En kveld med overaskelser

Denne novellen er vist 8038 ganger.

Jeg har laget maten klar, funnet frem vinglass og en god flaske vin. Tar et siste overblikk for å sjekke at alt er perfekt. Slik at min Hersker blir fornøyd. Jeg tar en titt i speilet. Har tatt på meg en kort kort minikjole i lakk. Strømper, ingen truse,høye sko. Makeupen er sterk i dag, med en knall rød lebestift som glinser. Akkurat som Herskeren har bedt om.
Jeg hører bilen i oppkjørselen. Kjenner hjertet slå litt ekstra. Kjenner jeg blir kåt som alltid når Herskeren er på vei. Jeg hører han komme inn . Jeg sitter på gulvet med hodet ned. Armene bak på ryggen. Jeg kneler for min Hersker. Ønsker han velkommen. Han kommer bort til meg, løfter opp haken min. Jeg ser fortsatt ned, kan ikke se han i øynene . Han kysser meg , jeg vet at det betyr at han er fornøyd. Flink pike sier han og klapper meg på hodet. Han ber meg om å reise meg opp og dekke på til en til.
«En til ? » «Kan jeg spørre hvem det er herre ? »
Han kommer bort til meg , tar frem brystet mitt og klyper til å brystvorten. Jeg kjenner ilingene langt oppover ryggraden.
«Husker ikke slavinnen reglene» Sier han og klyper så jeg nesten tror vorten faller av.
«Jo Herre, unnskyld. »
Jeg går ut og henter tallerken, vinglass og bestikk til en person til. Jeg vet at jeg ikke må spørre enda så nysgjerrig jeg enn måtte være. Jeg har bedt om dette selv. Ved at jeg har gitt meg til min Herre. Hans eiendom er jeg. Mine tanker og følelser er hans. Hans ord er lov og han bestemmer. Jeg har gitt han tillatelse til å ta alle avgjørelser for meg fordi han er min Herre og den jeg elsker og stoler på at han tar de rette avgjørelser for meg.
Han ber meg sette meg ned. Han tar på meg et bind for øynene. Jeg ser ingenting og tenker stille inne i meg at jeg ikke vil klare å spise med dette bindet.
Han ber meg åpne munnen. Han heller litt vin inn i munnen min. Noe av det renner utenfor . Tungen hans slikker det opp.
«Vi får besøk i dag. Du skal være vertinnen. Forstår du det ?»
«Ja Herre»
«Fint » Sier han og går ut i gangen.
Jeg hører skritt nærme seg . Og at noen setter seg ved siden av meg. Han setter på en cd. Og det eneste jeg hører er musikken som strømmer ut av høytalerene.
Jeg kjenner den gode lukten av parfyme. Skjønner at det er en kvinne som sitter ved siden av meg. Kjenner et ørlite stikk av sjalusi. Men vet innerst inne at det er det Herren ønsker. Han ønsker at jeg skal se han med en annen kvinne.
Han ber den andre kvinnen gå ut på kjøkkenet og hente maten . Imens setter han seg ved siden av meg. Tar hånden sin nedover låret mitt , lirker en finger under kjolen. Masserer klitten min. Jeg stønner svakt. Kjenner at jeg er våt. Han visker inn i øret mitt :
«Ditt kåte ludder , i dag er det ikke du som får smake pikken min. Jeg stønner høyere. Han stikker fingeren inn. Jeg hører hun kommer med maten. Men jeg klarer ikke slutte å stønne. Han tar fingeren ut og ber henne sette seg.
Vi begynner å spise. Det er ikke lett å spise med bind forann øynene. Jeg søler en masse. De ler. Jeg kjenner jeg er lettere irritert.
Han ber henne kle av seg på overkroppen. Jeg får beskjed om å beføle brystene hennes. Jeg kjenner meg litt nervøs men gjør som herren gir beskjed om. De er ganske store, og brystvortene er harde og jeg kan høre at hun liker det. Jeg kliper henne hardt i den ene brystvorten. Hun skriker til. Herren reiser seg opp og drar meg etter håret. Jeg skjønner at jeg har gjort noe jeg ikke burde. Han ber meg legge meg over knærne hans. Og ber henne straffe meg. Hun smeller til rumpeballene mine. Jeg takker herren for straffen.
Så setter Herren på meg halsbåndet mitt, drar meg etter håret og stiller meg i en krok. Der må jeg sitte til de er ferdige å spise. Han heller litt vin i en skål og serverer meg.
