En het sommerdag

Denne novellen er vist 5772 ganger.

Jeg våknet opp av en sol stråle varmet den nakne rumpen min. Jeg var våt og kåt etter en heftig drøm jeg hadde hatt. Jeg lekte litt med meg selv før tiden var inne for en kjappe dusj og rett på jobb.
Jeg tok et kne lang skjørt og en topp på meg. Fant ut at bh og trusen kunne være hjemme i dag. Hadde på følelsen av at det kom til å bli en spennende dag.
Det var mange som skulle en eller annen plass. For det var helt fullt på bussen. Det var ikke en eneste sitteplass og det var trangt å stå. Irritert blei jeg for jeg synes den halv timen det tar å ta bussen var en fin avslapping før jobb. Etter en stund market jeg to harde brystvorter mot meg. Jeg såg opp og såg en mørk dame med to kåte øyner. Til min forskrekking blei jeg våt. Det sitret i meg. Men plutselig gikk halvparten av passasjerene av. Det var herlig å stå slik inn til henne, men det virket så dumt ut så jeg fant meg et sette helt bak i bussen. Etter en stund kom hun bak til meg. ”Hei”; sa hun og satt seg ned ved siden av meg. ”Får jeg lov?”; spurte hun samtidig som hun lot hånden stryke forsiktig opp langs låret mitt. Jeg fikk ikke fram et ord for jeg var så skjelven av kåthet. Bare et nikk. Hun dro opp skjørtet mitt og lekte litt med den ny barberte fitten min. Før hun bøyde seg å slikte meg. Gud det var deilig. Hele kroppen prikket av kåthet. Etter en stund lot hun langfingeren gli inni den våte fitten min. Så nå fingerpulte hun meg samtidig som hun lot tungen leke med meg. Jeg hadde så lyst til å ta på brystene hennes men jeg våget ikke. Jeg kjente at jeg hold på å nå klimaks og det merket hun. Tungen og fingeren jobbet mye snarere og når jeg kom ristet hele kroppen. ”Takk”; sa jeg og reiste meg. Før jeg gikk av bussen såg jeg at det satt en mann ved siden av oss og det såg ut som det var kjæresten til henne som nettopp nå hadde vorte den først damen som hadde tent meg.
Rødmusset i kinnen komme jeg inn til en hektisk jobb på kontoret. Det var mye arbeid som ventet meg for jeg hadde vært på en ukes ferie, og då hadde det hopet seg opp. Etter mye arbeid fant jeg ut at det var på tide å ta en pause. Det var bare Line igjen og hun hadde også funnet ut at det var tid for en pause. ”Du har gått og smilt for deg selv i hele dag”; sa hun. Jeg fortelte henne hva jeg hadde opplevd i dag. ”Det hadde vorte kjekt å se hva belønning hun damen fikk av kjæresten sin etter på”; sa jeg. Jeg så det føre meg. Jeg satt å lekte med meg selv samtidig som jeg såg på dem. Han tok henne i allslags stilinger. Line spurte om ikke jeg hadde vært med ei dame før. ”Det var første gang og jeg kunne ha tenkt meg og prøvd om jeg var like flink til å tilfredstile en dame”; sa jeg. Line reist seg brott opp og sa kom. Jeg fikk ikke tenkt meg om før jeg gikk etter henne.
Inne på kontoret hennes trekket hun for gardinene og låste døren. Hun hadde tatt av seg klærne før jeg fikk sagt et ord. Hun hadde noen ”håndfulle” bryster. Dem så deilige ut og disset fint opp og ned når hun gikk. Hun hadde en fin stram rumpe. Jeg tro neste alle menn kunne ha tenkt seg den. Tatt henne der. Hun kom i mot meg. ”Ta på meg”; sa hun samtidig som hun kledde av meg. Hun hadde en silke myke hud. Jeg kjente jeg var hel hete og våt. Jeg kysste henne og tok på brystene hennes. Brystvortene ble helt harde og nå sitret det i hele kroppen min. Jeg fikk beskjed om å legge meg på golvet. Hun la seg på alle fire over meg. ”Slikk og sug fitta mi”; sa hun. Jeg tok tak i rumpen hennes og førte fitta ned til munnen min. Jeg strøk tungen min forsiktig på klitorisen hennes. Et stor Å kom fra henne. Hun smakte søt og deilig. Line lekt litt med fitta mi før hun slikket og fingerpult meg. Det tok ikke lang tid før hele kroppen min spendte seg og jeg kom. Rett etter på kom hun og. Vi ble liggende slik en stund før hun fant frem dildoen sin og fikk meg til å komme en gang til. Før jeg gikk fra jobben sa Line at jeg kunne sakene mine.
Jeg fant ikke roen når jeg kom hjem. En dusj hadde sikker værte godt tenkte jeg. Jeg hadde akkurat hopper inn i dusjen når det ringte på. Jeg tok et håndkle rundt meg og der i døren stod det jeg trengte. En harde og deilige kuk. Det var den nye naboen. Han lurte på om jeg hadde kaffe til låns. Jeg sa han fikk komme inn så skulle jeg se.
Hadde jeg kaffe i hus var det i det øverste skapet, men jeg bøyde meg ned og leite i skuffen. Jeg bøyde meg ned slik at jeg var sikker på at han såg fitta mi. Han såg sikker og saften som rant ned langs låret mitt. Han sa med hes stemme dersom jeg ikke hadde kaffe og dersom jeg kunne tenke meg det kunne vi gå på kafé. Det jeg kunne tenke meg var en hard kuk glapp det ut av meg. Før jeg vist ord av det kjente jeg harde og pulstreeren kuk inn til rumpen min. Jeg slapp håndkle og han førte meg bort til kjøkken bordet. Han bøyde meg over bordet slik at jeg lå på magen på bordet. Jeg fikk ikke se han naken før han stakk kuken inn i fitta mi. Han puttet en fing i rumpen min samtidig som han pulte meg hardt og fort. Lek med deg selv sa han. Det er så opphissende og vite at du leker med deg selv. Han trengte ikke å be meg om det to ganger. Det var så deilig. Det gikk en stund før han sprutet og det utløste en kraftig reaksjon hos meg.
Vi satt oss på hver hvor stol. Nå fikk jeg se han. Han var helt herlig. Kuken var slik som du fikk lyst til å suge. Jeg fortelte om dagen min i dag. Jeg såg at han blei kåt av det. Kuken reiste seg så fint igjen. Hvor er soverommet ditt var det alt han sa. Vi gikk inn der. Jeg la meg på ryggen og han stod på kne over meg. Nå vill jeg se når du leker med deg selv sa han mens han bro i kuken. Han såg dildoen jeg har ved siden av sengen. Han gav den til meg. Det eneste som jeg tenkte på var at jeg ville ha den deilige kuken inn i meg igjen. Det virket ut som han lest tankene mine. For han tok og reiste meg opp på alle fire. Det ilte i heile meg i det han tok og puttet den harde kuken i meg. Men det vart ikke lenge det vart før han tok den ut igjen og tok den i rumpen min. Jeg brukte dildoen på fitta mi mens han tok meg i rumpen. Jeg hylt i det jeg kom og rett etter på kjente jeg at han sprutet. Det var blitt en bra start på uken.
Når han gikk sener på kvelden tenkte jeg at jeg måtte inviter Line og den nye naboen en kveld. Det hadde blitt en perfekt kveld

Legg igjen en kommentar