En Pikkolo’s hemmelighet Føljetong Påbyggelse

Denne novellen er vist 20170 ganger.

Påbyggelse av Arenea (Eva), Ernie Ørn (Øystein), og Marinette (Veronica Moræus)

Eva:
«Oh herregud, hva har jeg gitt meg ut på?» Eva så seg selv i det ensomme speilet som hengte på veggen i hybelen.  Hun hadde flyttet i det lille rommet over hotellets garasje 4 dager før. Eva Soriano bodde og studerte egentlig sosialantropologi i Oslo. Hun var opprinnelig fra Italia, men det var nok 7 år siden hun flyttet til Norge sammen med sine foreldre. Tross en litt annerledes tonefall, og noen få grammatiske feil, var det vanskelig å gjette hennes italienske opprinnelse. Med sitt bleket langt hår, så hun absolutt norsk ut, hun følte seg norsk også.
Hun tenkte på Fru Moræus, og mimret gårsdagens elskov. Hun husket den flotte fitta hennes og smaken av saftene som hun hadde suget til seg, men Eva var blitt urolig. Om fru Ingvaldsen fikk vite hva som hadde foregått i Svanesuiten, ville Eva blitt kastet på dør. På en annen måte, hadde ingen interesse av å sladre… om ikke Øystein, piccoloen, forsnakket seg.
Eva viste ikke om hun kunne stole på ham. Unge gutter vil jo ofte vise seg. Men så husket hun Finn Moræus da han tok Øystein bakfra, og så skjønte hun det: «Han vil aldri fortelle noe, han er nok redd for at jeg plaprer også! Kanskje får jeg bruk for denne opplysningen en gang?» Eva roet seg ned øyeblikkelig. Øyvind og Anders var ingen trusler, hun og dem var heller sammensvorne. De to guttene var kjekke også, Hun så for seg at hun ba dem på hybelen en kveld, og kjente hun ble våt. Klokken var allerede ti på sju. Hun måtte være i hotellets resepsjon klokken sju. Det var ingen tid til fantasi. Hun gikk ut av hybelen og skyndte seg til personalrommet, der fru Ingvaldsen allerede ventet.

Øystein klarer verken å få Fru Moræus eller Eva ut av hodet, og dessuten var det utrolig deilig å kjenne Finn Moræus digre kuk der bak.
Han var ikke lenger i tvil om at han tente på begge kjønn, men damene var nå likevel mest sexy….

Jeg kjente jeg fortsatt var litt sår der bak etter den deilige omgangen jeg hadde fått av Finn Moræus. Det var første gang jeg var blitt knullet av en annen mann, men allerede fra dagen jeg hadde sex med Anders, skjønte jeg at jeg måtte prøve dette.
Og det var nok ikke den siste pikken jeg kom til å smake på, sa jeg til meg selv og gikk ned i resepsjonen.

Øystein:
Der nede stod Eva, og hjertet mitt gjorde et hopp!
Du verden, hvor sexy den italienske jenta var, og hjerte begynte å gå på høygir.
Jeg kjente jeg ble rød og huden svettet.
Jeg brukte ikke truse under den sorte pikkolobuksen, og pikken stod som et spett umiddelbart.
Jeg var svimmel av kåthet da jeg kom bort til Eva ved resepsjonsdisken, og hun sa noe til meg, men jeg husker bare at jeg svarte et eller annet med grøtet stemme.
Jeg var kåt og flau på en gang.
Kåt fordi hun var så rådeilig, der hun stod i sin stuepike uniform. Kort sort skjørt, hvit bluse med blonde BH under.Under skjørtet hadde hun strømper og de sexy og lange bena endte i et par sorte sko med litt hæl.

hun måtte ha sett hvor rar jeg var, og jeg tenkte at nå har jeg surret det til.
Hadde dette vært Anders, så hadde han taklet det mye bedre tenkte jeg.

Hun så på meg, og etter hvert klarte mitt forvirrede blikk å se at hun så på meg med et forførende og sexy blikk.
Hun smilte sexy og snudde seg med ryggen mot meg.
Hun stod vel litt over meteren foran meg og så bøyde hun seg ned for å ta noe opp fra gulvet, med strak ben.
Skjørtet gled opp og jeg så huden på lårene øverst ved de sexy strømpene.
Sorte strømper festet til strømpeholdere.
Lett lot Eva venstrehånden gli over venstre lår fra strømpen og oppover og lett lot hun skjørtet gli opp over rumpa.
Jeg trodde først hun hadde stringtruse, men mine øyne ble store som tinntallerkner da den deilige og gyllenbrune italienske rumpa hennes var naken.
Hun var uten truse!

Eva reiste seg og på sin litt spesielle dialekt sa hun: Her var den, og viste meg en lighter.
Om den lå der fra før, så må hun ha brukt den som et påskudd, for Eva røyket ikke.
Jeg hadde summet meg og nå var jeg kåt, men fatningen var kommet tilbake.
-Deilig i går? Sa hun med et lurt smil.
Jeg nikket og svarte ja, mens tankene mine var et sted inne under Evas korte skjørt…..

