En dag på en gård

Denne novellen er vist 28439 ganger.

Du henta meg på bussen…
Jeg var kledd i kort topp med en bh under, og skjørt uten string…
Jeg setter meg inn i bilen .. beina litt fraværandre… Jeg begynner å beføle meg på innsida av låret.. Jeg ser du begynner å bli kåt… kommer en liten bul på buksa di.. ser du sender meg sånne «du skal få» blikk… Jeg smiler og bare fortsetter…. det er ikke langt til deg fra der bussen stoppa… Så plutselig svinger du inn en vei som fører til en gård….
Du beordrer meg ut av bilen… Ber meg snu meg å stå å holde henda på bilen… jeg ser du går, kommer strax tilbake med et halsbånd… du setter det på meg… og fører meg bort til en stokk som står opp ifra bakken med en ring på…. du fester meg der…. tar inn sakene mine inn i huset, Du tar deg god tid… jeg står der kåt og frustrert… ser du går rundt på tunet der, du overser meg totalt…. Plutselig kommer du bort… Du sier jeg skal bøye meg fram med rompa mot han… Han kommer med en buttplug og tar på litt glidemiddel… Og fører den inn… Kjenner den fyller hele meg.. Den er stor, han ber meg reise meg opp igjen… Kjenner det strammer der bak, han ser på meg at den er litt stor, han bare sier det har du godt av etter det i bilen og blunker… 😉 Så går han igjen…. men denne gangen kommer han tilbake nesten tilbake med en gang, Han slipper meg løs, og tar meg i lenken og fører meg inn på låven…. Binder meg fast over en krakk… med beina på bakken og rompa rett til værs, og henda blir bundet på andre siden… så står jeg helt fast…… Du begynner å fingre meg, mens jeg enda har buttplugen i analen så kjenner det er trangt der…. Du tar ut buttpluggen mens du enda har fingre i fitta mi…. Kjenner det er trangt, men den kommer ut, kjenner det lixom blir tomt der, men samtidig veldig deilig… du kommer fram til meg… og drar fram pikken… stapper den inn i munnen min, og forlanger at jeg skal suge den, det er ikke så lett i den stillingen jeg er bundet i, men jeg prøver etter beste evne… jeg kommer borti med tennene… det liker du ikke og gir meg et klaps på baken….
Du går vekk igjen… jeg står igjen flau og skamfull… Jeg hører du går, men kommer tilbake etter en liten stund… Og løsner meg og fører meg vekk derfra, jeg bare følger etter deg, og vi går inn i huset… Der spenner du meg fast til veggen… Du ber meg kle av meg å sitte der naken til du kommer tilbake.. Ser det er et teppe på gulvet der, så setter meg der, litt krølla sammen… Jeg hører han kommer tilbake, Han ber henne bøye seg fram og han finner frem en isbit…. han fører den forsiktig inn den i analen hennes, så binder han henne på hender og føtter, og ber henne ligge i den stillingen i 15 min som straff… Og han veit jeg hater slik, så dette er virkelig en straff for meg… Han kommer tilbake når dethar gått 15 min, han har sett etter meg så han veit at jeg har ligget helt stille, Han smiler og gir meg et kyss på kinnet å sier at jeg var en flink tøs, men at det ventes mere straff… Etterpå… Han løsner meg, og fører meg bort til sofaen… Det ligger det teppe forand forand han på gulvet,,, han ber meg sette meg der, Jeg har fortsatt på halsbåndet med lenke, så han holdeder i den så jeg blir der og ikke stikker av… Han lar jeg sitte der med ansiktet mot han… med beina sjrævs så han ser rett inn… Jeg føler meg skikkelig ydmyket… blir rød og bøyer hodet ned… Da kjenner jeg at handa di kommer fra siden og dasker meg på kinnet, jeg ser han i øynene og han sier strengt: SE på meg… jeg ser på han og blir bare enda mer flau…Jeg måtte sitte sånn i 10 min å bare se på han med beina slik… har aldri følt meg så ydmyk i hele mitt liv… sitte sånn med halsbånd, og på deg slik…. dette var straff det… men du så på det som nytelse for deg… Til slutt drar du fram kuken din… og ber meg suge deg… jeg beveger meg bort å begynner å suge deg, jeg ser du nyter det… og han dytter hodet litt enda lenger ned…. jeg prøver så godt jeg kan, men jeg kjenner at brekningsfølelsen kommer… han merker det og lar meg gå ned på eget tempo, jeg suger deg hardt, og lenge… kjenner det går for deg, rett i munnen min… jeg svelger unna så fort jeg kan… noe kommer utafor, jeg skammer meg og sleiker det fort opp, veit at herren ikke liker gris… Flink jente sier Herren, men du sølte så litt straff venter dg..
Reis deg sier han..
Jeg reiser meg og stiller meg mot han… med hodet bøyd ned… veit at straff venter meg nå.. jeg får beskjed om å stelle meg på alle 4, med rompa opp.. Du henter pisken som du veit jeg hater… jeg skal få 20 piskeslag på rompa. Han sier strengt: Husk å tell tøs.
