En høstmørk skogstur

Denne novellen er vist 4655 ganger.

Han satt og ventet på en kvinne han egentlig ikke kjente, og som han visste svært lite om. Hun hadde fortalt i en av sine mail til ham at hun var gift, og hadde to barn, og at hun jobbet i et prosjektselskap. Hun var litt kortere enn ham, men ikke så mye og så hadde hun samme farge på øynene som ham. Noe særlig mer visste han ikke om denne kvinnen, enn så lenge. De hadde begynt å snakke sammen for bare noen uker siden via Internett, hvor han i ren kjedsomhet hadde klikket seg inn på flere profiler til forskjellige kvinner. Det var en tilfeldighet at han hadde sett litt ekstra på profilen hennes, og det var noe i det han leste der som fikk ham til å sende et svar. Han kunne ikke huske hva det var han skrev til henne første gangen, men hun hadde sendt svar til ham kort tid etterpå. De to siste ukene hadde det tatt litt av, nå hadde han funnet et bord på denne lille koselige restauranten som hun hadde anbefalt. De hadde avtalt i forrige uke at de skulle møtes for første gang, utenfor den elektroniske verden.

Mens han ventet tenkte han på det de hadde snakket om og så slo det ham hvor genialt Internett er, hvor enkelt nettet fjerner grensene mellom mennesker og fører ukjente til kontakt med hverandre. Vanligvis når man treffer noen man liker, så er det enten ute på byen eller på et overfylt lokale hvor stemningen allerede er høy og hvor atmosfæren er tilstede for at man skal ta kontakt. Det har alltid virket så overfladisk på ham, fordi det liksom ligger i kortene hos nesten alle som er ute, at her gjelder det å flørte og sjekke og helst komme seg hjem til en eller annen og få så mye sex som mulig. Han hadde gjort det også, men dette ble noe annet. Når man sitter og snakker sammen slik som de hadde gjort den siste tiden, får man et helt annet mentalt bekjentskap først, før man oppdager den fysiske biten. Det er mye bedre å flørte slik på en helt annen måte. Hvis man kan konstantere at det er en kjemi, så er det fordi man har snakket sammen og skapt en nærhet ved hjelp av ord og meninger. Man kan absolutt få de samme følelsene på den måten, ja faktisk på en bedre måte, fordi man kan være anonyme så lenge man ønsker, til man føler tiden er inne til å tråkke over en ny terskel. Noe de begge så absolutt hadde gjort i forrige uke, og nå skulle de møtes, uten at de hadde sett bilder av hverandre eller snakket sammen utenfor Internett. Det var vilt og helt sprøtt men samtidig mye mer spennende!

I forrige uke hadde han følt en sånn utrolig lengsel etter å logge seg på for å se om hun var der og få snakket litt med henne. De hadde etter hvert kastet all sjenanse begge to, noe som for de fleste ville være ganske intime ting, hadde de etter hvert avslørt for hverandre. Da han forrige torsdag hadde logget seg på ganske tidlig, hadde han ikke rukket å kle på seg en gang, og bare kledd i en trang bokser shorts, hadde han nysgjerrig tittet innom sidene hvor de vanligvis møttes, og sett at hun var der. Han hadde ønsket henne en god morgen, og gitt utrykk for at han lo, da han fortalte hvor ivrig han var og hva han var kledd i. Hun hadde smilt tilbake, og spurt om han ville vite hva hun hadde på seg, noe som fikk ham til å svare ja ganske raskt tilbake. Hun hadde pirret ham ekstra, fordi hun hadde brukt litt tid, men så kom det en melding! Hun hadde tatt på seg sort silke den dagen, med blonder både i BH og truse. Sorte strømper hadde hun skrevet, under anstendige bukser med en topp til.

Utenpå hadde hun en jakke, hun følte seg ganske sexy og ikke så rent lite frekk. Hun visste at han var begeistret for strømper så når han hadde spurt om det var stay ups eller strømpebukse, så hadde svaret kommet ganske raskt at det var strømpebukse hun hadde på. Hun hadde sagt at det ikke var så varmt i været nå, til at hun gikk i strømper. Han hadde bare smilt tilbake og sagt at han var enig med henne, hun var sexy og frekk. Og så lo de begge to.

