En Bu-Nisses bekjennelser

Denne novellen er vist 5225 ganger.

Veien hjem denne kvelden var lang for Bu-Nissen, forferdelig lang. En jobb som Bu-Nisse var en alvorlig jobb her i nabolaget og innebar en lokale del plikter. Jeg hadde flytte inn i nabolaget for et drøyt år siden, det var min tur i år og det hadde blitt sent. Flere naboer hadde byd på alt for mye alkolholdig drikke og føttene var således tunge som bly der jeg dro meg gjennom natten.. Presanger var delt ut iht. liste og alle var vel fornøyde, Unntatt Bu Nissen selv som var veldig selskaps syk.

Jeg hadde pakket sammen det meste av nisse utstyret og det var bare den lange frakken som enda hang og slang rundt kroppen min. Jeg skulle hjem til en kjedelig ”låve” og sove ut rusen alene,,, akk ja, livet som Bu-Nisse var hardt..

Jeg hadde kort vei igjen til ”låven” mitt, men så med et muligheten til å ta snarveien over jordet til naboen der et nytt par hadde flyttet inn. Jeg hadde fått et glimt av henne og hadde konstatert at hennes mann var en heldig mann.. Hans kone var en slank og flott kvinne og hun solte seg stadig naken på altanen, Så mye hadde jeg fått med meg. Nabolaget interesserte meg i utgangpunktet ikke så mye, ja ikke før i kveld da. Mannen hennes jobbet tydeligvis mye på natten, noe jeg hadde jeg skjønt ut i fra tidene bilen hans forsvant og kom igjen.

Jeg trasket som sagt over eiendommen deres og så det lyste i stuevinduene. Jeg så en hund som var oppe og kikket i vinduene, men den kjente meg tydeligvis igjen for den bjeffet ikke. Jeg skrådde mot huset deres og befant meg snart i en posisjon der jeg kunne se inn i daglig stuen deres litt ovenfra.

Mannen var tydeligvis på jobb for bilen var ikke å se. Jeg kastet et stjålent blikk mot huset og de store stuevinduene, og falt nesten på baken over synet som møtte meg der inne. På sofaen lå nabokvinnen mer en satt med bare bade kåpen på. Jeg stanset og frøs nærmest til bakken. Kjente igjen at den store mengden alkohol plaget hodet mitt og måtte se en gang til . Jo der i hjørnet av skinnsofaen lå hun, og kikket tydeligvis på TV.

Men hendene hennes var opptatt med alt annet en jule forberedelser. Den ene hånden var stukket inn under morgen kåpen og var ivrig opptatt med å kna det ene brystet. Den andre hånden lå flatt over musen hennes, utenpå morgen kåpen. Den åpne munnen hennes fortalte meg at hun var ivrig opptatt med å kose med seg selv i dette øyeblikket.

En hvit djevel på skulderen fortalte meg i kjappe ordelag at dette ikke var riktig. At dette kunne få større konsekvenser en jeg hadde råd til på sånn en liten plass. Men kvinnen der inne var så aldeles nydelig og jeg bare kunne ikke rive øynene mine fra henne. Hun var tydeligvis nydusjet for håret hang tungt og bløtt fra hodet hennes. Hun lot hodet gli fra side til side og hånden på brystet ble stadig ivrigere der under stoffet.

Jeg måtte ta et par skritt nærmere og snart var jeg nesten helt inne ved vindusruten.. Jeg var nå kommet så nærme at jeg kunne se TV skjermen hun kikket på. Et nytt sjokk fulgte for på skjermen var det 2 flotte jenter som var ivrig opptatt med å kose med hverandre. Hun stirret på skjermen og hånden som tidligere hadde ligget over stoffet mot musen var nå i ferd med å krype på innsiden. Sakte så jeg fingertuppene hennes forsvinne under det hvite stoffet. På ansiktet hennes så jeg at de straks etter nådde målet sitt mellom bena hennes.

Så her stod jeg da, som en kikker med kuppelhode og gryende dårlig samvittighet mens den vakreste scenen i mitt liv utspant seg foran øynene mine. Jeg trodde nesten ikke det var mulig å se noe så flott som denne kvinnen som koste med seg selv. Jeg var helt oppslukt, og den dårlige samvittigheten hadde nå veket plassen for en kåthet jeg aldri hadde kjent maken til. En blanding av fyll og bakruspikk stanget mot gylfen og ville ut. Jeg måtte vri hendene i lommen for å skape et leie som pikken min kunne vokse i. Dette var så fantastisk sterkt.

