En dårlig dag

Denne novellen er vist 20519 ganger.

Jeg sitter i bilen på vei hjem fra jobb. Jeg er sliten, sulten og irritert. Det har vært en lang dag på jobb, med sure medarbeidere og mas.
Utenfor lokalbutikken står bilene i stampe og jeg bestemmer meg raskt for å utsette middagshandlingen til senere. Jeg parkerer bilen i garasjen, og ser at du samtidig svinger inn i oppkjørselen. Jeg står i gangen og kler av meg kåpen når du kommer inn. «Hei Søta», sier du og bøyer deg frem for å kysse meg. «Hei», sier jeg surt og snur meg for å henge opp kåpen.
«Hatt en fin dag på jobb?» sier du. «Nei» svarer jeg kort og plukker opp vesken for å gå inn i stuen. «det var da voldsomt så godt humør du var i da!» sier du ironisk og ser på meg. «Har du kjøpt middag?» spør du så.  «Nei, jeg har ikke kjøpt middag, var det noe mer?» Ordene bare renner ut av meg, jeg vil ikke være så sur mot deg, men jeg er bare så sliten.
 
Du griper tak i overarmen min, og vrir meg mot deg. «Det var din tur å handle i dag, og det har du ikke gjort! I tillegg er du sur og vrang. Du har hatt en dårlig holdning de siste dagene og det er jeg aldeles ikke fornøyd med» «Gå i skammekroken med deg» Stemmen din er myndig og rolig. Hjertet mitt gjør et lite hopp, før jeg kjenner at irritasjonen tar overhånd. Jeg vil virkelig ikke leke nå, jeg vil sove middag. Vanligvis ville jeg har gjort som du sa uten å mukke, men i dag kikker jeg bare utfordrene på deg. Du strammer grepet ditt rundt armen min, og jeg kjenner at det gjør vondt. «Nå Wenche» sier du med lav , truende stemme.
 Jeg kapitulerer raskt, jeg har lært når jeg ikke bør provosere. Jeg er fremdeles irritert, og slipper vesken i gulvet med et brak. Deretter tramper jeg som en umoden tenåring bort og stiller meg i skammekroken. Jeg folder hendene, slik du har sagt at jeg skal, og legger dem bak hodet. Jeg står helt stille og kjenner irritasjonen pumpe rundt i blodet. Samtidig merker jeg at jeg blir litt tent, og lurer på hvor du blir av.

Du kommer inn i stuen og stiller deg bak meg. Du står der helt stille en stund, nærværet ditt er intenst og jeg kjenner at jeg blir litt nervøs der jeg står. «jeg er skuffet Wenche» sier du. «Jeg trodde vi var enig om hvilken oppførsel som var akseptabel her i huset»  Jeg kjenner at jeg er skuffet selv, og at skamrødmen stiger opp i fjeset mitt. Akkurat nå er jeg glad for at jeg slipper å se på deg. «Løft opp skjørtet ditt» sier du og tar et steg nærmere. Jeg gjør som du sier, og du trekker ned trusen min slik at baken er helt blottet. SMAKK SMAKK SMAKK SMAKK, Du gir meg fire raske klaps på baken, det svir og jeg rødmer om mulig enda mer. «Stå her og tenk over oppførselen din til jeg kommer igjen» «og hold skjørtet ditt oppe, forstått??» Sier du med streng stemme. Jeg kjenner trassen og skammen herje i kroppen. Du tar tak i håret mitt og trekker hodet mitt bakover, og tvinger meg til å møte blikket ditt. «Er det forstått Wenche?» . «ja» hvisker jeg nesten uhørlig og senker blikket. «ja, hva»?, sier du. «ja, Master».

«Fint» sier du, gir meg et hardt klaps på baken og går inn på kjøkkenet. Jeg står alene igjen, med skjørtet rundt livet, og baken bar. Jeg vet at jeg fortjener dette. I det siste har jeg vært lite hjemme, og når jeg har vært det har jeg stort sett vært muggen og sur. Jeg kjenner at irritasjonen og trassen begynner å slippe taket, og at lysten begynner å gjøre sitt inntog.
Samtidig er jeg litt skeptisk til hva du har i tankene, jeg skjønner at mine overtramp vil føre til mer enn bare ris, men jeg vet ikke hva.

Du kommer inn igjen og stiller deg bak meg. Du står så tett at jeg kjenner lukten av etterbarberingsvannet ditt. Det er deilig og maskulint. Jeg begynner og bli ganske kåt nå og lener meg umerkelig mot deg. Jeg rekker akkurat å kjenne at du er hard før du griper tak i håret mitt og sier: «jasså, er den lille tøsen kåt også nå?» «Unnskyld Master», sier jeg raskt.
«Du burde tenke på helt andre ting, gå ut på kjøkkenet og hent en stol og ta med lærpaddelen tilbake» «Ja Master» sier jeg og snur meg for å gå. «først kan du ta av deg skjørtet» sier du.
 «ja, Master» Jeg tør ikke å mukke nå, men jeg har virkelig ikke lyst å gå rundt på kjøkkenet uten skjørt eller truse. Naboen har nemlig ganske så godt innsyn. Jeg tar skjørtet raskt av meg, og haster ut på kjøkkenet for å hente det du ba meg om. Jeg setter fra meg kjøkkenstolen midt på stuegulvet. «Er du klar til å ta imot straffen din?» Ja, Master sier jeg, mens jeg kjenner at en viss sitring sprer seg i kroppen. Du setter deg ned og knipser. Jeg legger meg til rette over fanget ditt mens jeg mentalt forbereder meg på det som kommer.

