En gift kristen kvinne 2

Denne novellen er vist 10060 ganger.

Jeg er fortsatt på besøk hos Ingunn og Erik. Erik veit nå att jeg har knullet konen til han. Og jeg veit han veit det. Han takket meg for jeg fikk fart i henne.
Vi sitter ved middagsbordet og spiser, når Erik plutselig sier han vil se hva jeg gjorde som fikk Ingunn til og ha sex med meg. Jeg forklarer han att jeg satt og leitet etter ett bilde jeg lastet ned på dataen når jeg kom over bildene av Ingunn. Jeg forteller om hvor kåt jeg blei av bildene og att jeg automatisk begynte og onanere til bildene av henne. Så forklarer jeg hva som skjedde og att det var tilfeldighetene som gjorde att det blei som det blei. Att Ingunn tok meg på fersken osv.

Erik liker det jeg forteller og sier att underlig nok så blir han veldig kåt av tanken på Ingunn ha sex med noen andre. Ingunn er lettere sjokket av hva Erik sier, men jeg får sagt ‘det er heilt normalt».
Jeg sier til de vi kan ta en test. De sier begge ja. Jeg reiser meg og sier «Ingunn, kom hit og sitt ned på knærne dine her».
Ingunn gjør som ho blir fortalt og jeg ber Erik komme bort til meg. Han gjør som han blir fortalt også. Jeg har de i min hule hånd nå. Jeg sier nå skal Ingunn suge oss om hverandre. Litt meg og litt deg. Vi drar ned glidlåsen og tar frem kukene. Ingunn har nå stjerner i øyene. Og kommer nærmere. Jeg ber henne suge oss begge. Leik med oss.

Ingunn er beskjeden og tar Erik i munnen og holder rundt kuken min. Da sier jeg sug begge samtidig. Ingunn prøver men det blir mer slikking på kukhodene. Jeg tar hendene rundt hodet hennes og begynner og knulle henne i munnen.
Ingunn brekker seg til tider, men jeg ser hvor kåt ho blir av og bli brukt av meg. Etter litt kommanderer jeg Erik til og gjøre det samme. Det er lettere for Ingunn siden Erik har 5 cm kortere kuk.
Dette er nytt for Erik, så etter 30 sekund spruter han munnen til Ingunn full i sæd.
Munnen til Ingunn er nå full i sæd. Ho kikker opp på Erik og gaper opp og viser han all sæden. Så svelger ho unna alt og slikker seg rundt kjeften før ho takker han.

Jeg sier jeg er snart tilbake. Bare sitt sånn og du stå sånn sier jeg. Jeg er raskt tilbake med en pose fra kondomeriet.
Jeg ber Erik sitte på en stol og putte hendene bak. Han gjør som jeg sier og jeg putter på han håndjern. Nå skal du få se på meg knulle ho Ingunn. Og du får se ho nyte det.
Kuken til Erik gjorde ett rykk. Han tente på att jeg skulle bruke kona til han.
Jeg kommanderte Ingunn til å stå på alle fire. Sug meg sa jeg. Ho tok meg i munnen og jeg dro rumpeballene fra hverandre. Jeg tok frem en olje og smurte heile underlivet til Ingunn inn så det glinset. Jeg knullet Ingunn i munnen og leitet frem glidemiddel og en medium buttplug med vibrasjoner i. Jeg smør inn buttpluggen og vrir meg og Ingunn i en posisjon hvor Ingunn står med rumpen mot han. Jeg bøyer meg litt over Ingunn og leker med buttpluggen rundt analen. Jeg presser den sakte inn og ut. Bare sakte innover. Jeg kjenner Ingunns anal suge buttpluggen innover. Jeg holder den litt før jeg slipper den. Ingunn stønner høgt. Jeg tar posen igjen og leiter frem en vibrator som er 27cm lang, og 5,5cm i omkrets. Jeg presser den inn i fitten hennes. Tar på henne en truse for og holde på vibratoren. Jeg skrur på vibrasjoner på begge to og begynner og knulle Ingunn i munnen. Jeg glir lenger og lenger ned i halsen. Vibrasjonene er på kraftig nå. Erik ser hvordan trusen Ingunn har på blir klissvåt.
Det renner av fitten til Ingunn. Ho kommer i en kraftig orgasme. Erik er så kåt av og se Ingunn i en sånn posisjon.

