En litt spesiell kveld

Denne novellen er vist 23747 ganger.

Vi hadde snakket om noen av våre fantasier og lekt med dem over lengre tid.
Det hadde vært fantasier om mye forskjellig, mest om det å ha med en mann til i sengen.
Jeg hadde fortalt deg at jeg syntes det virket utrolig pirrende, og du hadde vært litt skeptisk til å begynne med men hadde blitt mer på glid etter hvert som du hadde latt tanken bli litt varm. Du hadde nevnt at du var veldig usikker på om du noen gang ville tørre i virkeligheten, og at du sannsynlig måtte være veldig full først.

Vi hadde ved flere anledninger når vi har hatt muligheten til å leke oss, fantasert videre på tanken på trekant. Og jeg kunne merke på deg at du begynte å bli mer og mer tent på trekant.
Du fikk en ekstra tenning når vi snakket om det og ble mye råere og kåtere når vi lekte videre med tankene når vi hadde sex. Siste gangen vi lekte med tanken hadde du sagt at du var utrolig fristet og ble utrolig kåt av tanken, du hadde fantasert om trekant og blitt så kåt at du måtte gi deg selv orgasme for å frigjøre spenningen i kroppen din. Vi snakket litt om det og du fortalte at du kanskje ikke ville være full men at du ikke ville vite om det på forhånd for da ville du bare bakke ut å trekke deg.

I tiden som fulgte gikk jeg å lekte med tanken for meg selv, gikk vel egentlig rundt å smilte for meg selv hver gang jeg tenkte på det. Vi snakket ikke om fantasiene i ukene som kom, men jeg begynte å forme en liten plan i hodet mitt.
Det nærmet seg helg, Nærmere bestemt fredag og jeg sendte deg en sms:
Vil du være sexslaven min i kveld?
Det tok litt tid før du svarte på den, var sikkert opptatt på jobben din.
Jeg gikk rundt å småtrippet og kikket på telefonen hele tiden
Så pep telefonen: Ja, Herre og Mester.
Jeg sendte så: Og du vil være lydig og følge ordre og lyster som herren har?
Nå kom svaret fort: Ja, Herren min.
 
Jeg smilte for meg selv, og starte å gjøre klar til du kom hjem.
Når du kom så møtte jeg deg i døren, møtte jeg deg og ga deg en god klem og visket i øret ditt: du er utrolig deilig , og i kveld skal du bare kose deg.
Du tok av deg yttertøyet og støvlettene. Jeg ga deg ordre om å gå opp på badet, barbere deg grundig og ta deg en god dusj. Når det var gjordt skulle du gi meg beskjed.
Du gjorde som beordret og gikk rett opp på badet. Jeg kunne høre at du holdt på mens jeg gikk spent rundt mellom stuen og kjøkkenet. Jeg hadde dekket på med levende lys og satt frem vin, dempet belysningen. Middagen sto og holdt seg varm når jeg hørte du si at du var klar.  Jeg gikk opp trappen og ble stående i døren til soverommet å nyte synet av din deilige kropp. Du fikk ordre om å legge deg ned på ryggen i sengen og følgte ordren. Jeg tok frem noen kuler, smurte dem godt inn med olje og lot en av dem leke litt med klitten din og rett foran åpningen til musa di. Jeg nøt å se den nybarberte muse di. Den ene kulen gled forsiktig inn i musa di og du ga fra deg et lite stønn.
Så fulgte en kule til og stønnet ble litt høyere, etter hvert som di neste 2 kulene gled inn lå du urolig på sengen og stønnet høyt. Jeg lot tungen leke med klitten din og du stønnet helt febrilsk, og holdt fast hodet mitt mot musa di. Når jeg syntes stønnene ble høye nok stoppet jeg og reiste meg opp. Du så litt surtent på meg, men viste at jeg bestemte alt i kveld og at du måtte følge ordre og lyster som jeg ga.
Jeg så sultent på deg der du lå lett sprikende, nybarbert og med en trå med ring i fra kulene som var godt inni musa di. Jeg ga deg ordre om å reise deg opp å ta på deg antrekket som jeg hadde lagt frem til deg. Så gikk jeg ned i stuen.
Når jeg kom ned hørte jeg at du holdt på å ta på deg antrekket og jeg gikk å smilte for meg selv. Kvelden var planlagt og jeg var veldig spent på hvordan det ville bli og hvordan du ville like det. Jeg kunne høre klakkingen fra skoene du tok på deg og jeg hørte at du gikk mot trappen. Når du kom ned på stuen ble jeg stående å se på deg og nyte synet som sto foran meg. Antrekket besto av svarte høyhelte sko og en lyse blå nesten gjennomsiktig kort kjole.
Jeg kunne se tråden fra kulene som hang ned langs beina dine, og smilet ditt avslørte at du likte at jeg studerte kroppen din og at du likte følelsen kulene ga deg når du beveget deg.

