En ekstra kuk å holde i

Denne novellen er vist 10901 ganger.

Kona og jeg trengte litt miljøforandring, og tok turen til storby for en helg med flere alternativer enn vi normalt hadde. Vi hadde bestilt oss hotell med sentral beliggenhet og funnet ett par gode restauranter på TripAdvisor. Vi ankom hotellet sent på lørdag, og etter check in var det opp på rommet for å gjøre oss klare for en tur ut. Vel inne på rommet fant vi ut at restauranten vi hadde bestilt ikke lå så langt unna, så vi kunne rusle bort.

Vi tok begge en dusj, og gjorde oss klare for en hyggelig kveld. Jeg hadde skaffet ett par glass med vin, som vi gikk og nippet til men vi ordnet oss. Kona fant frem ett nydelig undertøysett som var hvitt og gjennomsiktig. Det fikk formene hennes til å bli enda mer kvinnelig, og jeg tenkte at jeg er utrolig heldig. Kona er flott å se på, og blir mer og mer kvinnelig etterhvert som tiden går. Med sin slanke figur og pene former ser jeg at det er mange som ville vært i mine sko. Hun ble stående slik i undertøyet å sminke seg, og jeg måtte bare stoppe opp å se på henne litt, og nyte synet. Kåtskapen kom krypende, og det var litt ekstra blodtilstrømning til mellompartiet mitt, men klarte å holde det i sjakk i bokseren min..  Fikk smettet den voksende kuken ned i buksa mi og kledde meg ferdig sånn passe uformelt, mens hun tok på seg skjørt og bluse. Så var vi klare til å ta turen ut.

Vi gikk med lystige skritt bort til restauranten. Når vi kom frem ble vi tatt godt imot og fulgt til ett hyggelig bord. Det virket som om restauranten var full for kvelden og det summet og busset rundt oss, akkurat slik vi satte pris på. Kona ville bare kjapt på toalettet før vi bestilte, så hun sa jeg kunne bestille en vordrink til henne mens hun gikk på toalettet. «Det var en flott do!» sa hun og satte seg ned igjen. Drinken sto på bordet og hun satte den mot leppene og smilte. «Doen var en av de større og freshere hun hadde sett..», sa hun og lot det henge litt i lufta. «Du burde kanskje blitt med å inspisert den sammen med meg?», fulgte hun lekende opp. «Kunne jo vært moro», svarte jeg, og det samme svarte kuken min i buksa. «Litt senere da», sa hun og satte glasset mot de deilige leppene på ny.

Etter god mat og masse godt drikke til kjente jeg at jeg nesten var litt brisen. Basert på samtaleemnet begynte kona også å kjenne at det hadde gått mer enn ett glass vin.. Hun snirklet dialogen over på sex, og at hun hadde vært så kåt i det siste. Hun hadde også fått med seg at jeg hadde blitt stående å kikke på henne på hotellet når hun var i undertøyet, og lagt merke til den voksende kulen i bokseren da. Hun lurte på om det var på tide å ta turen til badet på restauranten? Jeg nikket, men sa «at det er lurt å gjøre opp regninga først» så slipper vi å måtte stresse for at noen lurer på hvorfor bordet er tomt. «Lurt», sa hun, «Men da går jeg i forveien, så kommer du når det er klart?». «Ja» svarte jeg, mens jeg svelget unna den værste kåtheten.

I det jeg hadde betalt så gikk jeg mot doene der. Det var to dører, men da wc-skilt på begge. Jeg banket på den som var låst, og kona låste opp. Hun var kåt i øynene, og tok i mot meg med ett vått kyss. «Jeg satt og fingret meg selv mens jeg ventet på deg», stønnet hun. «Dette gjør meg så skikkelig kåt..». Doen var stor, og innbydende. Med dust lys, og rene flater. «Var det der du satt?», spurte jeg og pekte på doen. «Ja, med skjørtet godt trekt opp», sa hun mens hun dro opp skjørtet og gned seg mot meg. Hun åpnet beltet mitt og dro buksa ned på knærne. Så satte hun seg på huk foran og tok tak i kuken min. «Vil du at jeg skal suge deg?», spurte hun, men gapte over kuken før jeg fikk sagt det opplagte svaret.

Jeg så at hun snek den andre hånda under skjørtet, og et par fingre forsvant inn i den våte fitta. Kuken ble raskt hard, og spyttet rant nedover skaftet da kona slapp kuken med munnen. Jeg rygget mot doen og satte meg ned med kuken rett til værs. Kona dro skjørtet ned over bena, men lot blusen være på. Så snudde hun ryggen mot meg, tok tak rundt skaftet, og førte meg inn i den våte musa. Vi stønnet i kor da hun satte seg kraftfullt ned. Hun red meg rolig opp og ned, og la hodet bakover. Jeg grep rundt puppene hennes gjennom blusen og klemte litt, og da stønnet hun mer. «Kuken din er så deilig når du knuller meg», stønnet hun med øynene igjen.