Jeg drar trusen ned til vibratoren i fitten bakfra, og tar buttpluggen ut og stiller meg over Ingunn som står i doggy. Jeg smør inn kukken og trykker meg inni rompen til Ingunn. Først sakte men med økende tempo. Vibratoren i fitten står fortsatt på. Jeg knuller nå Ingunn ganske hardt i analen. Faktisk hardere enn Erik noen gang har tatt henne i fitten. Ingunn kjenner ho nærmer seg en orgasme igjen. Jeg drar Erik nærmere fitta til Ingunn. Ned av stolen og lener han inntil fitten til Ingunn. Jeg fortsetter og knulle Ingunn hardt. Jeg nærmer meg orgasme i det Ingunn eksploderer i en kraftig orgasme. Ho spruter ned ansiktet til Erik. Jeg drar meg ut og putter buttpluggen inn. Jeg sier stå sånn så er jeg tilbake om 30 sekund. Jeg vasker kuken og er tilbake.
Når jeg er tilbake så har jeg med kamera og posen fra kondomeriet, jeg løsner på hendene til Erik å sier du skal filme meg knulle dama di.
Ingunn protesterer lett men jeg putter en liten gagball i kjeften på henne. Du gjør som du blir bedt om, har du forstått det, spør jeg. Det er noen lyder som kommer ut av Ingunn. Men umulig og forstå. Jeg tar tak i håret til Ingunn og er litt røff. Jeg sier «har ikke foreldra dine lært deg å ikke prate med ting i munnen?»
Ingunn nikker og blir stille. Jeg leiter frem tau og fester Ingunn slik ho ligger i en x form.
Jeg kjærteikner Ingunn’s kropp med munnen og hender.
Jeg biter i brystvortene og Ingunn lager lyder som er umulig og forstå. Jeg fortsetter og munnen og hender er overalt på henne. Når munnen treffer klitorisen så hører vi att ho er kåt. Jeg slikker henne mens jeg fingrer henne både i fitten og rumpa. Etter noen minutter begynner Ingunn og bli urolig. Jeg veit orgasmen er på vei. Jeg roer ned til jeg har kontroll over hennes orgasme. Det blir noen ganger Ingunn holder på og komme før ho endelig kommer. Ho spruter kraftig og vrir seg kraftig. Ett deilig syn. Erik sitter der og ser på med en stiv en.

Jeg bestemmer meg for og gjøre noe annet.
Så jeg legger Erik på ryggen, Ingunn blir plassert i 69 over han. Jeg kommanderer de til å suge og slikke hverandre. Jeg tar på meg strapon og stiller meg bak Ingunn og presser meg inn. Strapon i analen og kuken i fitta. Nå har Ingunn kuk i munn og fitte pluss strapon i analen. Jeg skubber Ingunn litt frem og trekker kuken ut slik Erik kommer borti med tungen. Han stivner og jeg sier «sug meg om du liker alt hittil» kuken min blir sugd mens strapon er fortsatt i rumpen. Nå er det orgie.

Etter litt river jeg av strapon og kommanderer Ingunn til og ri Erik. Jeg smør inn kuken min med glidemiddel og presser meg mot rumpen til Erik. I det den glir innenfor anal muskelen så eksploderer Erik inni Ingunn. Ingunn fortsetter og ri han og jeg tar han i analen. Vi bruker han det han er god for. Og Ingunn kommer som en foss. 1 minutt etter tømmer jeg meg i Erik. Jeg tar tak i Ingunn og presser henne ned til rumpen hans. Og ber henne slikke han rein. Når ho er ferdig så setter jeg henne på kne og ber ho ha igjen øyne og åpne munnen. Ho gjør som ho blir fortalt. Jeg stiller meg foran henne. Erik ronker seg selv. I det jeg presser urinen ut og treffer Ingunn i munnen så eksploderer Erik i enda en orgasme. Jeg trykker kuken inni munnen på Ingunn og pisser videre.
Ingunn svelger unna. Jeg ser på Erik og sier «Ingunn er nå min slavetøs. Jeg kan kreve og knulle henne i tide og utide og du skal si ja» Så kikker jeg på Ingunn og sier «du skal til enhver tid gjøre som jeg sier, hvis ikke vanker det straff» begge nikker og er enig. Det har blitt mange fine historier med Ingunn og Erik.