Den samme våte drømmen

Denne novellen er vist 1040 ganger.

Den samme våte drømmen: Jeg, Aina, står der i en tettsittende lakk kjole og har satt opp mitt lange blonde hår i en stram hestehale. Jeg elsker hvordan de store faste puppene mine føles i den stramme kjolen. Jeg elsker hvordan rumpen min strutter når jeg tar på meg de høyhælte skoene. Sort neglelakk, sort lebestift, sminket på grensen til det vulgære. Pisken i hånden og våt i musen, kåt og sjalu på samme tid.

Fantasien der jeg er den dominante som pusher min ektemann til å knulle andre damer enn meg selv. Jeg er den dominante men samtidig blir jeg sjalu og sint, men det gjør meg bare mer kåt… Mine våte drømmer omhandler alltid en variant av fantasien. Når jeg fingrer meg selv så kommer jeg alltid fort når jeg lukker øynene og ser det for meg. Meg i latex kjole med stram mine og pisk i hånden, beordrer min mann til å knulle den sexy damen som jeg har plukket ut for anledningen. En dame helt etter min smak også. Store faste pupper, fin rompe og barbert mus.

Jeg har nok noen bifile tendenser da jeg også tenner på den riktige damen, drømmer om å kna puppene, slikke litt på brystvortene, kanskje fingre hun litt mens vi kliner og tafser… Min mann kan gjerne se på, jeg vet at han blir som kåtest når jeg er kåt… Min mann er alltid litt reservert til å begynne med så noen rapp med pisken må av og til deles ut. Men jeg ser bulen på buksen hans så jeg vet at han også er tent. Jeg beordrer han til å kle av seg, jeg vil se han bli sugd, se han lukke øynene og bare nyte.

Slikk og kna de. Klyp, knip og dask de. På mitt kåteste elsker jeg at brystene mine får røff behandling. Dere ligger nå i en 69, jeg elsker å se min mann slikke musen mens han knuller hun i munnen. Slik jeg selv elsker det når vi gjør det. Hard tunge på klitten, flere fingre i musen og pikken taktfast inn og ut av munnen. Jeg klarer ikke å vente lenger, jeg må fingre meg selv mens jeg står på gulvet og ser på. Ser på dere utføre mine ønsker. Slikk hun hardere, fingre hun fortere og knull hun dypt inn i munnen…

Knull hun bakfra… Jeg vil se deg kjæle med de store brystene hennes mens hun ber deg ta i, ikke stoppe. Knull hun, sier jeg, ta hun hardt. Jeg kryper opp i sengen og legger meg under dere, jeg vil gjerne se min manns pikk på nært hold mens hun slikker min mus, slikket i takt med pikkens harde støt. Jeg kjenner at det bygger seg opp i min egen kropp, jeg knar mine egne bryster, knar hennes bryster, har lyst å slikke de, streifer tungen min på undersiden av min manns knallharde pikk, streifer tungen min over hennes klitt…

Jeg ber hun fingre musen min, jeg nærmer meg utløsning og da liker jeg å bli tatt hardt i musen. Helst av en pikk men fingrene hennes får duge nå, jeg er uansett nærme. Hun slikker meg, fingrer meg og min mann stønner høyere. Jeg slikker min manns baller og terger han lett rundt anus mens jeg nærmest voldtar mine egne bryster i det orgasmen strømmer på. Min mann stønner høyere i det han tar sine siste støt før han trekker seg ut og spruter de første støtene utover hennes rumpe før han styrer pikken sin ned og lar resten av ladningen sprute utover ansiktet og puppene mine. Han dasker pikken i ansiktet mitt, smører spermen utover og stikker den inn i munnen min, og jeg elsker det. Jeg vet at kvelden er ung, det kommer flere orgasmer…