En snartur på diskoteket

Denne novellen er vist 5368 ganger.

Det var allerede stappfullt allerede av folk da jeg inntrådte dansegulvet i andre etasje. Det var et stort diskotek. Jeg var i skikkelig dansehumør og beveget meg raskt bortover gulvet. Var det noe jeg ikke kunne så var det å danse, men det fikk nå gå. Hvis man aldri prøver får man det heller aldri til er det noe som heter, så da kunne jeg like så godt gjøre det på et dansegulv med fult av ukjente mennesker og som forhåpentligvis prøvde det samme som meg; å lære seg å danse!

Folk smilte til hverandre og var ellers veldig overhyggelig mot hverandre slik man pleier å være når man danser. Alle gir deg et lite smil eller blunker litt flørtete med øynene på gulvet. Ute ellers så er det ofte kalde blikk man møter og er gjerne ikke så frempå. På dansegulvet får du en slags rus av å danse etter musikk når mange hundre andre gjør akkurat det samme som deg uten å direkte bry seg med hvordan du danser der ute på gulvet. Øynene mine gled sagte rundt meg for å titte på dem andre og kanskje lære meg noen moves og dansetriks fra dem andre. Men fant ut at jeg bare får øve litt. Jeg tittet litt opp igjen og så rett inn i noen kastanjebrune øyne som flørtet forførende med meg. Det var bare å slå blikket rett ned, for jeg kunne ikke danse så hvorfor HUN så på meg skjønte jeg ikke. Hun startet å vugge dansendes mot meg bortover på dansegulvet. Det var som om det ble en tom sti foran hun og meg mens hun var på vei bortover. All lyd forsvant i ørene mine, alle folk forsvant og det var bare henne. Munnen hennes var halvåpen og leppene var fyldige. Røde. Som gjorde dem mer utfordrene. Hun hadde glimt i øyet og flørtet. Jeg ble smigret og bestemte meg for å følge med på svingen. La hendene om hoftene hennes og presset henne mot meg. Guuud for en rumpe tenkte jeg og presset henne mer mot meg. Hun startet å småriste litt på rumpa og presse seg mot meg for å erte meg mens hun tittet skrått opp på meg og blunket. Lot tungen hennes gli en runde utenfor leppene og avsluttet med et mykt luftkyss med leppene sine. Jeg bestemte meg for å forsiktig smake på henne. La leppene mot nakken hennes og lekte meg smått med tungen. Hun smakte søtt. Fikk lyst på mer av henne. Rumpa hennes var på vei til å virkelig gjøre meg sprø. Med ett tenkte jeg ’’hva om noen ser oss’’. Det så ut til at hun hadde lest tankene mine og lagde bare en mmmm lyd. Ristet enda mer på rumpa foran meg. Dem fine hoftene hennes beveget seg rytmisk med rumpen inn mot meg, så jeg trengte ikke føre henne bortover gulvet. Hun førte meg. Jeg snek meg til å titte over skulderen hennes bakfra og ned på brystene hennes. Det var som å se to daler nær hverandre. Jeg kunne se ytterst på toppen hennes at brystvortene hennes hadde begynt å stive til. To prikker uthevde litt på toppen hennes. La armen over brystene på henne og klemte litt til. Hun lente seg mot meg og smilte. Snudde henne raskt mot meg og la hendene mine uten på rumpa hennes og løftet henne litt opp. Jeg hadde enda ikke studert nedre del av henne og oppdaget til min store forferdelse at hun hadde miniskjørt på seg. Det var dråpen. Jeg kjente sagte det begynte å hardne til for meg.

Hun tok tak i hånden min og drar meg av dansegulvet, ut av diskoteket. Vi går begge i stillhet for å beholde spenningen. Jeg lurer på hvor vi skal, men vet hva hun vil. Studerer rumpen hennes mens hun leier meg bortover. Nydelig rumpe. Sprettrumpe. Vi kommer til en leilighet litt avsides fra diskoteket. Hun låser oss begge inn og før vi får lukket døren er vi over hverandre med hendene. Jeg visste nå at nå er jeg ikke lenger på dansegulvet der jeg ikke kunne noe og hadde nå en plan om å virkelig ikke skuffe henne.

