En engel..???

Denne novellen er vist 4961 ganger.

Geir undret seg over at noen kunne se så uskyldig ut, og samtidig være så totalt det motsatte.
Ida var 27 år, veldreid, feminin, hadde store uskyldsblå øyne og et utrolig vakkert langt og gyllent hår. Hun så ut som den vakreste engel du kan tenke deg….men å være et menneske medfører ofte å ha enkelte skyggesider. Slik er det kanskje med deg også?? 🙂

Vel, uansett… Ida og Geir traff hverandre på en privatfest. Hun hadde vært svært omsvermet, og virket som reneste magneten på de fleste menn, noe hun ikke så ut til å la seg affektere av i nevneverdig grad. Hun skravlet med alle og var svært blid og livlig. Hennes utstråling kunne merkes i hele lokalet. Ja, selv damene tittet stjålent bort på henne, og tenkte nok sitt.
Geir hadde latt seg totalt blende. Følte seg som en nattsværmer som nærmest ble dratt mot lyset.. Han ble raskt en av de mange beilerne rundt henne, og håpet at hun skulle vie ham et blikk, men akk…hun så visst ikke hans vei.
Geir var selv en flott mann å se på. Han hadde ikke problemer med å finne seg en dame, men ville ikke ta det første og beste heller. Etter bruddet med sin tidligere samboer gjennom mange år ville han prøve å være litt alene, finne igjen “seg selv”. Han så seg selv som et vanedyr etter alle årene med div. faste rutiner og gjøremål fra årene som samboende, og måtte nå nullstilles for å starte på nytt.
Men, det er klart at ingen kan vite når den store kjærligheten banker på døren, så han stilte med et åpent sinn.
Han hygget seg og snakket med mange han kjente, men det gikk aldri mange sekunder uten at han tittet bort på den vakre engle-skikkelsen.

