En gammel venn

Denne novellen er vist 24038 ganger.

Du står ved bardisken og bestiller deg en drink. Du står med ryggen til meg. Du ser så fredelig og avslappet ut. Du snur deg mot bartenderen og tar imot drinken. Jeg får et lite glimt av ansiktet ditt. Du er blitt enda kjekkere siden sist. Jeg har lyst til og gå bort og snakke med deg men siden det er 2år siden jeg snakket med deg sist veit jeg ikke hva jeg skal si, eller om du vil ha noe med meg og gjøre.

Jeg blir stående en stund og bare oppservere hver eneste bevegelse du gjør, og siden det ser ut som om du står der alene bestemmer jeg meg for og gå bort og bestille en drink. Jeg har sakte bort og steller meg ved siden av deg og gir tegn til bartenderen at jeg skal ha en øl. Men du gir ingen tegn til at du har sett meg.

Så jeg stryker hånden min nedover rumpa de. Men siden det er så mye mennesker og så trangt der legger du ikke merke til det. Du har en så fast og fin rumpe. Helt uten og tenke meg om begynner jeg og stryke hånden min lenger og lenger fram mot skrittet ditt. Jeg beføler deg sakte over skrittet og fantaserer om alle di gode stundene vi hadde sammen.

Men jeg blir fort avbrutt fra fantasiene mine i det du brå snur deg og sier hva faen tror du at du…… men du stopper opp i det du ser at det er meg. Du sier ingen ting du bare ser på meg. Hjerte mitt hamrer 1000ganger fortere enn det pleier. Jeg får hjerte i halsen og lurer på hvorfor jeg hadde gjort det og ikke bare gått bort og snakket med deg, som alle andre ville gjort.

Vi står og ser hverandre dypt inn i øynene i noen sekunder, men det føles som en evighet siden ingen av oss sier noe. Jeg bestemmer meg for at jeg likeså gått kan prøve og kysse deg siden jeg allerede har gått over en grense. Jeg legger hendene mine rund halsen din og steller meg på tå og kysser deg. Til min store forundring kjenner jeg at tungen din kommer i møte med min. du gjør sirklende rolige bevegelser med tungen. Du kysser så ømt og gått.

Du tar og holder fast og gått rund med og visker i øret mitt, at du har savnet meg. Vi blir stående i flere minuttene og bare holde rundt hverandre, ingen av oss sier noe, vi bare nyter det.

Etter en stund tar du tak i hånden min og leier meg bort til bordet der du og vennene dine sitter på. Du presenterer meg for alle sammen, og setter deg ned. Jeg er på vei til å sette meg ned på en av di stolene som er ledig, men da tar du tak i hånden min og sier at den stolen er opptatt, i det jeg skal gå mot en av di andre stolene sier du igjen at den stolen også er opptatt. Du trekker meg ned på fange ditt og sier at det er den eneste ledige plassen og så kommer du med et lurt smil.

Vi blir sittende og prate og drikke sammen med vennene dine, det neste jeg kjenner er at du stryker hånden din oppover låret mitt. Men hver gang jeg ser på deg tar du vekk hånden og later som ingen ting. Etter et par tre ganger beveger hånden din seg opp under toppen min og kommer nærmere og nærmere puppene mine.

Jeg sitter helt rolig og later som om jeg ikke har merket det. Tankene mine flyr vilt. Jeg tenkte på alle di gangene vi lå ved siden av hverandre og du strøyk over hele kroppen min, og hvordan jeg kunne kjenne varmen fra hånden din i det du strøyk over meg.

Hånden din dekker hele puppen min nå. Du små klemmer og leiker med brystvorta mi. Den andre hånden din er allerede på innsiden av skjørtet mitt. Jeg har ingen ting under så du kommer fint til. Du stryker et par fingerer mellom leppene mine, fuktigheten min smitter over på fingrene dine.

Du tar hånden opp mot munnen din og suger et par ganger på dem bare for og kjenne smaken av saften min. så tar du hånden tilbake og presser to fingerer inn i meg. Jeg kommer med et lite stønn i det du kommer helt inn i meg. Du finner fort fram til g-punktet og begynner og massere det med bestemte men rolige bevegelser. Du veit hva du vil og hvordan du skal få det.

Jeg klarer ikke å sitte rolig lenger. Jeg kommer med et par kjappe rytmiske stønn i det du øker tempoet. Jeg klarer ikke å sitte sånn uten at alle rundt oss skal se hva vi holder på meg. Så jeg ber deg opp på dans og akkurat i det vi går opp på danse gulvet spiller dem en rolig sang.

Vi holder rundt hverandre og du hvisker i øret mitt hva du har lyst til å gjøre med meg i minste detalj. Saften min renner nedover låret mitt og jeg håper bare ingen andre kan se det. Jeg presser meg helt inntil deg sånn at jeg kan kjenne hvor kåt du er.  

Sangen var ikke ferdig før vennene dine kom bort til oss og sier at det er fest hos en kompis av deg. Vi følger motvillig med. Vi går bak dem hele veien. Heldigvis var det ikke så langt. Vi går inn døren og du drar meg inn på soverommet, du drar av med alt tøyet og slenger meg ned på sengen.

Jeg kryper mot deg og river av deg skjorten samtidig som jeg knepper opp buksa di. Jeg setter meg oppå deg og du presser deg dypt inn i meg. Jeg begynner å ri deg fortere og fortere samtidig som jeg koser med meg selv. Du prøver å ta over men jeg dytter bare vekk hånden din og som straff øker jeg bare tempoet enda mer.

Det kribler  i hele kroppen fordi det er så godt. Du ber meg om nåde fordi du ikke klarer å holde deg lenger. Jeg nekter deg å komme men jeg fortsetter i mitt tempo. Jeg ser bare at øya dine ruller rundt og du kommer med et par høylytte stønn.

Jeg kjente at hele kroppen din spente seg i det du kom. Du presset deg hardt inn i meg og alle bevegelsene våre ble bare roligere og roligere. Jeg kan se at du får et breiere og breiere smil om munnen. Jeg legger meg ved siden av deg og kryper helt inntil deg og vi ligger bare og ser på hverandre og du bøyer deg mot meg og kysser meg.

Legg igjen en kommentar