En moden kvinne, del 1

Denne novellen er vist 28925 ganger.

Dette var fjerde sommeren Egil og jeg skulle jobbe på fjellstuen onkelen til Egil drev. Skjønt fjellstue var vel ikke lenger den riktige betegnelsen. Som mange andre i distriktene hadde også onkelen til Egil forstått at dette var et marked i voldsom vekst. Hovedbygningen var modernisert og rundt om på området var det bygget 15 hytter til utleie. I tillegg var det, nedover mot et stort vann, prosjektert og utbygget et større hyttefelt. Som reparasjons- og vedlikeholdsarbeidere hadde vi ansvaret for å holde hyttene i god stand. Det var altså mye å gjøre. Vi var innkvartert på loftet i den gamle hovedbygningen. Dette var ikke så dumt som det kunne høres ut. Loftet var isolert og der var en passe stor luftealten. Fra altanen var det utsikt nedover mot vannet og rett bort i en skråning hvor den nye utleiehyttene med panoramavinduer lå. Vi var imidlertid enige om at det beste med innkvarteringen var at de to nye stuepikene, Trude og Stine, bodde i etasjen under.

De første dagene gikk raskt unna. Da vi, etter en uke, våknet til vår første fridag, kom vi oss raskt av gårde til fjells. Vi gikk til et kjent utsiktspunkt som også andre turgåere hadde som mål. Da vi kom frem traff vi Trude og Stine som lå og solte seg. Begge var slanke og pene, noe som tildaglig ikke var lett å se da de måtte gå med noen utrolig stygge bunadsliknende uniformer på jobb. Det var tydelig at de hadde lagt mye i solen før de kom til fjells, for de hadde en fin brunfarge i huden. Trude var 20 år gammel og middels høy. Håret hennes var lyst og gikk ned til skuldrene. Puppene hennes var ganske store og noe av de fineste jeg til da hadde sett. Hun var slank og, men ikke helt syltynn. Det fineste med henne var smilet og øyene hennes. Stine hadde blondt bølgete hår, solbrun kropp og ansikt. Også hun hadde ganske store pupper, rumpen var fast og magen var flat og veltrent. Begge to var veldig pene, ja veldig sexy der de lå iført bikini i solen. Vi lå i solen og pratet om hva vi skulle gjøre om kvelden.

Uansett hva kvelden bød på, ble vi enige om at dersom en av oss fikk med seg en dame på rommet skulle den andre holde seg unna. Vi bestemte oss for å begynne kvelden i baren på fjellstuen før vi dro ned til den nærmeste bygden hvor det var annonsert dans. Det var egentlig ikke lov for ansatte å gå der på fritiden, men av mangel på andre alternativer fikk vi tilslutt lov.

Første gang jeg så henne var i spisesalen på fjellstuen. Hun satt på et bord sammen med to andre kvinner. Det må ha vært lange kobberbrune håret hennes jeg først la merke til. På seg hadde hun en sort tettsittende ulltrøye. De tre hadde tydelig vært på tur. Konturene av brystene hennes var ganske tydelige. De så stramme og velformene ut. Fjellbuksen satt litt tett over hoftene og fremhevet en fast og fin rumpe. I det hele tatt tok hun seg godt ut i fjellklær, noe som ikke alltid er like lett. Det var først da jeg så ansiktet hennes jeg oppdaget hun hadde en kropp som så betydelig yngre ut. Ansiktstrekkene hennes var tydelige. Hun hadde høye kinnbein, vakkert buede øyebryn over noen nydelige blå øyne. Munnen var sensuell med en dyp rød leppestift som stod i kontrast til det blonde håret. Jeg prøvde å tippe alderen hennes. Det var vanskelig med den kroppen og ikke minst den sensuelle fremtoningen hennes. Jeg husker jeg tippet for meg selv at hun var et stykke opp i førtiårene. Mot mine atten år, var det mye.

