En lang kveld

Denne novellen er vist 10365 ganger.

Dette er ingen komplett novelle.
Den mangler en begynnelse og den mangler en historie….. dette er kun en detaljert sex beskrivelse… På den annen side har jeg innfunnet meg med at jeg aldri kommer til å gidde å gjøre den ”ferdig” så da legger jeg den like godt ut her, så får du lese den om du gidder 😉

Hun står midt på gulvet med armene hengende slapt ned langs siden.
Hun er iført en kort, sort kjole med skulderstropper som er stram nok til å fremheve kroppen hennes, men samtidig anstendig nok til kunne benyttes ved familiesammenkomster.
På føttene har hun ett par høyhelede sko, med åpen tå og remmer som er snurret rundt de brune leggene hennes.
Disse to plaggene er alt hun har på seg, tatt i betraktning anledningen, er truse bortkastet.
Hun har øynene igjen og ser nesten helt avslappet ut, bare noen svake rykninger i munnviken røper de tusen tankene som raser gjennom hodet hennes.
Smidige fingrer trekker skulderstroppene på kjolen til side og ned langs ermene.
De samme fingrene hjelper den forbi hoftene slik at den tilslutt blir liggende som en bylt rundt føttene hennes.
Som de to gentlemen vi er, griper vi hennes hender med våre og hjelper henne ned på madrassen, slik at hun blir liggende utstrakt på maven.
Hun har fortsatt lukkede øyne og hodet hvilende på armene, når vi hjelper henne av med skoene.
Ingen av oss har noe i mot høyhelede sko, men i dette konkrete tilfellet vil de uansett bare være i veien.
Jeg ser ett smil på leppene hennes i det jeg stryker over foten hennes.

I lange drag stryker vi begge de varme, glatte hendene våre over kroppen hennes.
Fire glatte, sterke hender som glir fra nakken, nedover ryggen, over rumpa, nedover lårene og helt ned til tærne. Hender som glir opp igjen, en hånd som kommer litt på avveie, litt på innsiden av låret, men som glir over på baksiden av låret sekunder før den kunne ha truffet noe helt annet.
Trine ligger med øynene igjen og bare nyter behandlingen. Leppene hennes er skilte og jeg innbiller meg at jeg kan skimte en rosa tungespiss i det hun smiler for seg selv.
En finger som følger ryggranden nedover, forbi halebeinet og så vidt ned mellom rumpeballene før den forsvinner.
Knut gliser bredt i det han merker hvordan hun sprer bena som en invitasjon i det han lar en hånd gli oppover innsiden av hvert lår.
Sakte beveger hendene seg oppover, helt til han så vidt kan kjenne varmen av kjønnet hennes mot fingertuppene. Først da forsvinner hendene.
Vi tar oss god tid, så godt som hver eneste centimeter av kroppen får kjenne glatte fingre som stryker og klemmer.
Så godt som, for det er enkelte områder som tilsynelatende blir ignorert, på tross av at områder rundt og like i nærheten får stor oppmerksomhet.
Det rykker til i kroppen hennes i det en finger nok kom litt for nærme kilden der nede, men verken Knut eller jeg lar oss affisere av det.
Vi fortsetter på det VI ser som vår oppgave for kvelden: Få Trine så kåt at hun ikke er riktig sikker på hvilket ben hun skal stå på.

– Kan du snu deg rundt?
Dovent, uten å åpne øynene, gjør hun som jeg sier og snur seg rundt.
Kroppen hennes er ett syn, fra de lukkede øynene, nedover den slanke halsen, forbi brystene som er akkurat litt for store til å kunne kalles en solid håndfull, nedover maven som er flat helt ned til en liten smal stripe med velfrisert hår.
Trine sørger alltid for å holde seg velstelt nedentil, bare en smal stripe med hår beholder hun. Hun sier det får henne til å føle seg mer sexy enn om hun fjerner alt.
Jeg er tilbøyelig til å være enig.
Med armene til siden blir hun liggende på ryggen med lukkede øyne. Brystene hever og senker seg i takt med det rolige åndedrettet hennes.
Knut og jeg begynner stiller oss på hver vår side av den utstrakte kroppen hennes og begynner med å ta for oss hver vår av hendene hennes.
Hver finger blir strøket og massert før vi fortsetter oppover armene.
Vi passer på å holde øyekontakt, slik at vi greier å jobbe oss innover relativt synkronisert.
Vi arbeider oss over kroppen hennes som om vi har all tid i verden, forsyner oss med litt mer olje i ny & ne, og fortsetter…
En hånd stryker henne mellom brystene, nedover maven, forbi navlen og over den lille dusken, men svinger til siden akkurat i det den kunne ha falt på plass mellom bena hennes som nesten umerkelig hadde beveget seg fra hverandre.
En annen hånd stryker så vidt borti den ene brystvorten som øyeblikkelig reiser seg, lengtende etter oppmerksomhet.
En tredje hånd….
På dette tidspunktet har hun mistet enhver oversikt over hvem som har hendene sine hvor, hun har antageligvis knapt noen formening om hvor mange hender det er.
Det er vekselvis lette fingrer som stryker som fjær over huden og varme håndflater som stryker over hver millimeter av hennes spente kropp.

