I bilen på industrifeltet

Denne novellen er vist 7586 ganger.

Min eks kjæreste hadde et brudd med nåværende kjæreste, vi fikk kontakt få dager etter dette og det vi sendte mange sms frem og tilbake og pratet litt om livet nå og da vi var sammen.
Det gikk noen dager og mange sms’er hadde blitt sendt og mange tanker hadde streifet gjennom hodet.

Jeg var ute å kjørte en kveld og skulle egentlig hjem, men sendte en sms og lurte på hva hun drev med. Svaret jeg fikk tilbake var at hun også var ute og kjørte bil og faktisk var hun ikke så langt unna der jeg var. Jeg lurte på om hun ville prate litt, vi avtale et sted på et industrifelt som det var lite trafikk så sent på kvelden og hvor vi kunne parkere og ta en prat. Jeg stoppet bilen min ved siden av hennes og satte meg inn i passasjersetet på bilen hennes.

Praten gikk lett og vi pratet om hvordan vi hadde hatt det i det siste og gamle dager.
Etter en stund så ble det mye prat om sexliv. Jeg kjente jeg fikk en rar og god følelse inni meg som jeg ikke helt visste hva betydde. Jeg kjente pikken begynte å få det trangt i olabuksa mi. Jeg tenkte umiddelbart at jeg kan jo ikke få harding her nå, i bilen til eksen min!
Vi pratet videre og jeg kjente at følelsen inni meg kilte mer og mer inni meg. Jeg så på henne og tenkte at «nå prøver jeg og kysse henne», jeg hadde blitt steinkåt.
Jeg lente meg mot henne og tok tak bak bakhodet hennes med den ene handa og den andre fikk jeg tak i jakka hennes og dro henne mot meg. Responsen var der med en gang. Hun avviste meg ikke!
Vi klina heftig en stund og jeg fikk åpnet opp jakka og tatt henne på brystene, hun likte det jeg gjorde. Med høyre arm begynte jeg og stryke på innsiden av lårene og over fitta hennes. Hoftebevegelsene hennes var ikke til å ta feil av.
Jeg klarte ikke mer jeg fikk åpnet buksa hennes og fingret henne samtidig som vi klina rått.
Mer og mer stønn kom og hennes hender hadde funnet min harde kuk og hadde begynt og runke meg. Vi hold på slik en stund, men det ble vanskelig og gjøre mer og tok tak i henne og dro/løftet hun over i fra førersetet til passasjersetet. Hun satte seg på kne på gulvet formann meg og dro ned buksa mi.
Hun tok tak i den harde kuken og runket den hardt en stund men jeg fikk et blikk som viste kåtskap og fornøyelse.
Hun tok kuken i munnen og sugde meg hardt og runket med samtidig.
Jeg kjente jeg hadde lyst å knulle henne så jeg prøve å løfte henne opp for å tre kuken min inn i den våte fitta hennes, men hun nektet og ville fortsette å suge meg.
Jeg kjente at jeg ikke hadde lenge igjen, prøvde å si ifra i tilfelle hun hadde lyst på et skikkelig knull, men min kommentar ble ignorert.
Jeg kom samtidig som hun sugde meg og det var første gangen hun hadde sugd meg samtidig jeg kom. Jeg fikk ikke gjort noen ting. Hun gjorde seg ferdig og jeg så nesten stjerner.

Hun kikket opp smilte lurt til meg.
Den var en kveld jeg aldri kommer til å glemme.

Jeg sa til henne at jeg hadde så lyst til å knulle henne. Jeg fikk til svar at det kunne vi få til i løpet av helgen som kom. Det er en annen historie som også ble uforglemmelig 🙂