Eva:
Fru Ingvaldsen var like besk som dagen før, men kanskje var blikket hennes litt uvanlig?  Jeg hadde følelse at hun så noe intenst på meg, men det var nok bare jeg som var småparanoid… Jeg fikk beskjed om at jeg skulle være i resepsjonen fram til kl. 10.00 sammen med Øystein. Deretter måtte jeg igjen i kjelleren for å hjelpe fruen med å rydde det rene tøyet som kom fra vaskeriet. Hun gikk direktorens kontor, det var hun som hadde ansvaret for rengjøringen der.
Koldjomfruen, hehe… Jeg var glad for jeg ikke hadde hennes jobb… Hun så også ut som hun var jomfru også stakkar. Er det dette som skjer når man har en skjebnesvanger arbeidstittel? I entreen var det en liten fontene der gjestene kunne drikke. Fontenen var av stål og blank som et speil. Rett som det var, sølte gjestene litt vann på skålkanten og det etterlatte små lyse flekker. Jeg hadde det litt moro av å se fru Ingvaldsen pusse hver eneste flekk hver gang hun gikk forbi fontenen. Hadde fontenen vært en pikk, ville den har sprutet rett til værs…

Apropos pikk, tenkte jeg på Øystein som jeg skulle jobbe med. Han hadde en flott og stor penis og den hadde jeg ikke fått smak på enda. Det var målet mitt for i dag og jeg fikk et lys ide. Jeg tok av meg stringtrusa, krøllet den sammen og gjemte den i den trange skjørtlomma mi.

Øystein kom til resepsjonen kl. 7.05. Det var godt Fruen ikke så det, han hadde fått gjennomgå. Det var best at jeg gav han noe å tenke på.
Han kom bort til meg og smilte dumt, jeg sa «Hei, du er jammen heldig i dag, Fru Ingvalgsen er hos direktoren». Han virket litt utafor, og sa bare «åå, ja hei…»
Det var rolig i foajé, kun et par gjester hadde ruslet forbi og gått i matsalen. Det var på tide å starte min forestilling. Jeg snudde meg og gjorde gjørs på å lette etter noe under disken. Jeg løftet litt på skjørtet mitt og bløtlagte rumpa mi lite grann. Jeg «fant» lighteren min og reiste meg opp. Da jeg snudde meg igjen holdte jeg på å knekke i latter. Øyvind rødmet og øyne sine var runde som klinkekuler.
Telefonen ringte, Øyvind reagerte ikke, han bare stod der og så på meg. Jeg snek meg forbi ham, og passet på å berøre utstyret hans med rumpa mi. Han var så hard, synd med denne telefonen…
Den som ringte, ønsket å snakke med en gjest. Det var veldig tidlig og jeg ble veldig usikker om det var riktig å vekke gjesten. Mens jeg prøvde så godt jeg kunne, å fortelle at det var lurt å vente til kl. 8.00, kjente jeg en hånd under mitt skjørt, den snek seg mellom beina mine og to fingre ble stukket rett i fitta mi. Våt som jeg var, var det ikke i det minste smertefull, men jeg fikk problemer med å konsentrere meg om samtalen. Likevel stakk jeg rumpa litt ut og Øystein stakk fingrene fram og tilbake i høy tempo. Det var utrolig pirrende og deilig, til tross at det var pikken hans jeg ønsket meg i dag.
Jeg måtte ta dype pustepauser innimellom, men klarte å avtale at om ikke gjesten gikk ned til frokost før kl. 8.00,  så skulle jeg ringe på rommet hans, og be ham å ringe tilbake.
Jeg la på og Øystein trakk fingrene ut. Han sleik dem og smilte til meg. «du smaker godt!» sa ham.
«da bør du drikke rett fra kilden sa jeg» og ba han straks å gå for å vaske hendene. Før han gikk, lente han seg mot baken min slik at jeg fikk kjenne hvor hard han var. Den uskyldige gutten var blitt varm i trøya.
Dagen begynte bra. Klokken var 7.20 og Øystein hadde allerede fingerpult meg. Livet var herlig!