Vi gutta flytter litt på oss og blir stående en på hver side av henne, på høyde med knærne og begynner å jobbe oss oppover fra føttene.
Oppover leggene og lårene, forbi hoftene…

I det vi forsiktig sprer bena hennes, bare akkurat så mye at vi kommer til på innsiden av hvert vårt ben, kan vi begge se hvordan det glinser i kjønnsafter.

Jeg nikker mot føttene hennes i det jeg reiser meg opp og stiller meg med ett kne på hver side av hodet hennes.
Han oppfatter hva jeg mener og stiller seg på kne mellom føttene hennes.
Jeg begynner å massere hodet hennes, samtidig som han begynner å massere seg oppover nok en gang, men denne gangen fokuseres det mer på innsiden av bena.
Han jobber seg oppover leggene, forbi knærne og oppover lårene hennes.
Fra min plass kan jeg se hvordan brystet hennes hever og senker seg raskere nå, forventningene er utvilsomt på bristepunktet og dersom Knut og jeg avslutter nå, kommer hun til å hate oss resten av livet.
I hvert fall resten av kvelden og natten.
På den annen side, hvilken hensikt skulle det ha å avslutte?
Forsiktig presser Knut bena hennes enda litt mer fra hverandre, slik at han får lagt seg ned mellom bena hennes.. Han lar en hånd gli oppover den silkemyke huden på innsiden av hvert lår, sakte og ertende, helt opp til han får en tommel liggende på hver side av kjønnet hennes og fingertuppene berører hverandre oppå den smale stripen med hår som pryder venusberget.
Han smiler og klemmer forsiktig til.
Det rykker til i hele Trine og hun klynker.
I det hun støter underlivet opp, kan jeg i ett glimt se hvordan flammene stearinlysene får det til å glitre i det våte kjønnet hennes.
Så bøyer han ansiktet sitt ned mot det ventende kjønnet hennes og blåser forsiktig.
Det ryker i kroppen hennes og han skvetter overasket tilbake i det han fikk mer enn han hadde forventet.
Så dukker han ned igjen, denne gangen nøyer han seg ikke med å blåse, forsiktig glir en tungespiss langs siden av kjønnet. Hun klynker lengselsfullt, han svarer med å begrave ansiktet sitt mellom bena hennes og klynkingen går over til vedvarende jamring.
Jeg må ta meg i det, fra min posisjon der jeg sitter har jeg full utsikt over alt som skjer og må innrømme at jeg ble så fascinert over hvordan han ertet henne at jeg glemte hva jeg selv holdt på med.
Hendene mine glir nedover halsen hennes og med en hånd godt plassert rundt hvert bryst bøyer jeg meg frem og kysser henne.
Hun legger en arm om nakken min og holder leppene sine mot mine i ett langt sultent kyss, ett kyss av den typen hun deler ut kun når begjæret er i ferd med å komme ut av kontroll.
Jeg forstår henne godt, det er hun som har vært i fokus hele kvelden, og jeg kan bare forestille meg hvordan det må ha vært, å ha blitt ertet og pirret sammenhengende i timevis.
Bare min langt mindre fremtredende rolle har vært nok til å forårsake en nesten smertefull, vedvarende, banking i underlivet.
Trine bryter kysset bare for å fylle lungene raskt med luft, før hun trekker munnen min mot sin igjen.
I det Knut lar en fingertupp gli rett til bunns i henne kjenner jeg det i hele kroppen.
Jeg kan ikke se det, jeg kan ikke høre det, men jeg kan allikevel kjenne det. For å la henne puste retter jeg meg opp.
Med hodet hennes mellom bena blir jeg sittende å massere hodet hennes forsiktig samtidig som jeg kikker nedover kroppen hennes.
Maven og underlivet beveger seg vekselvis fra side til side og opp og ned.
Jeg kan så vidt skimte albuen til Knut som beveger seg frem og tilbake der nede og jeg griper meg selv i å lure på om han har en eller to fingre i fitta hennes.

