En kald og stormfull høstkveld

Denne novellen er vist 5899 ganger.

Det var en kald og stormfull høstkveld, akkurat slik en forventer at slike kvelder skal være. Utenfor vinduet blåste løvet opp og pisket mot vinduet i takt med regnet. «Stakkars dem som er ute nå», tenkte jeg og satt fra meg rødvinsglasset. Jeg likte slike kvelder, så lenge jeg satt inne i huset foran peisen. Vinen, boka og tøflene var funnet frem, og smektende toner fra Billie Holiday svingte seg rundt i rommet.

Plutselig banket det på døra. «Hvem kan nå det være?», tenkte jeg. Jeg hadde ikke forventet noe besøk, og overraskelsen var ikke mindre da det stod en ung dame i døra. «Kan jeg få komme inn? Det er så kaldt og vått ute.», spurte hun. Nå har jeg ennå ikke fortalt at jeg faktisk bor litt utpå landet, så det hendte titt og ofte at noen kom og spurte om nettopp dette, men denne gangen var noe annerledes. Jeg kunne ikke sette fingeren på det, men det var noe i fremtoningen til denne damen som tilsa at ikke alt hun hadde gjort denne kvelden var helt tilfeldig.

Jeg tilbød henne å ta en dusj og låne noen klær av meg, for det var ikke råd å få tørket klærne hennes med det første. Hun takket kjapt ja, og smøg seg forbi meg på vei inn til badet. «Kjente jeg hånden hennes på rumpa mi på vei forbi?». Jeg fnøs og slo tanken fra meg. Vel var det lenge siden sist en dame hadde funnet veien til sengen min, men jeg kunne ikke gå rundt å innbille meg slikt. «Hvor lå klærne sa du?» Plutselig stod hun der foran meg iført kun et håndkle. Jeg kunne tydelig se at dette var en nydelig jente. Et lekent smil satte i gang moroa, og den var ikke over før jeg hadde øynet to vakre, faste bryster og en deilig rumpe på toppen av to vanvittig lekre bein. «Eh… Bare bli med her du.» fikk jeg stammet frem. Hun fulgte etter meg inn på soverommet mitt og stilte seg ved siden av senga. «Skal bare finne det frem i skapet», sa jeg og åpnet skapdøren. «Noen ønsker?» lurte jeg i håp om å være litt morsom. «Ja», svarte hun rolig, før to hender og armer la seg rundt midjen min. Jeg ble overrasket, men mistet ikke fatningen av den grunn. Det rykket til i buksa mi da jeg snudde meg rundt. Hun hadde kastet håndkleet, og stod nå foran meg i all sin prakt. «Jeg har gått forbi her mange ganger», sa hun» men aldri turt å banke på før nå. Været gav meg en god unnskyldning!» Hun smilte lurt, tok tak i meg og dyttet meg ned på senga. Jeg løftet hodet og fikk øye på en dråpe som rant ned på innsiden av låret. Hun var kåt og klar, og det samme var jeg. Jeg elsker at en kvinne tar litt kontroll og utfordrer meg! Det var med andre ord ikke nei i min munn da hun rev opp skjorta og buksa mi. Pikken min presset mot stoffet i bokseren og et lite gisp unnslapp hennes munn da hun frigjorde staken. Jeg hadde aldri vært så hard og hun stirret på meg med sultne øyne før hun gjøv løs på den med tunge, lepper og myke hender. Hun slikket pungen og sugde ballene inn i munnen før hun sakte slikket meg opp langs pikken min. Det var fantastisk deilig, og etter noen minutter med suging kjente jeg at jeg var på kanten av stupet. Jeg skulle til å be henne om å stoppe litt, for jeg ville dette skulle vare lenge, da hun utbrøt;» jeg vil kjenne deg komme i munnen min! Kom for meg!». «Intet problem», tenkte jeg og la meg tilbake og nøt. Det tok ikke lange tiden før jeg kjente det var på vei. Tærne krøllet seg sammen, og snart fulgte alle muskler med på orgasmen som nå rullet gjennom kroppen. Jeg skrek at jeg kom og hun tok hele meg inn i munnen for å ta imot. Og det var nok! Jeg sprutet i det som føltes som en evighet, men hun svelget alt sammen.

» Nå er det din tur», sa jeg og la henne over på ryggen. Endelig fikk jeg studere hele kroppen hennes. Den stramme magen som endte i det glattbarberte kjønnet, fristet som en is på en sommerdag. Jeg kysset henne rolig nedover magen, før jeg møtte de vakre foldene som utgjorde rammen rundt lystknappen. Sakte beveget jeg tungen rundt klitoris, og hørte små hikst fra munnen hennes. De gikk straks over til små klynk og stønn når jeg flyttet tungen hurtigere frem og tilbake. Pekefingeren min fant veien til fuktighetens kilde og gled sakte inn i grotten. Hun presset seg i mot, og stønnet at det ikke var lenge til. Jeg satte opp tempoet litt til, og det hadde sin effekt. Plutselig skjøt hun bro, stønnet høyt og spente alle muskler mens orgasmen dro gjennom henne. Jeg valgte å bruke tid på dette, for nå var jeg igjen blitt stiv og ansiktet hennes lyste opp da hun så pikken min i stram givakt! «Jeg vil ha deg nå!» stønnet hun. Orgasmen hadde tydeligvis gjort sitt, og jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg kjørte staken inn i henne med et langt og deilig skyv. Kjente musklene hennes stramme seg om pikken, og hvordan hennes våte helligdom omsluttet min egen manndom. Slik lå vi og fant hverandres takt. Støtte i mot hverandre. Begge med blikket festet på den andre. Stønning gikk over i skrik og snart kjente vi begge at ekstasen nærmet seg. Jeg strøk en finger ned langs korsryggen og fant hullet hennes mellom rumpeballene. Det var nok fuktighet der, og da jeg smøg en finger innenfor, dyttet jeg henne over stupet. Hun strammet seg rundt meg og ropte ut i nytelse. Det skulle ikke mer til for meg. Jeg kjente det knøt seg i pungen og igjen hadde jeg en massiv orgasme. Vi lå tett omslynget og fikk igjen pusten lenge etterpå…

«Trenger jeg noen unnskyldning for å komme på besøk neste gang?», spurte hun. Jeg trengte ikke svare; bare lente meg over henne, tok henne i mine armer og kysset henne dypt og inderlig.

Legg igjen en kommentar