En deilig, men dyr fornøyelse

Denne novellen er vist 51549 ganger.

Jeg hadde vært på Kanariøyene nesten en uke, og hadde så vidt innsett at oppholdet der var i ferd med å gå mot slutten. Jeg hadde vært der helt alene, etter en lang tung høst.

Turen var egentlig bestilt tidlig på året, og det var meningen at jeg skulle nedover med kjæresten min.

Vi var så oppspilt og glad for at vi endelig hadde klart å få til en tur bare oss to, men det skulle ikke bli slik vi hadde håpet. Etter vi hadde bestilt turen, fortsatte vi i hver våre jobber, og vi hadde det svært travelt begge to. Vi jobbet skift, og skiftene falt ikke så ofte sammen, og vi hadde egentlig bare seine kvelder sammen der vi så hverandre. Vi pratet ofte om at vi måtte klare å få mer tid sammen, men det ble vanskelig for oss begge to å få det til.

Ut over våren så vi hverandre kun et par tre dager i uken, og vi var ofte sliten begge to da vi møttes. Sommerferien planla vi sammen de kveldene vi møttes, for vi hadde lyst begge to til å tilbringe sommeren sammen. Det var i alle fall planen, helt til vi fikk vite at sommerferiene våre ikke falt på samme tid, og ingen av oss fikk lov å bytte.  Etter noen uker ble vi enig om å gå fra hverandre, og det eneste fine med det var at vi ikke hadde særlig vonde følelser overfor hverandre, men i vår livssituasjon lot det seg vanskelig gjøre å få et forhold til å fungere. Kjæresten min hadde en veldig god forsikring, så hun fikk avlyst turen, og fikk mesteparten av utlegget igjen, mens jeg valgte å ta ferien alene.

 Jeg hadde to hele dager igjen på et fantastisk hotell. Godt stort rom, nesten som en liten leilighet, og en stor terrasse med god plass.

Denne dagen hadde jeg planlagt å tilbringe på stranden under en parasoll, slik som jeg hadde gjort de andre dagene. Jeg var nødt til å ha parasoll fordi jeg ble så lett brent. Jeg kom ned på stranden ganske tidlig, og det var ikke så mange som var kommet dit før meg. Stranden fyltes opp etterhvert av store og små mennesker, og det var mye artig å se utover dagen. Utpå ettermiddagen begynte det å blåse opp og folk begynte å forsvinne, selv om vinden var mild.

Etter hvert som folk forsvant, la jeg merke til to damer som lå nede ved vannkanten. Grunnen til at jeg la merke til dem var kanskje fordi de lå der uten overdel, og kun iført en hvit liten bikinibukse, men ikke bare dét, men de lå og småplukket på hverandre også. Jeg la merke til at hun ene gav solkremen til venninnen, for å bli smurt. Vanligvis er det lett å smøre seg foran selv, men hun bad venninnen om å gjøre det. Venninnen tok flasken og dryppet noen dråper rundt på brystet hennes, for deretter å smøre det utover. Det var ikke noe vanlig smøring, men hun småkjelte med brystvortene til venninnen som lå på ryggen.

Jeg kjente plutselig at jeg var begynt å bli kåt, og at jeg allerede var i ferd med å bli hard. Jeg tenkte å snu meg på magen for å unngå at det skulle synes at jeg lå der med ereksjon. Da la jeg også merke til at jeg ikke var den eneste som fulgte med disse damene. Det satt faktisk flere rundt der som hadde problemer med å forlate stranden i håp om å få se flere opphissende scener…jeg var absolutt blandt dem, og det var ikke fritt for at jeg begynte å fantasere.

