En frekk avtale

Denne novellen er vist 9204 ganger.

Jeg rusler bort over gaten, ser utestedet vi avtalte å møtes på noen meter lenger ned. Jeg lar hånden gli over den korte kjolen du ba meg ha på. Jeg føler meg litt utilpass, men likevel underlig opphisset. Rett uten for stanser jeg, tenner en røyk. Nyter den. Jeg stumper den på fortauet og går inn. Det første som treffer meg er den pulserende bassen som dundrer gjennom lokalet. Og minner fra sist vi gjorde noe lignende dukker opp i hodet mitt. Jeg biter meg litt i leppen, kikker meg rundt for å se om jeg kan se deg noe sted. Du er ikke å se, så jeg går bort til baren og bestiller meg en øl. Jeg snur meg tilbake mot dansegulvet, og tar en real slurk av ølen jeg holder i hånda. Plutselig er du bak meg. Jeg kan lukte at det er deg, samt at jeg får den følelsen bare du kan gi. Jeg lukker øynene. Du tar hånden rundt livet mitt, tar ølen fra meg, og setter den fra deg. Du klemmer meg inntil deg, fører meg ut på dansegulvet. Ølen og vorspielet har gått litt til hodet på meg og jeg føler meg modig. Du legger en hånd på hver av hoftene mine, drar meg inntil dine egne og begynner å bevege deg i takt til musikken, og jeg blir bare pent nødt til å følge på.

Tankene på hva du kommer til å gjøre med meg, gjør meg kåt. Jeg stønner for meg selv, og fortsetter å følge den rytmen du holder.

"Er du kåt?" Spør du plutselig i øret mitt. Jeg lener hodet bakover mot skulderen din, Og biter meg i leppa, mens jeg ser bakover på deg. Noe som gir deg et ganske klart svar på akkurat det.

Det er tjukt av folk på gulvet, og det gjør deg modig. du lar den ene hånden gli oppover langs magen min. Over det ene brystet hvor du rasket finner brystvorten, klemmer den forsiktig før du fortsetter oppover kjærtegner halsen min, og lar fingertuppene gli oppover langs haka. Idet du treffer leppa reagerer jeg med å putte den ene fingern din i munnen, og suger litt på den som om jeg skulle suge noe helt annet.

Jeg kjenner at du reagerer der du har hoftene dine klistret til mine. Jeg slipper fingeren din.

Snur meg, ser på deg. Du tar tak i rumpa mi, og drar meg inntil deg igjen. Jeg legger hodet på skulderen din, fortsetter å danse. Biter deg litt forsiktig i nakken, på halsen, i øreflippen. Før jeg løfter hodet ser opp på deg, og kysser deg. Tungen din er myk, og forførende. Det er som om verden stanser i det jeg nekter å slippe leppene dine i noen minutter. Jeg slipper dem motvillig, og legger igjen hodet mot skulderen din. Biter deg litt igjen, og forteller deg at jeg ikke har truse på. Du stønner litt, tar tak i håret mitt, drar hodet mitt såpass tilbake at du kan se meg inn i øyene.

"Jeg elsker deg" stønner du i det du klemmer meg ennå litt hardere, og jeg kan kjenner hvordan pikken din stivner til. Jeg kan se hvordan du nyter og se hvordan jeg tenner når jeg kjenner akkurat det.

Jeg hvisker til deg at jeg går på Toalettet. Du følger etter. Et par ser rart på oss i det vi spaserer sammen inn på toalettet. Du låser døren bak oss. jeg snur meg mot deg og før jeg rekker å si noe som helst Har du løftet meg opp. Og dyttet meg hardt inn i veggen samtidig som leppene dine møter mine. Jeg stønner litt da jeg kjenner det stive lemmet ditt som pirrer. Jeg tvinner bena mine rundt deg, for å ikke ramle ned. Du åpner buksene, så de sklir ned til knærne. Og skiller leppene våre ved å ta et tak rundt halsen min, og tvinge hodet mitt inntil veggen. Jeg ser vilt på deg, biter meg hardt i leppa, hater og vente, men jeg vet at du liker å pine meg.

I det du penetrerer meg hardt, stønner jeg høyt i nytelse, og kjenner grepet ditt rundt halsen min strammer litt til. Du vet at jeg nyter dette. Nyter at du har kontrollen, og at du tar meg hardt. Det tar ikke lang tid før jeg kommer, og kjønnet mitt strammer til rundt ditt stive lem. Noen har begynt å hamre iltert på døra. Jeg drar på deg buksene, ser deg inn i øynene.

"Jeg tror vi går hjem" hvisker jeg mens jeg ser ned i gulvet. det stive lemmet ditt er ikke mulig å skjule for noen, så du tar tak i meg, og lar meg kjenne det hele veien til taxien.

Vi setter oss inn og du oppgir adressen din. Jeg legger hånden i fanget ditt, klemmer forsiktig rundt den stive pikken din, uten at sjåføren legger merke til det.

Vel hjemme, greier du ikke vente til vi er innen for døra. på vei bort til den tar du hånden inn under kjolen min, og begynner å massese klitoris. Jeg Knekker i et øyeblikk sammen, av den uventede berøringen, men du holder meg oppe. I trappeoppgangen snur jeg meg, setter meg på huk. Knepper op buksa di, og tar den stive pikken din ut. Jeg putter den i munnen ser opp på deg, og holder blikket ditt mens jeg lar leppene mine gli helt ned til roten og opp igjen, bruker tungen intenst. I det jeg se du begynner å slite knepper jeg igjen, tar deg i hånda og løper opp de siste 3 etasjene til leiligheten din. i det jeg bøyer meg ned for å ta av skoene, gir du meg et klaps på baken. Jeg stønner sjokkert, og blir stående. Jeg bøyer meg ennå litt ned, så den korte kjolen min akkurat ikke dekker det våte kjønnet mitt. Jeg hører at du stønner lavt. Jeg fortsetter å ta av meg skoene i det du igjen klapser til baken min. Jeg stønner høyt. og dirrer av forventning. Jeg skal til å reise meg opp da du ber meg blir stående. Jeg gjør som du sier. og Lukker øynene. Du lar en finger gli fra klitoris, og inn i det våte kjønnet mitt, penetrerer meg et par ganger med fingeren. klapser meg på rumpa igjen. Jeg stønner høyt, og er nå så kåt at jeg kjenner at det renner nedover det ene låret.

Jeg holder på å knekke sammen der jeg står i det du penetrerer meg hardt. Du tar tak i håret mitt, drar meg bakover, fremdeles mens du penetrerer meg hardt bakfra. Du tar tak i det ene brystet mitt med den ledige hånden. Og biter meg lett i nakken, før du dytter hodet mitt ned igjen, og øker tempoet en smule til. Jeg kjenner at det er like før du kommer, og jeg strammer til litt ekstra. Akkurat i det du kommer, så dytter du meg over toppen også, jeg synker sammen på gulvet. Snur meg rundt og ser på deg, biter meg i leppa.
"Jeg elsker deg også" hvisker jeg. I det du gir løfter meg opp for å bære meg inn i senga.

Legg igjen en kommentar