Brått ble jeg oppmerksom på at hun så rett på meg. Hun må ha sett at jeg stirret på henne en stund. Jeg grep meg selv i å bære svært betatt av en mye eldre kvinne, kanskje gammel nok til å være min mor.

Hun betalte regningen og de reiste seg for å gå. Da hun passerte enden av spisesalen hvor jeg satt, fikk jeg øyekontakt med henne igjen. Denne gangen smilte hun bredt til meg. Jeg fikk opp et fårete glis tilbake som, sammen med en dårlig anmodning på om at hun måtte ha en fin ettermiddag, rett og slett var fårete.

Planen var, som sagt, å dra på bygdedans. Det var svært mange mennesker der og etter en time hadde jeg fått mer enn nok. Vi traff på Trude og Stine. Stine hadde med seg kjæresten, mens Egil nærmest kapret Trude. De likte hverandres selskap ganske godt, i alle fall så de slik ut da jeg passerte dem på dansegulvet. Jeg bestemte meg for å ta kveld og gå tilbake til fjellstuen igjen. Det var ikke mer enn fem kilometer og været var fint. Jeg tok en annen rute over en liten ås, i stedet for å gå langs veien.

Da jeg hadde gått en stund, fikk jeg en tekstmelding fra Egil. Selvfølgelig lurte han på om han kunne få rommet for seg selv et par timer. Han og Trude var på vei tilbake i en taxi. Jeg tenkte ”ikke fan” med en gang, men besinnet meg og sendte svar om at det var ok for meg. Han hadde gjort det samme om jeg hadde spurt, dessuten hadde vi jo avtalt denne ordningen da vi gikk på fjellet tidligere på dagen. Det skal han også ha, Egil, klokken var knapt passert elleve om kvelden og han hadde allerede fått en dame med seg opp på rommet. Det var nok ikke bare snakk om god sjekking og overtalelseskunst fra hans side. Mottakeren må også ha vært ute etter en het natt.

Det var en fin sommernatt og jeg satt meg på en av benkene som stod utenfor inngangen til fjellstuen. Det var fin utsikt derfra nedover en dal mot et stort vann som speilte seg i måneskinnet.

“Det er vakkert her, syntes du ikke?”
Jeg skvatt til. Jeg snudde meg og fikk øye på henne igjen. Hun satt på en benk et stykke bortenfor meg.

“Vil du holde meg med selskap?”

Hjertet mitt slo ulovlig fort mens jeg ruslet bortover mot henne. Jeg satte seg ned, og følte meg nesten som en liten, beskjeden skolegutt igjen. I gjenskinnet fra månen så hun trolsk ut, ja minnet om en vakker hulder der hun freidig tittet opp på meg med et åpent blikk.

Vi ble sittende å prate en stund om forskjellige ting. Hun spurte hvorfor jeg hadde satt meg der og jeg forklarte henne historien om Egil og Trude og om avtalen vi hadde. Hun lo godt. Selv var hun på vei ned til vannet for å ta seg en kveldsbad, og hadde først satt seg for å nye stillheten.

”Blir du meg å bade?”
«Hvorfor ikke?», svarte jeg.
«Forresten heter jeg Linda…»

Jeg tok henne i hånden og presenterte meg selv før vi gikk nedover langs stien mot vannet hvor det var montert en flytebrygge. Vel nede ved vannet, tok hun av seg klærne til hun stod igjen i en sort badedrakt. Hun hoppet raskt ut i vannet. Selv ble jeg stående igjen på bryggen.

«Hva venter du på?»
«Har ikke badebukse», svarte jeg.
«Så bader du i underbuksen. Jeg har sett gutter på din alder i underbuksen før jeg, bare så du vet det…»

Jeg vrengte av meg dongeribuksen og T-skjorten og kom meg i vannet kun iført boksershorts.

