En erotisk skogtur

Denne novellen er vist 33534 ganger.

Det var en flott sommerdag. Jeg holdt på med husarbeid, og på mobilen tikket det inn en sms fra deg. Du spurte om jeg ville gå et tur sammen med deg, og klart jeg ville det. Vi hadde kjent hverandre en stund, og hadde delt våre innerste drømmer med hverandre.

Vi møttes på en parkeringsplass, og du tok hendene mine og gav meg et hett kyss. Så gikk vi avgårde på tur sammen hånd i hånd, mens vi flørtet og småkysset hverandre. Man kunne kjenne en spent og elektrisk stemning mellom oss der vi gikk.

Mens vi gikk tett sammen på veien, smøg jeg hånden min ned mot skrittet ditt, og kjente at du var blitt hard. Jeg kjente en deilig iling i kroppen min, og tenkte at det hadde vært deilig å få suge litt på pikken din.

Vi fant oss en benk med utsikt over havet, og jeg lirket hånden min inn under shortsen din. Du forsto med en gang hva jeg ville, og du lot shortsen falle ned på bakken. Ut spratt en stiv deilig kuk, og jeg begynte forsiktig å runke deg med den ene hånden min mens jeg lot tungen min gli rundt pikken din.

Etterhvert lot jeg pikken din gli ut og inn av munnen min, mens jeg lot tungen min leke lett. Jeg sugde deg helt til du kom inni munnen min, og det rant sæd ned langs munnviken min. Da bøyde du deg ned, og tok rundt hodet mitt og kysset meg ømt, hett og lenge.

Du hvisket meg ømt i øret at du ville smake på musa mi. Heldig for deg denne varme dagen, så gikk jeg uten truse under sommerkjolen min. Du tok tak i hoftene mine , tok av meg sommerkjolen og løftet meg opp på bordet. Så bøyde du deg ned, og begynte å fingre meg lett mens du slikket meg på klitten min. Mmmm det var så deilig. Du sluttet plutselig å fingre meg, men så kunne jeg kjenne hvordan tungen din gled ut og inn av meg. Det var så pirrende, og etter en stund klarte jeg ikke å holde meg. Jeg kom i en kraftig orgasme, og sprutet deg inn i munnen.

På ny tok jeg tak i pikken din, og sugde den stiv. Jeg ville kjenne den stive deilige pikken din inni musa mi, så du satte deg på tvers på benken. Jeg satte meg på tvers over pikken din, og kjente at den gled inn i den våte musa mi. Du tok tak rundt hoftene mine, og førte meg opp og ned i en rytmisk bevegelse. Først sagte, men så hurtigere. Jeg lekte med musa mi, og holdt på helt til det gikk for oss begge to.

Da vi var ferdig, kysset vi ømt og kledde på oss. Så ruslet vi tilbake til parkeringsplassen. På veien til parkeringsplassen, møtte vi noen turgåere. Vi smilte lurt til hverandre, og var enige om at dette hadde vært en flott tur. Vel på parkeringsplassen ga vi hverandre hete kyss, og sa hade til hverandre.

Legg igjen en kommentar