En het kveld på en kald dag

Denne novellen er vist 46311 ganger.

Det var en kald dag, di begge var på jobb, barn i barnehage.

Plutselig får jeg en sms hvor konen skriver: i kveld skal vi gjøre noe spesielt.

Jeg sender tilbake: hva da?

Konen: det får du svar på i kveld.

Jeg går hele dagen og grubler på hva det kan være men får så mye og gjøre at jeg rekker ikke tenke noe mer på det før jeg får en ny sms, denne gangen står det ingen ting uten om en link, jeg trykker på den og kommer inn på en pornoside. Det var en film av en dame som bruker forskjellige vibratorer og andre leketøy på en man som har hendene sine bundet, han er blitt smurt inn med olje og ligger der og får orgasme.

Jeg klarer ikke se mer ettersom jeg blir så kåt og kjenner at kukken blir hard.

Når ungen har lagt seg så sier fruen i huset at jeg må dra på butikken men at jeg må ha en vibrator i buksen som hun har fjernkontrollen til og at jeg ikke får lov til og røre, hun legger den ned i boxeren på meg, det vibrerer og jeg blir kåt, men jeg må på butikken. Når jeg kommer hjem så er jeg så kåt og hard, så ser jeg at fruen har funnet frem en madrass, olje og alle leketøyene våre, jeg blir kommandert ned på madrassen kun iført boxer, hun dro av meg boxer før hun skrevet over og satte håndjern på meg. Jeg kjente på kukken at hun var dryppende våt på musa. Hun smurte olje over den nakne kroppen min, masserte xtra på brystet mitt før hun forsiktig nærmet seg mine edle deler, oljet inn kuk og baller og masserte forsiktig. Etter en stund måtte jeg legge meg på magen, fikk olje på rygg og rompe, hun masserte xtra mye på rompa, jeg ble så beordret opp på kne med fjeset ned, hullet mitt ble så oljet inn og massert, etter en stund merket jeg en vibrator rundt hullet, den gikk etterhvert inn og ut mens hun melket kukken min, jeg fikk en så sterk orgasme at jeg beina nesten sviktet jeg sprutet ut masse varm sæd ut som jeg måtte smake på, nå var det fruen sin tur til og få samme behandling.

Jeg slikket di varme og våte fitteleppene hennes mens jeg hadde en vibrator på klitoris før jeg flyttet den til rompen og tredde den forsiktig inn, for så og småbite og slikke nipplene hennes.

Etter en stund fikk hun en så kraftig orgasme at hele kroppen skalv, vi ble liggene en stund før vi gikk inn i dusjen hvor vi vasket hverandre med såpe og kysset. Det ble en utrolig het kveld før vi gikk og la oss godt under dynene våre og sovnet trøtte og slitne etter mange orgasmer.