En pikkolos hemmelighet: bursdagsfesten

Denne novellen er vist 17669 ganger.

Min far hadde lånt meg sin lille fiat Uno . Han var en nasjonalist på sin hals, kjøpte kun italiensk vin, italiensk olivenolje, sko, biler, og det var ingen motorsykkel i verden som var bedre enn en Laverda 1000 SFC .
Personlig, hadde jeg ingen formening om bil og sykler, og var bare glad for å ha et transportmiddel. Far lot seg aldri affisere når kollegene ertet ham på jobben på grunn av bilen. En kollega fortalte at man i USA sa at Fiat stod for «Fix it again, Tony!» Ganske nedlatende, spør du meg.
Bilen var eldre enn meg, jeg tror han kjøpte den i 1984, men faren min var dyktig til å mekke, Han kalte «henne»
Claudia… og bilen, den dugde, den!

Jeg dro til sentrum for å handle litt til kveldens bursdag. Øl, selvsagt, potetgull, en kakebunn, jordbærsyltetøy, og 2 tuber med kremtopp til bløtkaka. Jeg hadde en flaske Amaretto liggende på hybelen..

Det var ikke mye plass i det lille rommet mitt. Det inneholdte en pult, en stol, et skap, et salongbord og en oransje sofabenk, som sikkert stammet fra 70 tallet. Benkemadrassen kunne løftes og det var plass til dyne og pute under. Det var felles dusj og toalett i gangen, samt et enkelt kjøkken med felleskjøleskap. Fordi sesongen så vidt hadde begynt, hadde kun noen få sommeransatte flyttet inn. Jeg traff nesten aldri noen.
Jeg ryddet litt og pyntet kaka. Hentet bestikk, glass og asjetter på felleskjøkkenet. Alt var nå klart. Skiftet til en liten topp og et volangskjørt. Jeg gadd ikke å ha på meg verken bh eller truse, jeg visste nok hvordan kvelden skulle ende.
Enda hadde jeg tid til å legge meg nedpå og hvile. Jeg tror jeg sovnet, for jeg hørte guttestemmer i det fjerne. Jeg var så trøtt at jeg ikke greide å åpne øynene en gang. Uff så trøtt jeg var! Fra det fjerne gjenkjente jeg Anders og Øysteins trygge stemmer. Jeg kjente også to hender som løftet skjørtet mitt og kjælte med lårene mine. Jeg tror jeg mumlet at det var deilig, jeg tippet det var Øystein som gjorde det.
Skjørtet ble løftet over hoftene og jeg ble berørt av en våt og leken tunge. Jeg lå på ryggen med beina rett ut og Øystein ønsket seg tydeligvis større boltreplass, for han begynte å skyve bena mine til hver sin side. Benken var trang og jeg hørte Øystein si til Anders «kan du holde beina hennes?». Beina mine ble løftet oppover. Jeg åpnet øynene. Anders knelte ved siden av meg, han hadde et godt grep rundt knærne mine og kikket på Øystein som var veldig opptatt med å gjøre det godt for meg.
I halvsøvnen var det spennende og godt å kjenne Øyvind som slikket meg på klitten, stakk tunga i musa, og sugde mine safter. Han masserte meg også ved analåpningen, og når han attpåtil stimulerte min klitoris med tunga, kjente jeg varmen spre seg i hele kroppen. Jeg var takknemlig for at Anders holdt meg, mens orgasmen tok meg. Den gjorde også at jeg ble lysvåken.
«Mor’n gutter» sa jeg bare og gjespet. Jeg satte meg på benken med en gutt på hver side, og kysset begge på munnen etter tur.
«Tusen takk, dere, det var ikke akkurat planlagt, men litt av en fin start på et selskap!» Begge var enige. Jeg hentet snacksen og ølet, og vi koste oss med det en stund.
Begge var hyggelige, vi snakket om studieplaner, om musikk (guttene kjente faktisk til Zucchero!)
om konserter vi hadde tenkt oss på, og om reiser vi drømte om. Jeg skulle jo til Toscana 2 uker i september for å hjelpe fetteren min med
druesanking,

