En annerledes strandtur

Denne novellen er vist 6564 ganger.

Det var midten av august. Sola stekte mot vinduene i den lille leiligheten og støvet spant rundt strålene som slapp gjennom vinduet. Jeg hadde brukt dagen til å forberede en fin overraskelse for kjæresten min Lena. Hun kom snart hjem fra jobb og som en liten «premie» for å orke å dra på jobb i dette fine været.
Dagen hadde gått med til pakking av en fin piknik kurv, komplett med jordbær, en god flaske vin og nystekt loff.
Jeg hører en nøkkel stikkes i låsen. Lyden av låsen som sakte vris rundt. Det er hennes måte å låse opp på. Jeg møter henne i døra med et langt hett kyss. Forvirringen kan leses i ansiktet hennes. Sakte men sikkert beveger jeg hendene mine opp igjennom håret hennes, trykker henne mot meg. Pikken min er hard som en stokk mot kroppen hennes. Lukten av hennes varme kropp slår imot meg. Gud jeg elsker henne.
Kysset brytes og magien stopper.
Er det noen spesiell anledning vi feirer spør hun meg med et lite smil.
Bare at du er så nydelig svarer jeg. Kom, følg meg ut i bilen. Jeg har en overraskelse til deg. Jeg river med meg kurven og fører henne ut i bilen. Vi kjører ut til en liten vik der det stort sett aldri er andre mennesker. Den ligger helt utenfor vanlig «turistsone».
Det er vårt lille sted der vi bare kan være sammen, oss to.
Jeg bretter ut teppet på plenen nede ved vannet. Solskinnet som kommer gjennom løvverket over oss treffer oss så vidt det er men det varmer fordet. Det er varmt i lufta. Du tar sakte av deg plagg for plagg og jeg kysser deg intenst for hvert klessplagg som treffer bakken.
Til slutt sitter du der, nesten naken. Du har på deg bikini. Selv har jeg grå nøytrale badeshorts. Du lener deg mot meg. Jeg masserer skuldrene og nakken din mens du forteller hvordan dagen har vært. Jeg henter opp den lille flasken med sololje og smører deg sakte langs nakken og skuldrene. Jeg dytter deg forsiktig ned slik at du ligger på magen. Det blir lettere å komme til over hele deg da vet du kjære.
Jeg masserer hele deg. Bruker lang tid ved hver eneste muskel langs baksiden din. Bruker tomlene på legger, rumpe, nedre del av ryggen, skuldre og nakke. Du murrer av nytelse. Jeg kjenner du blir varm i huden. Merker på deg at du nyter det.
Etter at behandlingen er over legger du deg over på ryggen. Jeg masserer deg foran, gnir sololje langs lårene dine, nedover de lange solbrune leggene dine. Til slutt spruter jeg litt ekstra sololje i hendene mine og smører det på brystet ditt. Hvis du tar av deg toppen er det lettere for meg sier jeg. Den forsvinner som dugg for solen. Puppene dine er nydelige med små mørke brystvorter midt på. De er helt nydelige og du smiler av meg der jeg rødmer mens jeg masserer de. Uansett hva du sier, jeg blir aldri vant til en slik nydelig opplevelse.
Etter at smøringen er ferdig trekker du meg ned til deg. Jeg legger meg tett inntil deg og du kysser meg. Har du hatt en fin dag da spør du? Jo da den kommer seg nå. Hånden din beveger seg rundt til baksiden av meg og trekker meg enda nærmere deg. Jeg kjenner hvordan hånden din vandrer fra nedre del av ryggen min og ned til rumpa mi. Du vet jeg er kilen der. Du elsker å mobbe meg litt og leke med meg.
Jeg stønner idet du biter meg litt i underleppa, og stivner nedentil som ved et trylleslag. Se her er det noen som vil leke sier du og tar meg i skrittet. Jeg er for flau til å klare å se deg i øynene.
