En kikker

Denne novellen er vist 13913 ganger.

Jeg var på vei til jobben en dag, i morgenmørket. Liker normalt ikke å stå opp tidlig i mørketiden, det er så hustrig og kaldt om vinteren før morgengryet hilser oss på vei til jobb. Dessuten er jeg hardnakket B-menneske, og føler det direkte smertefullt enkelte morgener, å måtte stå opp i utakt med min egen døgnrytme. Men denne morgenen ble annerledes. Jeg ble varm inn til margen, selv uten morgengry. Og for første gang på lenge var det verd for B-mennesket meg å være oppe så tidlig.
Jeg låste ytterdøra og begynte å gå mot bussholdeplassen. Det var kanskje to-tre minusgrader, men om morgenen kjennes det verre ut i mørket. Jeg bor i et ganske koselig strøk med småhus og eplehager og sånt. Tidlig på morgenen er det lett å se inn til folk når lyset er tent, og den smekre nabojenta hadde lyset tent i stua, så jeg. Jeg er kikker av natur, så det falt meg bare naturlig å titte inn vinduet idet jeg gikk forbi. Hekken jeg tittet over var akkurat høy nok til at jeg så henne da jeg strakte hals, og veggen er en meter unna hekken med gressplen imellom. Nå, derimot, var det et tynt lag med nysnø der. Jeg strakte hals… og bråstoppet med øynene vidt sperret opp.
Noe sa meg at nabojenta hadde vært oppe hele natten. Hun er skribent, skjønner dere, og sitter om natten og skriver, for da – som hun selv har sagt – er det stille, ingen telefoner og ingen tv-program som frister… Og nå takket jeg skaperen for at han hadde laget døgnrytmen og arbeidsbehovet hennes slik. Jeg visste ikke hva hun hadde skrevet, eller om det var derfor hun hadde blitt så kåt, men uansett hva årsaken var, sto hun splitter naken i stua si og fuktet en lekker, rosa dildo med sin grådige, sugende munn og spillende, glitrende tunge.
Jeg dreit i bussen, dreit i jobben. Dette var faktisk mye, mye viktigere! Jeg lusket inn porten, snek meg langs hekken og kom bort til vinduet hvor jeg hadde sett henne. Holdt meg fast i vinduskarmen, strakte hals… og slapp haka ned på brystkassen.
Noe så nydelig. I den lille stua hennes var det tent levende lys over alt, foruten det flammende bålet på peisen langs den ene veggen. Huden hennes hadde et vakkert gyllent skjær, som myk fersken. Stearinlysene fikk fram konturene enda bedre, og de sto jo overalt i stua, så da hun snudde seg med rumpa si mot meg, så jeg tydelig at hun var barbert da hun lente seg litt fram. Eggeglassformede hofter, håndfullstore bryst… Med baken mot meg, overkroppen litt vridd slik at jeg så ansiktet og den høyre puppen hennes i profil, med dildoen i munnen… Kinnene var innhule, slik som hun sugde. Hun ønsket vel at det var en skikkelig stake hun hadde i munnen… det skulle vært min, det skulle vært min! Jeg kjente at det for lengst hadde begynt å røre seg nede i lysken, men jeg unnlot å gjøre noe med det enda. Det banket utålmodig mens stakan ble fylt med blod.
Splitter naken var hun, naboen min. Vakker som en gudinne med håret fritt flommende nedover ryggen… men vent! Hun var ikke helt naken. Hadde hun drevet aerobic uten klær i nattens mulm og mørke? Hun hadde jo joggesko på seg, og sokker som lå krøllet rundt ankelen. Det hele så så frekt og ungdommelig ut at jeg måtte, bare måtte ta på kulen som hadde begynt å vokse til uanstendige dimensjoner nå. Uhu, så kåt jeg var. Det var både deilig og vondt å stå slik og betrakte nabojenta.
Et slankt, nakent ben ble løftet, det høyre, og joggeskoen ble plassert på kanten av stolryggen slik at leppene virkelig slapp taket i hverandre. Jeg kunne nesten høre det lydløse smasket, og så at det glitret i fuktighet, pyntet av skinnet fra levende lys. Hun lente seg litt fram, tykke kjønnslepper hadde hun, som var glattbarberte. Jeg så omrisset av busken hennes på venusberget. Midt i kjønnsleppene var det et hakk, det så nesten ut som om musa hennes var av modell-leire, plastelina, og så hadde noen delt den halvveis over med kniv, så skarpe var konturene av musa hennes.
Hånden min klemte og klemte på kulen min, kuken rørte på seg og ville ut! Jeg tvang meg til å la være å åpne gylfen enda, ville pine meg littegranne til. Nå sto hun slik at jeg ikke så ansiktet, men det var sikkert fullt av nytelse. Helt garantert. Den vakre, vakre ungdommelige kroppen, både frodig og slank og fager på en og samme tid. Rumpa var rundt og god, og så nesten hjerteformet ut. Kløfta gapte mot meg slik hun nå sto og skrevde… Jeg syntes jeg kunne se klitorisen mellom leppene også. Og det kunne jeg i hvert fall se da to slanke fingre dukket opp i musa og bredte leppene til side. Videt ut kjønnet så det var umulig å unngå å se hvor stor klitorisen var. Og så dukket det opp en liten, rosa tupp mellom bena hennes. Den rosa dildoen!
