En 30 årsdag utenom det vanlige

Denne novellen er vist 29752 ganger.

Sivert strakte på seg og så utover folkemengden. Han var lei av å ligge i ro på et pledd på stranden å ikke gjøre noe som helst. Det var fødselsdagen hans i dag….30 år og allting, og det eneste konen ville gjøre for ham var å ta ham med på en kjedelig strand. Han så på konen sin Yvonne som lå på magen og leste i ett av disse motebladene..Elle eller Henne…samme kunne det være, det var ikke noe han var intressert i. <> sa han og reiste seg.
<> Var det eneste svaret hun gav.
Like intressert som vanlig, tenkte han irritert og ristet oppgitt på hodet.
Vel, hun fikk bare ligge der med de fordømte bladene sine… han hadde uansett vent seg til konens tydelige uinteresse for hans ve og vel for lenge siden.
Ekteskapet hadde skrantet i mange år nå, og han skjønnte ærlig talt ikke hvorfor de fremdeles holdt sammen.

Med disse frustrerende tankene svirrende rundt i hodet steg han ut i det kjølige vannet og la på svøm. Det var deilig og svalende etter så lang tid i den stekende solen og han begynnte å leke med tanken om han ikke bare skulle ta av seg shortsen også…bare for en liten stund så klart.
Det var en pirrende tanke, å svømme naken blandt så mange folk…men da måtte han holde seg på dypet hvor ingen ville se det… men hvor skal jeg gjøre av shortsen da? Tenkte han og så seg rundt.

Han fikk øye på en liten vik som lå i skjul fra nyskjerrige øyne og la på svøm mot den.
Han rundet steinformasjonen som stakk ut i vannet, flerret av seg shortsen og skjulte den mellom steinutspringene, da han la merke til at noen hadde fulgte etter ham…en mann, nei en gutt…han kunne neppe være mer enn 20 år.

Han svømte raskt ut på litt dypere vann, det var ikke tid til å få på seg shortsen igjen nå uten å bli oppdaget, og ventet.

Gutten svømte helt bort til ham og smilte imøtekommende. <> Sa han andpustendt.
Sivert så skjevt på ham <> Utbrøt han sjokkert og sint da denne jyplingen grep tak om pikken hans.
Gutten slapp ikke taket, bare fortsatte å smile. <>
Sivert stivnet til og sperret opp øynene i ren forbløffelse. <> Sa han i en faretruende tone.
Gutten ignorerte ham fullstendig. <> Sa han, fortsatt smilende og med et godt tak om pikken til Sivert.

Sivert prøvde å løsne grepet Simon hadde om ham, men det resulterte bare i at han strammet det mer og Sivert fikk vondt. <> utbrøt han til slutt, oppgitt og forbanna.

Simon kom tettere inntil ham og smilet gikk fra å være vennlig til å bli frekt.
<> Ba han.

Sivert stirret på ham, så ham dypt inn i øynene, mens tankene kvernet om dette uvanlige forslaget. Herregud, det er en gutt…du liker kvinner. Han har pikk som deg, det er ikke riktig..men, det kan da ikke skade å prøve..Han ble avbrutt i tankerekken da Simon plutselig dukket under vann, og åpnet munnen for å komme med noen velvalgte gloser som ble erstattet med et gisp da han kjente myke lepper mot ballene sine. Han glemte et øyeblikk å sparke fra med bena og dukket selv under vann med hodet. Han spyttet og harket da han kom opp over vannflaten igjen, ute av stand til å bry seg om hva Simon drev på med akkurat nå.
Da han fikk pusten igjen dukket Simon opp igjen foran ham.
Han trakk pusten dypt før han nok en gang dukket under før Sivert fikk sagt noe som helst.
Et høylydt stønn unnslapp leppene hans da pikken hans ble omsluttet av ett par lepper og han skammet seg dypt da han kjente at han vokste i munnen til Simon.
Han så seg nervøst rundt i frykt for at noen hadde hørt stønnet hans, men det var ingen å se. Alle andre var på den andre siden av viken.

