En av mine fantasier

Denne novellen er vist 11930 ganger.

Jeg er en stillferdig gutt, men min fantasiverden er ganske spennende syns jeg. Så nå vil jeg fortelle en historie som er diktet opp i hodet mitt.
Jeg og en god venninne har bestemt oss for å ha en hyggelig kveld med vin, ost og kjeks og småprat til langt ut på natten. Jeg sitter å hører på litt musikk, å det ringer på døren. Det er venninnen min, hu har med seg en venninne
også. En vidunderlig blond skapning, litt kraftig. Men bare sånn at hu har mye av de kvinnelige formene, noe som er vanvittig sexy. Venninnen min er en redhead, med et blikk som får deg til å lure på om hun har tenkt å knulle deg. Det er nok det hu tenker å. Hun heter forresten Tone, den blonde venninnen het Vilde.
De hadde med seg en bag også, som de satte fra seg i gangen. Jeg tenkte ikke noe videre over det, så jeg viste de inn i min varme stue og vi begynte å hygge oss. Så vi skravlet og lo i noen timer og mange glass vin ble det også, så foreslo Tone at vi sku spille klespoker. Det var det ingen av oss som hadde noe imot, så vi begynte spille litt. Jeg kjente jeg ble kåt bare av tanken på å få se disse to deilige damene nakne, etter at vi hadde spilt av hverandre en del plagg foreslo Vilde at den som vant hver runde skulle bestemme hva de andre skulle gjøre. Det hørtes jo veldig spennende ut, så det kom ingen protester fra oss. Jeg hadde underbuksa og sokkene igjen av klær på meg, Vilde hadde buksa og bhen igjen. Jeg gleda meg til å se puppene hennes, Tone hadde trusa og bh igjen. Jeg hadde sett henne naken før, men hu er fryktelig deilig med sin melkehvite hud og sine akkurat passe store runde pupper. Tone vant første runden med de nye reglene, og hun strålte av fryd. Dette likte hun, hun kommanderte oss til å kline. Det var ganske deilig å kline med Vilde, kjente lemmet mitt vokse nå. Etter en stund med klining, så spilte vi litt til. Å jeg vant, nå var Vilde helt naken. Hun var utrolig sexy der hun satt, og Tone hadde bare trusa igjen. Hun var like sexy hun og, jeg ville se noe litt rått. Så jeg ba om at Tone sku slikke musa til Vilde, dette ble jeg virkelig kåt av å se på. Så jeg tok frem kuken og runket den lett mens jeg så på disse to deilige jentene.
Vilde stønnet lett og Tone slikket det hun kunne, så ut som Vilde smakte virkelig godt. Kunne godt tenkt meg å smake jeg og, Vilde kikket bort på meg. Så sa hun: » Sitter du der og runker? Åsså får ikke vi smake? » Så krabbet de bort til meg å begynte å kjæle med kuken min, Tone sugde den og Vilde slikket ballene mine og området mellom balla og anus.
Jeg syns dette var sinnsykt deilig, men etter en liten stund sa jeg at de måtte stoppe ellers gikk det for meg. De kikke på hverandre og smilte, så sa tone at det er vel tid for å leke litt. Vilde reiste seg og gikk ut i gangen å hentet bagen, nå ble jeg litt nysgjerrig og forundret på en gang. Vilde åpnet bagen, den var full av sexleketøy. Hadde aldri sett så mye leketøyer utenom i butikk og på nettet. Vilde tok frem et latex-laken å la det foran bordet på gulvet, å ba meg legge meg der. Litt motvillig gjorde jeg som hun sa, hun sa: «Slapp av, vi ska ikke gjøre noe vondt med deg» og smilte lurt. Hun tok frem to håndjern med rødt plysj på, å lenket meg fast til bordbenende. Så der lå jeg lenket fast til bordet oppå et latex-laken med to jenter som sto å beundret synet av meg, Tone tok frem en flaske med olje, så stilte de seg skrevs over meg å begynte smøre hverandre inn å kline med hverandre. Jeg lå å så på dem og så rett opp i skrittet på de også, det var et himmelsk syn. De smurte inn fittene og rumpene til hverandre der de stod, å jeg måtte bare ligge der. Så kikket de ned på meg, så ut som de ville være litt dominante her. Slikk føttene våre sa Tone, så plasserte de føttene sine mot munnen min. Å jeg slikket å sugde på tærne deres, det gjorde ikke meg no.
Flink gutt, sa Vilde. Så satt hun seg skrevs over ansiktet mitt, slikk musa og rumpa mi sa hun. Jeg slikket det jeg var kar om, mens Tone helte olje over hele meg og smurte inn hele kroppen min. Og runket meg litt lett.
Så reiste Vilde seg og Tone tok over plassen, jeg slikket henne på samme måte også. Slikket rundt klitten og langs skamleppene og helt bak til rumpehullet og sirklet litt der og fremover igjen. Tone klynket å stønnet. I mens hørte jeg Vilde rote i baggen, så ba hun Tone reise seg. Hun hadde en slags strap-on, men denne var litt annerledes. Den var til å monteres på brystkassa, hun surret den fast på meg. Der lå jeg på gulvet med en gummipikk på brystet, det så rart ut. Prøv denne sa hun til Tone, Tone satte seg ned og tredde seg sakte ned på den. Hun satt med rumpa mot ansiktet mitt, hun jukket litt sakte opp ned til å begynne med. Så bøyde hun seg fremover og sugde meg lett, mens hun pumpet opp og ned på strap-on, jeg hadde en fantastisk utsikt. Vilde klina litt med meg, så slikket hun litt på rumpa til Tone. Og Tone sugde så forsiktig at jeg blei helt fra meg av kåthet, Vilde tok frem en liten vibrator og tok noen drypp med olje på den. Først tok hun å slikket rumpa til Tone litt til, så strøk hun vibratoren opp og ned langs rumpehullet og så dyttet hun den sakte inn. Nå stoppet Tone å suge, å begynte stønne høylytt. Hun jukket opp og ned fortere og presset seg litt mot vibratoren også, å Vilde pumpet den inn og ut i et ganske kjapt tempo. Det tok ikke lang tid før Tone begynte å bli helt å hun fikk en kjempe-orgasme virket det som. Hun sank sammen og veltet seg til siden og pustet tungt.
Vilde tredde seg ned på strap-onet hun også, hun slikket på kuken min hun også. Men hu plaget med enda mer, jeg måtte ligge der å vri meg å se på den deilige rumpen gå opp og ned. Nå begynte Tone å komme til hektene igjen, hu krabbet bort og ble med å leke litt med kuken min. Så nå lå de begge to å slikket lett, men nå begynte de å suge ordentlig. De byttet på å suge og runket den innimellom, jeg kjente det begynte å bygge seg opp å jeg begynte å puste tyngre. Vilde jukket villt på strap-on og det virket som det var like før henne også nå, nå hadde Tone tatt over det meste av sugingen. Hu sugde veldig godt, å til slutt kom jeg med ett kjempetrykk og omtrent samtidig begynte Vilde å komme å. Hun klynket og ristet hele jenta. Jeg tror jeg spruta hele munnen full på Tone, men hun svelget unna og hadde tydeligvis ikke noe mot det heller. Vilde trakk seg av strap-onen og la seg til siden og pustet ut, og Tone krabbet opp og befridde meg og tok av strap-on og la meg mellom jentene og vi lå der å koste og småpratet en god stund, før vi begynte å leke litt igjen.

Legg igjen en kommentar