En gave fra himmelen

Denne novellen er vist 17859 ganger.

Jeg ante ikke hva som ventet meg der jeg sakte åpnet døren inn til rommet ditt. Fantasiene var nok mange, og ønskene likeså, men synet som møtte meg og det som skjedde utover natten overgikk selv mine fantasier.
Sakte gled døren til side, alle hjørnene av rommet var lagt i mørke, mens sentrum av rommet var lyst opp av tusenvis av bitte små lys i taket, nesten som en stjernehimmel. Lysene skinte ned på en stor rund dobbeltseng med sort silkelaken og oppå lakenet lå det to vakre kvinner i 69 stilling. Myke hender strøk over kvinnelige former, myke kropper som lå tett omslynget, flotte rumper, buede hofter og slanke lår fanget oppmerksomheten min. Jeg fikk nesten ikke puste. De var et syn for guder der de lå og de kåte stønnene deres gjorde ikke saken særlig bedre for min del.
Hjertet dunket hardt i brystet mitt og pikken reiste seg stiv og stolt på innsiden av buksen min.
Jeg kunne ikke se deg, men kjente duften av parfymen din blandet med luktene av kåte kvinneskjønn.

”Nå mr. Sexy……..liker du det du ser?” Jeg skvatt da jeg hørte stemmen din. ”Kom inn i rommet og lukk døren da vel” stemmen din kom fra mørket til venstre for meg et sted.
Skyggen oppløste seg og du kom mot meg. Jeg stønnet når jeg fikk se deg. Du var helt rå der du kom gående, sorte, blanke støvletter til midt på de brune lårene dine, er skjørt som var så kort at jeg kunne ane musa di på undersiden og en sort topp som var som limt på kroppen din. Vortene dine pekte frekt ut gjennom hullene og de vuggende hoftene dine og smilet ditt tente meg så jeg var redd jeg skulle komme der og da.
”Fy faen……..” var alt jeg klarte å si før munnen din la seg over min. Du smakte søtt og deilig, de myke leppene dine sugde seg fast i mine og tungen din gled inn i munnen min. Du lente deg tungt mot meg, jeg vet du elsker å kysse å det tar ikke lange tiden før du er drivende våt når vi kliner som nå.
Hoftene dine presser seg mot pikken min og du lar en pekefinger gli over min bankende kuk. ”Jasså, gutten er klar for litt fitte”………Ida og Trine er også klare tror jeg, kanskje jeg burde sjekke?” .Øynene dine borrer seg fast i mine og du smiler ertende til meg, snur deg og går mot sengen. Rumpa di er bare helt rå. Du har en av de deiligste rumpene jeg vet om og når du bøyer deg ned slik du……..herregud ja…….akkurat slik du gjør nå, er jeg solgt. Du har selvfølgelig ikke noen truse under og fitteleppene dine glir sakte fra hverandre og den lyserøde sprekken din lyser mot meg. Du åpner deg opp med fingrene dine og lar meg se hvor våt du allerede er. Du roterer sakte med hoftene dine og du erter meg. Du vet at jeg elsker å se deg slik. Din perfekte deilige mus og din frekke rumpe gjør at pikken min dunker, jeg kjenner jeg blir våt og lengter etter å ta den fram og runke meg selv til synet av deg og kvinnene som ligger på sengen.

”Sett deg i stolen, ta deg litt vin og nyt du vennen min” Du ser på meg over skulderen din og smiler. Jakke og skjorte forsvinner fort og jeg synker ned i en myk skinnstol, tenner en røyk og griper vinglasset. Olabuksa har blitt en smule trang så jeg drar ned glidelåsen, trusa er våt etter pikken min, og jeg stryker meg selv over den bankende, verkende pikken. Jeg setter nesten vinen i halsen av det som skjer i sengen. Ida har sluttet å slikke Trines mus, isteden han hun skjøvet seg selv helt ut på kanten der du står. Du står med sprikende ben over hodet hennes og med rumpa mot meg. Mellom Idas ben ligger fortsatt Trine og etter lydene å dømme er tungen til Trine deilig på Idas klitoris. Ida ligger med lukkede øyne og vrir seg under Trines behandling, Trine har hendene under rumpa hennes og har løftet musa til Ida opp til munnen sin. Tungen til Trine glir sakte over klitoris og forsvinner så dypt inn i Idas våte, glatte og utrolig fristende fitte. Haken til Trine er våt av safter, men det virker som hun blir mer og mer ivrig av responsen hun får.