Simon brukte tungen på en måte Sivert aldri hadde opplevd før, og når han kjente etter var det fantastisk deilig. Simon sugde ham som han aldri hadde blitt sugd før, og Sivert begynnte å slappe mer av…men det var før Simon lirket en fing forsiktig inn i rumpen hans.

Sivert ble helt vill og grep tak i håret på Simon og dro ham vekk. Forbanna og skamfull svømte han inn mot land med Simon etter seg. <>
Ropte han tryglende.
Sivert tverrvendte på stranden. <> Glefset han.
<>
Simon kom opp på stranden til ham og smilte skjevt. <> Han la armene i kors og så avventende på ham.

Sivert svarte ikke, han hadde likt det og han var overbevist om at Simon visste det.
Simon gliste og så på kuken hans. <>
Sivert gløttet ned på den steinharde pikken som sto stiv oppetter magen før han rettet blikket mot Simon igjen.
<> Sukket han. <>
Simon viftet bort det han skulle si med en håndbevegelse. <>

Sivert bet seg tankefullt i leppen og satte seg ned i sanden. Han visste at mannens g-punkt lå i analen så det var jo en mulighet for at Simon faktisk ville klare å gi ham det han lengtet etter.
Han nikket før han kunne ombestemme seg og Simon sukket lettet og knelte foran ham.
<>
Sivert nikket igjen, utav mangel på noe å si og lente seg rolig tilbake på albuene.
Dette var absolutt ikke hva han hadde sett for seg at han skulle gjøre på 30 årsdagen sin.

Simon dyttet lårene hans rolig fra hverandre og lente seg frem for å kysse dem på innsiden.
Han kysset seg mot ballene til Sivert hvor han lot tungen ta over og smilte da det kom lave stønn ovenifra. Tungen lekte rolig over lett hårete baller og ned mot rumpehullet hvor den sirkulerte en stund før den fortsatte oppover igjen, over ballene og pikken.

Med den ene hånden dro han forhuden lett tilbake og avdekket et lyserødt hode som allerede var blitt fuktig. Han slikket ivrig i seg smaken av Sivert før han gapte begjærlig og tok nok en gang den deilige pikken i munnen.

Sivert hadde problemer med å ligge stille, Simon var helt fantastisk, mye flinkere enn konen hans noensinne hadde vert. Det var ikke så ille som han hadde innbilt seg når han bare klarte å slappe av og nyte det.
Tanken på at det var en gutt som gjorde dette skremte ham ikke lenger, snarere tvert i mot.
Han jukket forsiktig mot den varme og hærlige munnen til Simon og pusten gikk tungt.
Dette var en helt ny opplevelse og det forbauset ham at han ikke hadde skjønnt det før…bare en mann visste nøyaktig hvordan man sugde, det var jo logisk når han tenkte seg om.

Simon nøt å ha den digre pikken i munnen sin og var for lengst blitt hard selv.
Han førte en hånd ned mellom bena sine og runket seg selv forsiktig, men passet samtidig på å ikke glemme Sivert.
Forventningsfull og aldri så lite opphisset puttet han en fing i munnen og fuktet den godt før han letet seg frem til Siverts rumpehull.
Han presset den sakte inn. Bare rett innenfor åpningen til å begyne med, så det ikke skulle gjøre vond og så litt til etterhvert som han merket at Sivert ikke strammet musklene så mye.
Som forventet var han trang, noe som tente Simon om mulig enda mer.
Han kunne nesten ikke vente med å få pikken sin inn der.

Sivert trakk pusten hikstende da rumpen hans ble penetrert av simons finger, det gjorde litt vondt, men var samtidig overraskende deilig.
Han bet seg i leppen for å ikke rope ut i nytelse og en anelse smerte da Simon prøvende førte enda en fing inn i ham.