Skal vi sole oss helt nakne foreslår du. Jeg er såklart med og kaster shortsen borti resten av kleshaugen. Nakne ligger vi og hører på lyden av småfuglene som kvitrer i skogen og bølgene i vannkanten. Plutselig kniper du meg i den ene brystvorta, jeg stønner av kåthet. Du vet jeg liker det.
Kan jeg slikke deg, spør jeg deg. Du svarer ved å føre hånden min bort i skrittet ditt der jeg kjenner det er fuktig som om du skulle ha vært i vannet allerede. Pikken min strutter og jeg formelig lengter etter å legge meg oppå deg og kjenne den nakne varme kroppen din mot min. Kjenne pulsen din slå kjappere idet jeg støter inn og ut av kroppen din. Se du vri deg i orgasme under meg.
Jeg legger meg ned mellom bena dine med hodet mitt og du åpner lårene slik at jeg kommer til med tunga mot leppene dine. Lar den vandre opp og ned og skli fort over klitoris. Ser og hører på deg at du nyter det. Du lager lave murrelyder, som en kattunge og rufser meg i håret.
Du smaker fantastisk godt og lukten av kjønn og saltvann fyller neseborene mine. Du får en rødlig farge i kinnene dine og puster tungt. Tunga mi borres dypt inn i deg, jeg slikker som jeg aldri har gjort før. Hendene dine griper tak i teppet og du spenner kroppen din idet du nærmer deg klimaks, orgasme. Jeg suger forsiktig på klitoris og lar tungen vandre rundt den idet du kommer. Varmen fra kroppen din slår mot meg og du klemmer låra mot hodet mitt idet du kommer i en fantastisk orgasme. Ryggen din bøyer seg i bue og hver muskel er spent.
Etter hvert som orgasmen avtar drar du meg opp til deg og kysser meg. Lenge. Lar tungene våre møtes. Jeg nyter det, følelsen av hendene dine som vandrer langs kroppen min. Øynene dine er helt blanke og du er rød i kinnene etter orgasmen. Vet du nyter følelsen. Du tar et fast tak rundt pikken min. drar forhuden tilbake og runker meg forsiktig. Et lavt stønn unnslipper leppene mine.
Sakte men sikkert leder du meg oppå deg og fører meg inn i deg. Vet du er øm så pikken føres sakte inn i deg. Varmen mellom kroppene våre og følelsen av å ligge oppå deg er ubeskrivelig. Du er trang og jeg må holde tilbake for følelsen for å jukke ivei og komme med en gang. Du holder meg fast med begge hender bakpå ryggen min. Klemmer meg fast til deg. Underlivet mitt beveger seg ut og inn i myke støt. Kjenner hvordan varmen i fitta di slår mot underlivet mitt. Hvor trang og våt du er.
Du smiler til meg og kysser meg lekent. Ta meg sier du. Umiddelbart setter jeg opp tempo og knuller deg hardt. Drar meg nesten ut før jeg støter til bunns i hvert støt. Du stønner høyt og lukker øynene av nytelse under meg. Jeg kjenner hvordan neglene dine borrer seg inn i ryggen og nakken min. Hvordan hver minste bevegelse i underlivet mitt gir resultater i din nytelse. Elsker å se deg slik.
Du spenner meg fast med bena bak rumpa mi, klemmer meg mot deg og jeg kjenner det bygger seg opp til en enorm orgasme idet ballene mine trekker seg sammen og jeg kommer med et høyt stønn. Du klemmer meg inntil deg og alle muskler i begge våre kropper strammes idet kroppen min strammes i orgasme. Jeg spruter dypt inne i deg og kåtheten din skinner i øynene dine idet jeg støter i deg en siste gang.
Du slipper meg fri fra låsegrepet du hadde meg i og jeg legger meg ned på siden av deg, blir liggende i hverandres armer. Vi ligger slik lenge uten å røre oss. Begge svimle av sex, kjærlighet og varme. Jeg elsker deg kjære sier du før vi reiser oss for å gå ned å bade de svette kroppene våre i det friske salte vannet.

Legg igjen en kommentar