Jeg bøyer meg frem over henne og munnen min lukker seg om en stiv brystvorte.
Prøvende lar jeg tennene klemme den forsiktig før jeg styrer tungen i små sirkler rundt den harde knoppen.
Den ene hånden min glir over hoften hennes og jeg kjenner hvordan hun forsøker å presse underlivet opp mot Knut. At han har tenkt å ta noen pause før hun tigger om nåde tviler jeg på, selv da tviler jeg på at han har tenkt å stoppe.
Slik jeg ser det har jeg to alternativer: å be ham om å få bytte plass, tross alt vil jeg jo gjerne ha en smak jeg også, eller så kan jeg gi ham en hjelpende hånd.
Jeg velger alternativ to.
Hånden min finner veien ned langs hoften og mellom madrassen og baken hennes. I det hun løfter underlivet opp, glir hånden min under rumpa hennes.
En søkende finger finner rumpesprekken, helt glatt av saftene som flommer fritt, og følger den.
Fingeren finner en åpning og i det Trine senker underlivet igjen forsvinner det første leddet av en langfinger opp i baken hennes.
Hun stanser ett øyeblikk, før hun slapper av i kroppen og synker ned på fingeren min.
I løpet av sekunder er hele fingeren min forsvunnet opp i rumpa hennes.
Hun stanser ikke, men fortsetter å bevege underlivet i små sirkler og jeg kan faktisk kjenne hvordan Knut bruker fingrene i fitta hennes.
Trine puster tungt og jeg kjenner henne godt nok til å vite at det er bare ett spørsmål om tid før hun tipper over kanten.
Jeg trenger ikke vente lenge.

Hun slipper løs en hel serie med lyder av den typen man bare hører dersom noen har det enten veldig vondt eller veldig godt før hun faller sammen og blir liggende skjelvende å hive etter pusten.
Jeg setter meg opp og blir sittende ved siden av henne å se ned på denne vakre kvinnen som ser ut til å ville gjøre det samme som tornerose, sove i hundre år.
Hun blir liggende å puste tungt med øynene igjen og ett smil om munnen. Brått kjenner jeg det rykke til i slipset i det hun trekker meg ned mot seg.
– Takk, hvisker hun, før leppene hennes finner mine og hun gir meg ett fornøyd, lett kyss.
Med den andre hånden griper hun fatt i håret til Knut, som fortsatt befinner seg nede mellom bena hennes og trekker ham opp.
– Tusen takk, du har en deilig tunge, hvisker hun før hun kysser ham sultent.
Jeg reiser meg opp på ikke helt stødige ben, retter på slipset og spør sånn halvveis bråkjekt.
– Noen som har lyst på ett glass vin?
– Ja takk, svare Knut og reiser seg opp.
Jeg må smile for meg selv i det jeg legger merke til hvordan han prøver å rette på bulen på buksa.
Vi synker ned i sofaen begge to med hvert vårt glass vin.
Begge hever glassene til en skål.
Jeg kaster ett blikk i retning Trine og ser henne smile. Jeg føler meg rimelig trygg på at spillet er langt fra over.
Som om det var en hvilken som helst vanlig kveld, blir vi sittende å diskutere datavirus og brannmurer. Begge gjør vi så godt vi kan for å ignorere hun som fortsatt ligger på madrassen og hviler, men begge sender vi små, stjålne blikk i hennes retning fra tid til annen.
Vi er godt i gang med glass nummer to før Trine åpner munnen.
– Er det plass til meg også?
– Selvsagt, svarer Knut og hopper til siden, slik at det blir plass til henne mellom oss, før jeg rekker å åpne munnen.
Hun reiser seg sakte opp og lar oss nyte synet av den flotte kroppen hennes når hun strekker seg.
Med ett smil stryker hun forbi meg og setter seg på den ledige plassen mellom oss.
Knut holder frem ett glass og jeg skjenker før han gir det til henne.
– Takk igjen, du bare gir og gir du, sier hun med ett smil i det hun tar i mot glasset.
– Ja, du vet, den største gleden finner man i å gi til andre vet du, svarer han.
– Mulig det, men noen gangerer det vel deilig å få noe igjen også, er det ikke?
Trine fører glasset til leppene og nipper til vinen.
Den ledige hånden hennes glir oppover innsiden av dressbuksen hans før den legger seg på den svært så synlige bulen og klemmer til.
– Det er i hvert fall en som gjerne vil ha noe mer enn bare ett ”takk” her, sier hun og setter fra seg glasset.
Hun setter øynene sine rett i Knuts blå.
– Du er klar over at jeg har gått og vært kåt omtrent siden vi fikk den velkomstdrinken?
Han nikker med ett ertende smil om munnen.
– Og jeg ante ikke om jeg kom til å få noe, eller om dere bare ertet meg, ganske ondskapsfullt, syntes du ikke?
Med ett godt grep rundt pikken hans utenpå dressbuksen løfter hun vinglasset på nytt og tar en ny munnfull.
– Vel?
Øynene hennes møter hans, Knut ser usikker ut, kanskje ikke så rart, han hadde vel kanskje ikke regnet med å bli kalt ondskapsfull etter å ha tatt aktivt del i å gi henne en opplevelse litt utenom det vanlige.
– Vel, uhh får det deg til å føle deg bedre om jeg forteller deg at du ikke er den eneste som har gått og vært kåt i lang tid?
– Tja… det er muligens en formildende omstendighet…
Knut avbryter henne, han ser en mulighet til å slippe unna det strenge blikket og ordene han ikke skjønner hvorfor han har gjort seg fortjent til.
– Siden du ikke er mann kan du dessverre ikke få oppleve hvordan det kjennes å ha en bankende pikk i buksa i flere timer. Lengtende etter oppmerksomhet, men neida, den måtte forbli pakket inn.
– Jeg er sikker på at pikken min kommer til å hate meg etter det her, avslutter han med ett skjevt smil.
– Vel, det kan vi vel ikke ha noe av, kan vi vel?
Jeg lener meg tilbake i sofaen, koser meg med den utmerkede vinen og innser at jeg for øyeblikket er tildelt en statist rolle.

