En fantasikveld

Denne novellen er vist 16827 ganger.

Han og jeg går ut og spiser en romantisk middag på en restaurant. På forhånd fikk jeg beskjed om å ha på meg et skjørt ettersittende til lårlengde, hvit bluse, stayups, høyhæla sko og rødt undertøy. Du hadde bevisst valgt ut restauranten, bordet vårt stod lengst unna andre, litt bortgjemt med en stor duk hengende over bordet. Masse stearinlys er tent, og lav musikk står på. Idet vi skal sette oss gir du meg en toalettmappe og ber meg gå inn på toalettet og lese lappen som ligger oppi den. Og først da skjønner jeg at vi skal få en het aften.

Jeg leser lappen:
I kveld skal du være min «horetøs», og gjøre som jeg sier. Og merker jeg antydning til motstand eller viser kåthet uten lov – blir du straffet. Og husk at du skal takke og spørre pent.
Du vet jeg sitter og venter på deg nå, så gjør det du skal og kom deg ut til meg. Du har 3 minutter på deg.

I toalettmappen ligger det en eggvibrator og glidemiddel, skjønner fort hva jeg skal gjøre. Har allerede blitt kåt av lappen jeg nettopp har lest. Jeg sprer bena mine og putter eggvibratoren inn i vaginaen. Trenger ikke glidemiddel, den glir lett inn av seg selv. Går ut av døren og nærmer meg bordet vi sitter. Med et smil setter jeg meg og nikker idet du ser opp og møter mitt blikk. Du tar frem «kontrollen» til egg vibratoren og holder den i hånden din. Idet du trykker på bryteren roser du meg for at jeg var så rask – men at jeg ikke bestod helt testen.
Kjenner det vibrerer der nede og jeg prøver å ikke vise deg at jeg liker dette. Jeg sier takk og unnskylder meg for det andre. Du vinker til kelneren og sier at vi får ta dette når vi kommer hjem. Bestiller en god vin og vi skåler…

Kjenner det vibrere enda mer, du har trykket på en hastighet høyere. Uten en «mine» tror jeg, prøver jeg å tenke på noe annet. Gnir meg litt på stolen, og kjenner at jeg må knipe skikkelig så ikke egg vibratoren sklir ut. Vi spiser en deilig middag, jeg klarer ikke helt å konsentrere meg om maten. Sitter bare å smiler. Vi snakker ikke så mye, men du ser at jeg er påvirket av egg vibratoren. Plutselig smyger du deg under bordet, og ber meg sette meg mer ut på kanten av stolen og spre bena mine. Jeg gjør som du sier, og jeg kjenner du napper i egg vibratoren. Setter på full styrke og lar to fingre gli inn i fitta mi. Du kjenner jeg er dyvåt og har problemer med å holde egg vibratoren på plass. Du dytter den lenger inn og berører kliten. Den er merkbar stor og stiv. Du napper ut egg vibratoren, legger den tilbake i toalettmappen og smyger deg tilbake på plassen din. Du rister på hodet og sier at jeg ikke bestod testen, men at vi tar et oppgjør når vi kommer hjem. Jeg kjenner ilinger i hele kroppen av din bestemte stemme, samtidig full av elskov. Jeg sier igjen unnskyld, og prøver å få en tilgivelse fra deg ved å gi deg et blikk som jeg vet du «smelter» for. Du rister på hodet ditt igjen, og sier at blikket mitt ikke hjelper denne gang….

Vi spiser og prater lett sammen, hopper over desserten og drar hjem.

Innenfor døra ser du på meg og sender et blikk som gjør at jeg skjønner at nå kommer min straff. Min straff fordi jeg visste kåthet uten lov. Du tar meg hardt i armen og fører meg inn på soverrommet. Du setter deg på sengekanten og sier med myndig stemme: «Kle av deg, gi meg stayups strømpene og la bh og truse være på.» Jeg kler av meg, legger klærna pent på gulvet ved siden av meg slik du vil. Går bort til deg og gir deg stayups strømpene og steller meg foran deg.» Flink tøs, snu deg rundt !» Befaler du meg. Jeg merker du gransker hele kroppen min med blikket ditt og og du nikker fornøyd. Drar stringtrusa litt lenger opp så du ser at stringen forsvinner mellom rompeballene mine.
Kjenner de myke hendene dine mot rompa mi og du stryker den lett.
«Legg hendene dine bak!» Kjenner du binder hendene mine fast med den ene staups strømpa. Du reiser deg opp og steller deg foran meg, du lar blikket ditt landet på brystene mine. Nyter gropa der og hekter av bh, kjenner fingrene dine sirkulere rundt brystvorta di og klyper i begge samtidig. Litt forsiktig først og litt mer brutalt. Napper og drar i de, klyper de hardt. Jeg ynker meg litt og prøver å holde blikket oppe. Jeg vet du vil se blikket mitt, for å se hvilke reaksjon jeg får. «Stå stille!» og tvinger meg til å holde øyekontakt med deg.