Han hadde sukket, og lagt seg litt tilbake i stolen. Han hadde fortalt henne dette, og at han la det ene benet på bordet, så han kunne ta på seg selv mens de pratet, fordi hun fikk ham til å tenne så fort! Da hadde hun koblet ut alt som hadde med arbeid å gjøre, og ført ham inn på en vei som bare kunne ende med en ting, en skikkelig orgasme der og da, mens meldingene om det ene og det andre haglet. Akkurat da var han glad ingen var hjemme, for det ville vært direkte pinlig å masturbere foran en PC skjerm til orgasme, bare ved hjelp av ord. Kona ville absolutt ikke forstått noe, men det ville han ikke tenke på nå. Han ville ha denne kvinnen, og det var gjensidig så ingen av dem var i tvil om at de måtte arrangere et møte i all hemmelighet, så fort som mulig. Nå var det gått en uke, og de skulle treffes for første gang. Han var nervøs…

Det var ikke så mange i restauranten, men hver gang det gikk i døren, så han mot inngangen, men det var ikke henne slik hun hadde beskrevet seg selv sist torsdag. Det var da heller ikke så mange andre kvinner der, blant de få gjestene, så det var ikke så vanskelig å vite. Han begynte å kjenne seg enda mer nervøs, for at hun kanskje hadde trukket seg i siste liten. Det var da også helt utrolig å møtes slik som de hadde planlagt, i anstendighetens navn, ulovlig og hemmelig, men hva er vel livet uten nye utfordringer og nytelser? Han var urolig nå, klarte ikke helt å sitte i ro, utålmodig som han følte seg. Men da det igjen slo i døren, tittet han optimistisk opp, og heldigvis forsto hun at det var ham som satt der, for med et bredt smil møtte hun øynene hans med sine egne. Han så rett mot henne og smilte ivrig tilbake, og han likte hva han så komme i mot seg, virkelig elegant, flott, søt kvinne var hun!

Han kjente den lille nervøsiteten han hadde følt forsvant helt og med en gang hun satte seg ned ved siden av ham. Hun var kledd i en enkel men veldig elegant skinnjakke og øynene fikk med seg de øvrige plaggene hun hadde valgt til den. En smart og passe tekkelig bluse hadde hun under jakken, hvor han så vidt kunne skimte konturene av en blondepreget BH, så et langt sort skjørt som dekket bena hennes helt ned til noen blanke støvletter. Det var en splitt i fronten på skjørtet, så han så vidt kunne skimte noen strømpene hun hadde på, lyse og av den litt glatte og skimrende typen. Han kjente det sitret i skrittet med en gang. Hun hadde tydeligvis sett blikket hans, og fikk dermed en bekreftelse på spørsmålet hun kom med, om han likte hva han så. Det gjorde han så definitivt, og han merket at pulsen økte ennå litt. Han kjente plutselig en god og behagelig glede over å oppleve noe nytt og spennende, og han fikk med en gang et inntrykket av at det var gjensidig. Han reiste seg mens han så på henne og smilte, hentet to kopper kaffe og vendte tilbake til bordet. Da han fikk satt seg igjen begynte å snakke sammen. De hadde selvfølgelig mange ubesvarte spørsmål, spørsmål og detaljer de ville vite mer om som de ikke hadde fått utløp for på nettet. Praten gikk derfor veldig lett med en gang, ordene satt løst hos de begge og det føltes nesten som om de hadde kjent hverandre lenge allerede. De måtte le litt, for spørsmålene haglet fra dem begge. Han var mye roligere nå og helt uten bekymringer følte han at de kom nærmere og nærmere hverandre mentalt, men også fysisk. Stadig vekk boblet de av latter, og hun hadde en entusiastisk latter som smittet over på ham. Hun hadde en herlig sjarm og en naturlig utstråling som fascinerte ham og han satt og tenkte på alt de hadde snakket om på nettet, alle ordene som hadde kommet frem, så intimt at de fleste andre ville være sjokkert. Dette trykket på i hans underbevissthet hele tiden, og sikkert i hennes også, men ingen av dem så ut til å la seg uroe av den grunn. På en måte gjorde det at det hele var bare enda mer pirrende og spennende!

