En deilig opplevelse!

Denne novellen er vist 6523 ganger.

Jeg kjenner han mellom bena mine. Han slikker den våte musa mi med den deilige tunga hans. Han slikker opp, ned og sirkulerer med tungespissen sin. Jeg ligger her og er så kåt at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre meg.  Jeg har allerede fått 2 orgasmer som gjorde det rimelig vått i sengen.  Han elsker smaken av meg.  Smaken av fitta mi. Han gir seg ikke. Hva skal jeg gjøre? Armene mine er jo bundet fast, så ikke får jeg rørt han. Alt jeg kan gjøre er å ligge her å nyte. Ta imot og være takknemmelig for det han gjør mot meg. Han fingrer meg med 2 fingre, deretter 3 og så 4. Jeg er så våt at han nesten klarer å fiste meg. Jeg ligger her og vil at han skal slutte. Han har holdt på så lenge, så det er så intenst. Etter litt gir han seg. Han putter penisen i munnen min.  Jeg suger og gjør mitt beste. Han stønner. Jeg merker han snart får utløsning. Han gir seg. Så putter han den stive staken i det våte kjønnet mitt. Han har ett sakte tempo, og deretter øker han farten.  Han nærmer seg utløsning, så han trekker ut staken sin, og spruter over puppene mine.

Legg igjen en kommentar