En god drøm

Denne novellen er vist 5467 ganger.

Jeg drømmer om å invitere deg inn på soverommet kunn ikledd en tynn silke nattkjole.

Rommet er opplyst av stearin lys, sengen og gulvet er dekket med rose blader. På nattbordet står champagnen til kjøling, og jeg har gjort det klart til å gi deg en masasje fra topp til tå.

Du får et tørkle for øynene slik at du må benytte alle andre sanser ekstra for å følge med på hva som skjer. Jeg følger deg bort til senga og hjelper deg ned på magen. Jeg trekker forsiktig nattkjolen av deg, og passer på at du ikke ligger vondt med hodet. Jeg heller olje i hendene og begynner sakte å massere nakken din. Jeg fortsetter med ryggen i lange fast tak. Mine hender er varme og glatte av oljen.

Etter at jeg er ferdig med ryggen er det armene som står for tur. Lange glidende faste bevegelser. Varmen i rommet kombinert med aromaen fra oljen gjør at du blir døsig og slapp, men jeg hører på deg at du nyter det som skjer. Etter armene er det rompa og lårene som får sin behandling. Når jeg masserer rumpeballene merker jeg at du løfter rumpa opp mot hendene mine, og du sprer bena dine som en invitasjon om å massere deg mellom bena, men jeg fortsetter bare nedover på utsiden av låret, og opp på innsiden stadig i lange glidende bevegelser. Når jeg nermer meg fitta di presser du rompa nedover for å komme nær mine fingre, og hender men jeg flytter bare hendene over på det andre benet og maserer både innsiden og utsiden av bena dine.

Når jeg er ferdig med baksiden ber jeg deg snu deg over på ryggen. Jeg starter nå å massere skuldrene og armene dine helt ned til fingertuppene. Hver eneste finger blir knadd før jeg fortsetter opp og over på den andre armen som får samme behandling. Jeg heller nå olje utover magen din og gnir den inn med hendene mine. Jeg tar bare noen raske tak over puppene dine, for jeg vet du liker det når jeg knar dem, og vil holde deg på pinebenken så lenge som mulig. Brystvortene dine strutter og jeg hører på pusten din at du begynner å bli riktig kåt.

Musa di er frekkt barbert med bare en liten trekant med hår øverst over kjønnselppene. Jeg maserer magen og fortsetter nedover hoftene, og unngår å berøre deg der du mest ønsker det. Jeg maserer utsiden og innsiden av lårene dine uten å komme i kontakt med kjønnet ditt. Jeg ser det glinser mellom bena dine av kåtsafter, og ser at du er klar for noe mer.

Jeg strekker meg etter champagne flasken og åpner den så lydløst jeg kan. Når jeg holder flasken overdeg drypper der en dråpe isvann ne på det ene brystet ditt. Du skvetter til men jeg ser du nyter det som skjer. Jeg heller litt champagne utover magen din og slikker det i meg igjenn. Denne gangen får brystene og brystvortene en ekstra runde med tunga. Brysvorten dine står nå rett ut som to stive erter. Jeg heller ut mer champagne men denne gangen over navelen og musa di. Da den kalde væsken når toppen av kjønnet ditt ustøtter du ett stønn. Jeg setter meg til rette mellom bena dine og slikker deg sakte fra brystene og ned mot kjønnet. Da jeg kommer til kjønnet ditt og suger litt på klitorisen din klarer du ikke å holde deg lenger men kommer i ett langt stønn.

Når de verste rykkningene har gitt seg legger jeg en pute under baken din slik at jeg skal komme lettere til jeg heller litt mere champagne over kjønnet ditt og slikker det rent. Du bukter deg under meg, og nå vil du også være med. Du vill ike lenger bare ligge passiv, men kryper nedover og rundt i sengen til vi havner i en 69. Du tar tak i pikken min og slikker den langs skaftet fra ballene og helt opp til tuppen der du sraper over pikkhodet med tennene. Dette er utrolig opphissenede. Samtidig har jeg funnet den lille anal dildoen og glidemiddelet som jeg hadde lagt frem på forhand. Jeg begynner å smøre deg forsiktig med fingeren runt det lille rosa hullet og stikker forsiktig en finger litt inn samtidig som jeg slikker deg i lange drag fra klitoris og helt bak.