Hun red meg slik noen ganger opp og ned, og så langt opp at så vidt kukhodet var inne, og satte seg tungt ned igjen så jeg kjente jeg var i bunnen. I det hun økte tempoet åpnet en mann døren. I kåtskapens hete hadde vi glemt å låse døra. Det var en yngre mann, og han ble ikke brydd av synet. Det ble heller ikke kona, som nikket at dette var litt spennende. Hun sa han skulle komme inn «så kan du se på oss»; sa hun. Han lukket og låste døren og ble stående å se på at hun red meg med ryggen mot brystet mitt der jeg satt på doen. Han så den våte fitta holde godt fast rundt den våte og glinsende kuken som skled hardt inn og ut i tempoet som hun satte opp. Kona smilte til mannen, og vinket han til seg. Hun fiklet opp smekken men hun fortsatt beveget seg bestemt og rytmisk opp og ned på kuken min som ble hardere og hardere.

Hun fikk åpnet smekken og smettet ut en kuk som sto i stil til bulen, og tydeligvis hadde likt det den hadde sett så langt, for den sto å vippet i pulsslag rett foran ansiktet til kona. Hun tok tak i den med den ene hånda og gapte forsiktig over hodet. Jeg kjente at hun strammet fittemusklene samtidig som hun strammet munnen rundt kuken. Jeg tok tak i hoftene hennes og løftet henne av kuken. Hun reiste seg nesten opp mens kuken til mannen fortsatt var i munnen og stilte seg på kne på doen. Slik fikk hun bedre grep om den andre kuken og hun sugde den hardere og innover i munnen. Da hun tok den ut og smårunket den, så jeg mannen lukke øynene og stønne. Jeg stilte meg bak kona, dro kuken frem og tilbake mellom klitoris og rumpa, og kjente at fitteleppene åpnet seg, og den klissvåte musa ville ha meg inn. Jeg presset kuken innover, og den skled helt til bunns med et lite smatt.

Samtidig sugde kona kuken til mannen i samme takt som jeg knullet henne bakfra. Stønnelydene hennes ga uttrykk for at hun både likte det, og at hun ble enda kåtere. Det var nesten så hun ble litt svakere i knærne for hvert støt, men hun kom inn i en rytme som vi klarte å holde alle tre. Jeg så hun smattet på kuken før hun tok kuken ut av munnen og sa «at vi skulle bytte plass». Jeg dro den fittevåte kuken ut av musa, og gikk frem til der hun sto på alle fire og hun tok tak i kuken min. I det hun gapte over det våte kukhodet kjente jeg varmen fra munnen raskt. Og så tunga som lekte seg nedover kukhodet og skaftet mens hun lirket kuken ned i halsen. I det mannen styrte kuken sin inn den åpne, og hovne fitta vibrerte det i kuken min da hun stønnet som var nede i halsen. Hun kikket opp på meg mens hun sugde meg rolig, og jeg skjønte i de kåte øynene hennes at hun nøt øyeblikket.

Mannen hadde økt tempoet, og støtet nå kraftigere kuken inn og ut av kona. Det klasket i rumpeballene hennes da hoftene hans traff rumpa. Hun gapte over kuken min på ny og hvert støt gjorde at hun knullet meg med munnen når han traff rumpa på nytt. Jeg kjente at jeg ville inn i fitta hennes på ny, og nå var det jeg som sa «vi skulle bytte». Jeg la meg ned på gulvet og kona skrevde over meg og slapp seg ned over kuken min. Mannen holdt rundt skaftet på kuken sin i det kona gapte over den på ny. Jeg knepte opp blusa hennes mens hun sugde kuken til mannen, og snart ble hun sittende å ri meg med bare BH’en som holdt puppene på plass.

Puppene duvet opp og ned i den hvite, gjennomsiktige BH’en mens hun beveget seg opp og ned på meg. Hun gned fitta frem og tilbake med kuken i seg, og jeg kjente at ballen mine var rennende våte. Mens hun byttet på å gni fitta mot meg med kuken helt i bunnen, skjønte jeg at du nærmet seg orgasme. Hun stønnet at vi skulle knulle henne skikkelig, før hun grep hardt om kuken til mannen og stønnet seg gjennom en orgasme med kuken i munnen. Hun skalv da vi ikke sluttet å knulle henne i munnen og fitta, selv om orgasmen hennes hadde flatet litt ut. Og vi økte nesten tempoet litt, så kona ikke skulle tro at dette var over enda.

Mannen gikk ett par skritt tilbake, og så at kona forsatte å ri meg mens hun hadde ett tilfreds blikk. «Kunne du tenke deg to samtidig?» Spurte han der han sto å dro litt i den harde kuken og så på kona. Jeg visste at hun må være skikkelig kåt før hun i det hele tatt ville vurdert noe slik. Vi har aldri hatt med en annen mann før, men samtidig med en dildo og leker har vi jo forsøkt. Da gjerne sammen med litt vin og god stemning. Hun nølte ikke denne gangen. «Ja» sa hun mens hun strammet fitta rundt kuken min, «men vi må ta det i hennes tempo». Mannen gikk bak henne og satte seg på kne mellom bena mine. Hun lente seg fremover og kysset meg på munnen.