Nå først la du merke til at jeg hadde ryddet og pyntet på stuen og du smilte til meg. Jeg møtte deg på stue gulvet la armene rundt deg og ga deg en god klem. Jeg visket i øret ditt: Nå skal du bare slappe av og kose deg mest mulig. Du kikket litt forlegent på meg og smilte litt nærvøst. Jeg trakk frem en stol til deg ved bordet og du satt deg ned. Maten hentet jeg og så satt vi begge og koste oss med en deilig middag. Vi pratet litt om alt mulig og jeg kunne merke at du var litt nærvøs for hva kvelden skulle bringe. Når vi var ferdig med maten, det lille vi klarte å få ned. Trur vel vi var like nærvøse begge 2, reiste jeg meg og tømte bordet.
Jeg kom bak deg og la armene rundt halsen din og visket: du er deilig, nå skal du bare slappe av. Jeg fant frem et tørkle som jeg bandt rundt hodet ditt så du ikke så noen ting. Satte på litt musikk og gikk på kjøkkenet og hentet dessert til deg. Du kunne høre skrittene mine og satt der helt spent og nesten på nåler, Jeg startet å fore deg med en skje og du var litt sjenert til å begynne med. Trur vel egentlig du hadde regnet med noe helt annet. Plutselig hørte du en svak banking på døren, og stivnet til. Jeg sa at du bare skulle slappe av og reiste meg.
 
Jeg gikk bort til døren og åpnet. Du kunne høre svake stemmer men ble sittende. Døren ble lukket og du kunne høre at noen kledde av seg. Du ville fjerne bindet for øynene men jeg sa at du har lovet å være lydig hele kvelden, du kikket litt ned og sa lavt: Ja, Herre og Mester.
Du kunne høre skrittene komme nærmere og at jeg dro stolen min på plass ved siden av deg.
Jeg fortsatte å gi deg desserten som var deilig is, og jeg merket at du var litt anspent. Jeg visket til deg at du bare skulle slappe av og jeg merket at du slappet litt mer av. Med noen raske håndbevegelser viste jeg han som var kommet hva han skulle gjøre. Og han krøp stille ned under bordet og satt seg rett foran deg. Du merket pusten hans mot beina dine og stivnet litt til. Så kjente du at 2 hender gli forsiktig oppover beina dine fra sko tuppen og oppover leggen din. Du satt litt stivt nå, men jeg merket at du slappet fort av og bare nøyt hendene som nå var på vei oppover forbi kneet og oppover lårene dine. Du lot beina gli fra hverandre for å gi litt bedre plass og unnslapp et lite stønn når hendene var nesten helt oppe ved musa di.
Jeg fortsatt å gi deg is og latet som ingenting. Nå kjente du at pusten hans var mye nærmere, og du lot beina gli mer fra hverandre for å gi best mulig plass. Jeg stoppen med isen og satt det fra meg. Ga deg et skikkelig kyss og lot hendene leke med puppene dine. Du var som smør i hendene mine og stønnet nå mer og mer. Hendene dine hadde du mellom beina og holdt hodet hans fast ved musa di. Ville ikke at han skulle stoppe sånn som jeg hadde gjordt.
Han tok tak i tråden som holdt kulene og dro litt forsiktig i den mens han fortsatt sleiket musa di, og du nærmet deg en deilig orgasme. Nå tryglet du om mer, at han ikke skulle stoppe. Når den første kulen gle ut av musa di, Fikk du den første orgasmen. Og du hylte høyt og ristet i hele kroppen. Når du hadde roet deg litt snudde jeg stolen rundt og stilte meg foran deg, det samme gjorde han som var under bordet. Vi sto rett foran deg begge 2 og du satt der fortsatt med bind for øynene. Du lot hendene dine kjenne litt rundt og fikk fort tak i 2 kukker som sto der stive og stolte. Du ville smake på han andre sin og dro den nærmere munnen din mens du runket på min. Jeg bøyde meg ned og dyttet den kulen som var utenfor inn igjen i musa di, du ga fra deg et dypt stønn og jeg merker at du var like tent enda.

Du fikk lov til å leke litt med kukkene og sugde på dem etter tur og så ut til å storkose deg skikkelig. Nå ville du kjenne en inni deg og ga utrykk for det. Jeg beordret deg til å reise deg opp og legge deg over bordet med rumpa i været.
Du gjorde som beordret og la deg til rette over bordet. Du hadde fortsatt bind for øynene og kunne ikke vite hva vi gjorde eller hvem av oss det var du merket. Du kjente at du fikk en kukk som lekte rundt åpningen din og du prøvde å skille rumpa di så godt du kunne for å gi plass. Så kjente du at den gled innover og du ble helt mo i knærne. Så kjente du at du fikk noen hender rundt livet ditt som holdt deg fast og at rytmen bak der ble hardere og raskere. Du hørte stønnene og merket at du nærmet deg en orgasme til. Og akkurat når du kom merket du at du ble sprutet full av sæd. Du ble liggende litt slapt på bordet men kjente at neste var klar og bare kjørte kukken inn i deg og ga fra deg et stønn. Nå kjente du at du ble tatt skikkelig hardt og kjente igjen rytmen og takene mine og bare ga deg helt hen. Du nøyt å bli tatt hardt og merket at du var på tur igjen og nå kom du fort.
Når du kom skrek du høyt, rumpa jobbet febrilsk og du falt bare helt sammen.