Trine setter fra seg vinglasset på bordet, før hun reiser seg opp og stiller seg på kne mellom bena hans.
Rolig trekker hun skjorta opp av buksen hans før hun åpner beltet og trekker buksene hans til side.
Ertende blir hun sittende å stryke på kulen på boksershortsen hans før slanke fingre trekker den ned over rumpa hans og slipper løs pikken hans.
Han er like glattbarbert som meg, ikke ett hårstrå som kan irritere.
Tydelig fascinert blir hun sittende å runke ham sakte med begge hender.
Knut ser ut til å sette pris på det, han trekker pusten dypt og puster sakte ut med tydelig velbehag.
Trine plasserer albuene på knærne hans, løfter seg opp mot ham og med munnen rett ved øret hans nesten hvisker hun:
– Har du lyst til at jeg skal ta pikken din i munnen? Lyst til å kjenne tunga mi gli opp og ned lags skaftet før jeg tar den i munnen og viser hva JEG kan?
– Har du lyst til at jeg skal gjøre det?
Knut nikker og smiler:
– Ja, det hadde vært deilig…
Hun kysser ham på munnen, ett langt vått kyss, før hun synker ned på kne igjen.
Jeg kjenner hvordan det sitrer i hele kroppen i det hun gaper over pikken hans og strammer leppene om den.
Med blikket rettet ertende opp mot Knut lar hun den gli langt inn i munnen, så langt hun kan.
Det rykker i hele kroppen til Knut i det hun formodentlig ertende lar ham kjenne at hun har tenner.
Med begge hender plassert godt rundt roten av pikken hans begynner hun å bevege seg opp og ned, samtidig som hun beveger hodet litt fra side til side.
Den ene hånden finner veien ned mellom bena hans og griper om pungen hans, veier den og leker med den.
Med den andre hånden begynner hun å melke ham rytmisk.
Herregud, som jeg skulle ønske det var pikken min som fikk gjennomgå.
Jeg lukker øynene og legger meg godt tilbake, men åpner de igjen når Knut andpustent renser halsen.