Klokken ble fort 10.00 og heldigvis ble det litt roligere i resepsjonen. Jeg måtte ned til Fru Ingvaldsen og tøylagret. Jobben var tung. Det var mange sekker med sengetøy, duker og håndklær som skulle flyttes og åpne,  og tøyet skulle settes på hyller. Tøylagret var nær fyrrommet og selv om det var sommer, avgav det en del varme. Jeg ble svett med en gang og lengte etter en varm og lang  dusj. Fru Ingvaldsen sjekket om dukene og serviettene var stryket og brettet riktig. I dag var hun noe mer pratsom enn vanlig. Hun lurte på hvordan jeg likte meg på hotellet nå etter 5 dagers arbeid. «jo» svarte jeg, «jobben er variert og jeg treffer mange hyggelige og interessante mennesker». Hun spurte meg også om Fru Moreus hadde vært grei med meg i går, fordi som hun sa «hu kan vær ganske bestemt». «Det gikk da bra, det er viktig å strekke seg til så gjestene blir fornøyde» svarte jeg.
Fru Ingvaldsen smilte til meg for første gang og sa på hennes dialekt at jeg hadde den rette innstillingen og at jeg virket svært arbeidsom. Dessuten måtte jeg være ekstra serviceinnstilt med de som leide suitene, fordi de hadde en del innflytelse og det gjaldt hotellets renommé. Om hun bare viste smilte jeg i meg selv, jeg kan være så serviceinnstilt som det går an, og når det gjaldt hotellets renommé, vart det kanskje best at Moræusparet holdet tett.
Vi drev å rydde helt til klokken var 12.00. Leveransen med tøy kom to ganger i uka og det var mye å gjøre. Jeg var gjennomvåt av svett og var redd for at mine dilaterte brystvorter syntes gjennom BHen og skjorta.
Endelig fikk jeg pausen min. 2 herlige timer, så skulle jeg jobbe til 18.00. I morgen vil jeg få fridagen min.
Jeg dro til hybelen og fikk tatt en etterlengtet dusj. Så tok jeg med meg en kjekspakke og en halvliter cola og gikk bortover plenen for å spise og sole meg litt. Jeg hadde på meg den lekre grønne bikinien som jeg hadde kjøpt i Italia i fjor. Jeg lå der på ryggen i 5 minutter før jeg kjente en skygge. Jeg åpnet et øye og så at det var Anders. Han lurte på om han kunne sitte her med meg og spise lunsjen sin. Vennlig som jeg er så kunne jeg ikke si nei.
Han fortalte at han hadde klippet plen hele formiddagen og var veldig varm, Han også kom rett fra dusjen. Han snakket ellers om vær og vind og unngikk tydeligvis å nevne gårsdagens forestilling. Jeg syntes at han var litt pussig, men samtidig, likte jeg hans vesen. Jeg fikk lyst til å erte og tenne ham.
«Det er så varmt her, vil du heller sette deg litt i skyggen der borte i skogskanten» spurte jeg. «Dette var ikke dumt!» svarte ham, så reiste vi opp og flyttet oss.
«Du Anders» hvisket jeg «det er så opphissende å ligge i gresset her i skyggen, der ingen kan se oss!»  Samtidig lot jeg hånda mi på låret hans og stryket ham mykt. Han grep den og dro meg mot ham så vi lå tett mot hverandre. Jeg kunne kjenne hjertet hans som slo.

«Eva, du er en flott jente» sa ham» men Øystein fortalte meg i stad at du og han var nå sammen. Jeg tror at det er best at jeg ligger litt unna deg og dessuten …» Han hvisket noen ord i øret mitt. 
Jeg kysset ham mange ganger på munnen, hakken og nesa. Han var en skikkelig godgutt, jeg likte ham veldig. Jeg ba ham på lukke øyne, hvile etter den harde arbeidsøkta, og drømme.
Så dro jeg skjortsen han litt ned og suget og slikket han omhyggelig. Jeg var forberedt for at det kunne ta en stund for han var ikke hard, men hadde bestemt meg for å ikke gi meg før det gikk for ham. Det tok mye mindre tid en forventet, for et halvt minutt seinere tok han tak i håret mitt og holdet meg fast mens han pulte meg rett og slett i munnen.
Jeg hadde ingen erfaring med deepthroat, men heldigvis var ikke pikken han veldig lang, og jeg klarte meg bra. Drømmen hans måtte være god, for det hørtes som han fikk en sjelden god orgasme. Jeg var redd for at noen ville høre oss.
Målet mitt ble oppnådd, han fylte munnen min med varm væske, som jeg spyttet på gresset. Jeg sleik han ren mens jeg tenkte … Ja vel, hadde Øystein fortalt at vi var kjæreste? Dette var sterkt, han burde ha fortalt meg først…
«Anders», sa jeg. «Vet du at jeg har bursdag i dag?»
«Nei, gratulerer, hvorfor sa du ikke det før?»
«tenkte vel ikke på det, vil du komme til hybelen min i kveld? Øystein kommer»
«vil ikke forstyrre, men det er jo bursdagen din!»
«Og jeg ønsker meg ingen gave, lov meg det! For jeg har nettopp fått min presang vettu!»

Vi lå på gresset en stund til, så kledde jeg på meg for å dra til hotellet. Heldigvis hadde jeg noe cola igjen så jeg fikk rense munnen min…
Øystein var på plass i resepsjonen.
Jeg klapset ham på rumpa og spurte om han var i toppform igjen etter morgenens prestasjon. Han smilte brett og sa at han hadde mer på lager.
«det passer fint» sa jeg og presenterte min bursdagsfeirings plan på hybelen. Han ble positiv med en gang og hadde ingen innvendinger mot at Anders skulle være med. Vi avtalte at de kunne komme åttetida.
Så tenkte jeg på 500-lappen i lomma, jeg hadde råd til noen snacks og ølflaske

Legg igjen en kommentar