Rommet oser nå av en blanding av kjønn, roser og masasjeolje. Når jeg føler at du er godtnokk smurt fører jeg hele fingeren inn i det lille hullet. Behandlingen du gir pikken min blir mer inntens etter hvert som du nermer deg en ny orgassme. Brått avslutter jeg min behandling av deg og trekker meg ut av munnen din. Jeg ber deg snu deg rundt slik at du står på alle fire. Jeg ber deg ta på deg selv, og du er ikke sen om å etterkomme ønsket mit. Mens du står slik med rompa rett ut i rommet stiller jeg meg bak deg og smører inn det lille rosa hullet med mer glidemiddel. Anal pluggen får også en innsmurning. Så begynner jeg sakte å føre den inn i deg. Den glir lett inn, og legger seg fint inne i hullet ditt. Det er utrolig opphissende å se deg slik, på kne med rumpa i været og bind for øynene mens du tar på ditt eget kjønn. Jeg fører pikken frem mot hullet ditt og glir lett til bunns i deg.

Jeg kjenner trykket fra anal pluggen mot pikken der den glir inn og ut av fitta di med bare millimetere mellom. Du fører handa di bak og klemmer meg om pungen samtidig som du presser deg mot meg for at jeg skal komme så langt som mulig inn i deg. Behandlingen av deg har gjort meg så opphisset at jeg kjenner trykket i pungen bygge seg raskt opp. Jeg merker at jeg må trekke meg ut for å ikke komme fortidlig. Skuffet fjerner du bindte for øynene og snur deg mot meg med kåthet i blikket. Jeg bøyer meg ned og slikker deg bakfra mens du gnir klitorisen din med vante fingre. I det du kommer tar jeg tak i analpluggen og trekker den raskt ut av deg. Dette utsløser en voldsom orgassme, og du faller fremmover å blir liggende å trekke pusten en liten stund.

Når du har kommet deg setter vi oss sammen i sengen og koser oss med hvert vårt glass champagne. Det er godt å bare sitte slik inntil deg å kjenne varmen din og duften fra deg.

Du merker nå at trykket i pungen min har begynnt å gi seg, og mener at nå skal jeg også få min utløsning. Du tar glassene og setter de forsiktig på nattbordet, presser meg mykt bakover i senga, og jeg får beskjed om å ligge helt i ro, og ikke røre meg. Nå er det din tur til å gripe etter massasje oljen. Du tar flaska og heller en tynn stråle over meg fra brystet og ned til pikken min. Så setter du deg over brystet mitt med ryggen mot ansiktet mitt. Sakte begynner du å massere meg, men ikke med hendene slik som jeg hadde trodd. Nei du begynner å gni kjønnet ditt mot meg, å masserer meg med hele underlivet ditt. Det er utrolig opphissende å se deg fra denne possisjonen, og pikken min står i giv akt nærmest umiddelbart.

Du bøyer deg frem og tar pikken min i munnen, suger og runker den i sakte tempo. Når du sitter slik kan jeg ikke styre meg, men må bortpå å slikke deg litt. Du stopper umiddelbart med det du driver med og jeg får beskjed om å ligge rolig, og ikke røre deg enda. Motvillig legger jeg meg tilbake og nyter behandlingen du gir meg. Pluttselig kjenner jeg noe som presser seg mot anal åpningen min og stivner til. Du har tatt frem analpluggen som jeg brukte på deg for litt siden, og vil nå prøve den på meg. Jeg vet ikke om jeg liker utviklingen, og kniper igjenn, samtidig som jeg kommer med milde protesterer. Du legger da bort pluggen, men fortsetter å sirkle rundt hullet mitt med fingeren din, sammtidig som du forsetter å suge pikken min. Jeg kjenner det er utolig opphissende å ligge slik med fingeren din sirklende rundt anus, med kjønnet og rompa di rett forran nesa mi, og munnen din rundt pikken min.

Trykket i pungen er nå på briste punktet og du merker jeg er helt på grensen til å komme. Du fjerner fingeren din, og jeg klarer ikke å undertrykke et svakt stønn av skuffelse. Pluttselig trykker du inn analpluggen i rompa mi, og drar den raskt ut igjenn. Jeg klarer ikke å holde igjenn lenger og sender ladning på ladning med sæd ut av pikken. Spruten min treffer deg langt nede i halsen, og jeg begraver ansiktet mitt i kjønnet ditt for ikke å skrike rett ut.

Raskt vender du deg rundt og trer deg resolutt ned på pikken min. Du starter et ritt i ett kjempe tempo, fører hendene mine opp mot puppene dine og jeg begynner å kna puppene og bryst vortene dine. Selv fører du hendene ned mot kjønnet ditt og masserer klitorisen. Det tar ikke lange studen før du kommer, og faller over meg. Vi blir liggende å hviske ømme ord til hverandre, kysse å stryke på hverandre i lang tid etterpå. Etter en stund spør du om jeg vil være med deg og dusje.

Jeg tar hånden din å leier deg inn i dusjen…….

Hva som så skjer må bli en annen historie.

Legg igjen en kommentar