«Du vet hvem som bestemmer, og du vet hva du skal nå!»
Ja, du bestemmer Mester og jeg skal være din lydige tøs. Unnskyld for min kåthet og jeg fortjener min straff. Takk Mester. Du nikker fornøyd og drar i brystvortene mer, snur meg rundt og ber meg knele foran senga og legge meg på senga med overkroppen.
Du sprer bena mine og kjenner en lett dask på rompa.
Først skal vi la rompa gjennomgå og så tar vi resten av kroppen din etterpå. Du henter en sort pose, hvor jeg vet du har all din sexleketøy som du skal bruke på meg

Jeg kjenner to fingre skli mellom fitteleppene og du kjenner på kliten. Drar stringen til siden og sprer rompeballene så du lett kan se rompehullet. Smører inn hullet med saftene mine og du roser meg med at jeg er så våt – så sparer vi glidemiddelet sier du. Jeg hører det klirrer i det du tar ut analkulene fra den sorte posen din. Og jeg vet hva du skal gjøre med meg.
For hver kule du putter inn i meg, må jeg telle og kalle meg selv ting du liker. Jeg vet så alt for godt reglene dine, så du bare putter en kule inn…gir meg klaps på rompa og venter på svar. 1 analkule for den tøsa jeg er svarer jeg, 2 analkuler for den horetøsa jeg er, skriker til når siste kule puttes i. 3 analkuler for den sexslaven jeg er. Jeg kjenner du trer ringen på fingeren min som er knyttet fast til analkulene som er lenket sammen som en perle på en snor….

Du nyter synet og fryder deg hvor hjelpesløs jeg er der jeg ligger over sengekanten med stumpen i været. Kjenner det første slaget mot rompa, kjenner hele håndflata du slår meg det svir enormt.. 1. Takk Mester, 2 Takk Mester, 3 Takk Mester, 4 , 5, og 6 klask på rompa.
«Dra ut analkulene dine selv din kåte tøs!» Jeg drar ut analkule en for en, kjenner at det er deilig å få de ut. Men de var deilig å ha inni meg når jeg fikk min straff. Kjente at jeg klemte ekstra rundt kulene, når du slo meg. Så binder du meg i bena mine med den andre stayups strømpa, jeg står i samme stillingen.

Du binder et bind foran øyene mine så jeg ikke ser noen ting, for du vet at jeg blir mer kåt av det. Merker du tar meg i skrittet for å kjenne hvor våt jeg er, tar tak i håret mitt og drar meg bakover så jeg må stå oppreist, men fortsatt på kne foran senga. Du setter deg foran meg og smører inn brystene mine med mine safter og løfter opp puppen slik at jeg selv skal slikke niplene mine. » Flink tøs!»
Du veier brystene mine og beføler tatooen på puppen min (hjerteformet), klapper til de og klyper hardt i niplene mine. Skriker til….du kjefter og sier at jeg må være stille!» Såpass på du tåle din tøs!» Ja Mester, unnskyld ynker jeg meg.
Jeg har kjøpt noe ekstra her, som vi skal prøve ut sier du. Kjenner det rasler i lenker og noe kaldt som du stryker over magen min og brystene mine. Kjenner det klyper ekstra til i vorta mi, og en viss tyngde. Brystklemmer med vekt og lenker…
Jeg kjenner en intens smerte, men en utrolig kåthet også. Du ler og fryder deg og skjønner at du har meg i din makt. «Jeg visste du ville reagere slik tøs!» Du napper i brystlenka og ber meg suge deg.
Du tar tak i håret mitt og holder meg fast, jeg åpner min munn og du styrer kukken inn i munnen min. Kjenner den langt inn i munnen min, sirkulerer med tunga mi rundt den glatte kukkehodet og suger deg i lange drag.
«Du er flink Tøs!» Du løsner opp hendene mine og ber meg løsne opp føttene mine også. Mens du nyter den nakne kroppen min der jeg sitter på gulvet foran deg med brystlenka.
Du har satt deg i senga naken med god støtte bak ryggen din med masse puter, du vinker til meg at jeg skal komme bort til deg og jeg får beskjed om sette meg over din stive deilige kukk. «Nå skal du ri meg Tøs! Slik jeg vil» Jeg styrer den inn og lar den gli sakte inn i den varme våte fitta mi. Ser på deg og rir deg. Du holder i brystlenka og napper ekstra, fryder deg over «smerten» som du ser i ansiktet mitt og kåtheten i øynene mine. «Du er deilig Tøs» Klemmer ekstra rundt kukken din mens jeg rir. Kjenner at du tar av brystlenka mi, automatisk tar jeg meg til puppene og kjenner ømheten. Du gir meg et stygt blikk og spør meg om jeg har lov til å ta på meg selv?! Eh…nei Mester. Unnskyld mumler jeg.