Han ble litt overasket over at det var hun som først tok initiativet, da hun la den ene hånden sin på låret hans. Han hadde med et hastig blikk sett på den, og så smilte han til henne, som en anerkjennelse av at det var deilig å kjenne den ligge der. Hun smilte tilbake til ham og i det samme kunne han tydelig se at hun lot bena gli litt lenger fra hverandre så splitten åpnet seg til langt opp på låret. Han klarte ikke å vente, men tok signalet om at han fikk både se og kjenne. Sakte førte han hånden over til henne, men passet på at det var godt skjult for eventuelt andre i restauranten, og han kjente umiddelbart den deilige, varme huden hennes under de tynne nylonmaskene. Han begynte å kile innsiden på låret hennes med fingrene, sakte opp og ned, og hun lente seg frem på bordet og la hodet i den ene hånden og så på ham, med et fraværende blikk. Så lukket hun øynene en liten stund, lagde en enda større åpning i skjørtet for ham, og lot hånden hans få lov til å gli nesten helt opp til skrittet, men der stoppet han selv. Han var mer enn nysgjerrig, men han ville bevare spenningen ennå en stund. Fantasiene kunne få lov til å leve litt lenger. Følelsene de begge satt med nå, var allikevel over enhver normal evne, hjertet slo og pusten gikk tyngre. De satt begge to og kilte hverandres lår med fingrene og de visste begge to at de skapte kåte følelser i hverandre, bygget følelsene opp så langt det lot seg gjøre. Det var deilig, han kjente kuken nesten skalv av begeistring, og den krøp stadig lengre ned langs det ene låret mens hun strøk ham på innsiden av det motsatte benet. Han hadde ingen bokser under, noe hun sikkert hadde registrert for lenge siden. Det var da heller ikke spesielt vanskelig å se, noe blikket og smilet hennes bekreftet at det hadde hun også gjort.

Det var også hun som igjen tok initiativet og bemerket at hun ikke ville bli sittende der særlig lenger. Han hadde på en ganske bemerkelsesverdig måte funnet seg til rette med at det kunne skje at de ble sittende, og at de begge ville kose seg uansett. Men hun tømte de siste restene i kaffekoppen og ymtet frempå om å ta seg en tur ut i det fine høstværet, kanskje gå en tur? Han så henne direkte inn i øynene og smilte tilbake i det han hadde sagt seg enig i at det hørtes ut som en god ide. Hadde noen sett dem der og da, ville de med en gang konstatert at de så både barnslige og fårete ut, og de blanke øynene på dem begge ville antagelig fjernet enhver tvil om deres tilstand. Så reiste de seg, han hjalp henne med på jakken og gikk rett foran henne mot utgangsdøren. Den kjølige høstkvelden slo i mot dem i det samme de kom utenfor, men akkurat da føltes det bare herlig og avkjølende. Det er ingen andre tider på året som kan gi fra seg en slik duft av renhet som høsten, og det var den tiden han likte best. Han nevnte dette for henne, og hun samtykket med en gang at hun også mente det samme. Hun var glad i å gå turer og kanskje spesielt på høsten fordi fargene også var mye vakrere enn ellers. Tvers over veien for restauranten kunne de gå opp en gammel skogsvei som tydeligvis ikke var mye trafikkert. Det passet ypperlig for dem begge akkurat nå, og som om den tanken også hadde slått ned i dem begge samtidig, gikk de over veien og begynte å rusle oppover. Et lite stykke opp i veien, grep han hånden hennes og vendte henne mot seg selv. Han kysset henne varsomt, men det var et kyss som brant seg inn i sjelen med en gang. Han grep tak i henne med begge hender, presset henne mot seg, så tett det lot seg gjøre, og la leppene sine ømt til hennes på nytt, lengre denne gangen. De kjølige leppene deres ble snart varme, fylt av lidenskap for den erotiske handlingen de var i ferd med å innlede. Han kjente hendene hennes ålte seg bak på rumpa hans, og slik ble de stående tett sammen en stund, mens tungene flørtet med hverandre og leppene deres glødet i den kjølige, mørke høstkvelden. Han kjente det dunket i brystet og han kunne høre den lavmælte men allikevel tunge pusten hennes. Stillheten i skogkanten ble brutt av bilene som for forbi nede på hovedveien, men det la ingen demper på stemningen dem i mellom. Allikevel avsluttet de kyssene og begynte å gå sakte lenger opp i skogsveien. Han følte seg både gal og barnslig, og han elsket det. Kyssene hennes hadde beruset ham, og han smilte der de gikk hånd i hånd uten å si et ord.