Tenk en nabokvinne som ligger på sofaen hjemme hos seg selv med fullt lys og koser
seg ved å se på lesbisk sex på tv-en. ”Koser seg”,, jeg tygde på ordet,, hun onanerte..
Jeg kastet et blikk bort på tv’en og konstaterte at de to kvinnene på også var kommet til sin sofa nå. Det hele var tydeligvis filmet fra en stilling og selv om kvinnene på filmen var flotte syntes jeg ikke at fotografen var særlig kreativ. Jeg hadde da tross alt sett noen porno filmer i mitt liv. Kunne jeg få se noen nærbilder snart. Amatørfilm tenkte jeg med meg selv og viet ikke videoen flere tanker. Jeg konsentrerte meg igjen om virkeligheten og kastet blikket over på min kvinnelige nabo som lå på sofaen men en hånd på brystet og en hånd godt plassert på kjønnet sitt.

Den nedre delen av morgen kåpen var nå glidd litt lengre til side på grunn av de ivrige hånd bevegelsene og jeg kunne skimte en hud som var brun og flott med totalt fravær av hvite striper. Resultatet av sommer lang soling uten klær åpenbarte seg for mine øyne i en grad jeg hadde vanskelig for å tro..

Jeg måtte bare gni pikken der jeg stod. Den stod som et spett i buksene mine og jeg kunne med min flate hånd gni undersiden av kukhodet og måtte gape litt selv. Det var hissige støt som for gjennom kroppen min. Vi onanerte rett og slett på hver vår kant med bare en tynn vegg i mellom oss. Med den forskjel riktignok at jeg så henne og hun var lykkelig uvitende om meg. Jeg stirret nå på morgen kåpen hennes. Bevegelsene var bare økt i intensitet og jeg stod der og bad til gud om at kåpesidene måtte gli mer i fra hverandre.

Tanken var ikke tenkt helt ut før mine bønner ble hørt og hun løsnet stroppen som holdt kåpen sammen. Hun åpnet kåpen fullstendig i fronten og åpenbarte to flotte brune bryster med stive erigert vorter som strittet opp. Rett etter kunne jeg få se hennes totalt hårløse kjønn som nå sprikte med leppene mot meg. Det ble nesten for sterkt for meg å se denne deilige musa hennes. Jeg stirret og gned min egen pikk nesten helt panisk. Dette var aldeles ikke lovlig og svært upassende men ingen skulle få meg til å vike en tomme med denne deilige skapningen foran meg.

Jeg så henne la hånden gni i sakte bevegelser opp og ned igjen over musa si. To fingre presset kjønnsleppene sammen og det var tydelig at hun vår våt og svært så kåt. Stadig stoppet hånden opp og flere fingre forsvant opp i henne. Hver gang gjorde hodet hennes et rykk og munnen stod på vid gap et øyeblikk.. Snart begynte hun å kjøre fingrene fortere og fortere inn og ut av skjeden sin… Det var litt av et syn for en stakkars Bu-Nisse på utsiden av vinduet. Hele kroppen der inne på sofaen var begynt å vri seg. Hånden hennes masserte skrittet med raske bevegelser. Jeg holdt nesten pusten og ventet at hun skulle spenne seg i bro og få orgasme hvert øyeblikk.. Guuud for et syn…

Men.. Så var det denne forbannede bikkja da. Plutselig stod den i vinduet ved min side
og bjeffet høylytt. Kvinnen i sofaen spratt opp i sofaen og dro kåpen samme igjen, skiftet kanal på tv-en samtidig som jeg kastet meg ned på bakken. Dette går galt tenkte jeg, før jeg lot meg rulle nedover skråningen og rundt hjørnet av huset. Det var først da at jeg oppdaget billysene som kom opp innkjørselen til huset.

”Faen..” tenkte jeg, mannen hennes kommer hjem og jeg ligger her på plenen med ståpikk og beskuer hans kone på groveste. Tankene raste gjennom hodet mitt og jeg lurte på hvilke vei jeg skulle begynne å løpe. Jeg ble til slutt med bankende hjerte, klar over at det var bilen hunden hadde reagert på og ikke meg. >Så med hodet helt flatt på den snøfrie, men frosne plenen fikk jeg tatt den kommende bilen litt nærmere i øyesyn..

