En deilig natt jeg sent glemmer

Denne novellen er vist 40612 ganger.

Dette jeg nå forteller er en sann historie som hendte meg en varm juli natt for ett år siden. Kvelden lå an til å bli en fin kveld, og jeg hadde en avtale med min beste venninne om at vi skulle dra på stranden for å la de varme bølgene skvulpe rundt oss og bare kose så lenge som varmen tillot. Det var en fredag kveld så vi behøvde ikke å tenke på morgen dagen…

Det var veldig varmt, den varmeste dagen på flere år sa metrologene. Jeg hadde derfor tatt på meg en tynn svart sommerkjole, jeg hadde ingenting under. Blir kåt av bare å tenke på det, hadde vel håpet å få med noen hjem for å slukke begjæret som hadde plantet seg i kroppen min.

Vi begge vet at den andre part ikke er helt fremmed for litt kos hvis øyeblikket skulle være rett, og vi begge har lyst til noe mer enn bare uskyldig jente snakk.

Jeg merker jeg blir våt i fitta og at jeg blir skikkelig kåt. Det renner av min truseløse fitte.

Vi hadde funnet oss en vik der vi kunne være alene, vi drakk hvitvin og stemningen ble bedre og bedre etter som kvelden nærmet seg midnatt. Begge ante at det lå noe i luften. Da vi begynte å fryse satte vi oss tettere inntil hverandre. Det renner av fitta mi nå, noe må fylle den ellers sprekker jeg av kåtskap og lyst. Dere vet hvordan den følelsen er, gjør dere ikke??

Kjolen min gled lenger opp og jeg kjente at jeg fikk sandkorn i fitta som kilte meg deilig. Det var så deilig, kan dere føle det?? Line merket at jeg gned meg, hun trodde jeg hadde det ubehagelig, men snart skjønte hun det bare var vellyst. Pusten ble tyngre og tyngre og hun begynte å stryke meg oppover låret, først litt, sa enda litt til helt til hun nærmet seg fitta mi. Da oppdaget hun den truseløse meg, vi så på hverandre med sløret blikk, leppene våre møttes og endelig skjedde det. Vi klinte heftig, så heftig. Hun bet meg i leppa, ikke noe rått og hardt, men sensuelt mellom to kvinner som er klare for eventyr. Jeg la meg ned på teppet vi hadde med, hun beveget fingrene på innsiden av lårene mine, nærmet seg den våte fitta mi. Hun strøk meg sakte, så sakte at jeg trodde jeg skulle eksplodere, men så stakk hun en finger inn i meg, hardt, deilig. Så tok hun en finger til, mens hun gjorde det bøyde hun seg ned, slikket meg slik ingen annen har slikket meg før. Plutselig ble jeg overveldet av følelser, jeg tok kommandoen, kommanderte henne ned ved siden av meg. Kjolen hennes var av på ett sekund. Gud bedre, for en deilig kropp hun hadde. Pupper som to stive appelsiner som struttet mot meg, fitta var frisert, hun tente meg om mulig enda mer. Jeg la meg over henne, kysset henne før hun dro hodet mitt ned mot underlivet sitt. Mitt lange lyse hår kilte henne over magen, hun vred seg, ville jeg skulle begynne, jeg slikket henne hardt, stakk tungen inn i henne. Hun vred seg over la seg på magen, nappet etter vesken, fant fram to store dildoer. En dobbel dildo og en stor naturtro pikk. Dette var til glede og ikke minst overraskelse for min kjære fitte, jeg nærmest tryglet om å få en inni meg. Hun hadde visst planlagt kvelden bedre enn meg. Den store dildoen fylte meg helt, hun dro den ut og inn hele tiden samtidig som hun strøk meg hardt, men deilig. Det var en så utrolig følelse, det var så deilig, jeg bet tennene sammen og da jeg nærmet meg toppen trakk hun den ut, jævla kjerring husker jeg at jeg tenkte. Jeg hadde nærmet meg den deiligste orgasme, men så nektet hun å gi meg mer. I frustrasjon og kåthet skjønte jeg ingenting, men hun forklarte rolig at nå var det hennes tur og vi kunne ha det bra sammen. Som sagt som gjort tok jeg tak i den dobble dildoen, gjorde det samme med henne som hun gjorde med meg. Jeg førte dildoen på plass inni meg, vi lå fitte mot fitte og kunne ikke hatt det bedre. Vi akte mot hverandre i harde deilige støt helt til vi begge nådde klimaks. Mmmmmm, så deilig, jeg skrek av vellyst, det samme gjorde Line.