Det kom plutselig en vindrøys som tok tak i et blad de hadde liggende. Det kom blåsende opp der hvor jeg satt, og jeg var ikke sen om å få tak i det. Hun ene spratt opp og kom småløpende opp til meg for å hente det. Synet av hun som kom småløpende oppover til meg med brystene duvende og dansende var så opphissende og flott, at jeg ble knallhard på et øyeblikk, og trakk raskt hånkledet mitt over skrittet mitt. Hun smilte til meg, fikk bladet og gikk tilbake til plassen sin. Ikke før hun var kommet tilbake, så kom en ny vindrøys fra sjøen og blåste bladet opp igjen. Denne gangen var det veninnen som kom. Jeg hadde ikke trengt å ta bladet opp fra stranden denne gangen, men gjorde det likevel. Hun som kom oppover til meg denne gangen var en del fyldigere, men ikke tykk. Hun var tydeligvis ikke redd for å vise seg offentlig. Hun kom mot meg og fikk bladet. Jeg kunne tydelig se hvor hun var blitt smurt av venninnen, Jeg klarte bare så vidt å holde øynene borte fra de glinsende fyldige brystene hennes. «Are you alone» spurte hun og smilte, og jeg svarte «yes I am» "can we join you" svarte hun å så på meg. Jeg svalgte to ganger og stammet frem et overraskende "yes of course" Overraskende for meg pakket de sammen tingene sine, tok på seg noen lyse lette sommerkjoler og kom begge to.

Det viste seg å være to venninner fra Australia som hadde tatt seg en lengre tur til forskjellige steder rundt i verden. Hun som var fyldigst av dem het Anny, og hun andre het Laura. Det var to kjempehyggelige damer som var utrolig lett å prate med, selv om samtalen gikk på engelsk. Jeg glemte nesten kåtskapen min en stund mens vi satt der. Vi ble raskt enig om å finne et sted å spise for kvelden. Vi gjorde det enkelt, og gikk rett fra stranden og tok et greit måltid på en restaurant rett i nærheten, og fant ut at det måtte regnes som kveldsmaten den dagen. Vi ble sittende der å prate, spise og smånippe til noe vin i nesten to timer, før Anny begynte å snakke om å komme seg hjem. Jeg tror nok at Anny ville hjem, fordi at Laura hadde begynt å klø henne i nakken, og det likte hun tydeligvis. Jeg kunne se at brystvortene kom tydelig til syne under kjolen. Nå synes jeg også at det var blitt ekstra hyggelig, og det var dumt at de ville gå til sitt hotell, så jeg tilbød dem å være med meg opp på hotellet mitt for å fortsette praten der. Jeg hadde et lite håp om noe mer da jeg kjente kåtskapen melde seg igjen, og jeg ble svært glad da de svarte ja.

Vi gikk straks ut på terassen og jeg trakk en stol bort til kanten av terrassen og satt meg ned. La armene oppå kanten slik at jeg fikk en behagelig støtte til haken. Laura og Anny satte seg, en på hver side av meg å la beina sine oppå en forhøyning inne på terrassen Temperaturen var i overkant av 20 grader selv om det var såpass seint på året, og vi kjente en deilig fønvind i håret. Jeg satt lett foroverbøyd å så på den fantastiske utsikten, i det det siste lyset fra dagen forsvant.
Vi kunne høre at utestedene var i full gang et stykke unna. Basslyden fra høyttalerne gav en svak gjenlyd gjennom vinden. Vi satt og småpratet og spøkte og vi hørte på lydene rundt oss. Noen av gjestene et par etasjer under oss sang, mens vi kunne høre andre som gikk forbi 8 etasjer nedenfor som skrattet og lo. Det var en behagelig stillhet. Vi satt i mørket på terrassen, og det eneste lyset vi hadde var fra husene rundt omkring, og et svakt lys fra en halvåpen badedør inne i den lille hotell leiligheten som kastet et lite lysskjær ut til oss gjennom vinduet. Vi kunne se hverandre relativt godt, fordi vi var blitt så vant med mørket. Praten gikk svært så lett, og etterhvert ble vi sittende å småprate og småflørte med hverandre alle tre, samtidig som det ble noe berøring av og til. Jeg kjente at kåtskapen begynte å ta tak i meg igjen, og det må den ha gjort med damene også.

Jeg hadde nytt utsikten over havet og lysene rundt, så lenge at jeg ikke hadde lagt merke til utsikten eller rettere sagt innsikten  jeg hadde rett ved siden av meg…, for mens vi hadde sittet å pratet og spøkt, så hadde Anny trukket kjolen sin langt oppover lårene, og siden hun satt med beina litt hevet, ble den liggende helt oppe med bikinibuksen, og i folder på magen hennes.

Selv om det var ganske mørkt på terrassen kunne jeg tydelig se den hvite bikinien hennes. Jeg må ha blitt noe forfjamset, fordi jeg så først på bikinien, og så opp på henne, og så ned igjen. Mens blikket mitt flakket opp og ned, kjente jeg at Laura la hånden sin på låret mitt og lo litt diskret og sa " liker du det?" Om hun mente at Anny hadde trukket kjolen sin så langt opp eller om det var fordi Laura tok meg på låret vet jeg ikke, men jeg svarte i alle fall ja, fordi jeg likte begge deler. Laura lot hånden gli nedover mot kneet mitt, slik at hun kom nedenfor kanten av shortsen min, og lot hånden gli forsiktig oppover igjen. Å kjenne hånden hennes gli oppover låret mitt gjorde at jeg reagerte med et rykk, og jeg kjente at det begynte å rykke til i skrittet mitt også.

Mens jeg satt litt vridd å så bakover på Anny, så reiste hun seg plutselig og stilte seg tett intil meg, mens hun stirret ut i mot sjøen. Det var så overraskende at hun stilte seg så tett inntil meg, så jeg strakk instinkttivt ut hånden bak henne og begynte å stryke henne oppover leggene fra baksiden. Jeg tok sjansen på å stryke henne oppover leggen, og videre oppover. I det jeg passerte knærne hennes merket jeg at hun spredte beina litt, slik at jeg kunne komme bedre til. Jeg tok sjansen på å bevege hånden enda høyere opp og jeg kjente en deilig varme fra innsiden av lårene hennes. Jo høyere jeg strøk henne oppover lårene, desto mer spredte hun beina.
Jeg la merke til at Anny hadde lukket øynene og nøt at jeg kjærtegnet henne. Nå var jeg kommet så høyt opp at jeg kjente tommelen min berøre bikinien hennes, og hun reagerte med et raskt innoverpust og kneip godt tak i gelenderet.

Laura hadde sett hva som foregikk å fortsatte å stryke meg oppover låret, og jeg kjente at jeg var glad for at låråpningen i shortsen var trang, slik at hun ikke kom så langt opp. I spenningen som jeg kjente på kroppen, skulle det nok ikke rare berøringen til før det hadde gått for meg. Det var blitt trangt i buksen min, og det hamret og slo i kjønnet mitt og jeg hadde mest lyst til å "slippe den løs" men jeg var usikker på om  det var for grovt. Dessuten var vi på terassen på hotellet, og det var ikke fritt for lyder fra oss. Det kom enkelte lyder som umulig kunne misforståes…..

Plutselig så reiste Laura seg å gikk inn, og jeg hørte at hun gikk inn på badet, og regnet med at hun hadde et naturlig ærend der inne, og ville komme ut igjen. Jeg ventet litt på henne etter at jeg hørte at hun trakk i snoren, men hun kom ikke. Jeg glemte Laura et øyeblikk da jeg kjente at Anny kneip sammen beina i det tommelen min berørte bikinien enda en gang. Denne gangen kjente jeg at den var blitt fuktig. Jeg begynte å bevege tommelen min litt for å tirre henne litt, og hun likte det tydeligvis. Med en liten ekstra bevegelse med tommelen klarte jeg å lirke den forbi lår-kanten, og der var jeg….. Hun tok tak i hånden min og presset den mot skrittet sitt, og jeg kjente en fuktig varme rundt tommelen min, og så forsvant den inn i henne. Tommelen min var nå begravd inne i Annys grotte og jeg begynte å bevege den forsiktig. "Fortere" hørte jeg henne si… "fortere" presiserte hun enda en gang mens hun tok enda bedre tak i gelenderet med den ene hånden og bøyde seg forover. Jeg merket at hun begynte å puste fortere, og jeg kjente at det begynte å komme enda mer fuktighet rundt tommelen.