Kjenner det svir på kinnet mitt etter at du slo meg ansiktet mitt, et på det andre kinnet mitt også. Du tar tak i niplene mine igjen, drar i de og klyper skikkelig. Pikken er fortsatt inni fitta mi. Klasker til hver pupp og sier at du vil smake på dem. Jeg lener meg litt frem og putter den ene puppen inn i munnen din og du setter tennene i vorta mi. Dytter meg litt bakover og sjekker hvor langt du kan dra i vorta. «Ri meg Tøs, ikke glem hva du skal gjøre! Legg deg mellom bena mine, med rompa i været og sug kukken min ren. Smak dine safter og la meg se blikket ditt mens du suger meg!»

Ja Mester, suger kukken din ren for mine safter. Kjenner det renner nedover mine lår også.
«Snu der rundt og sett deg mot ryggen til meg Tøs!». Jeg gjør som jeg blir bedt om og jeg kjenner du sprer rompeballene mine, gnir rompehullet inn av mine masse safter og holder fast i hoftepartiet mitt. Trer meg nedpå kukken din, kjenner du trenger inn i det trange rompehullet mitt. Du drar meg i håret, for å få meg lenger nedpå og bakover slik at du kan se ansiktet mitt.
Du knar brystet mitt og leker med de stive niplene mine og roser meg for at de er så lette å ta tak i. Og du gir meg lov til å vise kåthet og får lov å stønne….

Du liker å høre at jeg nyter den rå sexen med deg, spesielt når du leker med brystene mine. Du elsker overtaket og kontrollen. Du ber meg stelle meg på alle fire. Står på kne i senga foran deg og du tar brystlenkene på igjen. Dytter meg ned på alle fire og tar tak i hoftene mine og kjører kukken hardt inn i den dyvåte fitta mi. Det renner safter nedover låra mine og du tar meg hardt bakfra. Kjenner at du tar og stryker meg på sommerfugl tatooen som er på korsryggen min, og beføler meg videre opp mot nakkepartiet til det tredje tattoen jeg har der.
Kinesisk tegn som betyr vennskap.

Du kjenner at jeg kommer, og sier jeg får lov hvis jeg ber pent. Jeg spør pent om jeg kan «komme!» Klemmer ekstra rundt kukken din i det jeg når orgasmen. Jeg jukker imot og stønner masse, du elsker dette. Iveren min, kåtheten og tilslutt høydepunktet for oss begge. Merker at du kommer samtidig, fyller meg. Men du holder litt igjen. Du kjører en diger dildo i fitta mi,og kommer foran meg. Du vil fylle munnen min også for dine deilige safter. Klemmer ekstra rundt dildoen for å holde den på plass. Slikker og suger kukken din og kjenner den deilig smaken av av deg, blanding av mine egne safter. Du napper i brystlenka for å vise at det går mot slutten, jeg svelger og ser på deg med sløret blikk. Du tar ut dildoen, og brystlenka og du gir meg et deilig tungekyss som takk for at jeg var så lydig. Tett omslynget ligger vi nakne begge to på senga, utmattet men tilfredstilt begge to.

Legg igjen en kommentar