En liten fantasi….*sss*

Denne novellen er vist 5995 ganger.

De hadde lenge fantasert om dette, men ikke gjort noe med det. Nå hadde de endelig våget å ta skrittet helt ut.
Det var helg og de var alene hjemme. Ungene var sendt bort til familie og venner. Han hadde tatt bilen. Ikke sagt hvor han skulle, bare bedt henne være klar til klokken 18.30. Klar betød å ligge på sengen, naken og bundet. Hun hadde øvd på det flere ganger, men det visste ikke han. Det var lenge siden han hadde skrudd krokene i sengen, en i hvert hjørne. Tauet hadde hun kjøpt, mange meter. Slik at de kunne dele det opp på den måten som passet best. Det var ikke for tykt og ikke for tynt. Akkurat passe, hvitt, mykt og ganske glatt. Slik at det egentlig var lett å komme løs. Hun hadde vært i dusjen, lenge………..
Smørt seg inn med en lotion, som han hadde kjøpt til henne på en av utenlandsreisene sine. Hun likte lukten av den. Heretter kom hun til å tenke på dette hver gang hun brukte den. Dette som hun hadde drømt om så lenge.

Hun gikk naken inn på soverommet. Sengetøyet var rent. Det luktet friskt, som av sommer. Tauet hadde hun lagt frem på sengen, sammen med det mørke silkeskjerfet som de hadde lekt med så mange ganger før. Nå bandt hun et tau i hvert hjørnet, i krokene han hadde festet. La det inn mot midten på sengen med en løkke i enden. Så la hun et par puter der hun regnet med å ha hoftene. Tiden nærmet seg, så hun krøp opp i sengen. Stakk en fot i den første løkken, så den andre. Lengden på tauet var perfekt. Dette hadde hun jo testet ut flere ganger når hun hadde hatt litt tid for seg selv. Så la hun seg på magen på putene, slik at baken kom akkurat passe opp. Bena var spred og fitta hennes glinset. Nå manglet bare bind for øynene og tauet på hendene.
Hun ventet litt. Tittet på klokken en gang til. Tiden gikk sakte, men den som venter på noe godt venter som sagt ikke forgjeves. Men så gjorde hun de siste forberedelsene, ville ligge der å fantasere, bundet, mens hun ventet. Bare tanken gjorde henne enda våtere mellom bena.

Hun hadde ikke ligget lenge, da hun hørte bilen komme. Pulsen gikk fortere. Det var nesten så hun kunne kjenne den i fitteleppene sine. Det stinget i underlivet og hun skalv på hendene. Det smalt i en bildør og så i en til. Hva var dette? Hadde noe gått galt? Hvem hadde han med hjem? En av ungene?
Hun prøvde febrilsk å komme løs, men fikk det ikke til. Ikke nådde hun frem til bindet for øynene heller. Hun trakk pusten dypt, prøvde roe seg. Dette hadde hun da gjort mange ganger, bare å lirke litt, så pleide hun få en hånd ut av løkken. Men nå var det helt umulig. Så hørte hun de i trappen. Han kunne da ikke være så dum å trekker folk med seg på soverommet?? Det ble ikke sagt noe, så det var umulig å vite hvem som kom. Han var det i hvert fall, det hørte hun på skrittene. Men hvem var den andre? Ikke en av ungene? En fremmed?
Så gikk det i døren. De kom inn på soverommet, og hun kunne ikke se hvem. Dette var dårlig gjort. Dette var ikke avtalen. Var det en mann/gutt eller dame/ jente han hadde med seg. Denne pinen var forferdelig, men også veldig pirrende. Vite at noen stod og så på henne der hun lå naken. Det tente henne i grunnen. Men hva håpet hun på?? Gutt, jente, mann eller dame?
For veldig lenge siden hadde hun spurt om han ville dele en jente med henne. Han hadde aldeles ikke vært uvillig, men det hadde bare ikke blitt noe av. Kunne det være dette han nå hadde ordnet?
Hun hørte de bevege seg. Antakeligvis kledde de av seg, eller kanskje de kledde av hverandre? Så merket hun at noen krøp opp i sengen, en hånd på skulderen. En liten hånd, myk og varm. Den strøk henne over ryggen, korsryggen, over den runde baken hennes, låret, leggen. Alt ble berørt, sakte, men bestemt. Dette var hender som visste hva de ville, som hadde gjort slikt før. Det var en jente, hun luktet det og kjente det. Dette var en gledelig overraskelse.