Hoftene til Anny begynte sakte å rulle, samtidig som hun hadde et godt tak i håndleddet mitt. Jeg klarte også å lure pekefingeren  forbi lår-kanten på bikinien og begynte å lete meg frem til klitoris. Jeg kjente at hun ikke var helt nybarbert der under, men all fuktigheten og saftene hennes var i så rikelige mengder at alt var blitt vått nå, og pekefingeren min fant fort frem til klitoris som allerede var blitt stor og følsom. Jeg jobbet nå med både tommel og pekefinger, og hørte at Anny ble mer og mer opphisset, og hoftene gikk stadig fortere. Så begynte hun å bevege seg enda fortere og jeg kjente en god ladning av safter som randt nedover håndleddet mitt. Anny spente ryggen i det hun kom i en voldsom orgasme og hun hadde problemer med å holde seg på beina, så hun måtte sette seg ned i stolen sin, og vente til det hadde roet seg litt.  Da plutselig oppdaget jeg Laura i døråpningen ut til terrassen. Der stod hun i hotellets morgenkåpe. Den hadde hun latt være åpen, og hun var kun iført bikinibuksen, og hun stod med den ene hånden godt nedi buksen og befølte seg selv. "Kom" sa hun til oss, mens hun fortsatte å beføle seg selv. "jeg har lyst på en dusj" fortsatte hun, "men jeg vil ha dere med" Vi gikk alle tre inn på badet og begynte å kle av hverandre. Jeg var så spent og kåt at jeg skalv på hendene. Jeg hadde kun fått av meg t skjorten da Laura plutselig tok tak i meg og klemte meg inn til seg, og sa " det du gjorde med Anny der ute på terrassen, skal du gjøre med meg også" så tok hun og åpnet bukseknappen og drog av meg shortsen. Staken stod rett opp i stram posisjon og jeg var mer enn klar til å sette i gang med å få brukt den. Vi fikk vann på kroppen alle tre og jeg begynte å såpe inn "damene mine" og responsen var som jeg hadde håpet på… de likte det, og gjorde det samme med meg. Jeg var så kåt at jeg holdt på å sprenges, og jeg tok tak rundt magen til Laura og la staken min i mellom rumpeballene hennes og jukket litt. Så kjente jeg at Anny begynte å stimulere ballene mine bakfra med litt ekstra såpe Laura strakte hendene sine bakover og tok tak i hoftene mine, så strammet hun rumpeballene et par ganger, og det var det som skulle til. Jeg kjente at det bygget seg opp til en voldsom utløsning. Jeg hadde jo gått småkåt i mange timer, helt siden jeg så dem på stranden. så det skulle ikke mere til – jeg sprutet oppover ryggen hennes mens jeg tok et enda fastere frep rundt henne. Laura og Anny tømte meg raskt slik som de jobbet med meg. Jeg hadde sluppet taket i Laura og bare lot dem runke meg til det ikke var mere sprut igjen.

Det var et deilig øyeblikk. To flotte damer, med spreke kropper. Anny var riktignok litt fyldigere enn Laura, og bare synet av brystene til Anny trollbandt meg. Mens rumpen til Laura var så fast og fin at det var omtrent umulig å holde fingrene vekke.