De fortsatte enda et stykke på veien inn i skogen, og i tankene undret han seg på om ikke de begge ville fryse rumpa av seg, hvis de skulle finne på å kle av seg og elske hemningsløst ute i den kjølige kveldstemperaturen. Han lo litt, og måtte fortelle henne hva han hadde tenkt på. Hun smilte og lo tilbake mot ham men svarte frekt at da fikk de bare sette opp dampen så skulle det nok bli varmt nok. Han så på henne og smilte. Svaret han hadde fått og blikket som hun sendte ham fortalte ham at hun hadde en djevelsk lyst til å la ham elske med henne. Hun ga et blikk som ikke var til å misforstå; Hun ville kjenne ham inne i seg, og han ville oppleve den nytelsen han var sikker på det ville være å eksplodere fullstendig i en heftig orgasme, innenfor leppene hennes uansett hvor kjølig det ellers måtte være. Han var kåt nok til å kaste seg ut i det med en gang, men han ville holde stilen fullt ut. Han ville at det skulle være et av høstens vakreste eventyr han nå skulle skape, sammen med denne skjønne kvinnen. De begynte ivrig å se etter gunstige plasser hvor akten kunne begynne, tydelig preget av utålmodighet. Det var hun som fant stedet, og pekte det ut for ham. En trestamme hadde veltet seg over en annen, og det så helt perfekt ut. Hun slapp hånden hans og nesten løp inn i skogen, hun fniste høylydt og med raske skritt for hun rett bort til stedet hun hadde sett seg ut. Han så seg rundt før han raskt fulgte etter henne og han nøt samtidig synet av den flotte baken som viftet foran ham. Hun var virkelig en kvinne han kom til å sette pris på, det var han overbevist om allerede.

Hun hadde gått bort til treet som lå avrevet og snudde seg mot ham samtidig som hun lente seg litt bakover. Hun sto bredbeint så han kunne skimte de strømpekledde bena til langt opp på lårene, og jakken videt seg ut så bysten hennes kom tydeligere frem. Han klarte ikke å holde det forføreriske smilet sitt tilbake, gikk sakte mot henne der hun nå så på ham og bare ventet på at han skulle komme inntil henne. Hun pustet ivrig, frostpusten sto ut av neseborene hennes og den halvåpne munnen. Han kunne se sin egen også. Tanken om at dette kunne bli kaldt var som blåst bort hos de begge, så han la armene sine rundt henne og kysset henne. Først kort, en gang, to ganger, før han la leppene sine inntil henne og tungene deres møttes igjen i kjærlig omgang. Han lot tungespissen sin spille over de myke leppene hennes, frem og tilbake, lekent og litt ertende møtte han tungespissen hennes og kjente samtidig hendene hennes opp på ryggen hans, under genseren han hadde på seg. Hun lot neglene forsiktig skrape opp langs ryggraden hans mens hun presset seg enda tettere til ham. Nå kunne han kjenne brystene hennes bore seg inn mot brystet sitt og kyssene deres ble ivrigere, heftigere. Han strøk fingrene sine opp langs den glatte blusen hennes, langs siden av henne så han kunne kjenne konturene av de myke brystene gjennom den glatte, tynne blusen. På vei ned den samme veien, lot han fingrene vandre ut mot brystvortene, og begynte forsiktig å pirre dem under dem under det flortynne stoffet hun hadde på. Brystvortene hennes var allerede harde som små bringebær, men store nok til at han kjente de godt. Han klemte de ømt og forsiktig mellom fingrene mens han fremdeles kysset henne vilt og lekent. Hun la det ene benet sitt rundt ham på en måte som fikk ham til å gli enda tettere mot henne. Nå kjente han varmen fra huden hennes under strømpebuksa, der hun presset seg mot underlivet hans, mot kuken som hard og opphisset lå ned langs låret. Han merket det tydelig, der kuken nå lå, og ble presset rett i mot henne. Hun så på ham, smilte og lot hånden sakte gli ned mot den. Hun ville kjenne selv, og nysgjerrigheten hans var ikke noe mindre enn hennes, så han lot seg ikke stoppe han heller og førte den høyre hånden ned mot skrittet hennes. Hun ga ham den plassen han trengte, lot bena gli ennå litt fra hverandre og hun kilte fingrene sine forsiktig over hodet på det stramme skaftet hans samtidig som han førte sine egne fingre forsiktig opp mot hennes kjønn. Han kom bedre til på innsiden av låret og så løftet hun litt på det ene benet så han fikk friheten til å kjenne helt opp. Han kysset henne varsomt igjen, men så fjernet han seg fra leppene hennes, svelget tungt og smilte begjærlig til henne når fingrene hans tydelig kunne kjenne kjønnsleppene under de tynne maskene.

