Sommerjobb

Denne novellen er vist 66716 ganger.

Det var sommeren 1997,Kimberly var akkurat ferdig med ungdomsskolen og skulle starte på sommerjobben på en av industriområdets mange fabrikker. Hun hadde ingen erfaring,men var lærevillig og interesserti å jobbe. Hjemme var det alltid mye mas fra søskna så hun så frem til noen fridager. Selv om Kimberly digget de 4 yngre søskna ble hun i perioder drittlei av å bli mast på. Moren jobbet i Hjemmetjenestenog jobbet derfor turnus,men faren var på Nordsjøen og jobbet mye borte så alt falt på henne som var eldst.I det siste hadde hun savnet friheten mer og drømt om å både reise og studere i utlandet.

Venninna Mia var likedan så de ville nok reist sammen. Alt dette gikk hun og tenkte på i det hun gikk inn personalinngangenpå baksidenav fabrikker. Døra var av det slaget som åpnet seg automatiskog før hun fikk sukk på seg var en mann på vei ut,samtidigsom hun gikk inn og kollisjonen var ikke til å unngå!!

«Faen» hørte hun i det han falt over henne og hun merket ikke stort før de plutselig lå på bakken og kavet begge to. «Helvete altså, kan du ikke se deg for?» Mannen reiste seg opp mens han kjeftet og forsøkte å børste av tøyet sitt.

Kimberly så opp på en mann i midten av tjueårene,han hadde mørk dress,mørkt nyklipt hår og de mest fresende blå øyne. Kimberly børstet hendene før hun forsøkte å reise seg,»eh,sorry!! Jeg så ikke at du kom» sa hun stotrende mens hun kjente etter om hun hadde vondt.Alt føltes greit så hun reiste seg. Mannen som knapt la merke til henne kikket forvirret på henne igjen,som om han ikke hadde fått med seg at han smalt inn i henne for 2 minutter siden. Plutselig tok hun han i å studere henne,hun hadde Levis shorts og t-skjorte knyttet opp på magen. På beina hadde hun varemerket sitt Nike joggesko.

Hun ble mer bevist på at han rett og slett glodde på henne og begynte å bli irritert

» altså sorry at vi kræsjet,men jeg må stikke nå,skal på jobb. Så om det ikke var noe mer går jeg?»

Mannen så henne plutselig i øynene,ristet forvirret på hodet og kikket beklagende på henne. «Jaja,sorry,stikk du. Det var min skyld også!»

Kimberly benyttet sjansen,snek seg forbi han og gikk inn på fabrikken. Den dagen,mens hun ble lært opp på hvordan hun skulle bruke industrivaskmaskinenene,surret et par blå øyne stadig bak i hodet på henne. Når hun var ferdig på jobb sto Mia og ventet på henne for å ta følge hjem. De ble gående å skravle og alle tanker forsvant om den mystiske mannen.

Etter 14 dager var Kimberly inne i de fleste rutinene på jobben,hun ble stadig bedt om å jobbe overtid og så for seg hvordan sparekontoen ville vokse etter denne sommeren. Hun og Mia hadde snakket om å studere i England, men det ble mye prat så ingenting var sikkert ennå.

I det hun sto.og fylte på vaskemiddel på en av de siste maskinene så hun at de fleste dro hjem,hun var blitt vant til å jobbe alene nå så det skremte henne ikke. Dessuten hadde hun aldri vært av den mørkeredd typen.

Hun fant frem walk-mannen i sekken sin og satte på en favoritt liste hun hadde laget. Mens hun lyttet til musikken beveget hun hoftene i takt og la ikke merke til mannen som hadde kommet.Heller ikke at han bare sto og glodde på henne.

Idet hun fikk en følelse og snudde seg var han forsvunnet, Kimberly stusset ikke stort over det. En time etter ble hun ferdig,hun tok runden og slo av maskiner da hun ble obs på at hun ikke var alene. Når hun gikk mot garderoben hørte hun lyder fra kontoret, det ble pratet høyt og personen som snakket virket irritabel. Hun veide for og imot men nysgjerrigheten vant,hun stakk hodet inn

» jeg stikker nå!» I håp om at det kanskje var Kennet, avdelingsledereren.

Det var absolutt ikke Kennet, mannen hadde lynende blå øyne, gikk nå i dressbukse og hvit skjorte og diskuterte heftig i telefonen. I det han så henne mistet han røret. Med øyne fortsatt festet på henne tok han opp røret og la på telefonen. «Er du her ennå?» Sa han forbauset, nå med en mykere stemme. Øynene hans følte kurvene i Kroppen hennes og hun ble nesten ille berørt av hvordan han kikket. «Ja,men jeg stikker nå. Skulle bare si ifra,trodde kanskje Kennet var her» sa hun mens hun følte blikket hans på magen.