Etter min utløsning fikk jeg hjelp av damene til å dusje ferdig, og gikk ut av dusjen for bare å nyte de to som stod igjen. Jeg tørket meg og satte meg ned på toalett lokket og bare nøyt synet av de som fortsatte å såpe hverandre inn, og når de hadde skyllt av seg såpen fortsatte de med å gi hverandre kyss og kjærtegn over hele kroppen. Anny tok ned dusjen og stilte den inn på en litt hardere stråle, og satte den mot skrittet til Laura. Reaksjonen var spontan, og hun stilte seg med skuldrene mot veggen, og skjøyt frem underlivet, samtidig som hun tok tak i overkant av kjønnet sitt med begge hender og løftet opp, slik at en ganske så oppsvulmet klitt kom frem. Anny brukte god tid med dusjen, og deretter bøyde hun seg ned og slikket og sugde for så å fortsette med dusjen. Når Anny begynte å slikke igjen, tok Laura tak i bakhodet på Anny som et tegn på at hun ikke skulle slutte. Anny fortsatte med å slikke samtidig som hun tok to fingre og begynte sakte å trenge inn i henne – inn og ut – inn og ut.  Hoftene til Laura begynte å rulle i takt med Annys fingre. Først i et rolig tempo og så raskere og enda raskere , jeg hørte Laura kom med noen høye lyder, og av uttrykket i ansiktet hennes var det lyder av full nytelse. Hun bet seg selv i underleppen samtidig som hun presset hodet til Anny mot skrittet sitt.

Jeg var blitt knall hard igjen og kjente at jeg hadde lyst til å delta, og i det jeg reiste meg for å gå bort til dem, gikk det kraftig for Laura. Hun kom med et høyt aaahh og det regelrett sprutet safter ut av henne.. hun trakk Annys fingre ut, og kroppen bølget seg i en orgasme, og noen sekunder etterpå forlangte hun å få dem inn igjen. Anny jobbet raskt og effektivt denne gangen, og Laura kom med en ny sprut. Hun krøket seg sammen og sank i knestående på gulvet. Jeg skylte av dem det siste de hadde av safter og såpe, og ba dem komme inn i sengen.

Laura var først og slengte seg halvt utmattet på ryggen i sengen. Anny tok meg i hånden og dro meg etter inn til sengen. deretter satte hun seg på kne mellom beina til Laura, bøyde seg fremover og begynte å kysse og kjele med brystene hennes. Anny løftet hodet et lite øyeblikk og bare pekte på sin egen ende som sto rett opp. Det var utrolig deilig å se henne i den stillingen. Jeg forstod hva hun tenkte på og tok tak i hoftene hennes og trengte inn i henne bakfra. Det var så godt å kjenne en god fyldig rumpe mot magen min, samtidig som staken min forsvant inn i henne. Jeg visste at hun likte det litt raskt, så jeg satte i gang med en gang og jukket henne fort…For en følelse…tenk å kunne ha to rålekre damer på en gang, som atpåtil ville at jeg skulle tilfredsstille dem. Bare tanken gjorde meg enda mer kåt, og Jeg økte tempoet enda et lite hakk og hørte at Anny likte det. Jeg nøt hvert eneste jukk, og det ble enda bedre når jeg kjente at Laura begynte å fingra Anny i tillegg, for da strammet hun til. så det ble ekstra trangt og deilig. "nå må jeg få litt" sa Laura som lå på ryggen i sengen. Anny vippet seg over på siden og lot meg få komme til slik at jeg kunne nyte Laura litt. Laura hadde kommet til hektene igjen nå så jeg begynte med å bøye meg ned for å smake litt på henne, og jeg skjønte fort hvorfor Anny hadde likt å slikke henne. Laura hadde nemlig en veldig stor klitt, mye større enn det jeg hadde fått inntrykk av i dusjen når Anny "behandlet den" Det var deilig å slikke, og la tungen rulle rundt den store tappen, først var den myk, men etterhvert ble den hardere, og jeg kjente det bygget seg opp til en ny orgasme hos henne. Hun dro meg opp slik at jeg kunne trenge inn i henne, og så på meg med et blikk som fortalte meg at dette likte hun. Jeg jobbet raskt og rytmisk og kjente at Anny ble mer og mer anspent i kroppen, hun stønnet og pustet raskt, og i det hun fikk orgasmen, satte hun neglene i baken på meg og presset meg inntil seg, samtidig som hun kastet seg over på siden, og videre, slik  at jeg ble liggende på ryggen. Hun satte seg opp et lite øyeblikk og tok en liten pause til den mest intense følelsen hadde gitt seg, så fortsatte hun, med å ri meg, først litt rolig, og deretter i et voldsomt tempo. Uten at jeg hadde beveget på meg så kom hun i en ny ekstase. Hun bøyde seg fremover, samtidig som hun løftet seg selv av staken min, og jeg merket at det enda en gang sprutet safter ut av henne, som randt nedover magen min. Helt utmattet la hun seg over på siden og sa til Laura at hun fikk gjøre resten…