Vannet var svalt og deilig og vi svømte ut til en badebrygge. Linda kom frem først. Hun heiste seg opp etter armene og satt seg på kanten med beina i vannet. Jeg gjorde det samme og satte meg ved siden av henne. Hun la seg halvveis bakover og støttet seg på albuene. Hun hadde en utrolig deilig kropp. Runder og velformede bryster, en stram mage og deilige runde hofter. Jeg kjente at synet gjorde inntrykk på meg, noe jeg for enhver pris ikke ville hun skulle oppdage. Jeg slapp meg derfor ut i vannet igjen. Hun kom like etter og vi svømte om kapp tilbake til bryggen hvor klærne lå.

«Jeg holder til i hytten der borte», sa hun og pekte i retning en svær hytte som lå på andre siden av vannet.

”Bygget på den i fjor. Bli med bort, så skal du få en omvisning”, fortsatte hun.

Det var en velutstyrt hytte med boblebad, sauna, stort kjøkken og fire soverom. Etter en kjapp omvisning gikk hun for å skifte, før hun fant en flaske rødvin og satt seg ned i sofaen. Det var en varm og fin sommerkveld og hun hadde skiftet til et knekort hvitt skjørt og en sort topp. Skjørtet satt stramt over hoftene hennes og toppen satt stramt over brystene og magen hennes. Hun tente noen stearinlys og skjenket i glassene. I bakgrunnen summet radioen med gamle rolige melodier. Jeg kikket på klokken og konstaterte at den akkurat hadde passert midnatt.

Vi satt og snakket lenge om mange ting. Imidlertid kom hun stadig inn på det med avtalen jeg og Egil hadde, dersom vi fikk en dame med på rommet.

”Ville han holdt seg unna?”, spurte hun.
”Jeg regner med det, men jeg er ikke som ham. Han er veldig glad i damer, mange forskjellige damer”
”Så du ville ikke invitert meg hjem altså”, sa hun mens hun smilte.
”Ehh, helt rett”, sa jeg.
”Hvofor?”
”Ett eller annet sted har du en mann som nok ikke helt tåler tanken på at yngre menn underholder hans kone”.
”Jeg er skilt”, sa hun. ”Han traff yngre kvinner uten samme oppfatning som deg…”
”Urolig! Jeg kan ikke fatte hvordan han kunne overhodet se på noen andre”, glapp det ut av meg.
”Det var et voldsomt komplement.”

Linda var en av de vakreste kvinnene jeg noen gang hadde sett, med kobberbrunt hår, en slank og smekker kropp og bryster som helt automatisk tiltrakk seg all oppmerksomhet.

«Hva ville kompisen din sagt om han hadde kommet hjem og funnet oss to i sengen?», sa hun plutselig.

”Som om det hadde vært aktuelt…, ” sa jeg.

Setningen ble liggende i luften en stund. Hun skjenket mer vin i glasset sitt, tok en god slurk og sa:

”Skal vi danse?”, sa hun idet hun reiste seg og skrudde opp radioen.

Hun tok den ene hånden min og jeg kom meg opp av stolen og ut på gulvet ganske fort. Lenge danset vi tett inntil hverandre. Jeg kjente brystene hennes presse mot meg, samtidig som jeg lot den ene hånen gli nedover ryggen hennes og ned langs den ene delen av rumpen hennes. Hun presset underlivet mot mitt og det klemte godt omkring den allerede stive pikken min. Jeg hvisket inn i øret hennes at jeg ofte hadde hatt mange erotiske fantasier om å elske med en deilig moden kvinne som henne. Etter denne betroelsen rev hun seg plutselig løs fra meg og så på meg med sine vakre blå øyne. Da trodde jeg at jeg hadde ødelagt det hele, og at hun ville be meg om å gå hjem. Dette skulle vise seg å være helt feil. Hun var nok litt overrasket over min frimodige uttalelse, men hun hentet seg fint inn igjen. Linda dro meg til seg og gav meg et dypt kyss som varte i, tror jeg, flere minutter.