Han lot en finger leke med begge leppene opp og ned langs ytterkanten, lot fingrene rotere sakte rundt kjønnet og han kjente hun ble fuktig. De myke leppene og varmen fra kjønnet hennes fikk blodet hans til å bruse gjennom hele kroppen. Han kjente han skalv litt, før han førte hånden opp mot brystene hennes og lente seg mot henne og kysset henne igjen. Nå løftet hun seg opp på trestammen som lå bak henne, og slo begge bena rundt ham. Hun grep bestemt tak i jakkekragen hans og dro ham til seg. Han bøyde seg ned, ned mot lårene hennes og la de kjølige leppene sine ned på de. Han etterlot seg noen korte, raske kyss opp langs det ene låret, noe som fikk henne til å sukke lavt. Han fortsatte videre opp låret, langs innsiden nå, helt til leppene hans berørte kjønnsleppene hennes. Han snuste inn duften av det våte kjønnet, før han forførte begge leppene med tungespissen. Han lot den gli opp og ned, frem og tilbake, roterte tungespissen over åpningen som nå var tydelig. Kjønnsleppene hennes lot seg enkelt splitte, så våt og glatt hun nå var. Han lot tungen leke seg litt mellom dem, fremdeles sakte og forsiktig, opp til klitorisen som han bare kysset lett. Hun lente seg litt tilbake og støttet seg med begge hendene slik at han skulle få komme ordentlig til. Han så opp på henne og fikk se at hun hadde lukket øynene, så han fortsatte å slikke henne. Det ga ham en ubeskrivelig god følelse å se kjønnsleppene hennes presse frem en åpning for ham under den trange strømpebuksa, og rett over leppene skimtet han klitorisen hennes, oppsvulmet og så våt at den glinset som en diamant. Han nøt hvert sekund og lot tungen bevege seg opp mellom leppene hennes før han lot tungespissen igjen kile denne lille diamanten.

Han skottet opp på henne. Hun hadde lagt den høyre hånden sin over brystet og satt rolig og nøt det han gjorde med henne samtidig som hun koste med brystet. Fingrene hennes lekte med brystvorten under blusen, først bare den ene men så også den andre. Han kunne tydelig skimte begge brystvortene gjennom blusen, og da hun ble oppmerksom på at han tittet, lot hun fingrene klemme rundt den ene, så han fikk se den enda tydeligere. Hun la hodet litt bakover, men ikke lengre bakover enn at han kunne se hun nærmest gispet av følelsene han hadde skapt mellom bena hennes. Han fokuserte på tungeleken mot kjønnet hennes igjen, like forsiktig som tidligere men inne i mellom sugde han til seg av de edle dråpene som piplet ut mellom leppene. Den våte flekken som bredte seg i skrittet fikk ham til å bli enda ivrigere, så nesten uten å tenke over det økte han hastigheten på tungespissen mot leppene og klitoris. Han kjente nå at hun begynte å vugge underlivet mot ansiktet hans, først bare frem og tilbake men så i langsomme bevegelser opp og ned. Måten hun roterte på bar bud om at hun nærmet seg en orgasme allerede. Han ville ikke at hun skulle komme nå, ikke ennå, for han ville bygge henne opp til bristepunktet. Han ville at hun skulle kjenne orgasmen snek seg på henne, helt fra toppen og ned, og han ville at den skulle være så kraftig at hun glemte tid og sted og fløy av sted som en sommerfugl i vinden! Han la tungen ned mot kjønnet hennes slik at bevegelsene hennes fikk den til å masturbere henne fra klitorisen og ned. Han beveget den så den gled raskt opp og ned mellom kjønnsleppene og for hver gang han beveget seg opp, presset han hele munnen sin mot kjønnet, sugde til seg av saftene hennes, før han sank ned igjen. Nå kunne han helt tydelig høre pusten hennes som tunge åndedrag, og lyden bar preg av at hun snart ville eksplodere. Derfor ga han seg langsomt med å slikke henne, og dette fikk henne til å kikke ned på ham og undre seg på hva han i all verden drev med nå. Hun så spørrende ut, nesten fortvilet, men han besvarte blikket hennes med handling.