Jeg lot fingrene gli lett oppover ryggen hennes og kilte henne i svaien. Hun lente hodet sitt bakover så det lange mørke håret la seg på rumpa hennes. La hendene om rumpa hennes og presset henne mot meg. Slapp med den ene hånden og førte hånden nedover. Skulle til å lete etter stringen hennes da jeg oppdaget at den var allerede tatt av og lå slengt på gulvet. Dette tente meg enda mer hvor erfaren henne var. Klynket litt som en liten guttunge og klemte rumpa hennes. Smøg hånden bak ned mellom bena hennes og lot fingeren stryke rundt musa hennes. Det var klissvått. Dyppet fingrene mine sagte inn og dro dem ut igjen. Førte dem opp til ansiktet mitt og sugde av foran henne. Hun smilte frekt til meg og rygget litt unna så jeg fikk sett henne i hel person. Rygget helt inn til veggen, og begynte å småstrippe foran meg.

Minisjørtet rev hun rett av og slang fra seg et stykke borte. Toppen rev hun raskt av. Der stod hun naken foran meg med et kåt dyrisk blikk. Hun sugde litt på fingrene sine og førte dem ned mot brystvortene og startet å kna dem litt. Masserte dem oppe og ned sagte, lukket øynene og bet seg selv i underleppen. Så lot hun hånden hennes gå nedover forbi navlen og til musa. Startet og massere klitoris. Jeg siklet nærmest der jeg stod og beundret det vakre synet som stod foran meg. Vaklet bort til henne, satte meg på kne og la det ene beinet over skulderen min. Førte raskt opp et par fingre i henne så henne klynket og startet å massere klitten hennes med tungen. Dro fingrene kjapt ut og inn og roterte innvendig med fingrene. Hun stønnet høyt og ristet. Hun smakte kjempe godt! Jeg slukte hele musa hennes nærmest. Hun var nybarbert og glatt og slikke. Musa hennes var myk mot tungen min. Dro fingrene ut av henne og startet smått å tungepule henne mens jeg gnei forsiktig på klitten med to fingre. Hun la hånden på hodet mitt og presset seg mer mot meg som om hun ikke kunne få nokk. Jeg tungepulte hun fortere og spisset tungen så den ble hard, så hun virkelig kunne kjenne det. Jeg trakk henne ned mot meg på gulvet, la meg på ryggen og satte hun over ansiktet mitt. Hun ble helt vill og startet å ri på tungen min. Spisset tungen enda mer og tungepulte henne raskt mens hun bare red raskere og raskere. Hun masserte brystene sine på toppen og la hodet bakover, skrek ut at hun kom til å komme nå. Kjørte fingrene i henne og trykket hardt mot g-punktet. Hun klemte seg sammen over fingrene mine og skrek. Jeg åpnet munnen ved musa og kjente det rant varmt nedover tungen min. Jeg slikket i meg alt jeg kunne.

Hun skled av ansiktet mitt og snudde seg. Stod på alle fire over ansiktet mitt med ansiktet ned mot kuken min. Jeg var villig til å prøve mye i kveld så startet å fingre henne på nytt. Hun var klissvåt så det rant nedover fingrene mine. Smurte inn det våte rundt rumpehullet hennes og startet smått å trykke inn fingeren. Lekte litt med rumpa hennes. Splittet fingrene litt så noen av fingrene gikk i musa mens jeg samtidig slikket på klitten hennes. Hun grep et fast tak om kuken min og satte den raskt i munnen. Åh som hun kunne suge. Hun holdt forhuden godt tilbake og lekte seg rundt kukkhodet med tungen. Sugde seg ut og inn på kukkhodet. Jokket seg raskt ut og inn på kuken min. Kjente pulsen banke voldsomt der nede. Hånden hennes ronket hele kuken min mens hun sugde meg hardt og fast på kukhodet. Tok noen dype sugetrekk innimellom så jeg gispet til og nærmest nesten besvimte over hvor deilig det var.