Jeg gjentok det jeg hadde hvisket til henne under dansen og sa at jeg syntes hun var en svært flott dame, som kunne være stolt av kroppen sin. Munnen hennes lyste plutselig opp i et kjempestort smil.
”Så du er kåt på meg du..”, sa hun og førte meg bort til stolen jeg hadde sittet i. Hun åpnet beltet og knappene i buksen min og dro den ned. Jeg satt nå i den dype stolen med buksene nede på anklene og en bankende stiv pikk. Hun tok den med hendene og jeg kjente at hun var kald på fingrene. Med de lange neglene rispet hun forsiktig nedover på undersiden av pikken, noe som fikk det til å prikke i ballene.

”Jeg ante det nok”, sa Linda. ”Du har en flott og deilig pikk. Er det mange jenter som har fått glede av den?”
”Et par stykker”, svarte jeg. Det var jo sant.
”Og nå er du klar for deilig erfaren fitte?”

Praten vår gjorde meg mer kåt og det føltes neste uvirkelig det som var i ferd med å skje. Hun holdt forsiktig rundt pikken. Hun nærmest veide pikken og ballene mine med den andre hånden før hun tok et godt tak på skaftet under pikkhodet dro hånden rolig nedover skaftet. Jeg kikket ned og så forhuden rulle frem og tilbake over pikkhodet og ned langs skaftet. Hun fortsatte å runke forsiktig.

Hun stoppet behandlingen og reiste seg, tok en munnfull vin og sa:
”Er du klar for meg, er du klar for en kåt og moden dame?”

Jeg bare nikket.

Sakte lot hun det korte skjørtet sitt falle. Hun dro det rolig over de runde deilige hoftene. Etterpå vrengte hun av seg toppen. Nå stod hun foran meg i en hvit BH og en minimal g-string. I BHen var brystene struttende og faste. Kroppen var sommerbrun. Hun må ha tilbrakt mange timer i solen enda det var tidlig i juni. Raskt åpnet hun BHen og lot den falle ned på gulvet. Jeg lente meg tilbake i stolen og virkelig nøt synet av denne nydelige kvinnen som stod foran meg. Inntrykket ble nok bevisst eller ubevisst forsterket av at jeg visste jeg skulle få knulle henne. De fyldige og velformede brystene var like brune som resten av kroppen. Hun lekte med dem. Hun strøk over dem, veide dem i hendene og klemte og dro i de mørke, store vortene – som hadde knoppet seg og blitt stive.

”Liker du brystene mine?”, spurte hun.
”Jeg kan nesten ikke la være å stirre på dem”, svarte jeg raskt.
”Du er klar over at en dame i min alder normalt sett ville hatt skikkelige hengepupper?”
”Hengepupper er sikkert fint det også”, sa jeg redd for å si noe galt.
”Det synes ikke jeg, derfor har jeg fylt på mine. Jeg er så fornøyd, bare se!”, sa hun og stilte seg i profil og skjøv frem overkroppen.

Brystene hennes hadde en flott fast pærefasong og var prydet av stive, nesten helt mørke brystvorter. Midjen hennes var smal, mens hoftene var runde. Rumpen var velformet med stramme og litt smale skinker. Hun snudde seg og vendt mot meg dro hun av seg den minimale g-stringtrusen slik at jeg kunne ser den deilige fitten hennes. Bikinilinjen stod i tydelig kontrast til den solbrune magen. Fitten hennes, hadde hun frisert slik at kjønnsleppene var helt glatte og slik at kjønnshårene dannet en tynn markant stripe som pekte oppover mot navlen.

Hun kom bort til meg og satte seg slik at jeg kunne slikke brystene hennes, samtidig som hun rolig begynte å runke pikken. Knoppene var, som sagt, stive og det var tydelig at hun likte at jeg småbet i dem. Samtidig som jeg lekte med brystene hennes, kjente den deilige rolige runkingen nærmest fikk det til å gløde i ballene. Sæden min var begynt å koke, noe som neppe var et bra tegn.

”Runk for meg”, sa hun bestemt.
”Hva?”, sa jeg litt forfjamset.
”Runk for meg, vis meg hvordan du drar pikken når du tilfredsstiller deg selv.