Også i dag var t-skjorta knyttet opp,det var tidenes varmeste sommer og hun hadde absolutt ikke interesse av å svette mer enn nødvendig. Mannen kikket opp på henne,han ristet lett på hodet og smilte » jeg må vel få presentere meg!! Jeg er selger på fabrikken, har mest oppdrag utenfor, men det hender jeg stikker innom og jobber på datan. Jeg heter Lasse.»

Han rekte hånden ut mot henne og hun tok den automatisk. Han var ganske kjekk når han smilte så hun,de blå øynene hadde lange mørke vipper og tennene var hvite. Hun presenterte seg og så hun måtte stikke,når hun løp ut av kontoret følte hun blikket hans følge henne.

Hun ble egentlig litt forvirret,selv om hun var 16 hadde hun ingen erfaring ennå ,hun følte guttene var så umodne at hun sjeldent orket tanken på mer enn en kino. I våres hadde Pål bedt henne ut,men allerede på kinoen begynte han legge hånden på låret hennes så hun unnskyldte seg etterpå og stakk hjem. Når hun syklet hjem kjente hun en type spenning hun ikke hadde følt før,av den typen man leser om riktignok og det føltes både spennende og rart.

De neste dagene på jobb håpet hun å få øye på Lasse,men han var fraværende.

Det var flere unge som hadde sommerjobb så tiden gikk fort,den siste fredagen var det noen på jobben som inviterte til grillkveld i regi av jobb og Kimberly hadde tenkt til å komme. Det var snart slutt på sommerferien og hun følte en type tomhet,som om hun mistet noe med jobben. Hun skulle videre på videregående så planene var satt,men allikevel følte hun seg tom.

Når hun pyntet seg til grillfesten tok hun på en ny hvit blondekjole,Mia hadde sagt at hun måtte ha hvit blondeundertøy også så hun kjøpte det også. Egentlig hadde hun følt seg litt dum som la så mye penger i et antrekk,men samtidig følte hun at det kriblet i magen igjen og følelsen av at noe skulle skje var tilstedeværende.

Hun hadde stylet det lange blonde håret med et bånd og lagt på litt ekstra sminke. Alt i alt følte hun seg nesten litt voksen,Mia hadde lånt henne et par sko med hæl så hun så både høyere og mer voksen ut.

Moren kjørte hennes til festen og roste hvor fin hun var. «Er deg noen kjekke gutter som skal dit?» Lurte hun på mens hun smilte lurt»mamma,da!»

Kimberly sukket mens hun gikk ut av bilen og vinket. Når hun gikk mot huset der festen skulle være så hun flere kjente ansikt, Kennet kom i mot henne med et stort smil:»Sjekk den Berta da!» Sa han beundrende mens han kikket over henne, han hadde en drink i hver hånd og ga den ene til henne. Hun tok den automatisk og tenkte kanskje det roet noe av den følelsen hun hadde i Kroppen.

Noen timer etterpå var stemningen mye løsere,folk skravlet mens de spiste,andre drakk og danset. Plutselig merket Kimberly at noen kikket på henne,hun lot blikket gli over mengden,litt sånn for å late som om det var tilfeldig. Da så hun han,ha sto lent mot bordet ved grillen. Antrekket var jeans og v-tskjorte. I hånden holdt han en øl,han festet blikket i hennes og holdt det. Hun viste ikke helt hvordan hun skulle oppføre seg og blikket klarte hun ikke å slippe. Mens han så på henne reiste han seg og kom mot henne. Hun ble stående ,uten evnen til å hverken bevege seg eller gjøre noe. Når han kom helt bort stilte han seg så nærme at hun kunne lukte han,hver del av han. Den gode parfymen fylte henne,blikket hans som ikke slapp henne.Hun følte seg ør,og nesten litt beruset,men hun hadde bare drukket to drinker så hun viste at hun ikke var så full. Han la hånden om henne og førte henne bort til de som danset. Hun hadde aldri latt seg lede sånn før men nå gikk det som en drøm. Kropp mot kropp danset de i ihvertfall en time,hun var nesten ør av å bevege seg og følte seg nesten som en annen.

Han tok hånden hennes og førte henne bort til bordet med maten,hun viste ikke hvor sulten hun var før hun begynte å spise . De ble sittende en stund å spise mens de pratet med de andre,hele tiden mens hun følte blikket hans på seg. Utover kvelden var det flere som dro videre på byen og rundt kl ett var det bare de to igjen. Først da skjønte hun at det var han som bodde der.

De ryddet uten å si stort,han leide henne rundt som om det var den naturligeste tingen i verden og hun drakk litt mer vin og følte seg som en voksen. Plutselig hadde han satt på musikk inn i stua,det var Madonna,favoritten hennes. Han hadde tent noen lys, fylt et par glass med vin og satt i sofaen lettere henslengt.

