Elins erologiske avdeling – del 3 røykeslutt

Denne novellen er vist 13694 ganger.

Sommer og juli. Sto nede på gaten utenfor bygården der jeg bor og ventet på Elin. Og mens jeg skriver ned denne intro’en av minner, husker jeg at forhistorien – Elins erologiske avdeling – del 1 og del 2, er lagt på nettet. Ja da, historier på Erotikknett som forklarer hvordan jeg klarte å dumpe borti nabodamen i etasjen under. Kortversjonen heter «hun singel» og «jeg singel» og så…smakk! Vi hadde hatt mye moro med snille nebb og snille klør og masse sex og en del latter, og nå var dagen her; Jeg skulle bli med på hytta hennes nær Sjusjøen. Dér skulle jeg slutte å røyke, men når sugebehovet meldte seg kunne jeg få suge så mye jeg orket på klitten hennes. Ja ja, klitoris da; Eller kosetappen, på-bryteren…kjært barn har mange navn. Dét var avtalen. Tjuefire timers service, med mye humor også!

Du vil ikke tro hva Elin kunne få seg til å si! Hun var oversykepleier på Ullevål og kjente alle mine skavanker; På bilturen oppover til Sjusjøen måtte jeg «gjerne slutte å røyke så fort som mulig». Mmm…ja, røykpakken skulle uansett kastes når vi kom fram, men Elin fikk meg til å slå ned baksetene i den lille SUV’en min, legge en madrass på gulvet og gjøre klart til «røykeslutt a la klitt». Langs sidene av røykeslutt-madrassen var bagasjen stablet; Dér, og i noen poser nede på gulvet bak stolryggene foran. Jeg sto og nøt en av mine siste Marlboro light, men nytelsen ble avbrutt av et pang fra gatedøren! Elin, selvfølgelig, i hvit topp og dongerishorts. Brunstekt, blondt går, nydelig ovalt ansikt; Hun er vakker, med litt skråstilte øyne og høye kinnben. Typiske kysselepper, ganske slank og neppe mer enn 1.65 på strømpelesten. Nysminket, med halvhøye klakker på de søte små miniføttene, og nå; Om halsen på meg! Siste natt før avreise hadde vi sovet i hver vår leilighet fordi jeg ville tidlig opp, pakke og hente bilen. Dét passet ikke Elin, for hun er kåt som en hare og jeg hadde nærmest bodd hos henne i fire-fem uker, én etasje under hulen min. Nå kysset vi som det ferske kjæresteparet vi var, og hun hvisket at «har du glemt noe»?

«Nei, Elin kåting, ingenting».

«Jo, dét har du. Skulle ikke vi elske før vi dro»?

Jeg stirret på henne, nei, jeg målte henne med øynene, fra topp til tå. Så la jeg hendene under stussen hennes og løftet henne opp mot gateporten; Hun slo bena rundt hoftene mine. Et smask…rett på munnen! Men så fikk jeg altså overtalt henne til å godta en avreise med én gang; Stille og fin sommersøndag, tidlig, lite trafikk, og vi «kunne vel ta en pause»…? Og dermed fikk Halfdan søting viljen sin, ja, hun kaller meg Halfdan søting.

Vi var ikke lenger enn til forbi Furuset før jeg la merke til at hun stadig flyttet seg i setet, gned lårene mot hverandre, ja, satt urolig. Måtte jo holde øynene på veien, men kastet av og til et blikk på henne. På ansiktet, puppene og på…skrittet. Hun så meg nok, for nå kom det at «nei, Halfdan søting, jeg har ikke truse på, bare så du vet det. Og jeg vil ha deg inni meg, er dét så rart? Har vi ikke kjørt langt nok»?

«Mener du at vi skal elske i bilen før vi kommer til Kløfta? Hallo»?