Han tok et par skritt tilbake samtidig som han begynte å kneppe opp buksene sine og lot de falle ned rett for øynene på henne. Hun virket med ett litt roligere, og fulgte ham med et spent blikk og et bredt smil om munnen. Hun satt fremdeles med begge bena ut til siden og mens han fortsatte å kle av seg lot hun en finger gli over det våte kjønnet sitt. Hun gjorde store øyne da kjønnet hans skvatt ut i spikrak stilling rett mot henne. Han tok selv tak i det med begge hender og trakk forhuden tilbake så sakte at hun fikk med seg hver minste detalj i det han gjorde.

Han satte bena litt ut til siden, og klemte rundt skaftet så blodet fikk hodet til å anta en noe mer rødlig farge. Han så det selv, akkurat som hun, det glinset blankt av saft fra hele hodet. Han førte en finger sakte ned og ut mot hodet og kilte det forsiktig mens han så på henne. Hun lot ikke blikket vike et sekund, mens hun fulgte med på det han gjorde med blanke øyne. Hun så rett på kukhodet og lot tungen gli over leppene sine. Hun hvisket til ham at han skulle komme mot henne, men han gjorde seg litt vanskelig med vilje og ristet svakt på hodet tilbake. Nei, hvisket han tilbake, ikke ennå. Nå begynte han å dra forhuden sakte frem og tilbake for henne, akkurat som han hadde fortalt henne at han hadde måttet gjøre før, da de hadde snakket sammen på nettet. Hun lente seg bakover, fremdeles støttet av begge hender, men jo mer han dro forhuden frem og tilbake, jo ivrigere ble hun. Munnen hennes åpnet seg litt og han kunne se hun pustet tungt og at hun fortsatt hadde den venstre hånden mellom bena sine og kilte sitt eget kjønn med fingrene. Hun så rett på ham, mens han sto og dro den foran henne, mens hans øyne var rettet mot fingrene som hun strøk opp og ned mellom de fuktige leppene sine. Nå kunne han se at hun inne i mellom presset en fingerspiss inn mellom leppene og roterte den rundt ytterst i åpningen. Han kjente det kilte i magen og så ned på sitt eget kjønn som han gned frem og tilbake og jobbet med. Den samme følelsen hadde han hver gang orgasmen bygde seg opp, så han visste at han ikke kunne fortsette særlig mye lenger. I dette øyeblikk kunne han høre at hun hadde store problemer, og rettet blikket opp mot henne. Nå masturberte hun seg selv ganske raskt så han fortsatte å kose med seg selv for at hun ikke skulle gi seg. Han ville nyte henne slik og han visste at hun kom til å eksplodere hvert øyeblikk. Han saknet selv farten for ikke å eksplodere selv, men det var mer enn nok til at hun hikstet og vred på seg, og uten flere forvarsler skrek hun ut i det kroppen hennes ga etter og ristet av det jordskjelvet som bølget gjennom henne. Lydene av hennes orgasme kunne helt klart høres av hvem som helst som eventuelt var på veien, men det brydde ikke hun seg om så han brukte ikke mye energi på det han heller. Nå holdt han begge hendene stramt rundt kuken mens han nøt synet av henne, en kvinnes orgasme så vakker at han kunne betegne det som kunst. Orgasmen bølget fortsatt gjennom henne mens hun presset hånden mot sitt eget kjønn og lot fingrene ligge rolig, for liksom å holde igjen for eksplosjonen. På ham så virket det ikke helt vellykket.

