En sommerdag

Denne novellen er vist 8553 ganger.

Solens lange armer strøk og varmet de bare skuldrene mine og brune beina mine. Det hvite, korte sommerskjørtet mitt svingte elegant rundt lårene mine der jeg gikk. Jeg holdt i hånden den store, varme hånden hans, hånden til gutten med stor G. Stian var litt av et syn. Som en gud sendt fra himmelen til oss jenter. Jeg skimtet konturene av den deilige kroppen hans under den hvite t-skjorten og de muskuløse beina under den svarte olabuksen. Det måtte være varmt med den buksen på og det tente en liten gnist inni meg ved tanken på å ta den av ham og se ham uten. Det pirret enda mer da jeg tenkte på stringen som jeg uheldigvis hadde glemt å ta på meg denne morgenen, som lå så uskyldig på rommet mitt.
Da vi stoppet på trappen utenfor huset hans, dro han meg inntil seg, holdt rundt livet mitt og kysset meg mykt på leppene. «Mmm, du er så nydelig pus» smilte han og kysset meg igjen. Jeg kunne ikke annet enn å fnise og kysse tilbake. Den varme solen må ha gått meg til hodet. Vi ble stående og kysse en stund. Stian la hånden sin på låret mitt og strøk oppover. En deilig frysning krøp ned ryggen min, og jeg lot tungen min leke med hans i munnen hans. Han var alene hjemme i dag. Det kunne jo bety så mangt…