Hun svarte ikke. Jeg strakte ut en hånd, sa noe svært pent om henne og strøk henne over kinnet. Så skiftet vi tema, skravlet og lo med P1 påslått i bakgrunnen, vi bor jo i samme gård og har mange artige minner fra dugnader og generalforsamlinger…ja, dén tiden før vi ble kjærester. Fint! For jeg hadde mine egne planer når det gjaldt sex på turen oppover; Jeg bare elsker å leke og finne på barnslige ting mens vi kliner. Blir bare rett og slett aldri voksen. Like før Stensby så vi mørke skyer i retning Mjøsa og Gudbrandsdalen; Aha, et kjempepåskudd! Og da vi kjørte over Minnesundbrua begynte det å styrtregne! Hurra!

«Skatt, nå trenger vi en skikkelig sommervise», sa jeg, «noe ordentlig folkelig med snev av vals, hestejazz og danseband»! Og Elin lo. Jeg smilte stort tilbake; «Ja, gi meg litt oppmerksomhet nå, har du hørt denne»?

Så satte jeg CD’en i gang, hadde lagt den klar i bilen dagen før! Musikken var en MIDI-fil fra nettet, en norsk side for bryllupssanger og fester…omgjort til karaoke-lyd for CD. Av meg. Dér! Ja, dér kom trekkspillet og introen til «Drømmen om Elin» og jeg begynte å stryke Elin intimt oppover lårene og over skrittet med høyre hånd, utenpå fitta og med økende trykk, mens jeg styrte bilen med den venstre og sang høyt av glede! Mye…glede!

«I et tåkeliv
har jeg røykesug som ligner tvang!
Røyk…som tidsfordriv
slutter ofte med en svanesang
Står jeg snart for tur?
Ja, da er jeg glad jeg rømmer;
Rømmer med Elin; Nå har vi noe på gang!

Nylig nå i vår,
ble jeg overtalt til røykeslutt
Synger mens jeg klår;
Litt om Elins ero-institutt!
Alltid når det går
er jeg glad for at jeg rømmer;
Rømmer med Elin, og pikken er klar til salutt!

Jammen er det rart
når du Elin tar i livet mitt!
Røykesug, ja klart!
Men jeg får jo suge på din klitt
Åh, jeg kommer snart
mens du drar meg inn i drømmen;
Drømmen med Elin, hver gang vi har oss et ritt!

Elin, kjære du?
Jeg er ganske røkt og kondemnert!
Vil du heller snu?
Nå er Minnesund forbipassert!
Nei, så vil jeg gni
og jeg ønsker at du kommer;
– I drømmen om Elin, dér vil jeg være plassert

Ja, i drømmen om Elin, dér vil jeg være parkert! Tjo hei»!

* * *

Mens jeg sang de fire versene med munter bass la jeg merke til at dongerishortsen skiftet fra varm og fuktig til direkte våt. Jeg hadde økt trykket underveis i sangen, ja, sånn for å understreke poengene. Gispene hennes hørte jeg bare svakt. Og dér! Dér var jammen meg en av rasteplassene på høyre side, jeg vrengte bilen inn, stanset under noen dype grener som skjulte oss. Høyrehånden min jobbet med skrittet til Elin, jeg bare bremset ned og nærmest kvalte bilen direkte fra femte gear, røsket i brekket og…motoren av! Stille…

«Ta meg, snille Halfdan søting», mumlet Elin mens vi omfavnet hverandre, «og vet du at jeg elsker deg så det nesten er vondt i hjertet»?

«Neimen, kåting, da! Ja, jeg må visst dempe smerten din på røykesluttmadrassen»!

Gjett om jeg har disse bildene i hukommelsen? Vi nærmest vrir oss over stolryggene og havner oppå madrassen, Elin underst, og hun fikler med shortsknappene. Jeg røsker shortsen hennes av, toppen forsvinner på et blunk; Kåt, brunstekt, naken og nydelig Elin, og dér går mine lette gevanter samme veien! Det høljeregner og trommer på taket, rasteplassen er tom, men jeg er smekkfull av honning innvendig og dønn lykkelig over at sangstuntet mitt lyktes så inn hampen!

«Kom inn i meg, snille Halfdan søting, fort», hvisket Elin. Men, nei, hun ble lagt flatt på ryggen, jeg sto bøyd over henne og begynte kysse- og slikketuren; Fra ansiktet og nedover halsen. Brystvortene struttet mot meg som to varselsskilt av bringebær, de meldte at Elin ikke kom til å finne seg i utsettelser!. Nå slo hun armene rundt hoftene mine og trakk meg ned! Pikken min var strukket ut i alle sine normale 17 centimeter pluss moms, og dér løftet hun bekkenet og tvang meg mot målet. «Men skatt, hva med regnfrakken, det regner jo», ropte jeg. Elin hørte ikke etter. Jeg gled inn i henne, hun var kliss våt fra fitta og langt nedover lårene, og etter bare fire-fem inn- og ut-bevegelser begynte hun å skrike så jeg trodde bilen skulle velte; «Å elskede søting, jeg klarer ikke…jeg kommer….aaahhhhhhhhhh»!

Åh, jeg var så kåt selv, men Elin kunne slå meg på målstreken gang på gang, hadde aldri før opplevd dét med en kvinne. Hun var bare…flott! Selv er jeg ingen marathonløper, tvert i mot helt normal. Hele situasjonen var jo til å bli totalt smågal og kåt av. Jeg nærmest klinte hendene under stussen hennes, løftet henne litt opp. Hun var fortsatt bortreist og hele madrassen var kliss, da jeg økte tempoet mens jeg lengtet etter å åpne alle mine egne sluser!

«Elskede, elskede Halfdan søting, aaaaahhhhhhh, bare kom igjen», skrek Elin. Nå kjente jeg musklene spenne seg, dér var denne «samle-seg-opp – følelsen», du vet, når mannen er like før og samler satsen til et skikkelig dunderpang gjennom utskytningsrøret. Elin hadde sluttet å skrike, jeg hørte noen dempede «aaahh, aaahh» hver gang jeg støtte inn i fitta hennes. Jeg grep enda fastere rundt henne og presset tempoet to hakk opp, ingenting å vente på, hun hadde jo alt flydd sin vei. Kanskje jeg ble litt voldsom? I kroppen følte jeg alle de vanvittige rykningene, og så kom jeg, nei, med stor K; Kom! Jeg ropte «Eeeeelin», med høy og innrøkt bassrøst, men hun hørte ingenting. Absolutt ikke. Nei, hun var tilbake på toppen og hun skrek nemlig like høyt og begynte å riste med hele sitt spede jeg. Lårene, totalt uten kontroll, og armene hennes ut til siden der de dasket borti ryggsekker og matposer; «Ååååååhhhh, hjelp, Halfdan søting, elskede, ikke stopp»!

Nei, stopp? Vi beveget oss direkte rått i flere minutter og hele bilen gynget! Jaja, den er ikke sååå stor, men vi klarte å få 1100 kilo bil til å føles som et skip i havsnød. Og så var luften gått ut av oss; Elin gjorde plass til meg på madrassen, og selv la hun seg halvveis oppå med hodet på armen min. Strakte seg. Kysset meg. Kysset meg én gang til; Øynene hennes nærmest lynte av glede!

Borgerlige lille meg forsøkte å løfte hodet litt; Hadde noen sett oss på rasteplassen? Men det plaskregnet, et vanvittig skybrudd med trommelyd på taket, selv om vi ikke hadde hørt noen ting mens vi fløy. «Ah, hold deg nede, dumme søting, det er ingen her, og hvis noen hadde sett det, vel, sånt gir vi jo blaffen i», hørte jeg inn i øret.

Jo.

For så vidt.

«Vet du hva, Halfdan søting», hvisket Elin, «du har meg fullstendig på kroken. Ikke er du super-pen og dessuten er du litt spedalsk, men du er den skjønneste fyren jeg har hatt inntil meg og inni meg. Hvordan i huleste kom du på dét med dén sangen»?

«Innfall».

«Og så ventet du med vilje til etter Minnesundbrua»?

«Jepp…»

«Du kåtet meg opp med hensikt også»?

«Dobbeltjepp».

«Min serenade», sukket Elin med en liten latter, «en serenade for livet».