Jeg grep om pikken min og dro den foran øynene hennes. Sakte lot jeg hånden gli opp og ned over pikkskaftet. Hun satt og så på meg en god stund, før hun lot tungen leke rundt hodet og sugde meg mens jeg runket. Etter en liten stund overtok hun runkingen. Jeg var kort og godt sprengkåt og kjente at noe ustoppelig var på gang.

«Åhh, Linda jeg tror jeg kommer nå», sa jeg, sikkert med angst i stemmen.

Hun bare fortsatte med behandlingen. Det startet med et lite signal til hjernen. Jeg kjente sitringen i kroppen økte og tærne krøllet seg. Pungen strammet seg og det varmet i korsryggen. Hun tok pikken i munnen. Plutselig skjøt sæden ut av pikken min og langt ned i halsen hennes. Hun stønnet og jeg fortsatte med å pumpe varm og fersk sæd inn i munnen hennes. Jeg dro pikken ut og tømte resten over brystene hennes. Hun smurte sæden utover som om det var den fineste bodylotion og jeg ble veldig fascinert av hvor herlig frekk hun var.

Pikken var slapp og vi satt rolig en stund.

”Vi du knulle nå?”, hvisket Linda til meg idet hun la den ene hånden rundt den slappe pikken min.
”Det er du som bestemmer, jeg er bare gjest her”, sa jeg og smilte.

Linda reiste seg, mens jeg ble sittende å betrakte henne fra stolen. De lange beina hennes, den deilige fitten, de faste brystene og det lange blonde håret hennes gjorde henne til en vanvittig sensuell kvinne. Hun ba meg flytte over på sofaen. Jeg hadde ikke mer enn satt meg ned før hun var over meg og nærmest trædde seg sakte ned på den steinharde pikken min. Jeg kjente den trange fitten hennes nærmes rev pikken min i to. Idet den sank helt til bunns, stønnet hun høyt og sa:

”Åhh deilig, det var lenge siden…”
”Lenge siden?”, sa jeg
”Vi tar det senere”, svarte hun kort mens hun begynte å ri meg.

Først begynte hun sakte med dype kraftfulle bevegelser. Hun grep rundt den ene brystet sitt og presset det mot munnen min. Brystvortene var fortsatt stive som to som kirkespir på tuppen av de struttende brystene hennes.

”Er jeg et godt knull? Er gamlemor et godt knull?” fortsatte Linda mens hun stadig pustet tyngre.

Selvfølgelig var hun det. Knulletempoet var økt og lydene til Linda fortalte meg at hun likte godt å ri meg på denne måten. Jeg lot hendene mine gli over hoftene hennes og bakover på ryggen hennes. Den ene hånden lot jeg falle nedover låret hennes, mens den andre lette seg frem til rumpehullet hennes som var lett tilgjengelig slik hun satt overskrevs på meg i sofaen. Massasjen av anusen hennes fikk henne til å ri meg enda hardere. Det var et nydelig knull. Det hadde roet seg litt i ballene mine og jeg hadde følelsen av å kunne holde på lenge. Overmodighet kalles dette, noe som i forbindelse med sex alltid vil straffe seg for unge og litt uerfarne gutter. Uansett, det var egentlig en vanvittig tanke, da jeg aldri hadde vært så kåt og hatt en så bankende stiv pikk som jeg hadde mens jeg satt der og ble knullet.

Linda må ha vært skikkelig sultefôret på intimitet og sex, for hun kom i en strek orgasme. En orgasme jeg ikke hadde opplevd sammen med noen av jentene jeg tidligere hadde hatt sex med. Under hele orgasmen red hun pikken fort og hardt, mens hun lente seg bakover og kastet hodet frem og tilbake.

”Å ja, så godt. Å ja…”, sa hun hele tiden. Det tok lang tid før hun roet seg ned.