Jeg teller
1 Herre
2 Herre
3 Herre
Helt til jeg kjenner at rompa og ryggen svir nå, men jeg veit jeg fortjente det.
Han ber meg komme bort til han… Jeg kommer bort å ser på han flau og ydmyk, han tar tak i meg og legger meg på fanget hans. Og stryker meg på kinnet og sier at når var du flink tøs.
Herren er stolt av deg nå 
Jeg slapper av nå, veit jeg er trygg i armene til Herren min… han vil meg aldri noe vondt.
Deilig å kjenne hans ømhet etter straffen jeg så sårt fortjente.
Han ga meg et kyss. Og sa at nå kunne jeg sette meg på teppet borti kroken, å sitte der til jeg blir ropt på igjen, til Herren trenger meg igjen…
Jeg går lydig bort å setter meg ned, venter på videre ordre.
Ser han setter seg til rette i sofaen, Jeg har min følelse av at dette kan bli en lang tur i kroken.
Jeg må ha sovnet for plutselig hører jeg stemmer… Ser Herren kommer bort til meg. Han sier ikke noe. Bare tar på meg blindfold, blir ført bort til stua igjen med lenken…
Jeg føler at det er andre i rommet der… Herren ber meg stille meg rett opp og ned å vise meg fram, jeg gjør som blir fortalt, Så ber han meg bøye meg fram med rompa mot de. Jeg føler meg skikkelig udmyket siden jeg ikke kan se de i det hele tatt… Nå hører jeg at det er et par bak der… plutselig kjenner jeg en hand på musa mi, Kjennes ut som en damehånd, ja, og veldig riktig, for jeg hører henne si til de andre at hun er allerede våt..
Jeg kjenner rødmen spre seg oppover ansiktet..
Jeg hører herren si reis deg, jeg reiser meg opp. Hører herren sier still deg på alle 4.jeg gjør som han sier…
Med rompa mot de ukjente…
Jeg kjenner dama begynner å leike med musa mi… Først med fingrene så med en dildo. Åhhh…. så utrolig deilig… kjenner det kommer bølger i hele kroppen min av nytelse…
Plutselig bare slutter hun, og gir meg et klaps på rompa mi… Hun ler litt for seg selv, hun veit hvor frustreende det var for meg…
Jeg står sånn og kjenner en byttplug i rompa mi…. den glir lett inn nå med litt glidemiddel,
Så kommer jenta tilbake og fortsetter med å pule meg med dildoen og leike seg med fingre der nede mens jeg har buttplugen i rompa.. Kjenner det er trangt, men samtidig deilig. Etter en stund, tar dem ut buttplugen. Det var nesten litt rart, den som hadde fylt meg var borte, plutselig slutter hun helt. Og jeg blir ført bort litt bort… der hadde herren min en krok i taket…..
Den hadde jeg ikke sett…..De setter lærmansjetter på håndleddene mine, og fester de til den kroken i taket. Der står jeg å strekker meg høyt, står så vidt på gulvet med beina… jeg kjenner at hun jenta begynner å binde opp puppene mine… stramt, men ikke så stramt at det gjør vondt…
Kjenner at Herren min fingrer meg og sier at hun er klar og våt…
Han fingrer meg litt mer… åhhh… så deilig.. vil ha mer, vil ha han inn i meg… men jeg sier ikke noe, bare står der… Også kjenner jeg pikken til Herren min… eller var det den… nei, det var den andrre mannen… Herren lar en annen mann pule meg…. så ydmykende, men så utrolig deilig..
Han puler meg hardt og fort… kjenner det rykker i hele kroppen min av nytelse,
Så kjenner jeg at han smører inn analen min med glidemiddel og fører pikken forsiktig inn…
Han begynner forsiktig, men øker på etterhvert… Kjenner det er litt vondt, men samtidig utrolig deilig…
Kjenner jenta leiker og småbiter og sleiker på brystvortene mine… de er ekstra ømme og følsomme pga bindinga… men så utrolig deilig…
Han trekker seg forsiktig ut fra analen min og lar Herren min overta… Åhhhhh… så utrolig deilig å kjenne pikken til Herren min føres inn i musa mi….
Rykker i hele kroppen min… er så utrolig deilig…
Ha puler meg hardt og inntens… kjenner han fyller hele meg… åhh ja….
Kjenner bølger ikroppen min…. åhhh…. ja…. jeg kommer jeg kommer…
Kjenner hele kroppen spenner seg, og der skjer det….
Det gikk… jeg er så flau, kjenner rødmen kommer… jeg skammer meg og er flau…
Men så utrolig, etterom jeg aldri har hatt orgasme før var dette helt utrolig..
Jeg henger der fortsatt… men nå kjenner jeg at de løsner meg fra kroken i taket… jeg er helt utslitt så jeg detter sammen på gulvet.. Herren min hjelper meg på beina igjen… så deilig å kjenne han rundt meg…
Han kysser meg forsiktig på kinnet og spør om jeg hadde koset meg?
Jeg svarer Ja Herre
Han setter seg i sofaen, jeg får sitte vedsiden av han, han legger armen rundt meg og stryker meg på kinnet og sier at jeg var en flink tøs nå, og at dette var bare forsmaken på hva som kommer til å skje videre……

Legg igjen en kommentar