Vi dro et håndkle fram fra toppen av en sekk, Elin tørket meg og jeg henne. Men ikke helt som jeg burde, og ganske riktig; «Hvis du tørker meg slik», hvisket hun mens jeg dro en snipp av håndkleet følsomt over fitta hennes, «så kommer vi oss aldri til Sjusjøen. Men hei, forresten, vent du søting, kan jeg spørre om noe»?

«Kom an».

«Når vi har elsket får du alltid røykesug, har du det nå»?

«Ja, jeg har nok det».

«Dér», sa Elin og pekte på klitoris, «dér er din nye røyk. Ta deg noen trekk, da, værsågod»!

Jeg la leppene rundt klitten hennes og tok et trekk, akkurat som jeg hadde gjort da jeg demonstrerte røyksuget første gang. Hehe, ja, jeg skrev vel ned dén hendelsen i «Elins erologiske avdeling del 2». Først et trekk, og så puste utrolig nært inntil kjønnsleppene og klitoris. Vente litt. Og så et trekk til, og så et trekk til, og så et til…og så…stopp; «Jeg trenger bare en halv røyk nå, altså», sa jeg. Stanset, smilte ertende og beskjedent opp mot ansiktet hennes.

«Åh, snille søting, slikk meg mer og ro meg ned, da».

Og hun var jo så deilig. Nå beholdt jeg ansiktet nede ved dette levende vidunderet av en fitte; Innsmurt i kjønssafter, med glatte lepper og en struttende glad klitoris. Dén er så fin og mottagelig og snill, og jeg vet at den liker meg. Blir helt varm innvendig av sånt! Så jeg slikket og tok fram noen lekne fingre; Rundt og rundt på kosetappen, ut og inn av hulen hennes. Og dér begynte hun å skjelve igjen, utrolige Elin, mens hun skrek ut i en ny orgasme; «Åh du, altså, aaaaahhhhhh…jeg elsker deg»!

Falle sammen. Plopp. Tørke litt til, puste ut, det regnet fortsatt. Vi fikk klort på oss klærne og vridd oss fram i forsetene. Rasteplassen var fortsatt helt tom, heldigvis. Ekshibisjonist er jeg ikke, nei. Vred om nøkkelen, brum brum, men før jeg fikk satt bilen i gear, kjente jeg Elins fingre på høyre hånd:

«Du søting? Jeg vil gjerne si at jeg elsker deg, så du skjønner at jeg mener det når jeg ikke lenger er så overkåt. Men du vet det, ikke sant»?

«Jo, og jeg elsker deg også. Hvor lenge klarer vi å kjøre nå»?

«Forbi Hamar er første mål, men vi burde kunne holde til Lillehammer. Eller Sjusjøen».

Brum brum på ordentlig. Så var vi i gang. Og på veien opp måtte jeg synge sangen en gang til. Jo, jeg holdt hånden klokelig unna skrittet hennes. Nemlig. Og vi klarte oss brillefint til Lillehammer og til fjells.

Bravissimo!

* * *

Vi var på Elins flotte hytte på Sjusjøen i tre uker. Lurer du på om det er lettere å kutte en 25 år gammel røykevane hvis du har en flott, kåt og leken sykepleier-kjæreste? Da er svaret ja x 3.14.

Jeg skal forsøke å korte meg i fatthet og gi noen eksempler:

Første natt. Vi har kost oss stort og ligger i dobbeltsengen i det største soverommet. Skjønne Elin sover. Jeg svetter, enda det ikke er spesielt varmt, og jeg har vanvittig lyst på en røyk. Nærmeste røykpakke er 24-timers Shell’en på Lillehammer milevis unna. Går frustrert ut på badet, prøver å tisse, drikker litt vann. Inn i soverommet, Elin sover. Legger meg på ryggen, sukker stumt, stirrer ut i mørket, fy faen, dette er ikke lett. Og plutselig: En fjærlett kropp som legger seg oppå meg, en myk hånd over kinnet. Pikken mot en varm mave, den reiser seg, kan ikke annet. Den myke kroppen heiser seg litt mer opp, noen fingre overtar styringen midtskips, og plutselig er jeg omsluttet av Elins fitte. Den er våt nok og litt til. Ordner en pute; Nå kan hun ligge flatt med støttet hode og småkysse på meg mens vi vibrerer, sammenkoblet, Elin og Halfdan. Ingen ville pulebevegelser. Mer stryking over kinnet mitt, stemmen hvisker; «Du er flink Halfdan søting, flink; Fortell meg hvordan du har det nå, hvordan kjennes det ut»?

