En mekanikers drøm

Denne novellen er vist 20532 ganger.

Det var en sen fredags ettermiddag og jeg var alene igjen på jobb da Dina ringte. Hun skulle på ferie og hadde oppdaget en ulyd under kjøring – kunne jeg se på bilen hennes med én gang? Jo da, jeg hadde vel saktens tid til det, så jeg ble igjen litt etter at vi egentlig hadde stengt. Det var langt fra første gang jeg fikk en slik telefon; etter at jeg fikk jobben hadde flere venner og venner av venner benyttet seg av mine mekanikeregenskaper. Kunne jeg bare se over bremsene på en BMW? Kunne jeg sjekke eksosanlegget for en kamerat? Kunne jeg …
         Jo da, jeg kunne som oftest det. Jeg hadde tilgang på en bukk og alt mulig utstyr, og så lenge det ikke innebar at jeg måtte bruke for lang tid, trengte jeg ikke ta betalt for arbeidet heller. Flere av kompisene mine hadde tilbrakt noen kvelder nede hos meg under bukken, og siden jeg hadde biler som hovedinteresse, var det faktisk noe jeg likte å gjøre. Og så vanket det jo enkelte småting som takk for hjelpen også – en god single malt her, en vennetjeneste der … det var faktisk veldig kjekt å ha noen tjenester til gode hos dataeksperter og lastebilsjåfører. Dessuten – jeg likte å ha rykte på meg som den som kunne fikse litt bil for en bekjent.
         Dina var vel teknisk sett ikke en del av min omgangskrets – mer en venninne av en venninne. Jeg gjettet på at hun hadde fått nummeret mitt av Kristin eller Jenny, men denne typen ting hadde som sagt blitt såpass vanlig at jeg ikke egentlig tenkte så mye på det. Hun var ung og blond – pent sminket og gikk med kjole, veske og høyhælte sko. Med andre ord ikke akkurat den typen jente jeg så for meg at hadde peiling på bil. Hun kom innom med en fem år gammel Renault, og jeg så tegningen med én gang … Disse bilene er det nesten alltid noe galt med – selv om delene ikke er så dyre som på Audier og BMWer, så blir det fort en del jobb som må gjøres på dem. Og ganske riktig, bare minutter etter at jeg hadde begynt å lete etter ulydens kilde, hadde jeg funnet to slitte lagre som måtte byttes. Det var ingen vei utenom; hun kunne ikke ta med denne bilen på ferie. Som om ikke det var nok hadde skruene i begge navene rustet fast, og jeg skjønte at en sånn jobb kom til å ta timevis. Tallene begynte å spinne i hodet og jeg gjettet på at jobben ville koste mellom fem og syv tusen. Delene jeg trengte var mer enn bare skruer og muttere; de kostet ca. tre tusen, altfor mye til at jeg bare kunne ta dem på en kompisregning.
         Da jeg fortalte Dina hva jeg hadde oppdaget, så jeg fargen forsvinne fra ansiktet hennes som om hun hadde sett et spøkelse. Hun tenkte nok at der forsvant feriepengene, og det var altfor sent til å finne andre alternativer siden de skulle reise allerede dagen etter.
«Da blir det jo nesten ingenting igjen til ferie …» sa hun spakt, som om hun nettopp hadde blitt dømt til fengselsstraff og ba dommeren om nåde. «Er det noen måte å senke prisen på? Brukte deler eller noe?»
«Ikke med hjullagre, dessverre – det er slitedeler, ikke noe som pleier å selges brukt.»
«Å …»
«Bare delene koster nok tre tusen, som sagt …»
«Delene?»
«Ja, navene. Med nye lagre. De er ganske dyre. Og så tar det jo en stund å gjøre også.»
«Skitt, ass … Jenny sa jeg burde ringe deg, men jeg visste ikke at det ble så dyrt da …»
«Nei, det er for mye jobb, dette … jeg pleier jo å gjøre noen småting for venner av meg uten å ta betalt, men …»
«De betaler deg ikke, da …?» spurte hun og løftet på et øyenbryn.
«Jo, for så vidt, men med andre ting enn penger, altså.» svarte jeg og tenkte på den deilige konjakken jeg hadde fått av Ole som oppsamlet betaling for diverse mekking fra i fjor.
«Å, sånn!» sa hun og lyste opp i et bredt smil.
         Før jeg fikk sukk for meg hadde hun tatt et fast tak mellom bena mine og begynt å åpne bukseknappene.