Inne på rommet hans lot jeg blikket streife over sengen. Han hadde på det svarte sengetøyet, det han visste at jeg elsket. «Ntåå.. du har på det svarte sengetøyet!» smilte jeg til ham. Han nikket bare og smilte. «Selvfølgelig.. Alt for deg baby!» blunket han. Jeg måtte le. Han var så utrolig perfekt. Det vakre smilet hans, de nydelige øynene, kroppen hans. Ah, jeg kjente det sitret i hele kroppen. Jeg satte meg på sengen, lente meg inn mot veggen og så på ham. Kjente hjertet dunke og blodet bruse i kroppen. Kjente jeg en viss kåthet? Jeg lukket øynene og så ham for meg. Åh ja. Kåt var det riktige ordet. Jeg satt og studerte hver eneste bevegelse han gjorde der han satt seg ned på stolen foran pc’en, skrudde den på, skulle sjekke om noen hadde snakket til ham på msn over den tiden vi hadde vært ute. Jeg kledde av ham med blikket, kjente huden hans under fingrene mine og kjente det dunke svakt oppe mellom beina mine. Jeg klarte ikke ta blikket fra ham. Jeg hadde så lyst på ham. Her. Nå. «Jaa, hva skal vi gjøre?» spurte han med blikket limt fast til skjermen. «Jeg vet ikke.. Hva har du lyst til?» spurte jeg selv om jeg godt visste hva jeg ville. Jeg ville ha ham i sengen, ville ha hendene hans overalt på kroppen, munnen hans, bli tatt på, kysset på, elsket med. Men jeg sa ingenting. Nøt bare kåtheten min. Lot den bygge seg litt opp. Jeg klarte ikke la vær å ta på meg selv. Stryke meg selv nedover puppene og magen med hånden. Beføle meg selv på innsiden av lårene oppover mot musa, la en finger gli over den og kjenne at den var våt. Jeg kvalte et lite stønn. Orket ikke vente mer. Jeg smøg meg sakte ut av sengen, bort til ham. Stelte meg bak ham, kysset ham ømt i nakken og på halsen. Små bet forsiktig i øret hans. «Mmm, Stian du er så deilig..» hvisket jeg i øret hans. Jeg så at han smilte. «Det er du også vennen.» sa han og strøk meg over kinnet. Jeg lukket øynene og nøt den kjærlige berøringen hans. Jeg snudde stolen hans rundt, stilte meg over knærne hans, kysset ham raskt på leppene og begynte å kneppe opp skjorten jeg hadde på meg. Knapp for knapp, mens jeg kjente oppmerksomheten hans bli rettet mot meg. Jeg lot den skli av armene mine og falle ned på gulvet. Nøt blikket hans over den solbrune kroppen min. Jeg tok opp festet på bh’en bak på ryggen og lot den falle av også. «Ta på meg..» hvisket jeg og kysset ham på halsen. Det tok ikke lange tiden før hendene hans lå på hoftene mine, strøk meg opp og ned langs sidene, befølte meg oppover ryggen og magen, over puppene, mens han kysset meg. Jeg satte meg ned på fanget hans, nøt ham, nøt berøringene hans, gned kroppen min inntil ham, ville ha ham så nærme meg som mulig. Jeg reiste meg opp, stilte meg tettere inntil ham der han satt med ansiktet i lik høyde med puppene mine. Han stakk ut tungen og slikket meg over den ene brystvorten. Jeg lukket øynene, kjente ilinger gjennom kroppen, dyttet puppene litt fremover, ba om at han ikke skulle slutte. Han tok brystvorten i munnen og sugde på den, slikket og sugde på puppen min. Maserte den andre med hånden. Jeg kjente jeg bare ble kåtere. Bøyde meg ned mot ansiktet hans, kysset ham lenge. Jeg følte den ene hånden hans på hoften og den andre på låret, mens han strøk oppover beinet mitt, inn på innsiden av låret og oppover mot musa. Han fortsatte opp over rumpa, merket at jeg ikke hadde string på meg, lot hånden gli nedover igjen og strøk over det våte kjønnet mitt. Da han stakk en finger inn i meg klarte jeg ikke holde meg lenger og stønnet mykt. Han lot den gli langt inn i meg og sakte ut igjen. Akkurat slik jeg likte det. Jeg stønnet igjen. «Åh, jeg vil ha deg!» hvisket jeg inn i øret hans. Han smilte bare ertende. «Ta meg da..» hvisket han tilbake og fingret litt raskere inn og ut. Jeg ble varm i hele kroppen, kjente ilinger ned langs ryggen og stønnet igjen. Jeg gikk litt bakover og dro av ham t-skjorten, la hendene på magen hans og befølte ham. Lot fingrene skli ned over på buksen, kneppet den opp, og la hånden over boxeren hans. Maserte og befølte kuken hans, kjente at den vokste i boxeren på ham. Jeg dro ham opp til meg, dro buksen hans helt av og boxeren halvveis ned. Tok tak rundt kuken og befølte den, dro litt i den frem og tilbake, runket ham litt. Han kysset meg på skulderen, opp på halsen, bet meg mykt i halsen. Jeg måtte svelge og pustet tungt ut. Jeg ville så gjerne ha ham nå. Pusten hans ble tyngre og jeg merket at han ble kåtere hvor hver berøring. Jeg sluttet å runke ham et øyeblikk, så på ham, kysset ham på magen. «Nei, vær så snill, ikke slutt..» mumlet han. Jeg smilte bare og bøyde meg ned, satte meg på huk. Dro boxeren hans helt ned og av, så på den stive, harde, deilige kuken hans. Jeg stakk ut tungen og lot tungespissen gli oppover langs hele opp til toppen. Stian stønnet og det gikk en skjelving gjennom ham. Han la hendene sine i håret mitt og strammet hele kroppen et sekund. Jeg la leppene mine rundt tuppen av kuken hans og sugde på den, tok den lenger inn i munnen og sugde ham ordentlig. Han stønnet igjen. Høyere denne gangen, og jeg visste at han nøt det, og stønningen hans gjorde meg bare enda mer opphisset. Da stønningen hans ble mer intens sluttet jeg å suge ham, reiste meg opp, befølte ham og kysset ham øverst på halsen. Slikket ham på halsen og små bet forsiktig i ham. Hånden hans var raskt på plass mellom beina mine, hvor han tok på meg, strøk frem og tilbake over musa og ertet meg med fingrene. Jeg stønnet høyt idet han lot fingeren gli godt inn i meg. «Åååh!» Jeg bet meg selv i leppa og tryglet om tungen hans. «Slikk meg. Åh, Stian, slikk meg!» ba jeg, hes i stemmen av kåthet. Han lot seg ikke be to ganger, la meg ned på sengen og spredte beina mine. Jeg kjente det brennende blikket hans over kroppen min, hvordan han studerte hele kroppen min, lot blikket gli over puppene mine, ned langs magen, langs lårene, bare lot blikket leke seg over hele meg, før han la seg mellom beina mine, la hendene på lårene mine og berørte klitoris med tungen. Jeg ble skutt opp i himmelen og så stjerner av ren kåthet. Den varme tungen hans sirkulerte i forskjellig tempo rundt klitten, over den og nedover musa, før han stakk den langt inn i meg. Han brukte hele munnen, både leppene og tungen, gravde rund, slikket i seg alle saftene mine. Jeg stønnet og klynket av nytelse, kjente ilingene strømme gjennom kroppen. Jeg tok tak i dynen med hendene og knuget meg fast i den mens jeg vred meg av ren og skjær deilighet.
Nå klarte jeg ikke mer, jeg måtte ha pikk. Måtte ha ham inni meg. «Jeg vil ha deg!» stønnet jeg. «Ta meg!» hvisket jeg og så bedende på ham. Stian sa ingenting, smilte bare ertende og kysset meg på innsiden av låret og over klitten. Det gikk en skjelving gjennom meg, jeg snudde og satte meg på alle fire. Stakk rumpa ut i været, ville ha ham inni meg NÅ. Det glinset av det kåte, rød-rosa kjønnet mitt og han var heller ikke sen denne gangen med å stille seg bak meg. Han strøk meg ertende over rumpa med kuken, runket seg selv litt, nøt synet av en kåt jente på alle fire foran seg. Råkåt som jeg var, tryglet og ba jeg ham om å ta meg, pule meg. Han stakk kuken sin litt inn i meg, før han la hendene på hoftene mine og dro meg til seg. Begge stønnet høyt av lyst idet han gled inn i meg. Han tok det sakte og rolig først, før han sakte med sikkert økte tempoet. Stønningen steg i takt med hver gang han gled inn i meg, og det bygget seg opp til en herlig orgasme. «Ah, ååh!» Stian kjørte kuken sin langt og hardt inni meg et par ganger, holdt meg fast, inntil seg og ved det siste støtet, løsnet alt for begge to og orgasmen fløt over oss begge da han sprutet inn i meg. Jeg ga fra meg et siste langt stønn og nøt følelsen som bredte seg ut gjennom hele kroppen ut til hver eneste fingerspiss. Han dro ut kuken og satte seg bakover og pustet tungt ut. Jeg falt sammen, utslitt, ned i sengen og mumlet: «Gud, det er den beste orgasmen jeg har hatt hvertfall..»
Han smilte og la seg opp ved siden av meg, kysset meg på kinnet og sa: «Min også vennen.. min også».

Legg igjen en kommentar