– Å herregud, nå må jeg ha en pause sier knut og forsøker forsiktig å ymte innpå at kanskje Trine skal la ham slippe.
Trine svarer med å begynne å runke ham enda ivrigere, samtidig som hun ikke gir slipp på pikken hans med munnen ett sekund.
– Jeg kommer til å eksplodere, mumler Knut igjen, men han har formodentlig innsett at det spiller ingen rolle hva han sier, så han lener seg tilbake.
Bare sekunder senere spenner han hele kroppen og stønner høyt.
Trines hånd beveger seg ikke lenger, hun har nok med å svelge unna alt han har spart opp i løpet av en lang kveld, men ett skarpt øye kan se ett par dråper sæd hun ikke greier å svelge unna som glir nedover langs skaftet.
Øynene hennes er rettet opp mot Knut, samtidig som hun lar hun leppene gli sakte og forsiktig opp og ned langs skaftet.
– Pause. Det er desperasjon i Knuts stemme.
Denne gangen lar hun ham slippe. Med ett klask treffer den fortsatt stive pikken maven hans i det hun lar den gli ut av munnen sin.
Med en finger tørker hun vekk en dråpe fra munnviken.
– Du trengte den, spør hun med ett smil.
Knut svarer ikke.
Hun løfter kroppen mot ham og setter seg overskrevs på fanget han, slik at musa hennes så vidt berører pikken hans.
Rytmisk beveger hun underlivet frem og tilbake, gnir seg mot hans stadig mer reduserte lem.
Om det er ett løfte om ting som kommer, ett ønske, eller om det er for å poengtere hva han ikke fikk nyte godt av vet jeg ikke.
Etter noe som virker som en evighet brytes kysset. Hun snur seg mot meg.
– You are next.
Uten videre dytter hun meg i brystet, og kommanderer meg til å legge meg ned.
Selv legger hun seg over fanget til Knut, med spredde ben.
En klar invitasjon.
I det tungen hennes berører pikken min kjennes det ut som jeg får elektrisk støt.
Mange timers oppladet begjær og ufattelige mengder med kåthet eksploderte i samme sekund som den myke, varme tungespissen hennes berørte pikken og jeg hører meg selv stønne høyt.
I det hun åpner munnen og slipper meg inn, kjennes det ut som om hodet mitt skal eksplodere, men så roer kroppen min seg og jeg kan slappe av å nyte.
Nyte den varme munnen som omslutter pikken min og som beveger seg opp og ned. Den myke tungen som plutselig sirkler noen ganger rundt kanten av hodet før den presser mot tuppen av hodet.
Jeg får samme behandlingen som Knut fikk, med hendene trekker hun forhuden godt tilbake og nøyer seg med å bruke tunge og lepper på pikken min.
En varm munn som beveger seg opp og ned langs skaftet, en våt tunge som slikker langs undersiden av pikken, før den legger seg som en vibrator på undersiden av kukhodet.
Hun vet så inderlig godt at dersom hun er for brå vil jeg komme som en rakett, det er ingen utfordring, utfordringen ligger i å erte meg lengst mulig.
Trine elsker utfordringer, så jeg lener meg tilbake og lukker øynene ett øyeblikk, forberedt på at dette nok kan bli en nesten smertefull erfaring.
Når jeg gløtter på øynene igjen kan jeg se at Knut ikke greide å motstå invitasjonen.
Hun har spredt bena og han bruker begge hender.
Den ene underarmen hans beveger seg rytmisk frem og tilbake og jeg ser for meg hvordan fingrene hans glir ut og inn, samtidig som den andre hånden antageligvis også er i full aktivitet.
Trine puster tungt, hele kroppen hennes dirrer og hun må ta en liten pause fra meg. Blikket som møter mitt er blankt og hun smiler fornøyd før hun lukker øynene og tar pikken min i munnen igjen.
Hun blir liggende rolig med en del av meg i munnen, bare tungen hennes beveger seg så vidt, ertende masserer hun undersiden av kukhodet mitt, før hun løfter seg opp på albuene og setter i gang en spurt.

Jeg peker mot baggen min, Knut skjønner hva jeg mener, med ett godt tak om Trines hofter får han ålet seg løs, og når baggen som står plassert ved siden av bordet.
Fra den finner han frem en 6” lyserød dildo i silikon.
Knut hører tydeligvis til blant de som ikke trenger så lang pause, for lemmet hans peker ivrig ut i luften igjen.
Kanskje ikke like stiv som sist, men det skal jo litt til å slå den forrige han stilte opp med, tross alt ble det ett langt forspill.
Med lange, seige tak runker Trine meg, samtidig som hun suger som best hun kan, det er tydelig at hun har en svært bestemt mening om hvem som skal få tigge om nåde.
Knut legger seg på maven bak henne og plasserer ansiktet mellom rumpeballene hennes. Øynene hans titter opp på meg over ryggen på Trine og jeg møter blikket hans ett kort øyeblikk, han ser like fornøyd ut som jeg er akkurat nå.
Jeg kjenner hvordan det rykker til i Trine i det Knuts tunge finner målet sitt, men det skal tydeligvis mer til enn en enslig tunge før hun mister fokus på det hun holder på med.
Hun fortsetter å suge pikken min med de samme lange, rolige bevegelser som sender kriblinger fra tærne og helt opp i nakken på meg.
Over hodet hennes kan jeg se hvordan Knut prøver å lirke frem dildoen uten at hun skal merke hva han har på gang.
Det første tegnet på at han er i ferd med å lykkes er når han flytter seg oppover og tungen hans begynner å sirkle rundt det bakre hullet.
Jeg vet hun tenner vilt på det og jeg er langt fra sikker på om han overhodet kommer til å få bruk for den lille lyserøde.
Først i det den lyserøde tuppen finner åpningen hennes forstår hun omfanget av hva som skjer, en liten bevegelse i kroppen hennes er alt som røper henne, før hun fortsetter som ingenting.
Jeg kan ikke annet enn smile for meg selv i det hun forsøker å late som om hun ikke lar seg distrahere, samtidig som jeg så inderlig godt merker at hun sliter med holde seg rolig i det den ytterste delen av dildoen begynner å synke inn i henne.
Fra min posisjon fri sikt til hvordan hun hever og senker underlivet for å møte bevegelsene fra dildoen som ertende lirker seg lengre og lengre inn.
Trine strammer munnen om pikken min og mister konsentrasjonen helt i det bare roten av den lille røde er igjen i friluft.
De varme, deilige leppene fjerner seg fra pikken min og hun blir oppslukt av sin egen nytelse igjen når Knut lar ett par fingre gli over klitoris samtidig som han med stødig hånd og den røde dildoen begynner å knulle henne.
Ikke raskt, ikke hardt, men i en jevn rytme som mer enn signaliserer at det er ingenting hun kan gjøre for å stoppe det som er i ferd med å skje.
Tungen, dildoen og noen lekne fingrer, for mye på en gang, hun mister helt fokus på meg. Munnen hennes forsvinner, hendene som inntil ganske nylig kjærtegnet mine edlere deler slutter å bevege seg.
Hun trekker pusten dypt noen ganger og det ser ut som om hun forsøker å fokusere utelukkende på det hun gjør, ikke det som blir gjort med henne.
Med skjelvende fingrer begynner hun å kjærtegne pikken min igjen, før hun slipper meg inn i munnen sin igjen.