Etter en rask tur i baren for å få påfyll i glasset oppdaget han til sin skuffelse at hun ikke lenger sto der når han kom tilbake. Han tenkte hun kanskje hadde forsvunnet på toalettet eller noe sånt, og bestemte seg for å gå en tur ut på terrassen for å trekke litt frisk luft, i håp om at hun var tilbake når han kom inn igjen.
Eiendommen lå ned mot sjøen, og han ble stående og myse utover. Vannet glitret så innbydende i gjenskinnet av månen.
“Det er vakkert her, syntes du ikke?” Han skvatt til. Stemmen kom fra en hammock borterst i hjørnet av terrassen.
Han forsto straks at det var henne. “Vil du ikke komme og sette deg ned litt?”
Hjertet hans slo ulovlig fort mens han ruslet bortover mot henne. Han satte seg ned, og følte seg nesten som en liten, beskjeden skolegutt igjen. Han var flink til å konversere, men ikke nå. Klarte ikke å komme på noe fornuftig å si til henne!
Det var ikke nødvendig heller. Hun flyttet seg straks tettere inntil ham, og uten et ord begynte hun å kneppe opp buksa hans. Han satt helt urørlig. Visste ikke hva han skulle gjøre. Det trengte han ikke å tenke på heller, for hun var handlekraftig og virket plutselig slettes ikke så uskyldig som utseendet tilsa.
Hun pustet tungt da hun stakk hånden innenfor å dro frem den halvstive pikken. Hun gapet over og lukket leppene hardt rundt den. Melket den med leppene, mens tunga lekent fòr over hodet. Den ble stiv på rekordfart. Han visste at de kunne bli overrasket når som helst, men dette var så fantastisk spennende og deilig at han likevel lot det skje. Klarte ikke stanse henne. At de kunne bli oppdaget var bare et ekstra kick ! Gud, som hun kunne suge! Hun tittet opp på ham med et kåt blikk…. I gjenskinnet fra månen så hun trolsk ut, ja minnet om en vakker hulder der hun freidig tittet opp på ham med et nysgjerrig, åpent blikk. Det viltre håret sto som en glorie rundt det søte fjeset hennes.
Han kjente hvordan det banket i underlivet. Han ville ha henne. Kjenne hver millimeter av denne skapningen, som så freidig spiste på hans edlere deler.
Brått slapp hun taket med leppene og spurte: “ Skal vi bade nakne”?
Det hjalp lite at han vanligvis var en nøktern, jordnær mann. Hun vippet ham totalt av pinnen med sin direkte væremåte, kombinert med en ynde som var få forunt.
Han hørte seg selv, nærmest vantro, svare ja til tilbudet.
Hun leide ham med seg ned trappen til hagen, og begynte å småløpe ned mot vannet, mens hun smilte innbydenede og lekent mot ham. Han tenkte…hun må være en ekte hulder! Hun minnet ikke om noen han så langt i sitt liv hadde kjent. Han var totalt i hennes makt nå. Hadde kun en ting i hodet: Han måtte få henne, fullt og helt. Stange den i henne.
Vel nede ved vannet begynte hun å kaste av seg klærne. På få sekunder var hun strippet for alt, og sto der i all sin prakt foran ham. Hun hjalp ham også av med klærne, og dyttet ham så lekent foran seg ut i vannet.
“Fang meg om du kan”! Hun la på svøm utover mot en flytebrygge.
Vannet føltes svalt og godt mot huden. Litt kaldt var det jo, men han trengte å kjøle seg ned litt. Ikke at temperaturen ville spilt noen rolle uansett. Han la på svøm etter henne, og forsøkte å nå henne igjen. Hun var rask, og rakk akkurat å hale seg opp på brygga da han grep etter ankelen hennes. Hun smilte ertende og strakte frem hånden for å hjelpe ham opp.
De yppige brystene sto som to stive knopper og struttet mot ham. Han bøyde seg frem og kysset dem. Hun stønnet og vred på seg. Kastet seg ned på kne foran ham og gapet igjen over kuken hans. Selv etter nedkjølingen sto den forstsatt i stram giv akt, og han hamret den inn og ut av munnen hennes. Holdt hodet hennes hardt mens han beveget seg stadig raskere ut og inn. Knullet munnen hennes! Hun hadde en fantastisk teknikk med tunga, som nærmest sveipet som en hjulvisp over hodet. Brått stanset hun opp og gapet så høyt hun kunne. Hun ville forøke å svelge staken hans så langt ned i halsen som mulig var. Den var nokså lang, men hun slukte den ned med en teknikk nærmest som en sverdsluker. Aldri hadde han opplevd maken. Hun svelget hele staken, helt ned til roten. Visst hadde han hørt om lignende, men aldri opplevd noe sånt i praksis.
Hun slapp taket etterhvert og la kuken hans mellom de store, faste brystene sine. Presset dem hardt rundt den, og slikket samtidig dråpene av hodet, etterhvert som det stakk frem.
Men nå ville han snart kjenne henne, være i henne…klarte nesten ikke vente lenger nå.
Han la henne bestemt bakover. Hun skrevde villig. Presset de lange bena så langt ut til siden som bare mulig. I lyset fra månen kunne han se d våte hullet hennes nærmest lyse mot seg. Hun var åpen, og det glinset i saftene hennes. Han måtte bare smake litt på henne først… Ville kjenne smaken av kjønnet hennes, før han blandet med sine egne safter. Hun var virkelig våt, og og tok tak i hodet hans og presset munnen og ansiktet hans ned i den våte fitta. Geir nærmest druknet i fittesaftene hennes, og tenkte at selv det faktum at han nesten ikke fikk puste var av underordnet betydning nå. Han var jo allerede i himmelen.
Hun begynte å riste og han merket at det ikke var lenge til hun kom. Hun trakk hodet hans vekk fra fitta og nærmest skrek at hun ville ha ham.
Hun så krevende på ham , tok tak i pikken hans og førte den med skjelvende hender mot kjønnet sitt, satte den foran åpningen, og presset seg imot. Kjente hvordan den åpnet henne og gled lenger og lenger inn . Han ønsket å nyte det i langdrag, men hadde ventet så lenge på dette øyeblikket. Nå pumpet han på. Hun slynget bena hardt rundt nakken hans, og var så åpen nå. Han stanget helt til bunns i henne , og enda litt til. Hun ynket seg og skrek i en blanding av smerte og glede, og de var begge så nær ved å komme. Orgasmen skyllet over dem helt på likt. Aldri hadde han i hele sitt liv hatt en så sterk orgasme, og en så sterk, seksuell opplevelse. Da det hele var over smøg hun seg inn i armene hans , og de ble liggende å holde rundt hverandre, helt utmattet begge to.
Han må ha sovnet en stund, for da han våknet igjen var hun vekk, og det var begynt å lysne. Bare en våt flekk på flytebrygga var eneste bevis på at hun hadde vært der, og at det hele ikke bare var en utrolig, fantastisk drøm 🙂

Legg igjen en kommentar