”Se på meg”! Stemmen din er skarp og et øyeblikk er jeg ikke sikker på hvem du snakker til, men forstår raskt at det må være til Ida. Hun åpner øynene og ser rett opp i din deilige mus. Øynene hennes vider seg ut når du lar det korte skjørtet gli opp til livet ditt og du tar fingrene dine, åpner deg opp og lar deg senke ned mot Idas munn. ”Stikk ut tungen din, jeg vil knulle tungen din” Stemmen din er hes og kåt og Ida gjør som du sier. Slik jeg sitter nyter jeg den praktfulle utsikten av rumpa di, musa di og Idas lekende tunge. Hun slikker deg forsiktig over rumpehullet ditt, holder deg fast i hoftene og lar tungen bli sakte frem og tilbake fra klitoris til rumpehull. Du stønner høyt, jeg ser kroppen din rister forsiktig, plutselig synker du ned på Idas ansikt. Tungen hennes forsvinner inn i musa di og du gnir deg over munnen hennes. Du kaster hodet bakover, masserer brystene dine og knuller deg selv ved hjelp av Idas tunge. Du stønner høyt og plutselig tar du tak i håret til Ida, holder hodet hennes fast og jeg forstår at du nærmer deg. Du bøyer deg fremover, blottlegger hele musa di for meg og jeg blir vill og gal av å se fitta di glinse av saftene dine etter behandlingen du får. Trine fører fingrene sine hardt ut og inn av Idas plaskvåte mus og du bøyer deg frem, åpner musa til Ida og lar tungen din danse over klitorisen hennes mens Trine fingerknuller henne. Dette er så utrolig deilig å se på at jeg må runke, jeg klarer ikke å vente lenger.. Jeg runker pikken min sakte og deilig, kjenner kåtskapen tar skikkelig tak i meg, kjenner at dette ikke vil gå særlig lenge om jeg ikke stopper nå. Men gud så deilig, tre vakre jenter elsker med hverandre foran øynene mine og jeg kan bare nyte å nyte.

Plutselig skriker Ida at hun kommer, du suger deg fast i klitorisen hennes og Trine knuller henne hardt med fingrene sine. Når hun fører en finger hardt inn i rumpa hennes stivner kroppen hennes, hun går i bro og saftene bare renner og renner ut av henne, nedover rumpa hennes og på innsiden av lårene. Du slikker og drikker av henne og Trine hjelper til. Tungene deres møtes i Idas mus og dere kysser hverandre grådig før dere igjen bøyer dere ned og kysser innsiden av Idas lår, fra knærne og opp til musa hennes, bare for å få med dere siste rest av saftene hennes. Ida ligger på ryggen og puster tungt, kroppen hennes rister av etterdønningene fra orgasmen.

Jeg reiser meg opp, drar av meg buksa og står naken og kåt med et praktfullt eksemplar av en ståpikk i hånden. Jeg lengter etter fitte, våt, glatt og myk deilig fitte. Jeg vil slikker og suge, kjøre kukken min inn i en våt mus……..jeg er på vei bort til sengen da stemmen din stanser meg. ”Sett deg ned”! Blikket ditt gnistrer av sinne og jeg setter meg lydig i stolen igjen, griper vinglasset og drikker nesten alt i en eneste slurk. ”Hva faen” tenker jeg…”skal jeg ikke få være med……….” Jeg rekker nesten ikke å tenke tanken ferdig før du beroliger meg med at det snart blir min tur, men ikke før du er klar for det. Jeg har ikke annet valg enn å adlyde deg.

Trine og du møtes i et nytt kyss, tungen hennes leker over underleppen din, du lukker øynene, stryker over ryggen hennes, lar deg pirre og erte. Hånden hennes smyger seg ned mellom dine lår, jeg ser du spriker med bena slik at hun kommer lettere til. Hjertet mitt dunker og slår og øynene mine er klistret fast i dere to. Ida har mer enn nok med å komme seg etter orgasmen, men ligger på siden og kikker på dere.
Triner kysser brystene dine, småbiter i vortene og du vrir på deg under behandlingen. Magen din blir våt etter Trines tunge og når hun nærmer seg fitta di, blir du veldig urolig. Hun åpner deg opp, jeg gir fra meg et lite hikst når jeg ser hvor hoven og våt fitta di er. Får lyst til å spise deg opp. Vil skyve Trine vekk å begrave ansiktet mitt i den deilige kåte mus.
Trine blåser forsiktig på knoppen din, den reiser seg, strutter i mellom hudfoldene dine og du trygler henne om å slikke deg. Hun tar tak i bena dine, skyver dem bakover slik at hele fitta di blottlegger seg for henne. Du lar bena gli helt til siden slik at ingen ting er i veien for munnen og tungen hennes.