Trines hånd klemmer hardt om pikken min og er tydeligvis det eneste faste punktet hun har å forholde seg til i det hun for andre gang i løpet av kvelden får en kraftig orgasme.
Krampeaktig og urytmisk trekker hun forhudet frem og tilbake noen ganger over hodet, men det er alt som skal til, jeg kjenner varmen bre seg fra underlivet, oppover langs ryggen, nedover langs baksiden av lårene og jeg tipper over kanten.
Det føles som om jeg er vektløs, alt er mørkt, bare avbrutt av spredte eksplosjoner av intenst lys.
Jeg sanser så vidt sammentrekningene i underlivet i det jeg pumper ut alt jeg har av sæd.
Så blir det stille, bare lyden av mitt eget hjerte som hamrer som besatt bryter stillheten

Jeg får ikke ligge i mørket lenge.
Sammen hjelper vi Trine på bena og med en hånd plassert på dildoen slik at den ikke glir ut, støtter vi henne bort til madrassen. Hun blir stående på alle fire, med Knut knelende foran seg og meg bak.
Han er kjapt på plass, tydeligvis lysten på å stifte ytterligere bekjentskap med tunga hennes.
Egentlig helt i orden for meg, for jeg trenger uansett en pause, jeg har ikke hans evne til å få den opp igjen i løpet av noen minutter uansett.
Jeg legger meg under henne, og trekker underlivet hennes ned mot munnen min, slik at tungen min når klitoris, samtidig som jeg kan leke meg med dildoen.
Med lukkede øyne blir jeg liggende å nyte smaken av hennes safter.
Med to fingrer skiller jeg kjønnsleppene hennes og presser klitoris frem, slik at tungen min får fritt spillerom.
Samtidig skifter jeg grep på dildoen, slik at bare tommelen holder den på plass. På den måten kan jeg benytte resten av fingrene til andre ting, primært på Trines bakre deler.
En pekefinger finner åpningen og jeg kan ikke annet enn å more meg over hennes halvkvalte klynking i det jeg presser den inn i rumpa hennes.

Liggende på ryggen, med lukkede øyne og opptatte fingrer, får jeg meg en sårt tiltrengt hvilepause.
Jeg har en mistanke om at jeg ikke er den eneste som trenger å ta det litt rolig, så jeg tar fingeren ut av rumpa til Trine og nøyer meg med å stryke henne forsiktig.
Etter en liten stund greier jeg ikke å holde meg, fingeren finner rumpa hennes igjen og presser seg vei.
Det er like gøy som forrige gang å høre hvordan hun prøver å stønne med lemmet til Knut i munnen.

