og for hvert støt han presset seg inn i henne, stønnet hun med begjærlige rop og grov neglene inn i setemusklene hans. Klitorisen ble gnidd mot kjønnshårene hans for hvert støt han gjorde, hun kunne kjenne musklene under hendene sine, baken hans trakk seg sammen hver gang han trengte inn. Hun steg, sank, fløt… Til slutt snurret hele grotten rundt og alt ble rosa, til og med kloremerkene på baken og ryggen hans mens Elis skrik gjallet gjennom hulen da orgasmen ristet gjennom henne.
Hun skalv i lårene da han trakk seg ut, måtte ha hjelp til å samle bena. Det hadde vært for fantastisk. Allikevel hadde hun en ulmende, tam følelse av å ha kastet bort tre verdifulle ønsker. Det var begjæret som hadde talt. Eli samlet bena og så beklemt på ham da han grep hendene hennes og dro henne opp i sittende stilling med ham mellom bena. Han satt foran henne, han også, med ett ben på hver side av henne. Tyve centimeter mellom hvert kjønn. Intimt og godt.
«Så hva er dine tre ønsker, Eli Baba?» Lampeånden strøk henne forsiktig over de nakne brystene. Knoppene stivnet mot fingrene hans da han kilte dem med fingertuppen. Eli så forbauset på ham.
«Men… jeg trodde at jeg hadde ønsket allerede.» Begjæret begynte å ulme igjen. Hun skjønte hvorfor hennes formødre hadde forgudet denne lampen. Denne ånden.
«Og hvilke ønsker var det?» Han moret seg, det var tydelig å se. Eli kremtet.
«Ta… ta meg,» hvisket hun og så ned i gulvet. «Slikk meg… og… stikk den inn…?» Hun vågde å løfte blikket, bare for å se inn i et par dypbrune, vennlige øyne.
«Det var ikke regnet som ønsker. Det var selvfølgelige tjenester, som du vil nyte godt av også når ønskene dine er oppfylt. Så lenge du ikke bryter betingelsen. Så…» Han smilte tålmodig og strøk henne lett på lårene. «Hva er dine tre ønsker?»
Eli så på ham, spent. Hun hadde tre brennende ønsker, men hadde hun mot til å fortelle det til ham? Ånden smilte svakt, kunne tydelig se at hun nølte.
«Kom igjen.» Han ga henne et lett kyss. Eli trakk pusten.
«En vakker, flink elsker.» Hun så ham direkte i øynene, kjente at det prikket i hodebunnen. «..med et stort, deilig lem…» Nå prikket det mellom bena også. «…og som aldri blir sliten i tunga.»
«Det har du allerede, Eli,» smilte ånden. «Du fikk det da du gned på lampen.»
«Så det betyr at jeg allerede har de tre tingene jeg ønsker meg, og allikevel kan ønske tre ting til?» Eli lo lykkelig da ånden generøst slo ut med armene.
«Ønsk ivei.»
Eli svøpte det tynne sløret rundt de nakne skuldrene sine og nøt synet av elskeren foran seg mens hun avslørte sine tre ønsker og gledet seg til fremtiden.
Slik hennes mormors mormors mor hadde gjort første gang.

Legg igjen en kommentar