Simon spredte fingrene for å vie ham ut og gjorde plass til en tredje finger. Han fingerpulte ham med rolige bevegelser og sluttet ikke før han var sikker på at han var klar til å ta i mot pikken hans. Sivert så spent og litt nervøst opp på ham da han la seg til rette mellom bena hans og støttet seg opp på de lettere muskulløse armene.
Simon smilte beroligende ned til ham. <> Sa han hes av opphisselse.
Sivert nikket og stålsatte seg da Simon styrte pikken sin erfarent mot rumpehullet hans.

I det han presset kukhodet inn gryntet Sivert i smerte og skulle til å be Simon om å slutte, men bet det i seg. Han prøvde å slappe av, å ikke stramme musklene sånn og merket at det hjalp betraktelig. Simon kysset ham mykt på munnen. <> Sa han og presset seg enda litt lenger inn. <>.

Av en eller annen grunn følte Sivert seg litt stolt av rosen han fikk, og det hjalp ham å slappe enda mer av. Simon trengte lenger og lenger inn i ham, og Sivert spredte bena enda mer ut til siden. Det var ubeskrivelig deilig å ha en kuk i rumpen og samtidig vite at konen hans bare lå noen meter unna og ikke visste noe som helst.

Da det bare var noen cm igjen støte Simon til og gled på plass med et dempet stønn.
<> Sa han tungpustet. Sivert svarte ikke, bare så opp på denne uvante men deilige elskeren sin og smilte sløret.

Simon lå helt i ro en liten stund og bare strøk Sivert over det blonde håret før han hevet seg opp igjen på armene og satte seg i bevegelse.
Rolig til å begynne med og kjærtegnende, men etterhvert som Sivert begynnte å møte hans støt med sine egne økte han farten. Han jobbet intenst med hoftene mot ham og kjennte at det knøt seg deilig i korsryggen og ballene. <> Stønnet han og Sivert slo bena om livet hans. <<Åh ja..kom inni meg…sprut meg full. La meg få kjenne at du fyller meg opp>> klynket han.

Simon pulte ham i en vill fart og med en dyrisk intensitet og kastet hodet bakover med et høyt stønn da orgasmen red over ham som en flodbølge. Han presset seg så langt inn i Sivert som mulig og tømte seg der, dypt inni den fantastiske rumpen hans.
Sivert grep tak om sin egen pikk og runket seg selv over toppen før Simon fikk trukket seg ut, han ville komme mens han hadde kuk i seg.
<<Ååååå herreguuud>> gryntet han i det han kom i den deiligste orgasmen han noensinne hadde opplevd.
Spruten sto oppetter magen hans og ryggen buet seg som en vidjekvist.

Simon trakk seg rolig ut av ham og slikket ham ren for sperm før han kysset ham lett på munnen og reiste seg opp.
<> Sa han med et lurt smil.
Sivert så på ham gjennom helt nye øyne nå…han var virkelig en mann. Ingen guttunge kunne brukt pikken sin på den måten. <> Spurte han håpefult.
Simon gliste bredt <> Sa han og blunket lurt.
Så forsvant han ut igjen i vannet og svømte bort.

Sivert fant fram shortsen sin fra steinene og tok den på seg igjen. Istedenfor å svømme tilbake klatret han over steinene og gikk tilbake til konen sin. Hun så så vidt opp da han kom. <> Spurte hun uten å helt bry seg. Sivert smilte og nikket. <>
Hun så opp på himmelen og nikket. <> Sa hun og reiste seg. De pakket sammen tingene og gikk i stillhet bort til bilen.

På vei hjem dro Yvonne et kort frem fra vesken sin. <>
Hun gav kortet til Sivert som plutselig fikk usedvanlig høy puls.
På det sto adressen til Simon og telefonummeret hans….Sivert smilte hele veien hjem.

Legg igjen en kommentar