Hun lar hele bredden på tungen sin gli over fitta di. Gaper over den og suger fitteleppene dine inn i munnen sin. Hun stønner høyt av våtheten og kåtheten din og det er nesten så jeg svimer av der jeg sitter. Tenk å kjøre kuken min til bunns i Trines mus slik hun står nå, med musa si mot meg, glinsende og dryppende våt……herregud så kåt som jeg er, pikken glir i hånden min, jeg smører og et våt og utrolig kåt. Kjenner det ikke kommer til å være lenge før jeg kommer så jeg roer det ned litt.

Ida har våknet til liv igjen, hun kryper nærmere dere og du og henne kysser hverandre vilt og hemningsløst. Ida bruker fingrene på seg selv og det glinser av dem der de jager ut og inn av hennes våte mus. Plutselig dytter du Trine vekk, tar tak i henne og før noen forstod hva som skjedde lå hun under deg. Du holder henne nede, tar tak i vinglasset ditt og heller vin over brystene, magen og fitta hennes. Hun hyler at kåthet når den kalde væsken renner nedover sprekken hennes. Du bøyer deg ned og tungen din fanger opp vinen der den renner ned mot rumpesprekken hennes. Du fyller munnen din og byr Ida å drikke. Deres møtes og du lar vinen renne inn i Idas munn. Hun slikker seg om munnen, og skrever over Trines ansikt.

”Slikk meg, slikk meg til jeg spruter i munnen og over ansiktet ditt” Ida er kåt igjen og Trine lar seg ikke be to ganger. Hun lar Ida senke seg ned over tungen hennes og knuller henne deilig og mykt og ertende med tungen sin.
Du har funnet frem en enorm strap-on som du spenner på deg. Den må være 25 cm lang og utrolig tjukk. Du åpner fitta til Trine med fingrene og fører dildoen mot åpningen hennes. Trine stønner mot Idas fitta og spriker så godt med bena som hun kan.
”Kom hit mr. Sexy å hjelp meg, ditt kåte dyr” Endelig får jeg bli med. Jeg er borte ved sengen på et blunk, legger med ned ved Trines mus og åpner henne opp. Klitorisen hennes strutter og jeg suger den forsiktig. Hun rykker til, men hindrer meg ikke. Dildoen glir sakte lenger og lenger inn i henne og hun jukker forsiktig i mot.

Plutselig skriker Ida at hun kommer igjen, hun synker hardt ned på Trines munn og Trine lar henne komme. Mengder av safter renner over i Trines munn og hun slikker seg om munnen. Jeg bøyer meg ned mot fitta til Trine. Tungen min leker mykt med musa hennes Hun smaker deilig og jeg kjenner hun nærmer seg. Jeg slikker fortere og hardere og hun skriker når hun kommer over dildoen.
Du knuller henne hardt og det surkler når du glir ut og inn. Fitta hennes er utrolig våt og hoven og når du lar dildoen gli ut av henne er den våt så det drypper av den. Nå er du så kåt at jeg slipper ikke unna lenger. Nå vil du ha pikk og det skal du få så det holder.
Trine har lagt bena sine på skuldrene dine og du skyver dildoen hardt ut og inn av henne, du står på knærne og fristelsen er enorm. Jeg stiller meg bak deg, fører pikken mot åpningen din og må bite meg i leppen når jeg endelig er inni varmen din. Du er utrolig våt og varm og trang og jeg støter hardere og hardere til bunns i deg. Holder deg hardt om hoftene og pumper pikken inn og av deg, presis som du gjør med Trine. Jeg klarer ikke å holde meg lenger, jeg stønner høyt at jeg må la det sprute, og ber om å få sprute utover rumpa og ryggen din.

Du har helt andre planer for plutselig ligger det tre deilige nakne jenter foran meg for at jeg skal sprute skikkelig for dem.

Jeg runker hardere og fortere og når jeg kjenner tre tungespisser på pikken min eksploderer verden i stjerner og planeter. Spruten slynges ut av pikken min, treffer munnen din og du svelger deilig unna. Men resten lar jeg komme utover brystene, magene og fittene deres.
Tre deilige, vakre, sensuelle damer, med glatte fitter…….hva mer kan man ønske seg å sprute på spør jeg……………..

Så min sexye venninde, takk for opplevelsen du gav meg…..denne gaven fra himmelen……

Legg igjen en kommentar