Jeg løfter meg opp på albuene og i noen korte sekunder gjør jeg ikke annet enn å se på hvordan Knut lar pikken gli ut og inn mellom Trines lepper.
Hun har hendene sine plassert på hoftene hans og styrer underlivet hans frem og tilbake, slik at hun kan bestemme akkurat hvor langt inn i munnen hennes han kommer.
– Legg deg på maven.
Uten gi slipp på pikken med munnen, greier hun å snu seg over på maven
Det er ett kunststykke som får meg til å trekke på smilebåndet.
Jeg legger meg ned ved siden av henne, tungen min trenger ett pusterom, dessuten kjenner jeg til ett lite triks som er mer effektivt enn noen tunge i hele verden.
Ja faktisk mer effektivt enn en dildo og tunge til sammen!
Den ene hånden min glir under maven hennes slik at håndbaken blir liggende å hvile mot venusberget hennes, fingrene strekker seg opp mellom bena hennes og pekefingeren og ringefingeren legger seg på hver sin side av kjønnsleppene hennes.
Langefingeren passer midt i mellom og glir fra side til side, lett som en fjær.
Forsiktig klemmer jeg til med fingrene, svaret lar ikke vente på seg, det rykker til i kroppen hennes og hun stønner lystig.
Den andre hånden glir nedover rumpa hennes.
Tommelen følger rumpe sprekker, sirkler litt rundt det bakre hullet, før den glir videre og inn i musa hennes.
Jeg bøyer tommelen og igjen rykker det til i kroppen hennes.
Leppene strammer seg om pikken til Knut og hun stønner halvkvalt.
Det er en annen positiv effekt av denne stillingen, jeg har fritt utsyn til alt som skjer…
Pekefingeren og ringefingeren klemmer rytmisk til rundt kjønnsleppene og klitoris, langfingeren masserer, samtidig som tommelen beveger seg sakte frem og tilbake, ut og inn.
Det krever begge hender og en smule trenging, men det er verdt det.
Det første tegnet på at det er rett før hun kommer er at hun glemmer Knut totalt, begge hendene hennes griper godt takt i lakenet.
Pusten blir raskere, hun hiver på hodet og brått støter hun underlivet opp samtidig som hun klynker langtrukkent.
Jeg nyter å kjenne hvordan musklene i underlivet hennes klemmer rytmisk til, først en gang, så en gang til….
Hun kommer i en ny orgasme, minst like kraftig som den forrige og blir liggende stille å hive etter pusten.
Knut gliser tydelig fornøyd og henter vinglassene våre.
Vi tar en stille skål over Hege som fortsatt ligger og hiver etter pusten.
Vi ser sikkert passe tåpelige ut der vi står med hvert vårt jern struttende rett ut i løse luften, men det er ikke noe som bekymrer oss spesielt.
– wow, wow, stønner hun frem etter å ha fått igjen pusten.
Jeg bøyer meg frem hjelper henne opp på kne og gir henne ett langt og intenst kyss.
Hånden hennes griper om pikken min og klemmer den. I øyekroken kan jeg se at det ikke bare er meg hun har funnet.
Hun bryter kysset, trekker pikken min mot seg og begynner å suge meg sultent, samtidig som hun runker Knut.
Ikke lenge, bare lenge nok til å erte, før hun snur seg, gaper over pikken til Knut og begynner å suge ham ivrig.
Heller ikke han får gleden lenge, før hun igjen snur seg mot meg og lar meg stifte bekjentskap med munnen hennes igjen.
Hånden og munnen jobber godt sammen og jeg orker ikke tanken på å holde meg lenger, om hun absolutt vil, skal jeg mer enn gjerne gi henne alt jeg har og jeg er sikker på at Knut har det på samme måte.
I det hun gir slipp på meg og vi begge forventer at det er Knuts tur igjen, ser hun frekt opp på ham og spør:
– Har du lyst til å pule meg?
Han ser forfjamset på henne, før han ser på meg.
Jeg bare trekker på skuldrene, avtalen var jo at hun skulle få en opplevelse hun sent ville glemme, så om hun har lyst til å pule, hvorfor ikke?
Han nikker.
Trine smiler og reiser seg opp.
– Legg deg ned.
Han er ikke sen om å gjøre som han får beskjed om.
Trine stiller seg skrevs over ham, griper om pikken hans med en hånd og hjelper ham med å finne veien.
Jeg legger merke til en ertende, rosa tungespiss som glir over leppene hennes når hun fører hun pikken hans frem og tilbake langs sprekken noen ganger før hun senker seg ned på ham. I en bevegelse glir han rett til bunns i henne.
Med hele pikken hans dypt inne i seg begynner hun å bevege underlivet frem og tilbake, prøvende som for å kjenne etter om han passer, før hun med begge hender plassert på brystkassen hans begynner å ri ham.
Sakte hever hun underlivet opp før hun senker seg ertende ned på ham igjen.
– Du liker det der, hva?
Han bare nikker.
Med ett smil begynner hun å bevege underlivet frem og tilbake, masserer klitoris mot overgangen mellom maven og pikken hans, samtidig som hun bøyer seg frem og kysser ham intenst før hun hvisker noe i øret hans.
Smilende retter hun seg opp igjen og med begge hendene godt plassert på brystet hans begynner hun å ri ham, først rolig, så ivrigere.