og de hadde veldig lyst å være med.
Vi ble bare lystigere og lystigere. Vi måtte ha litt mat, og jeg hentet kaka og Amarettoen.
Når vi ble mette sa jeg at jeg ville ha presangen min nå. Den i stad telte ikke, jeg ville ha en annen.
«Øystein, du og jeg skal bytte klær» sa jeg «og vi skal ha teater; du er meg!»
Han ville egentlig ikke, men gikk med på det på betingelse av at jeg skulle forbli naken.
Den svarte toppen var heller trang for ham, men skjørtet var helt passe.
«Anders, du er Øystein og du skal pule meg!»
«Skal jeg?!»
«Nei…» hvisket jeg «du skal pule meg!» Jeg pekte på Øystein.
«Meg igjen?» sa Øystein,
«Øystein vennen min, det så ut som du hadde det så bra i går, og jeg synes du var så sexy, jeg skal jo hjelpe til!» sa jeg
Jeg hadde ingen glidemidler med meg, men en liten flaske med olivenolje.

Jeg bøyde meg ned og masserte Anders pikk, den fine pikken som jeg hadde i munnen for bare noen timer siden.
Øystein, som sikkert følte seg tilsidesatt, løftet skjørtet og sa «Eva, sug meg».
Jeg slapp Anders sin pikk, snudde meg og åpnet munnen. Øystein runket mens jeg sugde og kilte penishodet hans med tunga. Jeg dro til meg stolen og plasserte den bak meg så Øystein hadde noe å støtte seg på.
Anders kom seg bak Øystein, pikken hans struttet rett til værs. Han kjørte den inn i Øysteins rumpe sakte, men sikkert. Som en del av planen min hadde jeg sluttet å suge Øyvind, jeg slikket ham på skaftet og ballene. Jeg ville ikke at han fikk orgasme med en gang, han skulle spares litt…
Det var spennende å høre begge guttene stønne og ha det godt. Jeg kunne høre at spesielt Anders koste seg. Han kjørte pikken sin sakte fram og tilbake i kompisens rumpehull og ønsket å vente mest mulig med orgasmen. Den kom til slutt, men der jeg var, kunne jeg dessverre ikke se noe.
Gromgutten Anders var utslitt av orgasmen og ølet, han satt seg på benken, med buksene nede, øynene lukket og et smil om munnen.
Øystein virket litt mutt. Jeg reiste meg opp, kysset ham og strøk ham på kinnene.
«Øystein,» sa jeg. «Jeg var visst litt slem med deg nå, kom hit, jeg skal gjøre det godt igjen!»
Jeg satte meg på benken ved siden av Anders, og ba Øystein om ta av seg klærne og å knele foran meg. Jeg løftet beina og la dem på Øysteins skuldre. Jeg satte meg litt fram slik at hele understellet mitt var til Øysteins disposisjon.
Pikkolovennen min ble plutselig i bedre humør. Han runket et par ganger, dyppet pikken i musa mi og tok den ut. Så valgte ham å fylle det minste hullet. Jeg la fingrene på klitten og masserte meg med en hånd mens jeg klemte brystene mine med den andre, og det gjorde ham enda kåtere. Han kjørte hele pikken inn, holde meg fast på lårene og tok meg ordentlig hardt. Det hendte med en voldsom felles orgasme, og han sluknet nesten i armene mine.
Vi ble alle tre sittende/liggende i samme posisjon en stund før vi våknet til livs.
Jeg var fri dagen etter, men gutta måtte jobbe. Derfor kledde de på seg for å gå. Først takket jeg den flotte Øystein for to fantastiske orgasmer denne kvelden og en tidligere på dagen. Han sa han var ganske fornøyd selv og kysset meg på munnen.
Så kysset jeg den søte Anders på kinnet.
«Eva, kjære Eva» hvisket Anders i øret mitt «Du har bursdag og jeg får presangen, er det ikke urettferdig?»
«Åh nei, lillevenn!» svarte jeg «Når du fortalte meg at du alltid hadde hatt lyst på guttesex, bestemte jeg meg for å hjelpe deg litt, og jeg forskjøv like godt bursdagen min med 6 måneder. Jeg er født 13. desember, på Santa Lucias dag, gratulerer med din dag Anders!»

Legg igjen en kommentar