Det var aldeles ikke den bilen som pleide å stå på utsiden av huset deres. Det var en helt annen bil og jo nærmere den kom jo lettere kunne jeg konstantere at det var en kvinne som satt bak rattet. Jeg slapp pusten ut og lot kroppen falle hvilende sammen på plenen.

Liggende på plenen, fremdeles i nissekappen skimtet jeg så vidt at det var en flott kvinne
som steg ut av bilen, og nærmest småløp mot utgangsdøren. Der ble hun mottatt av nabokvinnen som sikkert hadde større problemer en meg akkurat nå. Hun gikk jo tross alt fremdeles i morgen kåpen og hadde sikkert glemt seg helt bort med tanke på venninnen som kom på besøk. Lattermilde gikk de begge inn i huset og lukket døren etter seg..

”Det var det” tenkte jeg i mitt stille sinn, men det var hyggelig så lenge det varte. Nå ble det vel kaffe og julekaker for resten av denne kvelden. ”Faen….” Jeg lå slik og vred meg på plass for lettere å kunne reise meg, da vinduet over meg plutselig ble åpnet. Jeg for sammen og gjemte ansiktet i hendene og ventet bare på et kommende skrik der oppe fra. Men det kom ikke og etter en ventetid som føltes som et år kunne jeg sakte vri hodet og konstantere at vinduet tydeligvis bare var satt litt opp for å få inn litt frisk luft.

Jeg bannet stille og bannet på nytt for denne situasjonen jeg hadde satt meg selv i. Jeg bestemte meg for å sakte krype opp skråningen igjen, og deretter rulle bortover plenen til jeg nærmest var ute av syne. Jeg kom meg opp skråningen, men så ble jeg svak igjen og kastet et litte blikk in vinduet. Der satt de to i sofaen og drakk kaffe og røykte, De lo sammen og pekte bort på tv-en. Rart syntes jeg, at nabo kona ikke hadde kledd mer på seg etter å ha fått en venninne på besøk.

Det var ikke mitt problem og jeg krøket meg sammen igjen for å rulle bortover plenen da jeg hørte en umiskjennelig lyd som lød som hissige stønn. Jeg stivnet umiddelbart og etter å ha hørt denne stønningen en liten stund måtte jeg på nytt kaste blikket inn vinduet. Men der satt de to kvinnen fremdeles og røykte og kikket på tv-en. Hvor i himmelens navn kom da lydene fra. Det tok ikke mange forvirrede sekunder før jeg skjønte at lydene om fra tv-en som nå tydeligvis var slått på igjen.

Til sjokk og vantro oppdaget jeg at de faktisk satt å så på filmen nabokona hadde sett
på tidligere. Jeg var lamslått og måtte blunke et par ganger for jeg igjen hevet hodet og kikket inn. Jo da – på skjermen så jeg de samme kvinnene fra tidligere, der de nå vred
seg mot hverandre som ormer, på en skinnsofa. Nabokvinnen og venninnen pekte og lo mot skjermen og det ar tydelig at filmen moret dem, enda så ensformig og stille stående jeg en syntes den var. Nabokonas venninne var liten og nett og litt mørkere i håret en henne. Jeg studerte henne i det stille mens jeg stadig skaffet meg selv en bedre stilling
for igjen å oppta kikkingen.

Venninnen var også en flott kvinne og hadde langt hår som hun nå frigjorde fra et hårbånd. Hun hadde en utringet hvit bluse som fremhevet de litt større brystene hennes. Nedentil hadde hun et tettsittende sort skjørt med en splitt så langt opp jeg kunne se. De lo begge og pekte igjen på skjermen. Det var da jeg oppdaget sannheten om den ensformige filmingen. Kvinnene på filmen var de samme som nå satt i sofaen foran meg. Jeg kjente igjen sofaen og etter hvert også begge kvinnene. Det var derfor filmen var så ensformig, det hele var filmet tidligere og kameraet hadde stått ubetjent på stativ rettet mot sofaen.
Nå satt de der og studerte sine tidligere seksuelle bragder men de røkte og drakk kaffe.
Det ble nesten for mye for en stakkar og mitt lem hadde for lengst reist seg igjen og var knallstivt. Jeg måtte igjen gni pikken min utenpå buksen, og kunne konstantere at orgasmen ikke var langt unna.