«Så jeg kjøper delene og så gjør du jobben gratis om jeg suger deg, OK?» Hun sank ned på huk og så opp på meg, fremdeles smilende, og jeg var så sjokkert at jeg ikke fikk ut noe svar. «To ganger? OK? Jeg suger deg nå og så en gang til når du er ferdig …»
Stemmen hennes forsvant og ble erstattet av smattelyder idet jeg kjente en våt munn gli over den raskt stivnende pikken. Hjernen min snurret og jeg fikk stjerner for øynene. Det var ikke tvil om at hun mente alvor med arrangementet – hun var i full gang med å oppfylle sin del av avtalen. Jeg kjente kaldsvetten bre seg nedover ryggen og lurte på om jeg egentlig hadde mulighet til å gjøre dette … men ganske snart fikk jeg noe annet på oppmerksomheten. Garasjedøra sto på vidt gap, og verkstedet lå rett ved veien. Enhver forbipasserende syklist eller fotgjenger kunne se rett inn der vi sto … Det vil si der jeg sto, mens Dina satt på huk og sugde min steinharde pikk.
         Hjertet mitt banket hardere og hardere mens adrenalinet flommet gjennom meg – en syklist suste forbi på fortauet og jeg hørte stemmer fra noen i nærheten. Jeg var så nervøs at jeg hadde sikkert tisset i buksene om ikke Dina hadde dratt dem ned og gitt meg en slik behandling. Munnen var aktiv og leken, med tunge og lepper som slikket og smattet raskt og belevent over det stive lemmet. Hun strøk meg over huden og mellom beina med den ene hånda – med den andre runket hun meg raskt og med varierende styrke, og jeg kjente orgasmen nærme seg hver gang hun begynte å runke meg lett over hele pikken mens hun holdt pikkhodet inne i den varme munnen. Problemet var at hun bare gjorde det noen sekunder før hun varierte, så jeg ble tatt ned igjen fra toppen like raskt som hun dyttet meg opp mot den. Snart sto jeg bare og skalv av opphisselse, desperat etter at hun skulle gjøre seg ferdig med meg. Flere gående hadde passert på fortauet ute på veien og jeg var like redd hver gang for at de skulle se inn porten og oppdage mekanikeren som sto midt på gulvet og ble sugd av en kåt, lyshåret nymfe.
«Ja … mer sånn, please …» stønnet jeg da hun begynte med den lette runkingen igjen, og ble bønnhørt.
Hun så raskt opp på meg før hun fortsatte og ga runkingen sin fulle oppmerksomhet. Hånda hennes gled raskt frem og tilbake. Runket pikken lett og fort mens hodet lå inni munnen hennes. Tunga gled av og til over hodet, men det var følelsen av den myke, varme munnen som var best. Trykket steg ubønnhørlig i meg og Dina tok meg endelig over toppen akkurat idet en syklist fòr forbi på veien. En herlig blanding av redsel og nytelse fylte meg, og jeg kom som et uvær i den kåte munnen til blondinen.
         Hun slukte alt. Lente seg frem og tok meg i munnen. Svelget og runket meg sakte til rykningene stoppet.
«Mmm. Det var godt.» sa hun og reiste seg. Tørket seg om munnen og dro buksene mine opp på plass så jeg kunne kneppe dem igjen. Hun rettet litt på kjolen og tørket seg rundt munnen før hun snudde seg og gikk. «Da har du bilen klar i morgen, OK? Sees da – så får du resten av betalingen!»
Jeg sto igjen med en følelse av sjokk. Det tok et minutt før jeg tenkte at det kunne være lurt å kneppe igjen buksene ordentlig. Bilen hennes sto der – det hadde ikke vært en drøm. Jeg hadde blitt øm i underlivet. Det var så fjernt fra min vanlige hverdag at noe sånt skulle skje; det var som en drøm som nettopp hadde blitt virkelighet. Renaulten sto der og ventet … det ville kanskje ta meg en to-tre timer å gjøre jobben, og jeg kunne jo ikke skuffe den lille blonde piken som hadde kommet på besøk … jeg visste jo også at jeg definitivt ville ha mer av det hun hadde gitt meg så langt. Det var vel derfor hun hadde sagt at jeg skulle få mer når jobben var ferdig – for motivasjonens skyld. Eller var det bare det at hun elsket å suge? Surrete i hodet og med alskens kriblinger nedover ryggen hentet jeg frem verktøy for å begynne på jobben …

Legg igjen en kommentar