En herlig kveld

Denne novellen er vist 7951 ganger.

Jeg hadde meg en tur til min venninne Siri en kveld, og satt og pratet med henne om løst og fast. Hennes mann, Frode, var også hjemme, men han satt og holdt på med dataen. Tidligere har jeg, sammen med min mann Erik, hat noen herlige firkanter med de. Men denne gangen var jeg alene, og jeg pleier ikke å ha sex uten at Erik er med.

Frode, min venninnes mann, hadde nettopp vært utsatt for en motorsykkelulykke, der han veltet og slo seg i nakke og rygg.

Frode stikker plutselig hode inn i stuen og spør om jeg kan massere ryggen og nakken hans litt. Jeg svarer at det kan jeg godt. Han ber meg om å følge med han opp på soverommet, for det er bedre for han og ligge der. Jeg går etter han opp, og han legger seg på magen, og jeg setter meg over han og masserer nakken og ryggen hans. Etter en stund snur han seg rundt, så jeg blir sittende oppå han, og jeg kan tydelig at kuken hans er stiv. Han sier at han skal massere meg, og jeg legger meg ned, og han går i gang å massere, herlig. Men etter en liten stund fører han hendene unger meg, og beføler puppene mine. Jeg flytter hendene hans vekk, og ber han om å stoppe. Tenk på Erik sier jeg. Jeg har gjort det sier han, og forteller at han har snakket med min mann på ICQ tidligere på kvelden og har fått hans velsignelse til å kose litt med meg. Ja, men Siri da sier jeg. Han roper på Siri, som kommer inn til oss. Frode spør om han får lov å kose litt med meg. Ja bare kos dere sier hun, og setter seg i en stol ved sengen.

Frode legger begge hendene sine over mine pupper, og beføler de mykt. Jeg er allerede litt kåt etter massasjen, og tenner skikkelig nå. Han kler sakte av meg, mens han beføler hele kroppen min. Når jeg er naken, kler han av seg selv. Han har en flott kropp, slank og smidig, med en stor og herlig kuk. Jeg vet fra før at han er en utrolig utholdende elsker, og ser frem til å bli knullet av han. Frode fører kuken frem mot munnen min, og jeg lar tungen spille over hodet dens før jeg gaper opp og tar den inn i min munn. Jeg suger og lar tungen leke med den herlige pikken hans. Etter en stund trekker han seg bort og legger seg ned mellom mine lår og begynner å slikke meg. Jeg stønner høyt når tungen treffer klitten min. Plutselig kjenne jeg en hånd som glir over puppene mine, jeg åpner øynene og ser at Siri har kledd av seg og står og beføler meg. Hun bøyer seg frem og gir meg et herlig tungekyss, før hun begynner å slikke på brystvortene mine. Jeg er i himmelen. Tungen til Frode rotere mykt på klitten min, mens Siri slikker og knar puppene mine.

Siri reiser seg opp og senker fitten sin ned over ansiktet mitt, jeg stikker ut tungen og slikker fitteleppene hennes. Hun stønner høyt. Siri og jeg stønner om kapp. Jeg kjenner at jeg nærmer meg kveldens første orgasme, og går i bro da Frode suger klitten min inn i munnen sin. Jeg skriker og kaster på meg mens orgasmen raser gjennom meg. Når den endelig legger seg fortsetter jeg å slikke Siri, og hører på stønningen at hun nærmer seg. Frode drar meg frem på kanten av sengen, og setter kuken sin mot min, dyvåte lengtende, fitte. Han trenger inn i meg, og fyller meg opp. Han begynner og knulle meg, og jeg kjenner hvordan han fyller meg opp og slår mot bunnen hver gang han trykker seg inn. Siri skriker plutselig til, i det orgasmen skyller gjennom kroppen. Hun hopper og danser over ansiktet mitt, mens jeg prøver å slikke henne hele veien. Hun reiser seg opp og ser hvordan kuken glir ut og inn i fitten min, og jeg kan bare nyte den herlige kuken. Frode øker tempoet og jeg kommer i min andre herlige orgasme.

Siri ber Frode om å få kjenne kuken hans i fitten sin. Frode legger seg på rygg og Siri trer sin herlige fitte ned på den store stive kuken hans. Jeg setter meg bak henne og knar puppen hennes, som er betydelig mindre enn mine, mens jeg gnir mine stive brystvorter mor ryggen hennes. Hun hopper opp og ned på kuken hans mens de begge stønner. Hun setter opp et høyt tempo, før hun stivner til og får en ny herlig orgasme. Hun reiser seg opp og ber Frode om å knulle meg bakfra.

Jeg stiler meg på kne i sengen og han stiller seg bak meg. I denne stillingen er det, om mulig, enda bedre. Han tar meg i lange tak, mens Siri legger seg under meg, og begynner å slikke klitten min. Det er ubeskrivelig deilig å bli slikket av en myk herlig dametunge, mens jeg har en stor hard kuk som knuller fitta mi. Dette klarer jeg ikke lenge, og etter en liten stund skriker jeg høyt i enda en orgasme. Jeg har aldri, hverken før eller siden, fått en sterkere orgasme. Jeg ristet og skrek, mens Siri slikket og Frode hele tiden knullet meg.

Etter denne orgasmen var jeg fullstendig tom. Frode la seg på rygg, og ba oss om å suge han frem. Jeg er ikke så glad i smaken av sæd, men det er Siri. Vi la oss på hver sin side av Frode og begynte å suge kuken hans. Vi lot tungene leke med kukhodet og hverandre. Og vi slikket hele kuken. Frode stønnet høyt og skrek at han kom. Siri gapte opp og sugde kuken inn, mens jeg slikket på pungen og ballene hans. Han skrek ut sin orgasme, mens han tømte seg i munnen til Siri.

Etterpå bare lå vi og pustet ut og strøk dovent over kroppene til hverandre. Klokken var blitt sent og det var på tide å dra hjem. Vel hjemme igjen ville Erik ha alle detaljer. Det fikk han, og etterpå hadde vi en herlig elskovs stund.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar