En Pikkolo’s hemmelighet: Veronicas ettermiddag

Denne novellen er vist 24684 ganger.

I går var en deilig dag for meg. Jeg klarte å få Eva til sengs, som var målet for meg, og til min store tilfredshet likte hun at Finn kom overraskende over oss. Det var jo ikke akkurat overraskende for meg, jeg visste jo at han skulle komme, men det kunne endt med at jenta fór på dør og nektet å fortsette seansen. Det er så deilig å se hvordan Finn koser seg når jeg lykkes i å få en kvinne til med på leken, jeg tror det er noe av det mest opphissende jeg vet om! Men, jeg hadde aldri ventet at kvelden skulle bli så til de grader spennende som den ble, ved at de to ungguttene plutselig braste ut fra skjulestedet sitt bak terrassedøra!

I dag la jeg meg på terrassen for å sole meg litt. Jeg visste jo at det skulle komme noen arbeidere for å reparere taket, men jeg tenkte at det sikkert ikke gjorde noe at jeg lå i enden av terrassen, der ville jeg sikkert ikke være i veien. Jeg dro frem en smal benk som  Anders og Øystein hadde stuet bort i et hjørne. Jeg satte den midt på terrassen, og tenkte at jeg selvfølgelig kunne flytte meg hvis jeg kom til å være i veien. Finn skulle arbeide over nettet, så han hadde rigget seg til inne på soverommet, hvor det var et skrivebord. Jeg kledde av meg og lot bare en tynn string være igjen. På badet var det et ganske tykt badehåndkle, og det la jeg dobbelt over den smale benken. Det var akkurat plass til meg i lengden på benken. Det var så utrolig deilig å kjenne solen varme kroppen min, og etter en liten stund ble jeg så fryktelig døsen… Jeg må ha duppet av en stund, for jeg våknet med et brak av at Finn kom ut med de to arbeiderne. De hadde banket på døra og bedt om å få komme inn, og nå geleidet han dem ut på terrassen, i hans vennligste stil. Det var to karer rundt 30-40, ganske kjekke karer, og begge hadde blå snekkershorts på seg og bar overkropp. Den ene var hårløs på brystet, den andre var vakkert behåret fra brystet og nedover, det strakte seg nedover i en stripe over navlen og ned under bukselinningen.. Jeg satte meg opp og smilte så vakkert jeg bare kunne, og ettersom de så at jeg satt der i bare en bitteliten string, ble gjengjeldelsen av smilet mitt stort og bredt fra begge de to kjekkasene. Jeg satt der med et ben på hver side av den smale benken, og kjente at saftene mine samlet seg til dyst ved synet av så kjekke menn! Finn pludret hyggelig i vei med de to, selv om konsentrasjonen deres tydelig var vanskelig å holde på, men så vendte han blikket lurt mot meg, blunket med øyet i det skjulte, og jeg skjønte at han ga meg klarsignal til å finne på noe deilig….

«Tar det lang tid å få ferdig…det dere skal få ferdig?» spurte jeg søtt, la hodet litt på skakke, satte hendene ned på benken foran meg og klemte brystene sammen med armene. Jeg kunne helt tydelig se hvordan de to plutselig fikk «et ekstra verktøy» i snekkerbuksene sine. Pikkene deres la seg som to supertykke spett på tvers under gylfene.
«Æh…ja, nei…altså vi må jo se hva som er galt først, og vi vet jo ikke om det kommer til å bli ferdig i dag eller i morgen, det kommer jo litt an på været også, for regner det, så kan det hende vi må prioritere andre jobber først.»
Jeg bestemte meg for at det disse to skulle prioritere, var meg, og om det så regnet, haglet eller blåste med orkan styrke, så skulle jeg finne en grunn til at de skulle inn i min suite for «å reparere noe»!
«Gjør det noe at min kone ligger her ute i sola? Hun kan jo selvfølgelig sole seg et annet sted, kanskje ved bassenget på den andre siden, bare hun ikke er i veien for dere…?» Finn tok på sin uskyldigste og mest velmenende mine, så på arbeiderne, som fikk et sjokkert ansiktsuttrykk over å høre at min veldreide kropp skulle komme til å forsvinne ut av syne bare av hensyn til deres arbeidsmiljø.
«Nei, nei, nei, bare bli, for all del, vi trenger bare litt plass ved terrassedøra for stigen, ellers er det bare å gjøre som dere vil, vi skal ikke forstyrre dere!» Mannen slo ut med armene og smilte fra øre til øre, og den andre nikket og bekreftet at de skulle være til minst mulig bry for oss.
«Jeg heter forresten Veronica, » sa jeg «og min mann heter Finn!» Jeg reiste meg og løftet venstrebenet over til den høyre siden av benken, men passet på å gjøre det så sakte at den lille stringen sank enda lenger inn mellom leppene i kjønnet mitt, og de fikk et godt overblikk over rumpeballene mine. Så reiste jeg meg og gikk over for å håndhilse. Finn hadde allerede unnagjort hilsingen, og jeg lot dem ta hånden min etter tur.
«Morten!» sa den behårete.
«Arne!» sa han uten hår.
«Jeg kan jo lage noe å drikke til dere mens dere jobber!» sa jeg og gikk inn i suitens kjøkken. Jeg kunne høre Finn overta samtalen med de to der ute, og jeg måtte nå planlegge neste trekk. I kjøleskapet fant jeg is fra isboksen og en liter med iste. Fire store glass, noen sitronskiver, så var alt klart. Ute på badet hentet jeg den store flaska med sololje som Øystein hadde hatt med. Den kunne komme til nytte nå. Jeg sitret av spenning, og jeg kjente at stringen var søkkvåt mellom bena mine. Den var så minimal at den nesten var som et frimerke over kjønnet mitt.
Forfriskningene ble plassert på et serveringsbrett, og jeg hentet et par ekstra håndklær. Så trippet jeg ut på terrassen der Finn var i hyggelig samtale med Morten og Arne om hva som skulle gjøres på taket.
«Finn, kan ikke du smøre meg litt mens disse guttene jobber, du må ikke forstyrre dem unødig nå, vet du…jeg setter glassene med iste på det lille bordet i kroken her, så kan dere ta en slurk innimellom!» Jeg anla den søteste stemmen jeg hadde, og vrikket meg bortover til den smale benken.
«Joda, det er klart, jeg skal la dem være i fred. Men la meg få skifte til noe annet først, for det er så varmt her ute og jeg vil ikke risikere å få sololje på klærne mine. Bare jobb i vei, jeg skal komme meg unna og ikke være i veien for dere!» Finn gliste og gikk inn på soverommet.
Morten og Arne satte opp stigen, fant frem verktøykassa og Morten skred til verket med å løfte vekk takstein fra takrenna. Jeg passet på å legge meg med fronten mot karene. Jeg tok på meg solbriller og lot som om jeg virkelig konsentrerte meg om å få mest mulig sol over kroppen. Gjennom de mørke brilleglassene så jeg hvordan de stadig sendte meg lange blikk, de så på hverandre og smilte, og trodde nok sikkert at dette var det meste de kom til å få med seg av spenning fra denne jobben. Jeg løftet på de velformete brystene mine og masserte dem litt «uskyldig», til vortene sto som faste jordbær rett opp.
«Finn, kommer du og smører meg snart?» ropte jeg.
 Morten så hva jeg gjorde, slikket seg rundt den tørre munnen og lot underarmen tørke svetten fra pannen. Han sto alene på stigen, men nå gikk han ned og bort til isteen på det lille bordet. Arne hadde allerede glasset sitt i hånden. Blikket hans var som limt til underlivet mitt. Jeg skilte lårene og lot som om jeg skulle rette på stringen, løftet det lille frimerket med fingrene, men så kunne jeg ikke dy meg og dro stringen litt ut og inn av de meget våte leppene der nede. Så lot jeg som om jeg så rett opp på himmelen, men fra øyekroken kunne jeg se hvordan de to karene kvakk til og nesten satte teen i vrangstrupen.
«Her kommer jeg, men hvor har du oljen hen?» Finn kom ut, kledd i et lite omslagshåndkle med borrelås i siden.
«Den står på det lille bordet hvor isteen er!» Jeg lente meg på albuene og smilte mot Morten og Arne. «Må være helt forferdelig å jobbe i denne varmen her, jeg skjønner ikke at dere orker! Dere må bare ta dere en pause når dere trenger det, vi skal IKKE sladre på dere!» sa jeg humoristisk, og vi lo alle sammen.
Morten og Arne klatret opp på taket med verktøyboksen, og Finn ba meg legge meg ned på ryggen, så skulle han begynne å smøre meg. Han satte seg skrevs over benken bak meg, og nå visste jeg at han hadde noe spennende i tankene. Han tok oljeflasken, holdt den i litt høyde over brystene mine, og lot det dryppe noen få dråper rett ned på brystvortene mine. Han smilte lurt. «Var det ikke deilig å kjenne den kjølige oljen dryppe ned på brystene dine?» sa han. Jeg så gjennom øyekroken at Morten og Arne fulgte nøye med. «Mmmmmm…..» svarte jeg. «Smør det ut før det renner bort, Finn, men bruk rikelig, er du snill…»
Finn var i det litt kunstneriske hjørnet og lot oljen dryppe i sirkler ned over brystene mine. Jeg smålo og vred meg litt, og så at karene på taket tørket svetten. Nå lot Finn hendene stryke oljen utover huden min, samlet brystene oppover og lot fingrene leke seg over dem. Han kløp brystvortene mellom fingertuppene sine. De stivnet momentant og jeg ga fra meg lange sukk av tilfredshet. Morten og Arne var nå helt hypnotiserte av forestillingen på terrassen under dem, og med sola brennende i nakken ble de sittende med åpne munner å bivåne det hele. Finn løftet igjen oljeflasken og lot det samle seg en stor dam av olje i navlegropen. Han dyppet pekefingeren i dammen og dro oljen i tynne striper vekk fra navlen. Så lot han alle fingrene dyppes i dammen og så begge håndflatene. Han løftet rumpa fra plassen bak meg, men støttet seg med en hånd på benken ved siden av midjen min. Den andre lot han massere meg nedover mot underlivet, i sirkler. Så under stringkanten ved hoften, så over, samtidig som stringstrikken rullet seg under hånda hans og avslørte kjønnet mitt totalt for de to som nå satt som støpt fast i takrenna. Jeg spredte lårene i vinkler ut fra benken og Finn lot mer olje dryppe nedover lårene mot knærne. Nå flyttet han føttene lenger nedover på utsiden av benken slik at han kunne komme bedre til der nede, og jeg kunne se at han ikke hadde noe på seg under håndkleet. Jeg klarte ikke å vente lenger, men strøk hendene oppover lårene hans. Pikken hans hang tungt som et balltre. Jeg strøk over ballene hans og lot fingrene skli over rumpesprekken. Han stoppet masseringen av lårene mine og lot hodet synke nedover mens han sukket tungt. Nå kunne jeg ikke se hva karene på taket gjorde, for Finn skygget for utsikten. Jeg hørte at noen gikk i stigen, og skjønte at det antakelig ble litt for varmt for dem der oppe. En av dem dro ut stoler, og jeg skjønte at NÅ! hadde de skjønt tegninga! De hadde forstått at dette var oppbygging til noe større og deiligere, og de inntok plassene. Glemt var taket, nå var det bare dette som gjaldt!
Jeg strakte hånda opp mellom Finns lår og til fronten og fant borrelåsen. Jeg trakk i fliken og håndkleet falt fra hoftene til hans. Pikken hans vippet utover. Den sto som baugen på en skute og pekte rett fram. Han rettet seg med ett opp, tok tak i pikken og runket den. Jeg hadde reist meg opp på albuen og masserte ballene hans med en oljet hånd, og nå kunne jeg se Morten og Arne sitte som fjetret og se på mens vi lekte med hverandre. Pikken til Finn pekte rett mot dem, og hånda mi skled frem og tilbake mens fingrene lekte med steinene. Det må ha vært litt av et syn! Morten var så opphisset nå at han dro ned glidelåsen i snekkershortsen og lot hele stasen komme til syne. Han hadde en flott, litt bøyd pikk, med veldefinert hode. Han så på oss med sløret blikk mens han dro forhuden opp og ned over hodet på pikken. Arne, som til nå hadde vært litt usikker, ble med ett ivrig og gjorde det samme. Han åpnet buksa og dro den helt av seg så han satt splitter naken i stolen. Mens Morten hadde et skikkelig buskas rundt pikken, hadde Arne et helt glattbarbert lem og baller, og jeg kjente jeg nesten kunne komme bare av tanken på få den glatte pålen seilende inn i mitt like glatte kjønn!
Finn bøyde seg ned og fortsatte å smøre meg, mens han fremdeles runket pikken sin. Men nå var det kjønnet mitt som fikk gjennomgå. Han lot fingrene gli inn og ut av leppene. Jeg vred meg og spente rygg i kåthet. Dette kunne han, han kjente meg som ingen andre, og visste nøyaktig hvilke knapper han skulle trykke på. Så lot han to fingre presse og lage sirkler rundt kliten min. Jeg kjente at jeg var nær ved å komme, og tok tak i hånda hans mens jeg presset fingrene hans innover i kjønnet mitt og jeg jokket imot. Orgasmen skyllet innover meg og jeg vred meg som i krampe.
«Nå, gutter, er hun ikke deilig?» Finn hadde den mørke, sexy stemmen på. Han sto fremdeles og runket seg. Fingrene hans var våte av safter fra meg, og olje, og han hadde ikke tenkt å la det hele være over ennå. Han visste at jeg trengte noen minutter til å komme meg på, men dette var på langt nær over ennå.
«Hva liker dere best?» Morten hadde tatt mot til seg, nå skjønte han at det kanskje var muligheter til å få smake litt av moroa selv. Det sev safter fra pikken hans, og han hadde heller ikke sluttet å runke. Ingen av mennene hadde det, de hadde full kontroll.
«Har du lyst til å smøre ryggen hennes?» spurte Finn.
«Ja, kan du ikke det? Så kan jeg slappe av litt. Deilig å kjenne en manns never på baksiden…» Jeg visste jo hva jeg likte, og det var i alle fall å bli behandlet bakfra! Jeg la meg på magen på benken, og Finn satte seg foran hodet mitt. Han hadde stablet noen sitteputer bak ryggen for støtte, og nå kunne jeg hvile hodet i fanget hans. Skjønt, hvile…hvordan kan man vel hvile når en deilig stiv pikk vipper foran øynene dine? Jeg skled litt fremover og lot overarmen hvile på låret hans mens jeg tittet bakover. Morten hadde vrengt av seg snekkershortsen han og, og nå kom han og Arne over mot oss. Pikkene deres vaiet i sola, sprengkåte og stive. Jeg spredte lårene mine og de satte seg på knærne på hver sin side av benken. Arne holdt oljeflaska over ryggen min og lot oljen renne fra nakken og nedover ryggen, over rumpa hvor han lagde sirkler slik at det rant ned i sprekken og nedover innsiden av hvert lår. Jeg kjente hvordan den rant mellom kjønnsleppene mine. De var oppsvulmet og ventende på nye eventyr, og jeg hadde en anelse om at verken Morten eller Arne kom til å skuffe meg i så måte.

Så kjente jeg hendene. Fire håndverkerhender med fast grep. Som to tyrkiske massører knadde de meg mør med digre never.
«Jeg kan se at dere har gjort dette før. Gjør det godt for henne, hun fortjener det. Ingen kan ri en mann som Veronica, hun er en varmblodig kvinne med et kjønn som kan drive deg til vanvidd!» Finn hisset meg opp med snakkingen sin, jeg snudde ansiktet mot pikken hans som lå stiv og ventende over låret hans. Jeg samlet spytt i munnen og sugde inn pikkhodet i munnen min. Sugde det inn og dyttet det ut med faste lepper. Spyttet gjorde at det ble glatt og vått, og etter hvert lot jeg pikken gli lenger og lenger inn i munnen min. Han kastet hodet bakover og flerret tenner. Fra strupen kom det et langt «åååååhhhhhhh……..!» Nå spredte han lårene så jeg kunne fingre med ballene hans. Hendene til håndverkerne var nå på hver sin rumpeball. Morten tok tak i stringen og trakk den nedover bena mine. Så skilte de rumpeballene fra hverandre og lot fingrene forsiktig leke seg med hver sin kjønnsleppe. De dro fingrene langs kanten, ertende, og trakk leppene til side. Jeg var kåt og veldig våt, og egentlig var jeg veldig klar for å kjenne noe tykt og langt opp i meg bakfra, men jeg var tålmodig og nøt det som kom uansett. En av dem lot en finger gli innover. Dette kunne han. Han lette etter G-punktet mitt. Han kroket fingeren og fant stedet. Han presset og masserte og jeg kjente at jeg ble helt varm. Opphisselsen spredte seg som en ild gjennom kroppen!