Jeg hører hun stønner igjen. Han ber henne suge pikken sin. Jeg kjenner jeg blir våt av tanken og skulle ønske jeg kunne se henne.
Det er som om Herren kan lese mine tanker. Han tar av meg bindet.
«Du kommer her og slikker fitta hennes» Sier han med streng stemme.
«Ja Herre » Sier jeg og ser på henne. Hun er vakker.
Hun legger seg til rette på gulvet, skiller beina sine. Tar fingeren ned og skiller skamleppene sine. Hun ser ikke på meg. Jeg begynner å slikke henne. Hun stønner. Hun tar tak i hodet mitt og dytter det ned hver gang jeg løfter litt på det . Min Herre tar pikken sin inn i munnen hennes. Hun slikker og suger på den. Han ber meg om å slikke pungen hans samtidig. Det er rart å sitte å slikke pikken til Herren sammen med noen andre men det er utrolig deilig også. Han tar tak i meg og dytter meg bort. Han sprer beina hennes og kjører pikken inni henne. Hun skriker av vellyst.
«Kom her og slikk henne din slavetøs» befaler han meg. Jeg slikker og slikker og hun er i ferd med å komme han også . Jeg kjenner at jeg er sprengkåt selv og har lyst på pikk.
Han kommer , tar ut pikken og spruter sæden i ansiktet mitt. Det renner i strie strømmer nedover munnen min.
«Har lille slavetøsen lyst på litt pikk i dag da » Sier han med hånlig stemme.
«Ja Herre »
Jeg synes det er rart at jeg skal få pikk , Herren hadde jo sagt at det ikke ble noe på meg i dag ,
Han finner frem tau og mansjettene mine. De binder meg begge to . Jeg får på meg gagballen og øyebind igjen. Jeg ligger med stumpen opp i været.
Det første piskeslaget kommer uten at jeg aner det . jeg skvetter til . Så kjenner jeg noe hardt bevege seg rundt anus. Hun heller litt olje og stikker plastikkpikken inn. Hun kjører den hardt inn og jeg skriker av smerte. Slik fortsetter hun en god stund før hun tar den ut. Jeg hører de snakke sammen om å ta meg begge to . Hun tar på seg noe som jeg snart får kjenne, en strapdildo. Hun begynner å knulle meg i den våte fitta mi. Det er like før jeg kommer .
«Herre kan jeg komme » Ber jeg han .
«Nei » Sier han og begynner å piske meg. Smerten fra piskeslagene får orgasmefølelsen til å døyve og jeg takker for hvert piskeslag jeg får.
Hun har tatt ut pikken . Og begynt å suge han. Han kommer en gang til . Denne gangen i ansiktet hennes. Jeg får beskjed om å slikke det av.
Jeg kjenner at jeg er sår bak, jeg er irritert. Hun fikk alt denne gangen.
Jeg kjenner sæden stivne, klistrer seg til kroppen min. Min Herre ser jeg ikke liker meg og ber meg gå i dusjen. Jeg blir glad for at min Herre kjenner meg og kan lese meg.
Jeg reiser meg opp og han ber meg ta med den andre kvinnen inn i dusjen.
Jeg viser henne vei. Det varme vannet er deilig mot kroppen min. Jeg ser på henne og flytter meg litt slik at hun skal få det varme vannet mere over seg. Hun smiler til meg , hun tar såpen og begynner å stryke den lett over skuldrene mine. Jeg kjenner jeg er litt annspent , ikke fordi jeg er stiv og støl men av nervøsitet.
Det er en deilig følelse. Jeg snur meg mot henne og begynner å massere brystene hennes. Kysser henne , hun setter seg på huk og begynner å slikke meg forsiktig , tungen beveger seg fortere og fortere. Jeg begynner å stønne , synes det er kjempedeilig.
Da hun stikker inn en finger , og en finger til kommer jeg .
Hun reiser seg opp og jeg bøyer meg ned og slikker henne. Hun er deilig nybarbert og smaker godt. Hun stønner høylytt og jeg stikker inn fingrer jeg også og knuller henne med de til hun kommer.
Vi går ut av badet og inn til Herren . Vi har nok begge et merkelig smil om munnen.
Han ber henne kle på seg og dra . Hun gjør som Herren sier. Før hun går kommer hun bort til meg og visker meg i øret
«Takk for i dag, pikken til Herren din er deilig. »
Han følger henne ut. Jeg hører han lukke døren.
«Du var flink i dag Tøs »
» Takk Herre»»

Copyright justine. Må ikke brukes/gjengis uten tillatelse

Legg igjen en kommentar