Nei, å forklare et menneske som aldri har røkt hva slags avtenning du får etter en heftig røykeslutt? Vet ikke. Forsøker. Hun lytter og stryker. Men så blir vi veldig mye mer hormonelle pattedyr, vi øker bevegelsen, det er midt på svarte natten, og vi små-kommer i sånne passe store bølgeorgasmer mens vi stryker hverandre og vet at hjertene er helt med. Slik går den natten; Jeg sovner utmattet. En natt mindre…med pine.

Andre dag: Vi peiser på med shorts og Goretex-støvler opp til en jævla fjelltopp. Sol, varmt, flott vær. Herregud så sprek hun er! «Kom da, elskede Halfdan lating», roper hun hver gang hun er 150 meter foran. Jeg går på alt jeg kan. Innimellom må jeg spytte slim og harke, og jeg puster og peser noe jævlig. Vel oppe på toppen har hun et forsprang på 250 meter. Når jeg kommer opp ligger hun brunstekt og kliss naken på et teppe og holder kjønnsleppene fra hverandre med fingrene; «Kom og ta deg et trekk, min elskede», roper hun. Jeg bøyer hodet ned og suger og puster og suger og puster. Men jeg er tørst også! Så da våkner mitt lekne jeg! To frustrerte Halfdan-hender finner både rompehullet og fitta, tungen kommer ut og slikker klitten; Hun får ikke fred, hun vrir seg og skriker så alle i turfantastene rundt kanskje hører det, men jeg gir faen! Jeg er så frustrert! Og dér! Der kommer hun med et nesten fortvilet skrik, helt overmannet, og det spruter ut av henne. Klar væske, og dén forsvinner inn i munnen min! Jeg er kanskje kinky eller på avtenning på røyk eller sprø eller hvem vet, men for meg smaker det godt. Etterpå får jeg kildevann fra en flaske -, og så suger hun meg! Jeg hater det, egentlig, fordi jeg er litt redd, men hun gjør det. Vi halvsovner oppå liggeunderlaget, men heldigvis får vi på oss noen klær først. Jammen bra, for da vi våkner sitter tyske Günther og norske Karianne like ved, de spiser matpakkene sine. Vi tar fram våre og spiser sammen med dem. Tysken min er litt rusten, men Günther skratter høyt og synes det er gøy.

Tredje dag: Du tror det ikke, men vi jogger i en rund sirkel, en radius på 300 meter rundt Elins laftede og tjærebredde hytte. Den har forresten bad og alle bekvemmeligheter; Bra for mine nattlige svettetoker. Ja takk. Og hun driver tempoet opp; Spretter foran meg som en fjellhare på amfetamin, mens jeg drunter etter med pust og pes som en hunnskilpadde med premenstruelle spenninger. Og likevel; Jeg øker tempoet etter hvert! Pusten kjennes bedre. Jeg føler meg ikke verst! Etterpå sitter jeg på trebenken utpå den lille terrassen foran inngangsdøren, med bena samlet, svett…og helt naken. Oppå sitter Elin med et ferieskjørt trukket opp til livet, uten truse selvsagt, og gnir seg inntil meg. Plopp, der er vi sammenkoblet. Og hun stryker meg over håret og sier at jeg er flink og at hun elsker meg og nå må jeg få henne til å komme, for hun trenger det. Vi trenger det begge to. Ja, hun kommer. Jeg kommer også. Og etterpå får hun en flytur til, for da skal nikotinfar ha «trekkene sine».

Jeg sov roligere dén natten.