Etter en liten stund, så hun kom seg igjen, gikk han mot henne. Han så desperasjonen i øynene hennes, at nå ville hun bare ha ham. Han fikk bare rive opp strømpebuksene og ta seg til rette, ellers var han sikker på at hun ville gjøre det selv. Nå var det ingen annen utvei, og selvfølgelig ville han kjenne henne og hun ville ha han snarest mulig. Han gjorde det litt spesielt, ved å lene seg ned og bite hull i maskene, og så brukte han tennene til å flerre av henne strømpebuksa så hele kjønnet hennes var mottagelig. Han holdt kuken sin med den venstre hånden, og med god hjelp av henne gled han mot leppene og rett innenfor så kukhodet var klemt mellom leppene i åpningen. Han motsatte seg hennes forsøk på å få ham til å gli lenger inn, så han holdt henne tilbake og lot kukhodet være rett innenfor åpningen. Slik sto han til han fikk opp knappene i blusen hennes og blottet brystene med de harde struttende vortene. Han kjente det strammet godt rundt forhuden og i selve hodet og det banket godt i kjønnet hans som var så vidt innenfor åpningen. Han holdt igjen, til han kunne kjenne den første smaken av en brystvorte i munnen. Sakte førte han seg selv lenger og lenger inn i henne mens han lekte med begge brystvortene, slikket de, roterte tungen over dem begge og småbet kjærlig og begjærlig i dem.

Han var på plass, han kom ikke lenger inn i henne så han begynte å bevege seg ut og inn av henne i et rolig tempo. Hun var dampende varm, våt og myk, så det var ikke noe problem å gli inn og ut av henne. Restene av hennes første orgasme var som olje for kjønnet hans som danset inn og ut av henne. Han lot den gli helt ut i åpningen, før han satte kursen inn i henne, så langt han kom, og de samme bevegelsene gjorde han for hver gang han beveget seg ut og inn av henne. Helt ut og helt inn. Han forandret takten, der han sakte slepte den ut av henne, men støtet inn igjen noe mer bestemt, raskere og litt hardere. Han forsøkte etter beste evne å holde tempoet nede, men det gikk ikke lang tid før han virkelig tok for seg. Han klarte ikke å vente så mye lenger han heller. Følelsen av de deilige brystvortene som hardnet i munnen hans, hendene hennes som lå rundt nakken og hoftene hennes som tryglet om mer, fikk ham til å ta henne hardt og vilt nå. Han forsøkte fremdeles etter beste evne å dra seg mykt ut og støte hardt inn, ut og inn, inn og ut. Hun klemte bena sine rundt ham, holdt hodet hans fast til brystet, og nå hikstet begge to like høyt.

Han kjente den samme følelsen i magen som i sted, følelsen av en bølge som var på vei ned forbi navlen, ned i roten på kjønnet, og den bølgen lot seg ikke stanse nå. Derfor åpnet munnen hans seg ukontrollert, i det samme som han slapp leppenes tak i brystvorten og han lente seg bakover i det samme han støtet inn i henne så hardt han kunne. Hun gjorde den samme bevegelsen, presset underlivet mot ham og klemte ennå hardere til med begge bena bak ham. Gjennom skogen runget et tostemt kor fra to mennesker som opplevde en orgasme som de aldri hadde opplevd den før. Stemningen blant trærne i den høstmørke skogen, den kjølige luften og det faktum at ingen av dem hadde truffet hverandre før i kveld hadde utløst en orgasme fylt av den spenningen som gjorde at skjelvingene ikke avtok med det første. Han kjente at han sendte flere kaskader av varme inn i henne, hans egne dråper som blandet seg med hennes safter. De første skrikene av tilfredsstillelse ble til små, hektiske og ukontrollerte hikst som avtok sakte.

Det var to lykkelig flirende mennesker som kom slentrende ned langs en skogsvei den kvelden, og som kjørte av sted i hver sin bil, i hver sin retning mot hvert sitt hjem, der de hadde hver sin PC…

Legg igjen en kommentar