Med ett hørbart klask spretter pikken hans ut av henne og treffer ham på maven. Trine åpner øynene og i di kan jeg med all tydelighet se at hun liker å ha full kontroll over tingene.
Slanke fingrer griper om pikken til Knut og klemmer prøvende på den før hun med ett smil senker hun underlivet og lar seg fylle igjen.

Med en finger lokker hun meg mot seg. Jeg har absolutt ingenting i mot å avlyde, instinktet mitt forteller meg at det er noe godt som venter.
Med en hånd tar hun ett godt tak i pikken min trekker meg mot seg, slik at hun når den med munnen.
Uten å bryte rytmen i det etter hvert rimelig heftige rittet suger hun seg fast i pikken min.
Hver gang hun hever kroppen glir jeg litt lengre inn i munnen hennes, hver gang hun senker kroppen er det kun hodet som er igjen i munnen hennes.
Det blir en naturlig rytme vi alle tre faller raskt inn i og det gir meg en ide som Knut og jeg så vidt hadde snakket om ved en tidligere anledning.
Veien fra ide til handling er ikke alltid så lang og i det jeg bøyer meg frem og den ene hånden min glir nedover ryggen hennes, er målet klart.
Fingrene strekker seg ned mot bakparten som lokker meg mot seg.
Med en kraftanstrengelse frigjør jeg meg selv og fisker frem flasken med glidemiddel fra bagen.
Ett par dråper på en finger, før jeg lar den gli nedover rumpesprekken hennes og finner åpningen.
Trine slutter å bevege seg og blir sittende stille, avventende eller usikker? Jeg vet ikke, der hun sitter med ryggen mot meg har jeg liten mulighet til å se hvordan hun reagerer, men i det først en, så to fingre, glir inn i rumpa klynker hun lystig.
Hun begynner prøvende å bevege seg igjen, hele kroppsspråket hennes bærer tydelig bud om at dette er noe hun kan like.
Jeg jobber forsiktig og metodisk, bruker godt med glidemiddel og passer på at det blir godt smurt, klart for en finale hun neppe hadde sett for seg tidligere på kvelden.
Jeg kjenner en svak skjelving i knærne i det jeg reiser meg opp, stiller meg bak henne og smører pikken med noen dråper glidemiddel.
Med en ustødig hånd styrer jeg den mot den ledige åpningen der bak…
– Nei, nei, det går ikke. Kåt mumling og usikker hoderysting som forstummer i det Knut med ett godt grep rundt Trines nakke tvinger munnen hennes mot sin.
Trine hadde nok muligens ikke tenkt tanken på å ha en både her & der, men Knut og jeg var skjønt enige om at det om ikke annet kunne vært gøy å ha forsøkt, om muligheten skulle dukke opp da.
Slik jeg ser det, skulle det mye til at en bedre mulighet enn i det som oppsto her, skulle oppstå.
Forsiktig, men bestemt, presser jeg pikken mot åpningen. Sakte glir den inn i henne.
Jeg blir stående rolig for å la henne venne seg til tanken, eventuelt la henne hoppe av, men hun svarer med å presse seg mot pikken min, som glir enda litt lengre inn i henne.
Helt til bunns.
Slik blir vi stående rolig, både Knut og jeg har pikkene våre dypt begravet i Trine som mumler usammenhengende.
Prøvende beveger jeg meg noen centimeter ut og glir inn i henne igjen.
Trykket presser kroppen hennes fremover, slik at Knuts pikk glir litt ut, men i det jeg beveger meg ut igjen, faller hun tilbake og han glir rett til bunns igjen.
Igjen presser jeg meg inn i henne og nok en gang presses hun fremover, vi faller inn i en jevn rytme og mumlingen hennes går over i klynking.
Jeg kjenner den første sammentrekningen før hun kaste alle hemninger over bord og roper ut av vellyst, i det hun kommer igjen.
For å tenke på noe annet, teller jeg sammentrekninger, men kommer bare til 5, før jeg kjenner hvordan Knut støter opp så godt han kan med underlivet i det han kommer for andre gang.
Det er dråpen som får begeret til å renne over og jeg kjenner hvordan jeg mister helt kontrollen over kroppen min.
Sorte prikker beveger seg foran øynene mine og hele kroppen føles elektrisk i det jeg fyrer av alt kroppen min har greid å produsere.

Det hadde så absolutt vært en lang kveld.

Legg igjen en kommentar