Hun satte seg over i stolen ved siden av, hvor hun ble sittende å se på meg. Jeg satt fremdeles i sofaen med en knallhard pikk. Det luktet kjønn i hele stuen.

”Deilig”, utbrøt Linda.
”Ja”, svarte jeg. ”Du liker tydeligvis å knulle unge menn?”, sa jeg ertende.
”Jeg liker i hvert fall å ha sex. Dessuten er jeg kanskje bedre enn en av de unge jentene du har knullet?”
”Vet ikke helt ennå”, sa jeg med et flir om munnen.

Hun reiste seg og gikk mot soverommet. Like ved døren snudde hun seg og vinket meg til seg. Jeg reiste meg og gikk etter, fremdeles med en stiv og følsom pikk. Soverommet var svalt og deilig.

Hun ba meg legge meg på ryggen i sengen og slappe av. Etter en rask tur på badet kom hun å la seg inn over meg og tok pikken min i munnen. Jeg kjente leppene omslutte hodet og gli nedover mens hun klemte lett rundt skaftet med to fingre. Med den ene hånden runket hun pikken lett, samtidig som jeg kjente hennes lekende munn, tunge og lepper. Med den andre hånden masserte hun de etter hvert så ømme ballene mine. Hun slapp pikken ut av munnen, mens hun fortsatte med runkingen og masseringen.

”Åhhh … jeg kan kjenne du har mer deilig sæd i pungen”, sa hun før hun tok pikken i munnen igjen.

Tempoet økte og bevegelene hennes ble mer bestemte. Hun hadde tydeligvis bestemt seg for å suge meg til sprut igjen. Innspurten var begynt… Pungen var hard, pikken var øm og det var helt umulig å stoppe en ny voldsom eksplosjon som jeg kjente var på vei. Ingen jenter hadde gitt meg en munnbehandling som kom i nærheten av den nytelsen det var å kjenne pikken min i munnen til Linda. Det var vanvittig deilig!

Jeg kom. For andre gang kom jeg som følge av Lindas vanvittig deilige munnbehandling av pikken. Også denne gangen kjente jeg en solid ladning komme. Hun hadde sluppet pikken ut av munnen igjen.

”Jeg vil se sprutene dine, kommer du nå?”, sa hun.
”Jaaaaaaa”, stammet jeg frem i en hvesende lyd.

I to lange tykke spruter med gråhvit sæd, kom jeg utover ansiktet, halsen og brystene hennes. Det var en sterk orgasme. Det var et sterkt syn å se ansiktet hennes fullt av min sæd. Det var som om hele universet ble snudd på hodet. Hun fortsatte runkingen, mens det stadig kom sæd ut. Det føltes som om det ikke ble tomt. Tilslutt var ballene så ømme at jeg måtte be henne slutte runkingen. Hun slikket i seg sæden som hun hadde oppover den ene armen og i ansiktet, før hun reiste seg. Sammen gikk vi ut på badet for å dusje. Det var utrolig deilig og stå i dusjen sammen med henne og kjenne vannet renne kroppene våre. Pikken var slapp og det hersket en rolig stemning der vi stod og vasket hverandre. Da vi var ferdige og nytørket, gikk inn i sengen igjen.

”Synes du det var godt å ha sex med meg?”
”For et spørsmål”, svarte jeg. ”Det er alle gutters drøm å bli forført på denne måten. Jeg kan ikke huske å ha kommet så sterkt før”.
”Blir du her i natt?”

Jeg besvarte spørsmålet hennes med å kysse det ene brystet hennes.

Etter en stund begynte Linda å behandle kuken min igjen. Hun runket den på samme deilige måte som hun hadde gjort inne i stuen. Selv lå jeg og masserte venusberget hennes relativt mykt, mens jeg kysset og småbet det ene brystet hennes.

”Det var kjempedeilig da du lekte med anusen min tidligere. Jeg er kjempefølsom der når jeg er kåt”.
”Skal jeg leke litt mer med anusen din, vil du det?”, spurte jeg.
”Ja, vil du?”