Laura skrevet over meg og tok plassen som Anny hadde hatt, og hun lot seg gli sakte ned på staken min for så å løfte seg litt igjen og så da hun var kommet skikkelig på plass begynte hun å ri….de fyldige deilige brystene duvet så flott når hun beveget seg slik, hun gjorde, og hun nøt det. Jeg så hun lukket øynene i det hun bøyde seg bakover og tok tak i knærne mine, samtidig som hun hipset seg opp og ned. Jeg kjente at det bygget seg  opp til en ny orgasme hos meg nå, og det samme gjorde det hos Anny. Jeg grep henne over hoftene og hjalp til med bevegelsene, og det gjorde Laura også. Hun hadde bare sittet ved siden av og sett på intil nå, men nå kom hun med hånden sin og begynte å stimulere Anny. Det fikk Anny til å sette farten opp enda et hakk, og jeg kjente at det strammet godt rundt staken min. Laura satte seg bak Anny, da hun merket at Anny var i ferd med å komme og strakte hendene rundt magen hennes og fant fren til hennes mest følsomme punkt. Stimulerte henne til hun var i ferd med å komme, så sluttet hun og begynte å bevege seg oppover å tok et bryst i hver hånd. Den lille ekstra behandlingen var det som skulle til for Anny, hun hadde bygget seg opp til en skikkelig topp og kom med et voldsomt hyl i det hun kom. Hun ristet og skaket, kneip meg og holdt et godt tak i armene mine.

Nå var det jeg som ikke klarte å holde ut lenger. Jeg omtrent eksploderte inne i henne, det føltes som om jeg så stjerner og hørte musikk luktet på blomster , følelsen var nesten ubeskrivelig i det de siste dråpene ble pumpet ut, og jeg sank ned og ble liggende urørlig. Anny og Laura ble liggende på hver side av meg en halvtimes tid, hvor vi småpratet å kjelte med hverandre.

Det hadde blitt seint, så damene måtte gå til sitt. Den kvelden tror jeg at jeg sovnet med et stort smil om munnen, men smilet forsvant raskt dagen etter, da jeg oppdaget at alle kontantene jeg hadde tatt ut var borte fra lommeboken min. Det var rundt tre tusen kroner som jeg skulle handle for den siste dagen…Alt var borte.. Jeg var raskt ute den dagen å så etter "damene mine" Jeg saumfarte stranden, og hotellene rundt uten hell. Til slutt fant jeg hotellet de hadde overnattet på, og det viste seg at de akkurat hadde dradd derifra. Jeg følte meg ganske dum, men var enig med meg selv om at det var en deilig, men dyr fornøyelse. Handlingen jeg hadde planlagt, ble noe mindre, og jeg en erfaring rikere.

Legg igjen en kommentar