«Ikke la henne komme! Lek med henne og få henne til å trygle!» Jeg slikket og sugde Finn etter alle kunstens regler, i alle fall dem jeg visste han elsket, og han lå bakover med spent rygg nå. Jeg hadde vel heller ikke tenkt å få ham til å sprute ennå, jeg ville holde ham på pinebenken slik han også ville ha meg der. Jeg tittet bakover og så Morten og Arne runke seg selv mens de masserte meg.

«Gutter, la meg kjenne hvor gode dere er til å slikke klit….la meg få snu meg og dere kan gi meg tunga deres…» Jeg snudde meg rundt på benken, men lot hodet fremdeles hvile i fanget til Finn. Jeg slikket oppover skafte hans og runket hodet.
«Det er jenta si det, du skal få akkurat det du vil ha…» Finn var så kåt nå at han var helt i hundre. «Spre bena, jenta mi, og la dem få se den deilige fitta di! Løft på bena dine og legg dem rundt livet til Morten…ja, sett deg med bena på hver side av benken og få pikken din inn i henne…» Morten var ikke sen å be, han gjorde som Finn sa. Jeg la bena om livet hans. Han løftet den stive pikken og la den oppå kjønnet mitt og gned den frem og tilbake over kliten min. Det var så godt at jeg lurte på om jeg skulle komme… jeg kjente den deilige kanten på hodet hans kile kliten min, som var oppsvulmet og klar, men bestemte meg for å holde igjen. Så dyppet han den i fitta mi, litt ut og inn for å få den våt og glatt, før han lot seg synke helt inn. Jeg kjente den kraftige busken hans dunke mot leppene mine. Saftige drag ut og inn.
Arne hadde reist seg opp og sto ved siden av oss og så på. Han runket og koste seg ved synet av trekanten foran ham. Takstein og takrenner var en saga blott. Selv om jeg kjente den deilige pikken til Morten pule meg på beste vis, ønsket jeg så inderlig å kjenne den glatte følelsen av glattbarbert pikk og baller. Jeg har aldri et hårstrå for mye mellom bena selv, og det er ingenting som kan måle seg med følelsen av naken hud mot naken hud…. Nå bøyde han seg ned. Jeg løftet bena og la dem bakover mot magen. Med en arm over knehasene mine holdt han dem på plass mens han bøyde seg ned over fitta mi. Morten spredte leppene samtidig som han pulte meg. Arne slikket meg på innsiden med lange, brede drag. Lot tungen gli spisst over leppekantene og bredt over kliten. Han var så ekspert på dette at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Hadde han hatt dette som ekstra fag på yrkesskolen?? Hvor mange jenter hadde fått nyte av denne kunsten? Ikke engang Finn hadde gjort dette så deilig! 
Svetten silte av oss alle sammen og det var ubeskrivelig deilig å være i sentrum for all denne oppmerksomheten. Jeg runket Finns pikk, som nå sto stiv rett ved siden av hodet mitt. Han bøyde seg litt fremover og lekte med brystene mine.