Det var kaldt ute, og kuken krympet faktisk litt i vinterkulda denne merkelige morgenen, men stivheten beholdt den. Jeg forsøkte å verge den så godt jeg kunne med begge hender. Dro skinn med den ene hånden og lukket den andre neven godt rundt forhud og hode. Dro forhuden med runkende bevegelser over svampen i takt med skinnet. Som kikker har jeg lært meg noen knep, ikke sant?
Runketakene mine gikk i samme takt som den rosa dildotuppen gled over klitorisen. Jeg tror den vibrerte. Glatt og godt smurt var det i hvert fall. Av og til duppet hun tuppen i grotten og hentet safter, og da glinset tuppen vakkert. Fram og tilbake gled den rosa staven i den våte, fristende revna, det var virkelig vakkert å se på. Et lite øyeblikk forsvant dildoen, bare for å dukke opp i hånden hennes bakfra. Joda. Hun hadde den i høyre neve, og vred på overkroppen for å få den inn bakfra. Lot den gli over rumperosen, lot den snuse på grotten og så presset hun den inn.
Nå kunne jeg se ansiktet hennes. Øynene var lukkede, munnen halvåpen, litt måpende. Kinnene var røde av opphisselse og noen lokker fra panneluggen klistret seg til pannen og ansiktet. Hun var tydeligvis varm. Det var ikke jeg. Tærne mine begynte å bli iskalde, det ville ikke vare lenge før jeg ikke kjente dem lenger, men ikke faen om jeg flyttet meg nå. Varmt var det i alle fall i kuken som var godt gjemt i nevene, med blodomløpet i full sving av massasjen og runkinga.
Hun lente seg mot sitt høyre lår, foten var fremdeles solid plantet på ryggstøtten og kneet var bøyd i ca 100-110 grader. Det håndfullstore høyre brystet ble presset flatt mot låret da hun la tyngden på, og dyttet dildoen til bunns. Jeg så to fingre dukke opp fra venusberget, de begynte å massere i forte, roterende bevegelser mens den rosa staven gled ut og inn i samme takt. O’ hellige jammerdal, dette var i ferd med å bli for mye for meg! Men jeg klarte ikke å senke tempoet nå. Det kriblet i lysken, strålte i pungen og oppover kukstammen. Tenk å få stå bak henne og jage staken inn, kanskje kjøre dildoen inn i den søte, lille rumperosen hennes samtidig og gjøre det riktig godt og trangt.
Høyrehånden hennes gikk rimelig fort, den. Vått var det også der inne, dildoen glitret og glinset av dråper fra saftene hennes. Det lød sikkert våte lyder der inne nå, i romantisk blanding med spraking fra peisveden og klynkene og de små, søte stønnene hennes. Hun presset leppene sammen nå, rynket brynene og lukket øynene hardt igjen i nytelse. Løftet hodet littegranne i konsentrasjon.
Jeg så faktisk klynkene hennes da hun begynte å nærme seg, det var nesten som å høre henne. Jeg så rykningene som begynte å spre seg i kroppen, så fingrene som brått stoppet den tydelig harde behandlingen og plutselig masserte den småstore klitorisen forsiktig og lett og ømt mens hun rant over i orgasme. Det gjorde også musa hennes. Dildoen ble dyttet helt inn, jeg kunne se musklene klemme rundt, i melkende bevegelser mens dråper av safter piplet ut og glitret i levende lys, det rant et par lange, smale dråper nedover det venstre låret.
Hendene mine klemte rundt kuken i takt med spasmene hennes, mens jeg runket med forte, kjappe tak. Måtte krøke ryggen da pungen vrengte seg, måtte holde pusten for ikke å vræle i nytelse da det svartnet og gnistret for øynene mine i en voldsom, deilig utløsning.
Jeg våknet av at jeg sto på knær i nysnøen, med kuken mellom hendene og nevene fulle av sæd. Litt av en situasjon tidlig på morgenen. Fort vasket jeg hendene med kald nysnø og behersket meg fra å la et meget lite mandig grøss unnslippe da jeg pakket kuken på plass i buksene igjen, fingrene var iskalde. Jeg skyndte meg å titte inn til nabojenta igjen, for å se om hun også hadde gått ned i knestående. Gjett om jeg fikk litt av et sjokk da jeg stirret rett inn i ansiktet hennes. De var bare vindusruta og ti centimeter som skilte oss. Glimtet i øynene hennes og det brede fliret fikk følelsen av å bli tatt med buksene nede, til å flamme opp i kroppen og tilkjennegi seg som brennende, varm rødme i kinnene. Hun blunket med et ertende smil om munnen før hun snudde ryggen til vinduet og lot meg stå igjen som en fersk tenåring, som en flau skolegutt. Jeg bøyde faktisk nakken et kort øyeblikk og så ned i snøen for å se om den ble farget rød av gjenskinnet fra ansiktet mitt. Men så , da det første sjokket hadde lagt seg, og jeg så opp igjen, og fikk et slengkyss av henne før hun gikk ut av stua – sikkert for å gå og legge seg etter en god natts jobbing – da kjente jeg humoren ta over og skyve flauheten til side. Jeg flirte bredt og begynte å le. Så gikk jeg langs hekken og satte kursen for bussholdeplassen.
Det var i sannhet en merkelig morgen. At jeg kom for sent en time, unnskyldte jeg med at jeg ikke hadde vært klar over at batteriet i vekkerklokka mi var gåent.
I forhold til batteriet i dildoen til nabojenta! Tror sannelig jeg skal kjøpe en pakke batterier og pakke pent inn jeg, som en takk for titten.

Legg igjen en kommentar