Dag fire. Suget river ikke i kroppen på samme måte. Elin feirer min nye friske ånde med å kysse meg dobbelt så mye. Før røkte jeg femten om dagen, nå får jeg fem sugerunder a la Elin hver dag. Når hun tar bilen for å handle, hugger jeg ved. Våger meg ikke inn i butikker med hyller fulle av Marlboro light. Og når hun kommer tilbake jogger jeg friskt ned til bilen, hjelper til med handleposene og traller og er glad. Om kvelden skriver jeg nikotinkvadet om «Halfdan søting» på melodi av «Håvard Hedde», og synger så Elin rister av latter. Ja, jeg ER selvironisk. For en tosk jeg har vært! Allerede nå kan jeg ligge på sofaen og lese Dagbladet uten å tenke – for mye – på røyk. Men når Elin trekker fram noe kald hvitvin sier jeg «stopp». Hun må drikke selv. Ja, én ting er at jeg ikke skal drikke alkohol, spedalske må holde seg unna sånt. Men en hvitvin nå…jeg ville få sååå lyst på røyk. Elin drikker den alene og blir morsom og litt full, hun er søt! Legger henne flatt på sofaen, avkledd. Stryker henne, hisser henne voldsomt opp, hele stuen lukter kåt Elin! Det renner av muslingen hennes. Og så leker jeg; – «Det var en gang en liten mann som skulle ut og finne vann», du vet, disse nølende to fingrene, de blir som forsiktige ben og føtter, nedover halsen…og de er redde for myr og sump og sånt. Ja, så hver gang de har krabbet ned halsen og så vidt oppå to tvillingfjell med bringebærtopper…så slår de retrett opp til skuldrene. Og så prøver de igjen. Og igjen. Hvis du har sans for humor og er litt leken og veldig kåt er sånne nølende bevegelser på huden en kjempetenning. Ja ja, i hvert fall for Elin. Hun skriker så bjelkene flytter seg da den lille mannen endelig blir modig nok til å tråkke ut i myra, snuble og falle over en liten stubbe, sette seg inntil den lille stubben under en fold og lene seg lykkelig på den. Gni seg på den, for han klør litt på ryggen! Slikke i seg væske; Flytende livsnødvendigheter. Noen høye skrik, det kommer en lykkelig stråle over sofaen og meg og gulvet og alt; Og gjett om hun roper i halvfylla at hun elsker meg veldig? Av fulle folk og barn får du høre sannheten. Jeg tror henne og er glad og edru og røykfri.

* * *

Joda, jeg klarte det. Helt sant, jeg BLE røykfri dén sommeren. Om jeg hadde klart det uten en så vanvittig flott kjæreste? Neppe. Nei, vi nærmest «lekte oss fram» til en røykfri Halfdan. Da det var seks dager til vi skulle dra, sa jeg at «tror du jeg har god nok kondisjon til å holde ut med deg i lengden, Elin kåting»?

«Ja da, søting»?

«Dét vil jeg prøve på ordentlig»!

Noen timer etter fikk hun mensen.

Men etter fire dager var det grønt lys. Når jeg tenker på det, nekter jeg å tro hvor mye vi elsket dén dagen. I alle posisjoner, også «doggy», som jeg kan lite om. Elin kunne. Elin hadde hatt «pulevenner» og et urbant pule-liv, dét hadde ikke jeg. Vi sto og satt og lå flatt, rundt om i dén hytta, og skrek og hylte i gjennom mange rare flyturer, avbrutt av litt mat, dusjing, en hvil eller to og…ingen røykepauser.

Nada.

Ja, jo, men det ble noen «sugepauser». For, som jeg sa, det var røyk-behovet jeg var kvitt. Ikke sugebehovet!

Men Elin? Hun var så skjønn. Der sto hun, naken, nydelig, velskapt, midt på stuegulvet; det plaskregnet ute. Småkaldt. Men ikke inne hos oss, dér dugget det på rutene! Nå hjalp hun til med fingrene, smilte prestekragesmilet sitt og sa bare «kom og sug, du elskede Halfdan søting. Jeg gløder allerede….»

Marlboro light? Ikke interessert. Jeg var omvendt, og endte opp som hekta på noe annet.

Dét het Elin kåting uten filter.

Legg igjen en kommentar