Begge kvinnene var ferdige med røyken sin og latteren hadde lagt seg. De satt begge forover lent med albuene på knærne mens de stirret på filmen. Jeg innrømmer at jeg stirret sammen med dem. Filmen viste nå en scene der begge kvinnene stod på kne
mot hverandre, og gned hverandres kjønn med ivrige hender og fingre. Det virket på bevegelsene som om de begge var i ferd med å nærme seg orgasmen. Hendene deres gned med raske tak hverandres kjønn. Stønnet, gjorde de begge og i øyeblikket etter virket det som om de kom samtidig. De skrek begge og skalv tydelig før de stivnet og klamret seg fast til hverandres kropper. Deretter gled de litt fra hverandre før de igjen møttes til det dypeste tungekyss jeg hadde sett.

Jeg var lamslått og merket ikke lenger kulden som gnagde på kroppen min. Blikket var stivt festet til stuen med de to kvinnene og jeg hadde kommet meg opp i stående stilling. Ivrig var jeg begynt å massere det sprekkeferdige lemmet mitt igjen. Men jeg mumlet forsiktig, forsiktig…. Jeg måtte ikke sende satsen i buksene mine nå.

Kvinnene på tv-skjermen hadde satt seg ned og filmen virket til å gå mot slutten.
Det siste vi kunne se av filmen var at en av dem reiste seg fra sofaen forsvant bak kamera og det ble øyeblikket etter, svart skjerm. Filmen var tydeligvis ferdig for nabokona reiste seg, slo av tv-en og beveget seg sakte tilbake i retning sofaen. Midt mellom tv-en og sofaen stoppet hun opp og sannelig begynte hun på ny å dra i stroppene som holdt morgen kåpen sammen.

Fy flate.. Hun ville kle av seg. Rett foran øynene mine. Der på gulvet foran sin venninne ville hun la morgenkåpen falle ned. Jeg måtte klype meg i armen. Jeg var vitne til det sterkeste øyeblikket i mitt korte liv da hun lot morgen kåpen sakte gli ned over skuldrene. De flott brune skuldrene hennes kom mer og mer til syne og stod i deilig kontrast til det hvite stoffet i morgen kåpen.

Snart lot hun brystene slippe fri fra stoffet og jeg synes det tok evigheter før kåpen passerte de slanke hoftene hennes, og den ny barberte musen, som jeg hadde frydet
meg over ganske nylig. Med et slapp hun kåpen til gulvet og venninnen rakte hendene mot henne og kom tydeligvis med noen varme god ord. Det var tydelig at venninnen var like opphisset som både nabokona og meg på utsiden. Mens nabokona fremdeles stod oppreist, kastet venninnen seg på kne og krøp over gulvet frem til henne. Der tok hun tak i sin egen bluse og vrengte den over hodet før hun iført skjørt og blonde BH gav seg til å kysse nabokonas lår.

Venninna lot begge hendene gli opp og ned på baksiden av lårene hennes for deretter å konsentrerer seg om den deilige baken hennes. Munnen og haken begravet hun dypt i nabokonas skjød, og etter ansiktsutrykket hennes gjorde hun en utmerket jobb der nede.

Venninnen trakk hodet ut fra skjødet hennes og kikket opp mens hun sa..
”Guud Kari,, musa de smaker så deilig, og så flott og nybarbert som du har gjort deg for meg i dag. Du har den deiligste musa av alle jeg kjenner”

”Kari…” var altså navnet på min nye nabo, som nå hadde blikket festet mot taket og hadde munnen åpen på vidt gap. Karis hender rotet rundt i venninnens lange hår, og stadig tok hun hendene bak nakken hennes og presset hodet hennes mot skjødet sitt. Pikken min var i ferd med å sprenge buksen og jeg så ingen annen utvei en å slippe lemmet ut i det fri. Jeg kikket ned på den der den vippet kneisende ut med blå lilla hode. Jeg runket den et par tak og den lot eg tydeligvis ikke merke med kulden.. Deretter ble blikket igjen ble dratt inn i stuen..

”Kom Tone, reis deg opp å kyss meg”
sa Kari mens hun skjøv venninnen fra seg. Fortsetter du sånn kommer jeg til å komme med en gang.. ”Jeg har nemlig varmet opp før du kom, jeg var så utålmodig”

Hun hjalp venninnen opp i stående stilling og jeg nikket smilende. Nå hadde jeg navnet på dem begge. Så snart Tone stod oppreist gled Kari ned i knestående og begynte å dra skjørtet hennes nedover lårene. Svarte string truser åpenbarte seg ganske snart og pikken min fikk seg et par nye runke tak over synet av den stadig mer nakne kroppen til Tone.. Kari hadde den mest solbrune kroppen av de to og helheten gjorde henne til en prinsessen av dem.