Jeg dro den ene fingen min gjennom den fuktige fitten hennes og videre bak mot rumpehullet. Hun stønnet høyt idet jeg begynte å massere rundt hullet med to fingre. Samtidig fingerpulte jeg fitten hennes. Hun lå nå på alle fire foran meg med rumpen i været og ynket seg veldig. Plutselig fikk jeg en innskytelse og reiste meg litt og gned pikken rundt anusen hennes. Hun skvatt litt og jeg trakk bort pikken min med en gang.

”Nei, fortsett. Det er bare det at jeg aldri har hatt en pikk inn der før”, sa Linda.
”…og det vil du jeg skal tro på”.
”Det er sant”, sa hun litt sjenert.

Jeg fortsatte med å massere ringmuskelen hennes med pikkhodet, samtidig som min behandling av fitten hennes økte i intensitet. Pikken min var hard og øm, men jeg kjente jeg ville knulle henne.

Forsiktig prøvde jeg å dytte pikken inn i analen hennes, men det var svært trangt der. Jeg prøvde å fukte pikken og hullet hennes med safter fra fitten, men det hjalp heller ikke. Hun slappet ikke godt nok av til at jeg kunne gli inn i det trange hullet.

”Har du noe massasjeolje eller hudkrem?”
”Ja, men det ligger ute på baderommet” svarte hun.
”Vent litt. Det ligger kondomer i nattbordskuffen. Vi kan prøve en”, sa hun.
”Og hvorfor har en dame på nærmere 50 år kondomer nattbordskuffen?”
”De er ikke mine. Min datter var her forrige uke med noen venner, de ligger igjen fra da”.
”Så når du ikke ligger her og får kuk, så ligger altså din datter her og byr seg frem for å bli knullet?”, sa jeg.
”Det kan virke slik”, sa Linda og lo.

Hun rev opp pakningen og rullet på kondomet på den harde pikken min. Linda la seg ned foran meg, sprikte godt med beina og skjøv rumpen mot meg. Jeg kunne se den trange røde analen hennes åpnet seg litt foran meg. Jeg satte pikkhodet mot det lille hullet og presset på. Det var en utrolig god følelse idet åpningen ga etter og pikken forsvant inn i henne. Hun presset rolig imot og vi fant en rolig rytme. Jeg spurte om hun synes det er vondt, men fikk ikke noe svar. Tempoet økte.

”Er det godt?”, spurte jeg igjen.
”Jaa”, svarer hun. ”Hva synes du?”
”Ja”, svarer jeg.
”Det kjennes godt og litt forbudt”, sa hun.

Linda lå og masturberte samtidig som jeg knullet henne i anusen. Fingrene hennes jobbet febrilsk med klitten og for hvert skritt hun kom nærmere orgasmen, så økte tempoet på knullingen. Jeg kunne høre at hun hadde det godt der jeg stod på kne i sengen bak henne med et fast grep omkring de deilige runde rumpeballene hennes. Jeg kjente at den trange anusen hennes snart vil få pikken min til å sprute. Jeg sa til henne at jeg var på god vei, noe som fikk henne til å virkelig sette opp tempoet. Jeg kom i noen harde støt. Kjente at pikken svulmet og fylte kondomet det som var igjen av sæd i pungen. I den trange anusen hennes var dette en helt vanvittig deilig opplevelse. Samtidig hørte jeg hun stønnet høyere og høyere idet hun kom i en lang orgasme.

Jeg trakk meg ut av henne og vrengte av kondomet. Pikken min var klissete av sæd. Hun snudde seg og tok pikken min i munnen og slikket den helt ren for sæd. Aldri har jeg vært så øm i ballene som jeg var da jeg sovnet den natten.

Resten av uken traff jeg Linda hver dag og vi knullet mye. Imidlertid måtte hun hjem for å jobbe og jeg så henne bare en gang til senere på sommeren, da hun var på hytta sammen med noen venner.

Legg igjen en kommentar