Så kom også han opp i sengen, kysset henne på pannen. Spurte om hun hadde det bra. Hun bare sukket tungt og smilte. Så kjente hun lepper på ryggen, på korsryggen og oppover. Skuldre, armer og helt ut til alle fingre. Dette var utrolig pirrende. Denne jente var en drøm. Hun håpet mannen nøt synet, egentlig håpet hun han tok bilder. Men det var jo ikke sikkert jenta ville, så det var best å ikke spørre om det nå. Det ville bare ødelegge det deilige som skjedde med henne her og nå. Ingen hadde ennå rørt fitta hennes. Det føltes som saftene rant av henne nå. Hun ville ikke mase, bare la denne drømmen gå sin gang. Ta imot og nyte. Leppene var på vei tilbake oppover den ene armen hennes, skulderen, halsen og nå var de på hennes lepper. Hun sluttet puste et øyeblikk, før hun var med på leken. Dette var godt, hun kunne kysse. Hun smakte peppermynte, tannkrem kanskje. Forsiktig, utforskende, men allikevel bestemt var hun. Jenta trakk seg unna, lenge før hun selv hadde fått nok.
Så kjente hun mannens hender på baken sin. Han strøk over den, inn mellom bena, innsiden av lårene. Hun spredde bena litt ekstra, slik at han skulle forstå at hun var villig. Men det var nok ikke han som bestemte her. Det var jenta. Hun kjente hånden hans bli fjernet, ingen skulle tydeligvis få komme inn mellom bena hennes ennå.
Jenta fortsatte sin ferd på kroppen hennes. Hun jobbet seg tålmodig nedover mot baken igjen, med kyss, våt tunge og lette bitt. Lekte lenge på toppen av rumpesprekken, der i over gangen rygg og bak. Hun nøt dette i fulle drag der hun lå. En slik behandling som dette hadde hun aldri fått. Ektemann hadde aldri tålmodighet til slikt. Pusten hennes gikk tungt og iblant slapp det ut noen små klynk. Nå hadde jenta vært en tur nedom ankelen hennes, og nærmet seg den varme, våte grotten nok en gang. Ville hun berøre den nå? Med tunge eller hender?
Nærmere og nærmere kom tungen. Så sveipte hun over fitteleppene. De var selvfølgelig glatte, nybarberte og veldig våte. Hun var så kåt nå at hun kunne kjenne lukten av seg selv. Den bare tente henne enda mer. Hun løftet baken lett opp, prøvde by seg frem, ville kjenne mer av tungen. Og det fikk hun. Jenta la seg til rette mellom bena hennes, lot tungen sveipe over det hele, helt ned til klitten som hun sugde forsiktig på. Dette var nesten uvirkelig, for godt til å være sant. Orgasmen hadde lenge ligget på lur, og nå ble det ikke lett å holde den igjen. Hun klynket høyere, spredde bena videre og løftet baken, presset seg mot tungen hennes. Ville ha mer, fikk ikke nok. Nå måtte hun bare la den komme. Hun var på toppen, så lot hun seg falle utfor. Det svartnet for øynene og hun greide nesten ikke puste. Den kom og kom, i store bølger: Varte en evighet. Hun hadde ikke opplevd en lignende orgasme før, aldri. Ville hun gjøre det igjen???
Jenta fortsatte å slikke henne, men nå holdt hun seg unna klitten. Hun visste godt at den ikke tålte mye etter en slik omgang. Hun lot tungen være alle andre steder, slikket i seg saftene hennes som virkelig hadde rent over denne gangen.
Lot tungen sveipe litt rundt rumpehullet og. Var dette sant? Dette måtte jo bare være en drøm. Nå skjedde alt det som hun bare hadde drømt om hele livet. Hun ble viet en masse oppmerksomhet, fikk mye beføling på de rette stedene og enda hadde hun ikke gitt noe igjen. Når ville hun slippe løs? Når ville hun få se? Når ville hun få gitt noe tilbake, berørt, kysset og mye mer?

Så reiser jenta seg opp, gikk ut av sengen og ut av rommet. Hva skjer hadde hun lyst til å si, men torde ikke. Så forsvant ektemann og døren ble lukket etter dem. Hadde de tatt med seg klærne? Ville de bli borte? Ville jenta reise uten at hun hadde sett henne?
Hun var tilfredstilt en gang ja, men den brannen som var blitt tent i henne lot seg
ikke slukke så lett. Jenta måtte komme tilbake.

Legg igjen en kommentar