Snart lå også trusen til Tone på gulvet og med hastige bevegelser dro hun selv av seg BH’en .. Det lyste nærmest av øynene deres og var tydelig at de begge var kåte, svært kåte..

Sammen gikk de nakne bort i sofaen der de flyttet bort bordet. Jeg så med et den samme deilige scenen jeg tidligere hadde sett på videoen. Nabokona skjøv venninnen ned på sofaen og stillingen ble akkurat så vridd i forhold til vinduet at jeg kunne se Tones deilige mus og Kari rekke ut tungen. En tunge som ivrig gav seg i kast med Tones bløte fitte lepper. Med lange drag lot hun tungen gli opp og ned i sprekken hennes. Stadig vekk stoppet hun opp og lot Tones klitoris få spesial behandling. Tone selv vred seg på sofaen og stod selv for massasjen av brystene sine. Hvert bryst ble omhyggelig knadd og eltet og begge vortene stod stive og mørkebrune mot håndflatene hennes.

Jeg betraktet den ivrig vuggende baken til Kari, der hun var opptatt med å slikke venninnes mus. En mus som også totalt manglet hår og sprikte med kjønnsleppene mot den ivrige tungen som jaget mellom dem. Farten ble etter hvert økt betraktelig, og jeg kunne høre slurpelydene helt ut på utsiden da tungen fikk støtte av to fingre som snek sin inn i skjeden til Tone.. Kjønnet hennes ble slikket etter alle kunstens regler, kjønnsleppene var blodfylte og hadde åpnet seg fullstendig. Hver kjønnsleppe ble omhyggelig sugd inn i Kari’s munn, noe som ikke gjorde dem mindre. Tone på sin side lå henført i som i transe i sofaen og stønnet vilt..

”Ja Kari, slik meg hardt og pul meg med fingrene dine” stønnet hun..

Det virket som de gode tilropene gav Kari enda mer hastighet og enda ivrigere fingre for hun øket tempoet enda mer og det så ut til at Tone var solgt der hun lå fullstendig viljeløs i sofaen. Det ristet i kroppen til Tone der hun lå og hun stønnet og skrek om hverandre og det var tydelig at hun var på vei mot orgasmen… Fingre til Kari jaget inn og ut av fitta hennes og antallet fingrei skjeden var nå økt til fire..

Jeg følte meg som verdens heldigste mann der jeg stod presset mot ruten bare noen få meter unna. Pikken min var bare så helt klar til å sprute, og jeg måtte ikke ta på den for å være sikker på at jeg ikke lot sæden falle på naboens vegg. Lysten til å runke var stor over alle grenser med ville ha ødelagt stunden, da jeg mest sannsynlig ville falt sammen som en fille der jeg stod i nissekappe med øynene på stilker.

På sofaen var situasjonen den samme. Det var bare et tidsspørsmål om når Tone vil reise opp i orgasmehimmelen. Karis tunge jobbet på spreng og fingrene likedan i hullet under. Fitta som nå virket svært godt smurt av Tones safter som kom i strie strømmer. Tone startet å skjelve alvorlig og jeg telte sekunder der jeg stor forstenet på utsiden å bivånet det hele.

”Ja Kari..” kom det fra henne…

” Ja ja ja…. Ja pul meg, puuuuuul meeeeeggg.. Satan du er delig ,, pul den trange fitta mi, fortere,,, ja fortere, ja fortere, jaaaaa sååååånnnnnn….. ja nå , nå nå…. Nå kommer jeg. hooooold meg fast”

Kari visste tydeligvis hva som var i ferd med å skje og slo armen rundt hennes lår og holdt henne fast som i en skruestikke da orgasmen kom….

”Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa” skrek Tone
”Jaaaaaaaaa, du er deilig .. jeg kommer.. jeg kommmmmmeeeeeeerrrrrr…..