Hun satte leppene mot kukhodet og ronket raskt og hardt mens hun masserte ballene mine. Slapp taket i ballene og var på vei ned mot rumpa mi. Jeg ble litt skremt, fordi dette var noe jeg aldri hadde vært med på før og var ikke av den type som lot noen få røre meg der. Men jeg stolte på denne kvinnen at hun visste hva hun drev med. Våt som hun var på hånden fra kuken min smurte hun det sagte inn i rumpehullet mitt og presset fingeren inn. Vinket med fingeren forsiktig mot g-punktet som vi menn har bak der. Hun startet å suge meg vilt mens fingrene presset på. Jeg gispet og gispet og alt ristet i meg og kjente jeg sprutet henne kraftig i munnen. Stønnet voldsomt og var sikker på at jeg skulle besvime. Det rykket og rykket i kuken min og hun svelget og svelget unna mens hun sagte trakk fingeren ut fra rumpa mi, holdt kuken og småsugde den tom. Jeg ble liggendes helt sjokkert og tenkende; ’’Hadde jeg virkelig vært så sta og aldri latt noen få røre meg der inntil nå også var det SÅ deilig?’’ Jeg hadde helt glemt bort å slikke henne i det jeg kom. Hun snudde seg mot meg og hvisket med en sexy stemme; ’’Var det godt baby?’’. Jeg nikket fornøyd med ansiktet, la armene om rumpa hennes, trakk henne mot meg og holdt henne godt fast rundt puppene. Bet henne forsiktig på halsen og nikket mot henne.

Etter en liten tid reiste hun seg opp og dro meg med til soverommet. Hun åpnet et stort skrin og sa jeg burde ta meg en titt. Det var som å komme inn i en ren pornoverden. Der lå det ene og det andre, vibratorer i forskjellige størrelser, dildoer i forskjellige farger, penisringer, vaginakuler i forskjellige størrelser og tyngder. Hun fant litt glidemiddel uten at jeg merket det og smurte det på en av vibratorene hun hadde tatt ut fra før av. La vibratoren i hånden min og stelte seg på alle fire på sengen. Jeg gikk bort til henne, la en hånd om hoften hennes og førte vibratoren sagte inn. Dro den forsiktig ut og inn. Vekslet mellom skrå tak og rette tak.

Hun stønnet og la overkroppen ned mot madrassen, spredde bena og satte rumpa i været mot meg. Jeg strøk hånden fra rumpa hennes og nedover svaien i ryggen mens jeg pulte henne med vibratoren. Hun stønnet vil og var tydeligvis klar for en annen ting. Jeg nappet ut vibratoren og satte kuken min mot musa hennes. La begge hendene rundt hoftene hennes og kjørte meg hardt inn. Tok harde og raske tak fra starten av og kjente hvordan jeg bånnet henne flere ganger. Hørte klisselydene fra musa hennes som fortelte meg hvor våt hun var. Jeg tok tak i håret hennes og dro hodet hennes bakover. Bøyde meg nærmere henne mens jeg tok henne hardt og startet å kline med henne. Hun strammet musa si om kuken min så forhuden ble trekt godt tilbake for hvert jokk jeg gjorde på henne. Raskere og raskere gjorde jeg det for jeg kjente jeg var nær ved å komme igjen. Kjørte henne hardt og røft bakfra så hun kunne kjenne ballene mine klaske henne i musa også. Hun stønnet vilt og kloret i madrassen og skrek at hun kom. Bare av å høre henne si det ble det for mye for meg, tok et hardt jokk og sprutet henne full, fortsatte å jokke litt til, til alt var kommet i henne. Hun stønnet sagtere og saktere, men hev etter pusten. Holdt meg i hånden, dro meg mot seg og la meg ved siden av henne på sengen mens jeg fortsatt var inni henne. Hun hvisket at hun ville ta en runde til. Jeg smilte fornøyd over å ha funnet en så sprek dame på byen. La armen om henne og klemte henne godt, kysset halsen hennes og luktet på henne. Jeg vet ikke hvor minuttene ble av, men plutselig våknet vi til en neste dag og fortsatte der vi slapp.

Legg igjen en kommentar