Vi satt deg ned på stolen for at du skulle få slappe av litt og du kom deg fort. Han andre la seg på gulvet og du fikk ordre om å reise deg opp, skille beina. Han andre skled i mellom beina dine, uten at du merket det. Så fikk du beskjed om å senke kroppen din. Du var litt forsiktig til å starte med men når du merket at en kukk traff musa di, nesten slapp du deg ned på den og ga fra deg et skikkelig stønn når den var helt inne. Du startet ett kjempe ritt og mens du holdt på, stilte jeg meg rett foran og la kukken min mot munnen din. Du sugde begjærlig på den og lot rumpa gli godt opp og ned på kukken hans
Du hadde fortsatt bind for øynene men det så det ikke ut til at du brydde deg mye om.
Nå kunne man lett se at du bare storkoste deg. Jeg fikk også lyst til å komme inn i varmen og fant frem litt glide middel. Måtte stoppe litt opp på stuegulvet og nyte synet av at du satt på huk over kukken til en fremmed mann og virkelig nøyt behandlingen du fikk. Jeg ble stående en liten stund og merket på stønnene dine at du nærmet deg nok en orgasme, Lurte frem et kamera og gikk nesten berserk med kamera når jeg hørte du kom som en foss. Du slang hodet fra side til side og ga fra deg noen skikkelig høye stønn og falt helt slapt sammen over kroppen hans.

Du vippet deg litt til siden for å slappe av, jeg ga han andre med noen kjappe håndbevegelser beskjed om å reise seg. Han gjorde det og kledde på seg. Du kunne høre det svakt i bakgrunn der du lå å slappet av og  kjente på kroppen din at du følte deg deilig brukt.
Du hørte døren åpne seg, at den gikk igjen og skrittene mine som kom tilbake.
Jeg løftet deg opp i stolen og tok av bindet for øynene dine, du så litt forlegent ned i gulvet men møtte øynene mine når jeg spurte om du hadde kost deg. Jeg kunne se på hele deg at du hadde storkost deg. Du var nydelig der du satt i antrekket som du fortsatt hadde på og med snoren fra kulene fortsatt hengende ut fra musa di.
Litt sæd rant ut fra musa di og jeg var fortsatt like tent.
Du lurte på hvem det var som hadde vært der og jeg smilte lurt til deg.
Det kan du lure på, sa jeg og smilte lurt.
Så sa jeg: Nå har du vært uskikkelig jente
Du så på meg og viste med en gang hva det betydde.
Jeg tok armen din og følgte deg opp på soverommet.
Beordret deg til å stille deg på knærne i sengen.
Du gjorde som befalt og jeg fant frem pisken og sa at du har gjordt deg fortjent til 20 piskeslag, og hvis du vil vite hvem som var her kan du bare se på kameraet men da får du 30 slag.
Jeg la kameraet foran henne og startet å kose meg med pisken.
Du tok tak i kameraet men slo det ikke på, Du hadde 10 slag og lot rumpa gli fra side til side og ga fra deg stønn hver gang du kjente pisken traff.
Nå så jeg at det randt av musa di, en blanding av sæd og kjønnsaft. Tråden dinglet fra side til side og jeg likte synet. Nå hadde du fått 20 slag og ikke kikket på bildene så jeg stilte meg bak deg, tok et godt tak i livet ditt. Og kjørte kukken helt til bunns i musa di. Jeg hørte på stønnene dine at du nærmet deg og lot kukken gli inn og ut i et deilig tempo.
Var vel litt i min egen verden når jeg hørte du start kameraet og kikket over skulderen din og så at du kikket på bildene. Jeg lot en hånd gli mellom beina dine og fikk tak i ringen, og dro litt i den og en kule gled ut. Du kikket videre på bildene og var like før du kom nå og neste kule gle ut, nå kjente jeg du ristet i hele kroppen din og dro ut di 2 siste kulene, Kikket over skulderen din og så at du hadde stoppet opp på bildet av at du kom mens du satt oppå han som var her. Du kom i den kraftigste orgasmen jeg har kjent du har hatt noen gang og jeg fylte musa di med min sæd, Så falt vi helt utslitt over ende i senga og lå sånn bare å slappet av.
Du snudde deg mot meg og la armene rundt meg og smilte til meg, og visket: takk, det var deilig og utrolig spennende. Kan vi gjøre der en annen gang også?
Jeg så på deg og smilte.
Så sovnet vi tett omslynget

Legg igjen en kommentar