En drøm

Denne novellen er vist 4046 ganger.

Jeg er på en måte på utsiden av meg selv. Jeg vet at kroppen min ligger å sover, men allikevel er jeg ute og flyr i nattemørket. Jeg flyr nordover, omsider skjønner jeg at jeg er kommet til troms. Klokken er antagelig like over midnatt, det er omtrent ikke biler på veien. Med ett blir jeg veldig var en bil som farer av sted, jeg flyr ned ved siden av den, og der sitter du bak rattet Emma, alene. Plutselig får jeg et glimt av dine tanker, det har gått en stund siden vi brøt kontakten, i denne tiden har du ikke greid og glemme meg. Lengselen har bare tiltatt i styrke, helt frem til en kveld, hvor du skjønte at du bare måtte reise til meg. Du farer av sted, langt over fartsgrensen, tøyer deg selv til smertegrensen, for å nå frem så raskt som mulig. Omsider er du fremme, det har blitt morgen, folk har reist på jobben allerede. Du svinger opp den siste bakken og kjører sakte inn foran den store gule sveitservillaen, som du vet jeg bor i. Bilen parkerer du på gårdsplassen, du glemmer å låse den, har kun en tanke i hode, er han der?
Du kjenner på inngangsdøren, den er åpen, stille går du inn i gangen og lukker døren bak deg. Lyset står på, du trer inn i stuen, og ser mot kjøkkenet, et bord som det tydeligvis har blitt spist frokost ved, møter øynene dine. Du tar av deg skoene, og går sakte mot trappen til annen etage. Stille går du opp trappen, alle soveromsdørene står åpne, unntatt en, en lettelse farer igjennom deg, tydeligvis bare en hjemme her, instinktivt vet du at det er Jan Kjetil. Forsiktig åpner du døren til soverommet, en mann ligger på siden i dobbeltsengen og sover, det høres tydelig på pusten hans. En serie tanker raser igjennom hodet ditt, hva gjør jeg nå??, svaret kom raskt. Stille kler du av deg, helt til du er naken. Døren skyves helt opp, og stille lister du deg til motsatt side av sengen. Forsiktig tar du det ene benet opp i sengen, og beveger deg over til den siden hvor jeg ligger. Sakte sniker du deg inn under dynen min, og inntil kroppen min, du har hodet rett under haken min. Du kjenner varmen fra meg, varmekolbe tenker du et øyeblikk. Venstrearmen din beveger du forsiktig opp til ansiktet mitt, du kjenner konturene av nese og munn, forsiktig lar du hånden gli nedover siden av halsen, nedover ryggen, langs ryggraden, over rompeballene, naken tenker du i et øyeblikk av opphisselse. Videre nedover hoften og låret støter du på et tykt lag med mykt krøllete hår, pels tenker du. Hånden snur ved kneet og går oppover igjen, på fremsiden av låret denne gang. Opp til den flate harde magen, videre opp til brystet, og til slutt ned igjen til pikken. Den ligger der «som et lite ufarlig barn» tenker du, myk, glatt og varm. Forsiktig begynner du og kose med den, din egen opphisselse er ikke lenger til å kontrollere, den krever sitt. Pusten min endrer seg under denne behandlingen, øynene mine åpnes sakte. Jeg ser deg inn i øynene, fremdeles halvt i søvne, Engel sier jeg, jeg viste du var en engel. Jeg fortsetter svakt:, hvordan døde jeg?, stoppet hjertet mitt av kjærlighetssorg?, du bare smiler, sier ingen ting. Øynene mine glir igjen. Behandlingen din gir umiddelbare resultater, pikken stivner imellom fingrene dine, strekker seg mot deg, i hele sin pulserende lengde. Halvt i ørska løfter jeg min høyre hånd opp til skulderen din, og lar den gli nedover siden din, helt ned til kneet, grøsninger skyller gjennom kroppen din.
Hånden min tar tak på baksiden av kneet ditt og bøyer benet ditt, slik at det hviler på hoften min. Hånden min vandrer oppover baksiden av låret ditt. Fingertuppene mine berører den harde klitorisen din, og fortsetter imellom de ytre leppene, du hører en svak surkling samtidig med at elektriske støt farer igjennom kroppen din, forårsaket av min berøring. Du ser opp, ser at jeg kikker på deg, «la denne drømmen vare evig» sier jeg hest. Kroppen din nærmest skriker etter meg, du dytter meg forsiktig over på siden, drar av meg dyna. Forsiktig skrever du over meg, tar tak i pikken min, den er så hard at du må litt krefter, for og få rettet den opp mot fitta di. Sakte sklir du nedpå pikken, det føles som en evighet før du er helt nede, jeg kjenner deg med hver nerve i pikken. «Så utrolig hard» tenker du, og løfter deg sakte oppover. Dype mørke ubestemmelige lyder kommer fra meg, de blander seg med dine høylytte stønn, farten økes raskt, vi merker at vi begge er nærme en voldsom orgasme. Plutselig slår jeg hendene rundt hoftene dine, samtidig med at jeg bøyer overkroppen opp mot deg, du holder hodet mitt i hendene når orgasmen slår inn, voldsomme rytmiske sammentrekninger i fitta di melker ut vær dråpe som blir pumpet ut av pikke min. Det virker som om det ikke skal ta slutt, langt borte hører vi begge hvordan skrikene våre lager ekko.
Utmattelsen tar overhånd over oss begge når orgasmen ebber ut. Jeg drar deg forsiktig ned til meg, fremdeles sittende med pikken i fitta. Du viler deg på brystet mitt, og legger hodet ditt mot halsen min. Forsiktig lar jeg hendene mine stryke deg fra nakken, nedover ryggen, og over rumpa, opp og ned, opp og ned. Du kjenner velværs hormonene skylle gjennom kroppen din, og tenker svakt før du sovner, endelig hjemme.

Legg igjen en kommentar