«La meg få smake litt av pikken din, Arne! Den ser ut til å kunne trenge en liten omgang med tunge!» Finn tok sjansen på at Arne faktisk ville la ham få leke litt med ham, men han var flink til å bedømme andre mennesker, og han tok ikke feil her heller. Arne reiste seg opp, gikk over til Finn og stelte seg med utstyret sitt rett foran ham. Finn grep tak i pikken hans og førte den rett mot ventende tunge. Slikket ham fra roten og opp mot hodet,og lot Arne få jokke seg inn mellom leppene hans. Jeg gjorde tegn til Morten at jeg ville snu meg, og stilte meg på alle fire på benken. Da fikk jeg fri utsikt til Finn som slikket Arne, og Morten kunne nå ekspedere meg bakfra. Han dasket rumpeballene mine og jeg kjente at jeg måtte komme. Det var for deilig til å klare å holde igjen, for synet av den glatte pikken til Arne, som sto rett foran meg, ut og inn av Finns munn, ble for mye. Morten var av den utholdne sorten og hadde skjønt at dette var et matfat som kom til å bugne langt utover ettermiddagen, og han var ikke den som skulle kaste inn håndkleet først. Han lot meg komme, og nøt i fulle drag sammentrekningene  i kjønnet mitt. Han stønnet og kløp meg i hoftene og hadde sin fulle hyre med å holde igjen. Jeg sank sammen over pikken til Finn.
«Arne, la oss bytte plass!» Til min store overraskelse trakk Morten seg ut og Arne tok over.
«Veronica, hvis du vil se noe deilig nå, så skal du holde deg fast i en stolrygg mens du ser på meg og mannen din! Han er ikke av den skvetne sorten, og nå skal han få en omgang av meg!» Jeg reiste meg opp, flyttet en stol slik at jeg kunne se rett ned på Finn, og Arne stilte seg opp bak meg. Hendene hans vandret over fronten min, en finger mellom kjønnsleppene mine og en som ertet brystvortene. Jeg kjente pikken hans vippe mellom rumpeballene mine, og jeg spredte lårene min, knep dem litt sammen så han kunne pule dem med hodet sitt.
«Jeg er game, hva vil du ha?» spurte Finn.
Morten hentet en liten flaske glidemiddel  fra snekkershortsen sin, han var visst forberedt på mye, den karen, men hva visste vel jeg…Han runket seg hele tiden, og Finn, som var spent som bare det, hadde pikken i stram giv akt. Jeg kunne se at han var klar for en skikkelig runde nå før han endelig kom.
Morten slang det ene benet over Finns hofter og satte det ned på den andre siden av benken. Han klemte ut en skikkelig dose med glidemiddel i hånda, og smurte det nedover pikken til Finn. Finn utstøtte et dypt «ååååååååaaaaaaaahhhhhh» da den kraftige håndverkerneven til Morten klemte til rundt pikken hans. Så senket han hoftene nedover og styrte pikken til Finn rett mot rumpehullet sitt. Finn bet seg i underleppa og lukket øynene. Morten lot seg senke sakte nedover inntil pikken til Finn var helt inne og lukkemusklene var avslappet. Så hevet han hoftene, og økte sakte tempoet. «Runk pikken min, la Veronica og Arne se hvor deilig du og jeg har det nåååååhhhhhh……!» De store lårmusklene til Morten hadde ingen problemer med å heve og senke hoftepartiet til Morten i denne stillingen, og Finn hadde grepet taket i den stive pikken til Morten. Endelig kjente jeg det jeg hadde ventet på lenge; Arnes glatte pikk som skled innover i fitta mi…..jeg jokket imot alt jeg orket, brystene mine ristet, og sammen med synet av Morten som pulte Finn ble det overveldende opphissende. Arne hadde satt opp tempoet, og nå kom jeg så knærne sviktet under meg. Jeg sank sammen, bare for å se Arne skynde seg over til Finn for å bli sugd. De tre mennene dannet en trekant hvor det nesten så ut som om Finn ble høvlet over. Nå bygde det seg opp til en skikkelig orgasme for de tre, øynene rullet og munnene vidåpne, bortsett fra Finn, som hadde munnen full av Arnes pikk. Så sprakk det for Morten, og han sprutet alt han hadde oppover brystkassen til Finn. Han kastet seg av pikken til Finn som også sprutet oppover sitt eget bryst, mens Arne valgte å sprute ned Finns ansikt. Jeg lukket øynene og kjente kjønnet mitt banke. Mennene hadde sunket sammen og var helt utslitt.
Nå gjensto det bare å komme seg til dusjen. Det var stort bad, med plass til fler enn én…..

Legg igjen en kommentar