Så startet skredet, som ristet hele kroppen hennes så de begge falt ned gulvet, Begge kvinnene ristet og skalv og det virket til at Kari også nådde sin orgasme bare ved å slikke sin venninne. Det fikk jeg bekreftet da Tone ble liggende på gulvet og Kari ble stående over henne. Seksuelt sjokkert så jeg Kari løfte hånden og klaske seg selv på muse baken med noen raske flate slag før hun stivnet som en stokk og spruten stod ut av henne og ned på venninnes kropp. Tone strakte hendene mot henne og tok i mot spruten med slørete øyne.

Et syn for guder var nettopp blitt meg til del før de to kvinnene falt i sammen i en bylt på stuegulvet foran sofaen.. Den som bare kunne ha hatt dette på video og spilt det om og om igjen. Jeg måtte snu meg et lite øyeblikk og trekke pusten da det hele nesten fikk pikken min til å sprute ut væsken sin. Så med is og snø i tankene klarte jeg å komme meg ned på bakken og puste litt ut.

Litt ut, var det eneste rette fordi kvinnene i stuen tydeligvis ikke hadde tenkt å gi seg med første. Sakte men sikkert vred de seg igjen opp i sofaen og nabokvinnen Kari var tydelig den som skulle få behandling denne gangen.. De smilte begge og tok seg en slurk av hver sin kaffekopp før Tone dyttet Kari ned på rygg i sofaen… Med latter og tilgjort slossing kom Karis ben etter hvert fra hverandre og Tone tok plass mellom dem..

Hun lå slik en kort sekund og smilte før Tone resolutt tok den flate hånden sin og gav Kari et nytt klask over muse baken, Blikket henne stivnet umiddelbart i en grimase, og det skulle ikke mer en to klask til før fontenen stod i fra musen hennes.. Tone løftet et håndkle og holdt det opp mot Karis fitte der den sprutet ut saftene sine. Helt målløs satt Kari der med åpen munn og begge øyeeplene var forsvunnet fra blikket hennes.

For meg på utsiden var det sterkt, veldig sterkt og jeg hadde mistet ordene som skulle beskrive stigningen i programmet, jeg stod stiv og kikket på, helt ute av stand til å turde røre min egen pikk, livredd for konsekvensene..

Kari hadde tydeligvis kort vei mellom sine orgasmer, og like tydelig var det at Tone visste nettopp det. For det var ikke rare pausen Kari fikk før Tone igjen begynte å gni kjønnet hennes. De første strøkene gav sitt tydelige tegn på at klitorisen fremdeles var øm slik hun vred seg i sofaen. Men ganske kjapt kom hun inn i rytmen og stanget snart underlivet mot Tones ivrige hender.

”Pul meg…. Tone vær så snill å pule meg…” kom det bedende fra Kari

”Å…jaaaaa” kom det lattermildt fra Tone…
” Vil du pules sier du,? Hvordan vil du pules da lille venn.?”

”Grrrrr.. ” kom det fra Kari… ”Det vet du alt om, jeg vil bli fylt opp av deg skjønne venninne, jeg vil bli fylt til randen av deg.. Pleasseeee kom.. kom og ta meg…..”

Tone hadde med seg en stor tube med glidemiddel, og smurte seg godt inn på hendene mens Kari så på det hele med forventningsfulle øyne, Deretter lot hun to glatte fingre finne veien i den søkkvåte fitta til Kari.. En fitte som var hoven og rød etter flere tidligere orgasmer. De to fingrene til Tone var nå dypt inne i Karis fitte.

”Neeeeeiiiiii” skrek Kari..
”Jeg vil ha mer… gi meg flere fingre”

”Åååå” sa venninnen igjen
”hvor mange vil du ha sa du…???”

”Faen…… du bare erter meg”
”Jeg vil ha hele hånden din …nååååÅÅÅ”

Tone trakk ut de to fingrene sine av fitta hennes og samlet dem alle til et nytt fremstøt.. Godt innsmurt med glidemiddel satte hun på ny fingertuppene mot fitta til Kari. Kari stønnet og fred seg som en orm ettersom fingrene og deretter hele hånden til Tone begynte å gli inn i henne. Med Karis munn på vidt gap så jeg med øyne store som tinntallerkener at fitta henne også utvidet seg det som skulle til for at hele hånden til
slutt forsvant inn mellom kjønnsleppene hennes.