Smakk, smakk, smakk, smakk, smakk. Slagene faller over rumpeballene mine med en viss intensitet. Det svir og brenner, og jeg er sikker på at rumpen min snart antar en kledelig rødfarge. Det gjør vondt, men jeg biter meg i leppen for å ikke klage, jeg vet at det bare gjør det verre. Smakk, Smakk , Smakk. «Dette burde lære deg en lekse» Smakk Smakk. «JA, Master» Smakk Smakk Smakk. Du pleier ikke å rise meg så hardt, og det tar ikke lang tid før jeg prøver å legge hendene mine over rumpeballene for å beskytte dem. Smakk Smakk. Du stopper opp litt, tar bestemt tak i hendene mine og flytter dem lenger opp på ryggen. «hold dem der» SMAKK SMAKK SMAKK SMAKK. Det svir noe fryktelig nå og jeg klarer ikke å ligge helt i ro, for hvert slag sparker jeg med bena i refleks. SMAKK SMAKK SMAKK. Du stopper opp litt og stryker meg over de nå såre rumpeballene. Jeg håper at du vil la hånden skli ned til min nå klissvåte mus, og jeg prøve å spre bena for å hinte. Du ignorerer det imidlertid glatt.

 «Jeg tror dette holder til oppvarming», sier du. «Reis deg opp» «Ja Master, takk Master», sier jeg, med en viss skuffelse i stemmen.
«Du var ikke noe flink å ligge i ro, og det virker som om du helt har glemt hvem som bestemmer her», sier du, og jeg aner at jeg har mer i vente. «Gå opp på soverommet og finn frem spanskrøret» sier du. Jeg tør ikke se på deg, men jeg hører at stemmen din  smiler. Du vet at jeg hater spanskrøret, men at jeg også blir ufattelig kåt av det. Du følger etter meg opp trappen, og jeg vet at du nyter synet av min nyrisede rumpe. Jeg går bort i lekeskapet og finner frem spanskrøret, og gir det til deg. Så stiller jeg meg opp ved siden av straffepulten vår. «Du vet at du har fortjent dette» sier du. «se på meg» Jeg ser opp på deg, litt sjenert og skamfull, blikket ditt er intenst og jeg tør ikke å slippe det, selv om jeg kjenner at jeg rødmer igjen. «Hvor mange slag har du fortjent da?» sier du. Jeg hater å måtte foreslå straff selv, jeg vet at du blir skuffet hvis jeg foreslår for få slag. «fffem Master?» sier jeg spørrende, mens jeg senker blikket igjen. «Du får ti, og du skal telle og takke! Er det forstått Wenche?»
 Ti slag, det er mange, hendene mine søker automatisk til min såre bakende. «Ja, Master» sier jeg spakt. Jeg lener meg over straffepulten slik at rumpen min stikker godt opp. Du legger spanskrøret inntil rumpen og jeg stålsetter meg for det første slaget. SVISJ, SMECK «oooooh, en Master, takk Master!! Hendene mine søker instinktivt til baken, der det nå sprer seg et hissig rødt merke. «flytt hendene, vi er ikke ferdig enda!!» Jeg gjør som du sier. SVISJ; SMECK, «auuuu, to Master, takk Master» hikster jeg frem. SVISJ, SMECK, SVISJ SMECK; SVISJ SMECK, De neste slagene følger uten dramatikk, jeg teller og takker og slipper fra meg et og annet stønn. Baken min er nå preget av 5 røde striper som svir og brenner. Tårene presser seg frem i øyekroken min nå, men jeg vil ikke gråte. Jeg vil at du skal være stolt av meg. «Hvis du klarer de neste fem uten noe tull, kan det være at du får en belønning» Sier du, og hjerte mitt slår kollbøtte. Jeg bare lengter etter å bli tatt nå. Jeg elsker følelsen av den harde deilige kuken din i min våte fitte. «ja, Master, takk Master» sier jeg. SVISJ SMECK, «Seks Master, takk Master»  Ved det åttende slaget, knekker jeg litt sammen i knærne og hikster. Baken brenner og svir, og jeg er nå så kåt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.
Du gir meg et øyeblikk til å samle meg før jeg retter opp beina igjen. Det siste slaget er hardt og kontant og treffer overgangen mellom rumpe og lår. Jeg teller og takker og retter meg opp i ryggen, prøver å tørke tårene uten at du ser det. » Det var en flink jente det, Nå, er det noe du vil si til meg?» sier du, mens du stryker meg over håret. «ja, Master, unnskyld for at jeg ikke handlet middag og for at jeg var så sur», sier jeg mens jeg ser på deg med takknemlighet i blikket. «det går bra Søta, bare husk neste gang hvem som bestemmer!!» «Still deg på alle fire i senga for å få en liten belønning nå» Jeg er ikke sen å be, men stiller meg godt til rette i senga og venter på å kjenne den deilige kuken din. Du trekker raskt av deg buksa og støter til bunns i meg med et hardt og deilig støt. Jeg stønner høyt og begynner å støte mot deg, samtidig som jeg latt pekefingeren leke med klitten. Vi er begge så kåte nå at vi vet at det ikke vil vare lenge. Du støter hardt og bestemt mot meg, samtidig som du holder et godt tak i håret mitt. «Mmm mmm, ja ta meg» sier jeg helt i min egen verden, mens du øker intensiteten. Vi kommer samtidig i en velfortjent orgasme og jeg kjenner at fittemuskelene mine trekker seg sammen rundt kuken din gang på gang. Du trekker deg ut og vi blir liggende litt ved siden av hverandre for å komme til hektene. Etter litt snur jeg meg mot deg, og lusker meg inntil deg. Du legger en arm beskyttende rundt meg, og jeg ligger og stryker deg på brystkassen. «Takk» hvisker jeg stille opp til deg. «Jeg elsker deg». Du stryker meg over håret mens du smilende sier «du trengte det».

 

Legg igjen en kommentar