Vi praiet en taxi som førte oss hjem til Line og hennes store samling av herligheter. Stemningen var enda på topp og det var ingenting som kunne endre på det. Vel hjemme hos Line ble vi møtt av hennes leieboer som var litt småfull og veldig flørtende, og ikke minst var han blitt mer modig i det alkoholen suste rundt i blodet hans. Vi bestemte oss for å leke litt med han og fantasien min satte i gang. Mine tidligere elskere og elskerinner har satt pris på min frisinnet måte å være på og jeg ville gjerne overføre dette til den nye ukjente gutten som gjorde meg ganske så våt. Den ukjente mannen var en slik mann jeg fantaserte om når jeg tilbrakte kvelder alene. Han var fantastisk deilig og jeg fikk vite at han het Stian.

Vi satte oss i stuen, jeg med armene rundt min beste venninne eller elskerinne som vi nå kaller hverandre, blikkene våre møttes, begge skjønte hva den andre tenkte på og vi smeltet sammen i et deilig kyss og jeg puttet hånden nedi BH`en hennes og knadde henne. Jeg sørget for å stønne høyt nok for å få oppmerksomheten til Stian. Da smøg hun hånden nedunder lårene mine og kjæletegnet klitoris. Da hadde vi fått den ønskelige reaksjonen fra han og vi var vel fornøyde med det. Men selv om jeg hadde blitt tilfredsstilt flere ganger ville jeg kjenne en ekte kuk i fitta mi. Jeg ba henne fortsette
– Gud, så deilig du er sa hun.
Hun tok opp hånden igjen, den var våt av mine safter. Hun slikket fingrene sine før hun stakk de i min munn. De smakte salt og deilig. Stian satt ved siden av oss med en måpende munn og en stor bul i sine tynne bukser… Vi hadde oppnådd det vi ville. Vi ville ha med oss en mann, Stian var tydelig mer klar enn han noen gang hadde vært. Den som vil være med på leken får være med.

Jeg satte meg på fanget hans, og kjente den deilige harde kuken hans gjennom det tynne kjolestoffet mitt. Han hjalp meg av med min lille svarte kjole, puppene mine veltet ut foran ansiktet hans mens jeg gned meg inntil den midtre delen av han og han begynte å massere å kna puppene mine mens Line så på oss med store øyne. Det var så deilig så deilig. Jeg satte meg på huk på gulvet, jeg fikk lirket buksen av han, lemmet sto struttende mot meg som en stor majestet. Munnen min fant pikken hans og slukte han helt, jeg sugde han kraftig. Pikken ble om mulig større i munnen min. Line spredte bena mine og la seg mellom meg, hun slikket og stakk to fingre inn i meg mens jeg sugde Stian. Line fulgte oss inn på soverommet sitt og sin store seng, hun la seg ned på ryggen med spredte ben, jeg la hodet mitt mellom lårene hennes, tungen min traff fitta hennes og jeg slikket bra for meg. Stian gled inn i meg bakfra. For hvert harde støt han gjorde kom jeg nærmere Line, og hennes fitte fikk også harde støt med tungen og munnen min. Hun hylte av vellyst, saftene rant av henne, men jeg ble snart for opptatt av det som skjedde bak meg til at jeg greide å holde på med Line samtidig. Varmen bredte seg i underlivet mitt og jeg skrek ut min beste orgasme jeg noen gang hadde fått. Dette var enda bedre enn på stranden.

Nå var det Lines tur til å få mannlig deilig behandling, jeg la meg med fitta over ansiktet hennes mens hun ble knulla hardt av Stian. Hun slikket meg det hun maktet mens øynene til meg og Stian møttes, jeg så bare deilig glede i de. Pikkens hans jaget ut av henne mens han satte alle krefter på å støte inn i henne igjen. Det var det deiligste hun noen gang hadde opplevd fortalte hun senere. Hun fant fram dildoen fra tidligere den kvelden. Hun knulla meg med dildoen samtidig som hun slikket meg.

Dere skulle opplevd det. Her var jeg altså med en deilig mann, og en ikke mindre deilig kvinnekropp. Vi byttet på å bli knullet av Stian og få en dildo i fitta. Stian knullet meg hardt bakfra, jeg nådde toppen og fikk en like deilig orgasme som noen minutter tidligere. Jeg arbeidet med Line, jeg slikket, bet, knadde henne med dildoen, vi kom samtidig, Mmmm, så deilig…. Stian knullet meg hardere og hardere, jeg kjente at han kom inni meg, fitta mi rant av Stians safter i det jeg sovnet utmattet. Jeg merket heller ikke at han bar meg inn i sin egen seng, la meg varsomt på sengen sin før søvnen grep tak i han også.

Noen timer senere våknet vi begge to, og jeg kjente han var stiv. Jeg skal love morgenen ble like het som natten før, men nå var det bare meg og den deilige mannekroppen.

Stian og jeg har holdt kontakt, jeg venter faktisk nå på at han skal ringe på, kvelden er enda ung og vi skal nok få tiden til å gå.

Legg igjen en kommentar