”Ja…. Faen det er deilig, oooouuuuaaaaaahhhh det er deilig” hveste Kari..
”Pul meg nå, kjør hele hånden inn og ut av fitta mi, fort…. fort… fort”

Jeg ble vitne til at Tone gjorde nettopp det. Med stor hastighet lot hun hele hånden jage inn og ut av Karis fitte.. Kari på sin side hoppet spratt opp og ned i sofaen og kom med stadige tilrop som fikk Tone til å fortsette, Det var galskap for mitt indre men en deilig galskap jeg aldri ville vært foruten. Det lyste sikkert av øynene mine der jeg så Kari gå opp i bro og tre seg ned på Tones hånd. Med hånden hennes dypt i seg begynte orgasmen hennes. Hun kastet hodet bakover og laget rallende lyder. Kroppen ristet verre en det Tones kropp nettopp hadde gjort, for så å stivne…

Mellom hvesende tenner hørte jeg så vidt Kari: ” ja,, ja,, ja jeeg koooommmmeeerrr…”

Før hun falt sammen som og ble liggende flatt i sofaen. Jeg tror Tone var like overasket som meg selv, over den kraftige orgasmen hennes og det faktum at hun tydeligvis var besvimt.. Hun trakk hånden sin ut av fitta hennes og i det hånden forlot skjødet hennes kom spruten som til nå hadde vært innestengt. Kari lå nå mer død en levende på sofaen og to sjeler hadde nok den samme tanken. Men vi ble begge overasket over henne der hun plutselig våknet og smilte med en gang, Vi puset lettet ut og jeg misunte Tone muligheten til å gi Kari en klem der på sofaen..

Jeg var ikke i stand til å stå oppe lengre og seg ned på bakken med hånden godt knyttet rundt den fremdeles stive pikken. Den var blå av opphisselse og jeg tror ikke jeg hadde trengt mer et runke tak før jeg hadde sprutet. Men jeg var så mett på opplevelser og ble sittende å forsøke å fordøye det hele jeg hadde opplevd, uten at virket mulig.. Jeg hørte dem le og komme med muntre tilrop til hverandre der innefra.

Jeg følte vel, mer en jeg så at de kledde på seg og Tone gjorde seg klar til å gå. Jeg var fullstendig satt ut og enset ikke faren som kom da Tone sa ”takk for seg” og kom ut på gårdsplassen.

Jeg huket meg ned og bare mørket reddet meg fra å bli oppdaget der under vinduet.. Tone satte seg omsider i bilen, og den startet og kjørte av gårde. Jeg slappet av når jeg så de røde lysene forsvinne og gjorde tabben jeg var redd skulle skje.

Kari hadde sluppet ut hunden for å lufte den og stod med ett på gårdsplassen og kastet pinne med den. Det tok ikke mange sekundene før hunden hadde oppdaget meg og stod over meg og bjeffet. Jeg var sjanseløs og kunne bare gjemme hodet under armen i det jeg hørte Kari komme bort til meg.

”Hvem er du” spurte hun bryskt ” og hva gjør du her..??”

”Jeg er Bu-Nissen” svarte jeg så forsiktig jeg kunne..
”jeg har vært ute med pakker”

Hun sa ikke noe på en stund og stod sikkert og betraktet det åpne vinduet og den supre utsikten inn i stuen..

”Er ikke du han som bor rett her borte i veien, og som har hilst på meg på butikken”
spurte hun, med litt mindre trykk i stemmen.

Jo, jeg måtte jo innrømme det og kikket slukøret opp på henne der hun hang over meg, stadig i den hvite morgenkåpen… Jeg følte meg enda mindre da hun til slutt spurte:

”Så du har kost deg her utenfor mitt vindu, og sett på meg og min venninne”

”Jeg beklager…”
stammet jeg frem og ville helst ha sunket i jorden…

”så du kjenner min lille hemmelighet altså… hva skal vi gjøre med det da”

Gode råd var dyre, jeg var helt panisk da jeg rullet rundt og ble klar over at jeg fremdeles hadde ståpikk og at den fremdeles stod ut av buksene mine. Jeg prøvde å skjule den, men for sent. Den var oppdaget og latteren hennes føltes som piskeslag mot kroppen min.

”Jeg tror at du skal bli med inn litt jeg unge man. Du har tydeligvis likt det du så.”
smilte hun..

Som en lydig hund fulgte jeg i hennes fotspor med enda en logrende hund i hælene. Inn i stuen som jeg så inderlig hadde betraktet og ble kommandert resolutt ned på rygg..