«Jeg vil ha dere begge i fitta» sa hun med hodet vendt mot mannen. Hun snudde seg tilbake til meg og lente seg helt ned så BH’en hennes traff brystet mitt og jeg kjente varmen fra puppene gjennom stoffet. Hun kysset meg hardere og tungene våre presset seg mot hverandre. Da hun sto med rumpa til værs og med kuken min godt inni seg, tok mannen tak i kuken sin og fant fitteleppene. Han skled langs det glatte skaftet mitt og presset seg inn mellom fitta og kuken min.

Det ble trangere og kona stønnet høyere og høyere etterhvert som han kom lengre inn. Jeg tok tak i skuldrene på kona og presset henne litt mot, og så slapp henne fra meg igjen. Hun beveget seg rolig bak og frem, og snart hadde hun begge kukene godt inn i den våte fitta som strammet rundt begge skaftene. «Knull meg rolig» sa hun og la ansiktet sitt i halsgropen min. Vi fant ett tempo som vi hørte hun satte pris på. Og det tok ikke lang tid før jeg kjente den kjente orgasmetrekningen hennes rulle over henne. Mannen bak henne stønnet og små-klapset henne på rumpa da han skjønte hva som skjedde. Vi trakk oss begge ut, og kjente at det rant safter nedover.

Kona snudde seg rundt med ryggen mot brystet mitt, og ville ri meg på ny. Men da hun tok rundt skaftet og skulle føre meg inn, lirket hun seg litt lengre bak. Jeg kjente at hun la det orgasmevåte kukhodet mitt mot rumpeåpningen sin og holdt det der litt. I det hun slappet av, smatt hodet rett innenfor og klemte seg rundt kukhodet. «Er du sikker?» spurte jeg henne lavt. Mannen ble stående å se på at kona mi presset seg lengre og lengre ned på kuken min, og rumpehullet ble klart til å ha hele kuken i seg. Hun fingret seg litt, og kuken min ble enda hardere da fingrene hennes presset mot skaftet mitt gjennom fitta. Hun tok de våte fingrene og gned de rundt rumpa og kuken min og snart var hele kuken på plass i rumphullet på kona. Synet av den deilige kona mi som red meg med kuken i rumpa gjorde tydeligvis inntrykk, for mannen som sto å runket så nesten salig ut. «Jeg er klar for deg i musa» sa kona til mannen, og han satte seg ned på kne foran henne og tok tak i skaftet på kuken.

Han lente seg fremover og styrte kuken mot den våte fitta. Den var nesten for trang å komme inn i, med kuken min så godt inn i rumpa, men kona skjøv hoftene mot og presset han inn. «Å herregud» kom det fra kona i det vi begge var skikkelig inni henne. «Dette går ikke lenge» sa hun. Hun beveget seg rolig frem og tilbake, og begge kukene skled nesten ut, før hun presset de helt tilbake. «Dette går nok ikke så lenge for meg heller», sa mannen med opphisselse i stemmen. Kona økte farten og kraften, og kuken til mannen og meg skled lettere og lettere inn og ut av hullene hennes.

«Jeg kommer» stønnet plutselig mannen, og dro kuken ut av musa og runket mot kona. Han sprutet på brystet og nedover magen og musa, så det rant nedover fitta og videre mot rumpehullet hennes. Jeg kjente det ble litt glattere, og kona knullet imot meg hardere, mens kuken gled godt i rumpa. «Det går for meg også», sa kona og støtet seg mot meg så rumpeballene klasket mot magen min. Jeg reiste henne opp med kuken fortsatt i rumpa, og knullet henne bakfra så hun ikke klarte å holde tilbake lengre. I det hun sank sammen på alle fire under meg, strammet ballene seg og jeg dro kuken ut av rumpa hennes og sprutet på ryggen, og det åpne rumpehullet.

«Så hardt er det lengesiden jeg har kommet», stønnet hun.

Mannen hadde allerede dratt på seg buksa igjen, og smilte lurt. «Takk», sa han, og gikk mot døren. Jeg reiste meg opp og slapp han ut og låste etter han igjen. Kona hadde satt seg på doen, og det rant fortsatt sperm ned fra BH’en, og nedover magen til den friserte musa. «Skal vi komme oss hjemover» hvisket hun nesten. «Jeg tror jeg trenger å slappe av litt». Jeg gikk bort til kona, fortsatt med reisning, og bøyde meg ned å kysset henne. «Høres ut som en god plan», svarte jeg og fant klærne våre..

Skulle bli godt å komme til hotellet igjen…