Hun kom inn i stua,lenge seg mot dørkarmen og kikket på han,blikket hans var intenst.

Han så på kroppen hennes igjen og sa med hes stemme «kle av deg for meg!»

Hun kikket nervøst på han,hadde ingen erfaring med hverken gutter eller menn og følte seg plutselig skikkelig teit.Han så henne rolig i øynene:»bare kle rolig av deg som om du er hjemme på rommet.» Han slo av flere lys og la seg bedre til rette i sofaen. Hun kunne se at han var hard og svelget tungt. Det føktes så deilig,men allikevel så skummelt.

Hun kledde rolig av seg,Madonna stemme fylte henne og ga henne mot. Etterhvert lukket hun øynene og plutselig merket hun at han var der,med henne. Hun sto kun i blondeunderøy nå,og han sto foran henne. Rolig førte han henne til sofaen,hun strøk over blondebh så vortene ble harde,han blåste henne nedover magen til hun kjente det knyte seg nedentil. Han la henne rolig ned på sofaen og uten at hun hadde merket det var bh’n tatt av.

Han la hendene hennes over hodet og bandt de sammen med et slags mykt bånd. Hun viste ikke hva hun skulle føle,men hele henne var skjelven. Aldri før hadde hun kjent kroppen sin sånn,hun presset seg mot han ,og selv om han nesten ikke tok på henne,kun blåste og kysset, merket hun hvordan han vokste enda mer.

Hun åpnet øynene og så opp i hans blå,han bøyde seg over henne og kysset henne på munnen. Leppene var mye og grove på samme tid,hun følte at han presset tungen inn i henne samtidig som hun kjente at han nå tok og strøk henne over blondetrusen. Tommelen var ru og grov og hun kjente hvordan det gjorde henne våtere. Plutselig var tommelen på vei inn under trusa hun stivnet til,var redd det skulle gjøre vondt. Han merket det på henne og kikket nysgjerrig mot henne «du er ikke jomfru?»

Hun kikket beskjeden, følte seg flau. Han ble nesten litt fortumlet før han vant opp båndet og sa»men hvorfor så du ikke noe?Du virker dritterfaren . Jeg hadde aldri gjort dette om jeg viste…»

Han reiste seg og ble gående rundt i rommet, hun følte seg teit,men kikket på han og sa»men jeg vil gjerne, lær meg er du snill.»

Han kikket litt lenge på henne,virket ettertenksom før han nikket. Han tok et par slurker til av vinen,leide henne inn på soverommet og la henne rolif ned mot dynen.»Selv om jeg egentlig bare vil knulle deg hardt nå, skal jeg lære deg. Jeg skal gjøre deg ordentlig våt først,gi deg en god orgasme også får vi fortsette med dette utover høsten.»

Hun kikket bare på han med store øyne,la seg bakover og kjente hvordan det banket i kjønnet. Plutselig var han der,med tungen først,så med en finger. Han slikket til hun presset seg mot han,så stakk han forsiktig inn en finger,hun skrek til før hun slikker igjen,deretter innførte to fingre. Nå kjente hun at underlivet dunket,det føltes som om hun mistet kontrollen. Plutselig løftet han hoftene hennes mens han presset ansiktet inn mot kjønnet og brukte to fingre. Hun kjente eksplosjonen uten å skjønne at dette var mulig. Akkurat i det hun kom merket hun at han skle inn i henne,denne gangen med noe så stort at det føltes som hun ble spiddet. Mens orgasmen pumpet kjente hun en svakt sviende følelse innerst,men velbehaget var for stort til at hun klarte å bry seg. I det han begynte å bevege seg i henne kom hun igjen og hun skjøt ryggen opp i en bru.

Noe sånt hadde hun aldri følt før og hun merket at hun beveget seg mot han hardere og hardere «roligere.» Sa han til henne mens hans kysset henne på puppene og kikket på henne. «Fy faen å deilig du er!» Sa han mens han begynte å pumpe hardere mot henne,han småbet henne i brystvorte og hun skrek til.

Nå merket hun at han begynte å øke tempoet så hun åpnet beina mer,det var som om de var ett og hun ville føle hver eneste del av han.

Når han var på vei til å komme snudde han henne plutselig rundt. Hun sto på alle fire og kjente han fylle henne på ny bakfra,noe som traff et nytt området i henne for plutselig kjente hun hvordan orgasmen vokste igjen.

Idet de kom sammen hylte Kimberly som om hun aldri hadde gjort før,før hun datt sammen under han. Aldri hadde hun følt noe lignende i sitt liv og hun var overbevist om at dette kun var begynnelsen.