Plutselig var den strenge tonen tilbake og hun sa strengt:
”Jeg har nemlig savnet en pikk opp i fitta mi denne stunden og nå skal du vær så god få lov å gjøre en innstas for alt du har fått gratis.”

Jeg kastet meg på ryggen dro ned buksene. Deretter takket jeg gud for den vanding saken hadde tatt. Hun var tydeligvis enda kåt og jeg skulle få stikke min steinharde pikk opp i henne. Med Tones hånd friskt i minne trodde jeg at dette skulle bli en slapp opplevelse men der tok jeg feil. Stående over min nakne kropp så jeg på nytt morgen kåpen hennes gli ned fra den flotte kroppen hennes. På ny stod pikken hard og klar og denne gangen skulle den ikke stå til spot og spe ute i kulden.

Fra sin stående posisjon senket hun underlivet sakte ned mot meg der på gulvet.. Halvveis nede ombestemte hun seg tydeligvis og bråsnudde slik at fitta hennes plutselig var plassert over mitt ansikt..

”Slikk fitta mi din kåting” kommanderte hun
”se til å slikke meg ordentlig og lenge og ,,,,hardt og fort”

Jeg gikk løs på oppaven med største iver.. Det var to varme deilige kjønnslepper som la seg tungt over ansiktet mitt.. Hun ventet aldeles ikke på tungen min skulle komme til hennes mus. Hun gned musen sin hardt over ansiktet mitt og knullet rett og slett nesen min.. Da mangel på luft snart ble et problem for meg lo hun og kastet seg fremover og grep tak i kuken min. Fra minusgrader og snø på utsiden til rom temperatur, varme hender og hennes munn ble dette for mye for en stakkar..

”Nei…” skrek jeg ”du må ikke…..”

Men det ville hun … og det var allerede for sent. Sæden stod som en fontene opp fra pikken min. Overgangen for den spreng kåte pikken min ble for sterk. Den varme munnen som la seg om kukhodet ble for mye for meg. Hun bare lo og runket meg fort for å få ut så mye som mulig. Jeg falt i sammen som en slagen mann og følte verden rase sammen rundt meg for n’te gang denne kvelden.

Hun tørket seg på håndkledet på gulvet og smilte til meg da det viste seg at pikken min fremdeles kneiste mot himmelen. Var det dette de kalte for bakrus pikk. Eller var den bare frossen stiv.. Ikke vet jeg, men det faktum at den fremdeles stod frydet meg over alt på jord.

Hun var rask til å senke seg ned over pikken min. Deretter startet hun et ritt jeg ikke hadde opplevd tidligere.. Opp og ned og frem og tilbake. Etter hvert kom også de andre kreftene mine tilbake og jeg begynte sakte å stange pikken opp i hennes mus. Det var tydeligvis noe hun likte for hun hevet musa si opp og satte seg på huk mens jeg fortsatt pumpet pikken opp i henne. Slik kunne jeg holde avsindig tempo som snart skjøv henne ut over orgasme stupet.

”JA ..” skrek hun
”knull meg, fortere… fortere… knull meg….”

Deretter kom hun som en virvel vind. Hun ristet og skalv og lot til å være i en annen verden en kort stund før hun falt tungt sammen på brystet mitt…

Jeg pustet ut et kort øyeblikk, før jeg trakk henne litt lenger opp på brystet og skaffet meg selv litt avstand til skrittet hennes slik at jeg igjen kunne kjøre pikken uhindret inn og ut. Slik knullet jeg den slappe kroppen henne med raske støt til jeg igjen kjente at orgasmen nærmet seg. Jeg presset henne mot brystet mitt og lot sæden på nytt sprute ut. Hun så meg inn i øynene når orgasmen kom og hvisket:

”Kom du skjønne Bu-Nisse, sprut meg full av nisse sæden din…”

Jeg stanget underlivet mot henne som en gal mens de siste dråpen fant veien inn i henne. Deretter falt jeg tungt bakover og ble liggende og hive etter pusten. Sakte men sikkert fikk jeg varmen i meg med henne liggende over meg og pusten kom etter hvert også tilbake i normale former. Med pusten tilbake og flere dype kyss senere kravlet vi oss opp fra gulvet og opp i sofaen. Med ny kaffe på bordet så det etter hvert ut til å bli en hyggelig
jul for Bu-Nissen og hans vakre og ikke minst sexye nabo Kari..

Legg igjen en kommentar